- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Razzul #340624 üzenetére
Az egy méregdrága technológiai demo. A műanyag fólia kijelzőnek már érintésre is gagyi hatása van. Sokkal sérülékenyebb annál, hogy napi szinten használni lehessen. Sokkal. A hajlítás meg van akit nem zavar elismerem, engem nagyon. Valahogyan nem illik össze a fólia hajlékonysága a keret merevségével. Nem alkot egységes egészet.
Egy kollégámnak volt kb 5-6 hónapig, aztán annyira tönkrement neki, hogy kuka lett. Természetesen nem vállalták rá a garanciát, pedig csak úgy használta szerencsétlen pára mint az előző telefonját. Nem az a vigyázós fajta. Nem gondolta, hogy az nem fogja bírni.
Használtan sem vennék ilyent, az ára meredeken bezuhan. Jogosan. A 14 PM telefonom olyan mintha új lenne, szerintem nem lenne gond eladni. Egy ilyen hajlítható fóliakijelzős mókát meg csak aprópénzért venném használtam, Akkor is, ha Apple. -
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy az alap telefon ára nem fog változni, az marad 799 dolcsi. A többivel kapcsolatban viszont szomorú pletykák vannak. Az iPhone 17 Pro, az iPhone 17 Pro Max és a várható iPhone 17 Slim is kap egy +50 dolláros emelést a 16-os verziókhoz viszonyítva. A Slim a Plust váltja a feltételezések szerint, annak az árát kapja plusz az az 50 dodo.
syIex: a Foldnak az a legkisebb baja. Számomra azok nem komolyanvehető készülékek vicces árral.
Nézd meg ezt: Phone REBEL nagyon frankó tok és strapabíró is. A hozzá adott üveget még nem cseréltem, egy karc nincs rajta. Megvettem hozzá a kiegészítő gombokat is titán verzióban. -
Fritz Teufel
addikt
Színválaszték:
Úgy néz ki, marad a letisztult dizájn. A telefon viszont a kamera kontinens ellenére is billegni fog
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szabi® #340532 üzenetére
A régi sokkal inkább illett az Apple vonalába. Letisztult volt, semmi csicsa. Most azonnal szembetűnő, hogy mennyivel bonyolultabb a hátlap. Éppen a sallangmentes letisztultság volt az Apple jellegzetessége, ezzel most homlokegyenest szembe mennek.
icecave: még meg is lehetne szokni, csak amit alatta csináltak, az nem szép. Megértem, így olcsóbb. Mondjuk, nem nekünk.
-
Fritz Teufel
addikt
A telefonban van egy fizikai SIM és egy eSIM. Amióta az eSIM aktív, mindig rákérdez a telefon, hogy az iMessage-et és a FaceTime-ot bekapcsolom-e. Valamit nem állítottam be?
Korábban ez nem volt kérdés...
-
Fritz Teufel
addikt
A napokban csatlakoztam a Magenta1 felhasználók csoportjához. A mobil előfizetésemhez kaptam eSIM-et is. Sajnos először a telefonban állítottam be a hálózatot az órára és utána próbáltam aktiválni az eSIM-et, miután rájöttem, hogy nincs hálózat.
Azóta hiába próbálom a helyes sorrendet, nem tudom aktiválni az eSIM-et. Beolvasom a QR kódot, indítom az aktiválást és egy felugró ablakban csak annyi van, hogy "Az eSIM aktiválása nem sikerült - próbálkozzon újra stb..."
Most akkor új kódot kellene kérnemA telefonon az óra hálózat beállításaiban aktív a Mobilhálózat beállírása, de alatta szürkével az van írva, hogy a Telekom HU fiókja nem jogosult arra, hogy engedélyezze a mobilhálózatot az Apple Watchán..."
-
Fritz Teufel
addikt
CarPlay 2.0
Jönnek a widgetek?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szabi® #322029 üzenetére
Ilyen az, amikor nincs egy olyan vezető a cégnél, akinek lenne víziója. Eddig tartott a Steve utáni lendület. Akik még abból az érából a cégnél dolgoztak, lassan kikopnak, nyugdíjba mennek.
Csak egy ártatlan kérdés: az elmúlt 10 évben jelent meg új termék a palettán? Nem. Steve alatt meg átlag 4 évente volt valami ami addig nem volt. A telefonokon is lehetett volna nagyot dobni. Ha nem hardverben, akkor szoftverben. Steve még az óvodában korukban felvásárolta volna az Open AI-t és az Apple mutatta volna be a mesterséges intelligenciát.
