- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #295344 üzenetére
Jól esik, hogy vigasztalsz
Restart megreparálta, működik. Vagy te javítottad meg nekem titokban
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Luck Dragon #295270 üzenetére
leszavazták a túlzott várakozást
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #295162 üzenetére
igen, ezert lenne rossz ha mashol is oledet kezdenenek el hasznalni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #294667 üzenetére
Nekem erről a púder színe jut eszembe, nem a barack
-
válasz
Luck Dragon #292989 üzenetére
Én a Ugreen töltőjét használom. Olcsóbb és szerintem minőségben is jobb a Baseus cuccoknál.
-
Uyuarasy
tag
válasz
Luck Dragon #292989 üzenetére
Hasonlot vettem mindenes toltonek (Baseus GaN Charger 100W - a negy portos verziot), eleg jok ezek csak erdemes jol utanajarni miket tudnak (pl. melyik port mennyi aramot tud leadni, milyen protokollokat tamogat, stb.).
-
válasz
Luck Dragon #292985 üzenetére
Nekem valami ilyesmi van, nálam bevált, esetleg nézz rá, valószínű van többféle watt-értékkel is. [link]
-
Doki42
őstag
válasz
Luck Dragon #292613 üzenetére
Kis gonosz
-
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #292467 üzenetére
De fogják növelni, minden évben növelik. Pontosan ezért nem haladunk semerre kb
Az előző modellek meg rendre rosszabbul bírják. De mostmár annyira promózzátok itt a Pro Max-et, hogy lehet kipróbálom, hiába nagy tepsi
-
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #292463 üzenetére
Igaz, de az van, hogy hiába ígérik azt a +1 óra üzemidőt, az maximum csak akkor igaz ha a gyári appokat használod.. vagy még akkor sem. Sőt, akkor sem
Az iOS többet zabál évről évre. Nagyobb a proci, de nagyobb teljesítményen is pörög az egész és az appok irreálisan sokat zabálnak, szednek le. Egy facebook app is alapjáraton 300 mega.. 300!! Évről évre többet zabál az is. És még számtalan ilyen példa van, a filléres messenger app is 100 mega
Mire föl? És nyilván most a tárhelyről beszélünk, de én merem párhuzamosítani a kettőt, hogy ha többet foglal, többet is eszik. Ez játékoknál, programoknál is így van.
Szóval hiába jön a nagyobb battery, a külsős appok nyelik azt mint kacsa a nokedlit. Persze lehet teszteket nézni, hogy végtelenítve nézik a Lagzi lajcsit és melyik telefon merül le előbb, de igazából sajnos a third party appok és az iOS is tesz róla, hogy ne menj haza 20%-nál nagyobb töltöttségen ha használod a telefont.
Egyébként én is örülnék, ha nem kéne minden áldott nap tölteni ezt a telefont ilyen 4-5 óra használat mellett. De sajnos ez egy álom, talán ha lenne 1-2 millióért iPhone, akkor abba lehet behérne egy ilyen fícsör is.
Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy ha a keynote-on azt hazudják, hogy kapsz +3 óra időt, az kb semmit nem jelent a gyakorlatban. Tapasztalat, ezer éve iPhone-om van. A 11 Pro hozott jegy kis javulást és ennyi.
-
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #292460 üzenetére
iPhone-ra/ról nem az akkumulátor miatt szoktak váltani az emberek
-
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #292458 üzenetére
Üzletileg senkinek nem érdeke, hogy a telefon tovább bírja. +1 óra tavaly +X óra előtte, aztán az új rendszer, hardver miatt pont ugyanott vagy ahol X éve.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #292455 üzenetére
Szerintem az legkorábban jövőre esélyes, de akkor sem a kapacitást fogják növelni. A rétegezett akkumulátorokról beszélek. Szerintem megtartják az akkuméretet és maximum annyival növekszik a kapacitás amivel a rétegezett akksi alaktartó így nem kell neki hézag. És a maradék helyre meg jöhet a nagyobb kamera szenzor. Szóval nem várnék ettől nagy csodást, max 1 óra pluszt és akkor sokat mondtam nagyon.
-
Noxy
veterán
válasz
Luck Dragon #290961 üzenetére
Valszeg csaj vagy, hogy ennyire sajnálod.
-
válasz
Luck Dragon #290729 üzenetére
és Sys85
Nekem A33 5G van…
-
válasz
Luck Dragon #290705 üzenetére
A céges telom nekem is droidos, a legrosszabb fajtából. (Samu) Nem is reklámozom
-
válasz
Luck Dragon #288397 üzenetére
Lehet én is változtatok nevet. Anno nem volt szabad a JOKE és kombináltam az akkori cégnévvel.
A rolleres topicban lehet jobb lenne... -
válasz
Luck Dragon #288397 üzenetére
Ez a Sys a vezetéknevemből ered,még tini koromban ragadt rám ez a becenév,csak az interneten kissé angolosodott az évek alatt (Szisz -> Sys).
-
válasz
Luck Dragon #288388 üzenetére
Igen.
Vettem egy Honda Hornetet és motoros topikban elég hülyén nézett ki a Gixxer név. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Luck Dragon #288291 üzenetére
Jajj.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #287706 üzenetére
Igen, az is erre volt reakció. Korábban linkeltem is eladási adatokat. Egyszerűen most nem tudnak eladni kisméretű és/vagy olcsóbb készülékeket.
Ez nem azt jelenti, hogy nem vennék, hanem azt, hogy buknak rajta. Az Apple meg nem az a cég, amelyik ezt bevállalja. Az a Sony biznisze 😈😁 Szóval, én nem számolnék mostanában zsebájfonnal. -
Szabi®
addikt
válasz
Luck Dragon #287466 üzenetére
A 14 esetében elképesztően rossz az árképzés/tudás arányosítása. Egyszerűen arra bárkinek értelmetlen váltania, aki már rendelkezik egy XS/11 korú készülékkel is.
A 450 ezer forintos induló ár (128gb-os) egy szimpla 12-es modellhez képest is alig ad valamit . . -
StyIe
újonc
válasz
Luck Dragon #287470 üzenetére
Jelenleg az apple hardvere a legtakarekosabb, ezaltal nem erdeke fejleszteni az akksit.
Az apple watch lehetne akar Solar is, mint a Tissot oram. -
StyIe
újonc
válasz
Luck Dragon #287466 üzenetére
Semmi meglepo, evek ota semmi valtozast nem latni, akar apple akar mas gyartot nezve.
Mi lehetett egy 13 Pro tulaj elvarasa, amikor megvette a 14 Prot?
Globalis is lehet a kerdes : mit szeretnenk, mit tudjon az idei iphone vagy a 16?
Azt hagyjuk, hogy jobb kamera stb.
Amennyire kovettem az esemenyeket az elmult evekben, hirtelen 2 dolog jut eszembe : muholdas kommunikacio es az utkozeserzekelo. Ezek nagyszeru funkciok, viszont helyzetfuggok, nem olyan, mint a face id pl. -
válasz
Luck Dragon #287420 üzenetére
Igen
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #287420 üzenetére
Nyilván ;-)
-
col
addikt
válasz
Luck Dragon #287067 üzenetére
Ha kell, van ilyen (ingyenes) program, ami tudja. Kipróbáltam, működött, de számomra nem létszükséglet.
-
válasz
Luck Dragon #286964 üzenetére
Nem nagyon csúszós? Remélem nekem is beválik.
Másik dolog:
Amit észrevettem, hogy ha lezárom a telót (always on aktív), akkor egy idő után eldobja a wifit a teló és kell vagy 2-3mp mire feloldásnál visszatalál.
Valami beállítás van erre valahol? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #286964 üzenetére
Csak így ékezetek nélkül?
-
Szabi®
addikt
válasz
Luck Dragon #286702 üzenetére
Hát sztem az nem fog bekövetkezni, a 13,6 colos-t adja az apple 6 kilóért, akkor a 15"-össel kiejtené pont a kompromisszumos modelleket. Akkor hová árazná be a Pro gépeket ?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #286695 üzenetére
Hát, a beszélgethetnénk a MacBook Prokról is
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Luck Dragon #286614 üzenetére
vagy a milyen tokot vegyek XD
-
col
addikt
válasz
+1
... és na tessék, mindig van rá "vevő"
Tudom, vicc a reagálás rá... -
válasz
Tényleg most hogy mondod, meg is nézem hogy áll a százalék...
Már lassan két éves a 13 Pm, de még 105%-on áll...
-
col
addikt
válasz
Luck Dragon #286594 üzenetére
Hát inkább "takarékoskodás" miatti teljesen felesleges és téves elgondolásból. De ezek sokszor többet ártanak, mint használnak a endszernek és a használhatóságnak, nem beszélve arról, hogy aránytalanul sok időt is kell ilyen esetben tölteni a (felesleges) "kapcsolgatásokkal"..
Az adatvédelem szempontjából meg valóban nincs túl sok jelentősége, mivel épp elég egyéb komponens "árulkodik", amikről sok esetben nem is tudunk és ehhez nem is kell feltétlenül a Google dolgokat használni -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #286594 üzenetére
Ez meg annyira...., hogy fel sem merült bennem mint ok.