Semmi másról nem szól már az Apple, mint hogy megfeleljenek a részvényesek elvárásainak és a megfelelő időben, pont jókor csörögjön a kassza.
Néztem a Keynote-ot és a pulzusom meg sem moccant. Ahogy előttem írták; pár éve ez még olyan esemény volt, hogy az arra érzékenyek előtte bevették az aznapi adag vérnyomás csökkentő gyógyszerüket. Semmi nem volt, csak pár kiigazítás.
Az AI nem hoz lázba, mert nem használom és igényem sincs rá... éppen tegnap néztem erről egy műsort, hogy mennyire nem érdekli ez az egész az embereket. Azt sem tudják mire való... meg még csak nem is hozzáférhető a nyelvükön. Abba bele sem megyek, hogy a Google AI nélkül is kezelt bármilyen nyelvet oda-vissza, kb. 4 évvel ez előttig. Aztán meg az AI igénye az online hálózatokhoz... ahhoz a generációhoz tartozom, akit frusztrál az online világ, mert tudja milyen visszaélésekre (is) használható. Az én privát valagam maradjon csak privát, és ne azt kelljen lesnem a lakásban, hogy minden hardveres reteszt elhúztam-e a kíváncsi szemek vagy fülek elől.
Ha majd kiderül, hogy a háttérben valami nagy dobás veszi el az erőforrásokat az ismert hardverek elől, akkor írok egy nyilvános bocsit az Apple részére. Addig viszont ezeket csak ráncfelvarrásnak gondolom és nem olyan dolognak, ami megér egy külön Keynote-ot. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Stauffenberg #322014 üzenetére
Nem láttam, majd ma fogok meglepődni
Ezért is kérdeztem, hogy mi lett benne a visszalépés, hogy ne érjen kellemetlen meglepetésként.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
markknight #322012 üzenetére
"Photos app meg egyértelmű downgrade" - Itt mire gondolsz?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Mike81 #321974 üzenetére
Parancsolj:
ESR Magnetic Car Phone Mount Set (HaloLock)
Coupon code: esrblog (-25%)Ennyi lesz az ára szállítással együtt: 7,738 Ft
Enjoy!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rabbit87 #320834 üzenetére
A VISA kártyám van regisztrálva, a webkártyámat nem is használom pedig vagy 10 éve megvan. Egyszer használtam talán. Szerintem minden további nélkül felveheted, de ki kell próbálni.
Egy kis infó: https://wise.com/hu/blog/otp-webkartya
-
Fritz Teufel
addikt
dummy iPhone 16 Spigen tokkal:
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
mtomi95 #313078 üzenetére
Nem kellene, hogy porosodjon. Egyébként így gyógyítják:
https://m.youtube.com/watch?v=dcSh4G1CLpU -
Fritz Teufel
addikt
Tegnap jelezte a telefon, hogy frissíthető. Feltettem. Most veszem észre, hogy a kijelző környezeti fény függvényében elkezd vörösbe elszíneződni. A fehér színen lehet észrevenni. Csak nálam lehet ez?? A 14-esről beszélek, a 13-as ezek után nem lesz frissítve.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Dr. Oid #311101 üzenetére
Witfasttól csak szövet szíjat rendeltem eddig, azok nagyon jók és nem fényes a csatjuk. Egy másik szállítmány van most útban ami tartalmaz szilikon szíjat. Ha van türelmed, akkor vársz egy kicsit és amint megkaptam megírom, hogy milyen.
3CSOMAG Ocean Band Trail alpesi hurok Apple Watch Ultra 9 8 7 6 5 SE 44/45/49 mm -
Fritz Teufel
addikt
válasz
sipoczgabor #311113 üzenetére
Nálam az LG tévém minden további nélkül megy AirDroppal.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #311112 üzenetére
"Zárt rendszer" abban az értelemben, hogy nem root-olhatod és az Apple nem is engedi. Másrészről meg olyan, mintha a Linuxra mondanának azt, hogy zárt rendszer a Winfoshoz viszonyítva. De ilyent senki nem állít, és így nézve az iOS sem az.
Egyébként az Android is elkezdi komolyabban "büntetni" a rootolást. Rootolt telefonnal innentől kezdve csak SMS van, RCS nincs. -
Fritz Teufel
addikt
Nem hiszem, hogy sok embert érint, szerintem csak funkcióvesztés volna az EU-n kívüli felhasználói lehetőségekhez képest.
-
Fritz Teufel
addikt
Cégesnek most kapok Minit a saját 14 Pro Max mellé... Mondhatni, minden fülemre egy iPhone
Az első napon még nem gondoltam volna, hogy nem fog hiányozni a Droid.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gardaai #310764 üzenetére
Talán itt van a megoldás:
https://support.apple.com/hu-hu/HT201304
Többek között azt is megakadályozhatja, hogy gyermeke alkalmazásokat telepítsen vagy töröljön, illetve hogy alkalmazásokon belül vásároljon. Az iTunes Store és az App Store segítségével történő vásárlások és letöltések megtiltása:
1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és koppintson a Képernyőidő menü pontra.
2. Koppintson a Tartalmi és adatvédelmi korlátozások elemre.
3. Írja be a jelkódot, ha felszólítást kapott erre.
4. Koppintson az iTunes- és App Store-vásárlások elemre.
5. Válassza a kívánt beállítást, majd a Tiltás lehetőséget. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Sungoo #310846 üzenetére
Igen. Mondjuk nem mai cucc, már vagy egy éve linkeltem azóta mutogatják erre-arra. Igazából semmi hozzáadott értéke nincs már.
fizikális= testi, fizikai (erő, tényező)
fizikai= fizikára vonatkozó, azzal kapcsolatos, a tárgyát a fizika szempontjából vizsgáló (tudományág)fizikálisan = a testi, fizikai erőhöz kapcsolódóan
fizikailag = a fizikához tartozóanBocsi, nem tudtam megállni, mert nem mindegy
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
yodamester10 #310784 üzenetére
Természetesen! Mármint az olyan telefonokra, ahol van ilyen szenzor
Mi a bánattal akarnál fényerőt mérni egy iPhone-nal vagy bármilyen más telefonnal???
Mielőtt megemlítenéd a kamerákat, nem, azok a szenzorok nem valók erre...De hogy konstruktív is legyek: Lux Light Meter Pro
Körülbelül megállapítja, hogy világít-e az autó. Ha az ember mérésre adja a fejét, akkor kalibrált eszközzel ál neki, nem röfmérővel ;-)Krethx: ez a jutalékos téma is megérne egy misét. Ennél a résznél az Apple szerintem is disznó és szabályoznám, hogy a jutalék nem lehet több mint az adott ország ÁFA-ja az adott témában. Vagy annak az x százaléka, de mindenképpen valami tisztességes érték.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
dvdbackuper #310777 üzenetére
Nem tudom... én fizetek az Apple Music-ért, a YT-ért igaz, hogy nem, de nem jut eszembe warezolni. Már csak azért sem, mert nem engedem be a karámba a farkasokat magamtól. Ez körülbelül olyan, mint warezolt Windowsra vírusirtót tenni, majd reklamálni, hogy de hát tiszta vírus itt minden, pedig én védekezem kérem!
Nem azért törik, hogy neked jó legyen ;-) -
Fritz Teufel
addikt
válasz
ittakary #310773 üzenetére
Éppen azon "dolgozom" hogy tudok teljesen megszabadulni a Google-féle alkalmazásoktól. Egyedül a Waze fog maradni kényszerűségből. A Winfos is leváltásra kerül még az idén és mint magánember, ezzel a lendülettel be is fejezem a Windows használatát mindörökre, bármi is legyen. Itt az ideje, hogy végérvényesen (3 év Linux használatáig komoly voltam) megkomolyodjak és Mac-re váltsak
Nem is értem, hogy egy iPhone meg a Warez hogyan fér össze! Mintha egy Formula 1-es autót vennék abból a célból, hogy erdei túrákra vigyem a családot. -
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Stauffenberg #310500 üzenetére
Galaxy S20+-om volt és már 2 év után kispóroltak belőle dolgokat. Leginkább az UI ami elszenvedi a csonkítást. Ha elég erős hozzá a vas, akkor aljas szándék húzódik meg mögötte: vegyél újat, ha minden kell.