Ez az akkumulátoros móka tipikus 'majom és banán' probléma mint az autóvásárlásnál.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Luck Dragon #286447 üzenetére
Nálam semmi gond nincs ,nem is nagyon volt kb.
Nem értem a többieket ,nem ismerik a kényszerített újraindítást.Évente legalább 1x ajánlott egy újratelepítés DFU mód ,majd innen le lehet szendi az aktuális rendszert.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #286253 üzenetére
Számítógépen exportálhatod a gyűjteményt és listákat XML fájlba. Vagy költöztetni (songshift, soundiiz, tunemymusic...) másik streaming szolgáltatásba.
Változó, hogy az Apple mennyi idő után törli a playlisteket, nekem volt úgy 1 hónap után aktiváltam újra és már nem volt ott, és volt olyan is 3 hónap kihagyás után mégis ott volt minden. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #286255 üzenetére
A kedvedért rákerestem és találtam egy hivatalos választ erre a kérdésre:
"A fiókjában jelenleg található előfizetéses zene az előfizetéséhez van kötve. Az előfizetés lemondását követően a zene többé nem lesz elérhető a fiókjában. Az előfizetéshez nem tartozó megvásárolt zenék az Ön Apple ID azonosítójához vannak kötve, amely nem előfizetés alapú, így mindaddig megtarthatja, amíg rendelkezik azonosítóval."
Amit letöltöttél, az nem fog törlődni de gondolom aktiválódik a DRM. Te le tudod törölni ahogy korábban írta egy kolléga. Ha vettél albumot, akkor azt hallgathatod minden további nélkül, de azok is csak addig hozzáférhetőek amíg aktív az ID. Ha azt törlöd, a megvásárolt zene is ugrik mert az ID-hoz van társítva.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #286253 üzenetére
Szerintem az nem fog, csak nem fogod tudni hallgatni amíg nem perkálsz megint.
-
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #286240 üzenetére
Nem tudod majd lejátszani őket. Mondjuk, elég egyszerűen lehet törölni az egészet.
-
col
addikt
válasz
Luck Dragon #286138 üzenetére
Igen, az utolsó frissítés óra kikapcsolható a Bing és lényegében az egész felső menüsor is módosítható.
-
galaxys80
veterán
válasz
Luck Dragon #285831 üzenetére
Igen. De ugye az még IOS 15-ön van. Szóval jó eséllyel a 16-al jött valami gebasz nálam.
-
galaxys80
veterán
válasz
Luck Dragon #285828 üzenetére
Gondoltam erre is. De áttéve másik telefonba (6S) nem csinálta.
-
gyapo11
őstag
válasz
Luck Dragon #285814 üzenetére
Törölve, már mások megírták.
-
galaxys80
veterán
válasz
Luck Dragon #285814 üzenetére
De, ha valamelyik app lenne a ludas, akkor annak meg kellene jelennie az aksi statisztikában nem?
-
galaxys80
veterán
válasz
Luck Dragon #285807 üzenetére
Túlvagyunk rajta. Első éjszaka amíg “szűzen” maradt a telefon nem is merült.
Aztán ahogy visszapakoltam mindent megint merült.
Lehet megint megpróbálom. Vagy bizakodok, hogy a következő frissítés megoldja. -
markknight
veterán
válasz
Luck Dragon #285505 üzenetére
Ez azért téma, mert ismételten tré az iPhone akkumulátora. A 11 Pro-val jött az "áttörés", ami mára elolvadt. Nekem naponta kell töltenem a 14 Pro-mat és ez nagyon nincs jól. Persze ha nem nyúlok hozzá 0 percet se, akkor kibírja 6 napig, ez tény.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Luck Dragon #285505 üzenetére
Ne, azt ne, még a végén el lehetne adni működőképes, patika telefonokat, amikben 85% alatt van az aksi.
-
válasz
Luck Dragon #285477 üzenetére
Amennyire elleneztem a 11 PM tapasztalatai után a tepsiket,ahhoz képest nagyon jól elvagyok vele.
Megfogdostam megjelenéskor az S23 Ultrát is,de az sokkal nagyobb tepsi benyomását keltett,pedig csak 3mm-rel magasabb.Lehet csak a szögletes sarkok miatt éreztem nagyobbnak a Galaxyt,a 14 PM nekem kényelmes. -
válasz
Luck Dragon #285477 üzenetére
Nekem is ez az első max méretű telefonom, de most már mint ha mindig ekkora telefont használtam volna.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #285144 üzenetére
Szerinted lesz 16.4.2?