Ezzel szemben az Apple tényleg csak azt a funkciót veszi ki, amihez nincs hardver abban a bizonyos modellben. A UI-hoz meg még véletlenül sem nyúlnak, az szerintem minden modellben ugyan az.A Samsung azzal is erodálja egyébként a készülékeit, hogy akcióz, kuponoz. Már a kiadáskor koptatja a holmi értékét. Aztán, folyamatosan csökken az ára mindenhol. Ezzel szemben, ha Apple terméket akar venni az ember, akkor csak a szürke zónában lehet olcsóbban kapni a cuccost. Szerintem így 17 év után már nem az első modell sikere hajtja a vásárlást és még csak nem is az, hogy ez valamiféle státuszszimbólum.
-
Fritz Teufel
addikt
A Samsung rajongók meg értetlenkednek, hogy miért van ez. Hiába ígérnek végtelenségig való szoftveres támogatást, ha az messze nem ugyan olyan mint az Apple-féle. A Samsung kiheréli a frissítéseket, mert pár év múlva már "nem elégséges hozzá a hardver". Android vonalon jóval erősebb processzorokra lenne szükség mint amiket az Apple használ, hogy pariban legyenek időben is. Avagy megfelelően optimalizálni a szoftvert, de arra meg esély sincs az irgalmatlan hardvertömeg miatt, amit támogatni kell.
Tehát, hiába éri utol vagy lassan már körözi is a Droid oldal szoftveres támogatásban (ígéretben) az Apple-t, valójában továbbra sem ugyan az a kettő. És igazából esély sincs arra, hogy ez változzon. -
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Vadasz1 #310030 üzenetére
Ha tudod használni, akkor semmi probléma nem lehet vele. Ha nem tudod használni, akkor sem a telefon lenne probléma, hanem a Telenor-os kártya. Mondjuk sérült lehet és akkor beviszem hozzájuk és ott kipróbálják egy másik kártyával és ha működik, akkor kérek egy új kártyát. Vagy ilyesmi... ha hibaelemzésre gondoltál.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
smallmer #309994 üzenetére
Azt hiszem, hogy igen. Így nem fog sárgulni. Nem vennék átlátszót, még tőlük sem. Éppen ez a sárgulás volt a csere végső indítéka nálam. Jobban jársz a REBEL-el szerintem.
Ha vársz egy kicsit, akkor este írok egy összefoglalót a tokról képekkel, kicsomagolástól.Nekem egyébként nagyon bejött a tok, ilyen minőségű tokom még nem volt, az biztos. A telefont kétszer is leverte a macska a cipőtartóról olyan 1,4m magasságból, erővel. Taposóra esett, a falról lepattanva. Majdnem szívrohamot kaptam az első alkalommal, pedig láttam mit tud a tok
Nyoma sincs a tokon sem.
-
Fritz Teufel
addikt
Már elérhetők Winfosokra az Apple TV, Apple Music és Apple Devices alkalmazások.
"A felhasználók a Devices programon keresztül tudják majd kezelni az iPhone-juk, iPad-jük biztonsági mentéseit és egyéb kapcsolódó információit. A szinkronizálás is megoldható lesz a mobilok, táblagépek és PC-k között. A jövőben pedig még több lehetőséget is nyújthat majd a tulajdonosoknak a Devices a Windows rendszerű gépeken."
Kérdés, hogy ha ezek kiváltják az iTunes funkcióit, akkor az meddig marad meg. Kipróbálom, mert érdekel mit tud a Devices, mutatja-e lényeges hardver adatokat? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
smallmer #309978 üzenetére
Ha valóban ütésálló tok érdekel, akkor tudok ajánlani, de ezek erősen prémium kategória. Viszont valóban állják a sarat, extrém módon.
Most vettem magamnak új tokot és a biztos ütésállóság volt az alapvető elvárásom. Nagyon sok tesztet megnéztem és az aramid tokok mellett döntöttem. Amiből választottam:
Mophie MagSafe® Compatible Aramid Fibre Phone Case - Limitless 5.0
Spigen Enzo Aramid iPhone 15 Pro Max
Benks MagClap ArmorPro Case built with Kevlar® 600D for iPhone 15 Pro Max
Phone Rebel Rebel Series Gen5Alternatíva, ami nem aramid, de hasonlóan strapabíró:
Speck Presidio2 Pro iPhone-15 Pro Max - kollégámnak van ilyen, finom minőségNekem Phone Rebel van, brutális a minősége. Eddig mindenki elkérte, hogy körbe nézhesse. Nem látszik rajta ujjlenyomat semmi, nagyon finom gumis tapintású szóval nem csúszik és jó érzés kézben tartani. Fegyveracél gombok és kamerakeret, amik cserélhetőek. A tokban egy készlet védőüveg is van. Belül olyan a borítása mint a gyári bőrtokoknak. Az ütésállóságban pedig, csak a Mophie jobb.
A Phone Rebel csúcsa egyébként a Flex15. Ez szintén megvédi a telefont egy 15 méteres betonra zuhanás esetén, de a tok nélküliség érzését adja, mert nincs oldala a toknak, de oda is adnak fóliát a karcolódás ellen.
Azzal számolni kell, hogy ezek közül többet is csak az USA-ból lehet megrendelni, így ÁFA is lesz rá. Nekem megérte, minőségibb mint a gyári tokok, árban pedig valahol ott van ÁFA-val. -
Fritz Teufel
addikt
Vezetékmentes töltésnél meg úgy egyáltalán töltésnél teljesen normális, hogy forrósodik a telefon. A vezetékmentes töltésnél pedig, nyilván jobban hevül. Fizika.
Egy biztos, nem tesz jót az akkumulátornak, hűteni kellene a telefont. Főleg játék közben.
-
Fritz Teufel
addikt
Végre: új alkalmazásokkal szabadít meg a windowsos iTunestól az Apple
kchris78: szerintem a bankkártyád sem online, és a NFC fizetésnek sem kell aktív adatkapcsolat ( igaz, csak 10 tokenig, ami bármikor növelhető)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Stauffenberg #309762 üzenetére
Ha Kanadában ez alkotmányos, akkor az legyen az ő bajuk - szerintem ott sem törvényes, de nem győződtem meg róla. Idehaza ez tudom, hogy nem az. Szerencsére. Befejezem, mert kidobnak innen.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Stauffenberg #309752 üzenetére
Ugye nem gondolod, hogy a pénz effektíve "elvétele" demokratikus, még ha ideiglenes is? Persze, te is tudod, hogy nem. Mindegy. A lényeg átjött. Ha a fizikai pénz megszűnik, akkor kiszolgáltatott lesz mindenki, akinek nincs otthon aranynyaklánc...
Digitalizáltam a személyi okmányaimat (GoodID) is, már át is esett a keresztségen. Nem hittem benne, de tényleg elfogadják a fakabátok is.
-
Fritz Teufel
addikt
Én már mindent Apple Pay-jel vagy a Tárcából fizetek a telefonnal vagy az órával. Pedig boomer vagyok. (de nem öreg
) Annyi, hogy mint aki tanult informatikát és mint aki gondolkodott közösségi oldalak értelmén (olyan 1998 magasságában és akkor még nem adtunk a filozofálgatásnak nevet sem, csak hogy milyen jó lenne egy ilyen) és tudom, hogy mi adathoz hozzá lehet férni és abból mi mindenre lehet következtetni, látom a dolog visszásságát is. Addig-addig megy ez, amíg meg is lesz szüntetve a fizikai pénz. Egyszerűen, drága fenntartani (állítólag, mert ezzel korábban nem volt probléma). Nem nagy ügy egyébként, az úgy sem képvisel értéket, csak egy érték átváltó eszköz két áru között. A probléma a visszaélésekkel lesz/van.
Történt egyszer, hogy Kanadában, ami mint tudjuk a demokrácia fellegvára, tüntettek az ottani kormány ellen a helyi kamionosok és elkezdtek csatlakozni hozzájuk egyre többen a környékekről. Aztán többszöri felszólításra sem voltak hajlandók feloszlani (felszólításra??). Egyszer csak, nem fértek hozzá a bankszámlájukhoz, le lett tiltva a bankkártyájuk, és így jártak a szimpatizánsok is. Ha nincs fizikai értékváltó eszköz (pénz), akkor nem lehet belőle bespályzolni sem, nem lehet cihába tenni. Ha ezt meg lehet csinálni egy "csúcs demokráciában", akkor mi lenne ebből máshol??
Szóval, én is butaságot csinálok azzal, hogy nem használom már a fizikai pénztIgyekszem néha-néha használni egyébként.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
sipoczgabor #309394 üzenetére
Tetszik, congrats!
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
syIex #309366 üzenetére
Gyári 49mm White Ocean Band
-
Fritz Teufel
addikt
Megérkezett a tok...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Stauffenberg #308578 üzenetére
Pontosan! A nem valódi buta megfogalmazás volt. Egyébként meg érthetetlen, hogy miért nem foltoznak. Ez elég komoly hiba a rendszerben. Feltéve, hogy hiba és nem feature.
-
Fritz Teufel
addikt
Fontos tudni, hogy a hívószámot is hamisítják, tehát mostanában a kijelzett szám sem valódi. Még azt sem lehet tudni, hogy melyik országból hívnak, mert bármilyen számot generálhatnak.
-
Fritz Teufel
addikt
Az ESR Gear-nél működik a -25%-os kupon: Better25
Enjoy!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
tuzpenge #308365 üzenetére
A Flexszel is szemezgettem, de félek a karcolódástól bár nagyon tetszik, hogy könnyebb és a telefonhoz is jobban hozzá lehet férni. Az egyik videóban a Flex is szerepel, az is simán veszi a 15 méteres zuhanást. Az mondjuk nem semmi, egy nyitott tokkal!
Eddig egyszer ejtettem el a telefont, a lakásban laminált padlóra. Meg egyszer leverte a macska az előszoba szekrényről. Ekkor zuhanás közben a falnak csapódott majd a taposócsempe szegélyének és úgy a járólapra. A Spigen tette a dolgát. Sárgul. Egy év után sárgul. És zavar. Többet nem lesz clear tokom, nincsenek csodák. A szilikon és az UV továbbra sem barátok. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
tuzpenge #308360 üzenetére
Azt hittem, valami kuriózum, erre tessék, más is használja már
Köszönöm, hogy szóltál, de még úgy is megéri. Az ausztrál EFM Aspen 5G Case - iPhone 14 Pro Max tokkal hasonlítottam össze és az eleve 26.000 magassága lenne és nincs hozzá semmi a tokon kívül. A Spingen amit most használok, 22.000 körül volt annak idején.
Ha ez kézben is olyan mint a videókon, akkor nem leszek csalódott.dik: Figyi! Amikor általában tesztelem, éppen nem tudom használni a kamerát
-
Fritz Teufel
addikt
Most rendeltem a telefonhoz: REBEL Case for iPhone 14 Pro Max [Gen-5 Aramid Fiber]
Ezt meg a tokhoz: FULL COMPONENT KITS Natural TataniumÁrak:
Tok: 17,800.00 Ft helyett 15,130.00 Ft Promo code: VTUNED (-10%)
A teljes kit ára: 8,900.00 Ft
Szállítás: USPS First Class Package International 7 to 21 business days Ft 5,500.00Szállítással együtt a teljes ár: 29,540.00 Ft
Sokat nézelődtem mire ezt megtaláltam. Ha valakinek fontos az ütésállóság, akkor ez lehet a megfelelő választás. Van a YT-on egy videó, ahol 50 Feet vagyis 15,2 m magasból betonra ejtik a telefonokat. A Phonerebel nem, hogy megvédi a telefont, mint mondjuk a Spigen, de kevésbé sérül is. Meg, hát lehet dizájnolni is, minőségi anyagokkal, ezt meg más nagyon nem tudja. A tokhoz jár a hozzá való üvegfólia is. Érdekes, hogy milyen márkák törnek, de utólag érthető.
Top 14 iPhone 14/14 Pro Cases Drop Test! Best ... - YouTube
iPhone 15 Pro Max vs 15 Pro DROP Test! TITANIUM At LastHa megérkezik és érdekes lehet, teszek fel élő képeket is róla. A FLEX Series is tökéletesen megvédi a telefont ebből a magasságból, csak a toknak nyitott az oldala.
-
Fritz Teufel
addikt
ESR Gear-en néznék töltőt, sokan használunk olyant, bevált. Ahhoz adják az adaptert is., és adunk kuponkódot a jó árhoz. A szállítás ingyenes szokott lenni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
BigBlackDog #307849 üzenetére
Pedig biztosan úgy lesz, ahogy írod. A másik ami bennem felmerült az az ütésállóság. Még az hiányzik, hogy a port is megsérüljön, amikor az ember elejti. Márpedig itt nagyon ki van téve ennek a lehetőségnek. Csak szerencsétlenül essen a képcső élére... aztán lehet, hogy ezt kibírja
-
Fritz Teufel
addikt
Na tessék, most már ilyen is lesz
:
"Be lehet majd állítani különböző műveleteket gyorsgombokra, és például a hangvezérlés is aktíválható lesz gombnyomással. A gombok mögött van világítás, így sötétben is jól használható marad."
iPhone 14 Pro fogja megkapni először a kiegészítőt. A színek nem a telefonokhoz fognak illeszkedni, hanem citromsárga vagy szürke lesz a választék.
Innen már előrendelhető: Founders Edition Clicks Creator Keyboard
-
Fritz Teufel
addikt
Még ezen gondolkodom nagyon:
Mous Limitless 5.0 - MagSafe® Compatible Bamboo Phone Case - nagyon jó ára van, a többi modell ára nem tetszik, és ez sem csúnya. Ahogy elnézem a teszteket róla, elég komoly mechanikai védelemre képes.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Braddock #307526 üzenetére
Bakker, én szoktam ajánlgatni itt az ESR-t és meg sem nézem rendesen, hogy ez nem csak teljesen átlátszóban van, hanem fekete kerettel is
. Igazad van, ez lesz: iPhone 14 Pro Max Classic Hybrid Case (HaloLock) Clear Black. Thx a felvilágosításért!
-
Fritz Teufel
addikt
Jelenleg Spigen Ultra Hybrid (MagFit)-et használok és már kezd zavarni az elszíneződése. Más szempontból nincs vele bajom. Viszont hosszú távra gondolva, érdemes lenne valamit beszerezni amíg még válogathatok. Továbbra is fontos az ütésállóság és az átlátszó hátlap, de most már színezett kerettel és a PanzerGlass® ClearCase MagSafe-re gondoltam. Sajnos ESR nincs ami tetszene. A Panzerglass tokokról van valami tapasztalatunk?
-
Fritz Teufel
addikt
De most tényleg! Az OTP is ezt csinálta a Simple-lel. Új verzió és egy teljesen új telepítőkészlet. De miért? Mindenki más meg tudja oldani folytonossággal a legbonyolultabb frissítéseket is
-
Fritz Teufel
addikt
Nálam működik a Mobilkincstár, de őrület milyen szakember gárdája van az államnak. Mindenki más meg tudja oldani, hogy új szoftver verzió esetén is meg legyenek őrizve a beléptetési adatok. Jelszavam van, de a bánat tudja mi a loginom. Majd ha haza megyek, be tudok lépni miután kiderítem
Nem értem, az állam direkt ilyen selejtes szakikat alkalmaz, vagy a bénaság kötelező?? -
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy a következő széria akksija már fém bevonatot kap:
ez egy prototípus állítólag -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Attila9711 #305834 üzenetére
Hát miért szerinted? Pénzért. Gondolod, hogy az autókban a világítótest búrája polírozható? Természetesen nem. Mármint abban az értelemben, hogy maximum 10-12 hónapig boldogság van, aztán visszaáll az eredeti állapot. Halottnak a csók. De a szervizben ezt nem mondják el, mert nekik is meg kell élni valamiből, mi lenne a kisvállalkozókkal, ha mindenki új világitótestet vásárolna.
Tehetsz vele egy próbát, ha nem tízezrekért csinálják, a vége úgy is az lesz, hogy kijelző csere. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Attila9711 #305830 üzenetére
Erre kár több szót fecsérelni...
Gyakori kérdések: polírozható-e az iPhone, iPad, iPod, Apple Watch vagy Mac kijelzője?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zsolt,72 #305816 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Nem mintha tudnék vele bármit is kezdeni, de hátha megtanulok ezt-azt... nekem a fényképezés még elég varázslatos dolog, hogy úgy mondjam. Záridő, rekeszérték, ISO stb...
Szóval, ha van ilyesmi akció, akkor az bátran jöhet ide a közösbe szerintem. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
katokacaj #305772 üzenetére
Az elállási jog csak akkor illet meg, ha online vagyis a távolból vásároltad. A csere az eladó jófejségén vagy a márka saját szabályzata alapján működik. Régen az Apple mindent cserélt ugye. Nem tudom, hogy mire számíthatsz, remélhetőleg cserélik. Én morcos lennék, ha javítanák ( ismerve a TMX minőségét).
rankesz: akkor vegyél Mobilfoxos cuccot, csak úgy elvileg... ha az többet számít mint a minőség
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szőrös #305759 üzenetére
Casetify iPhone 15 Customization Cases
Ez tényleg minőségi holmi, ennél csak rosszabbak vannak. Természetesen nem is olcsó, de ebben a kategóriában olyan, hogy olcsó és jó nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest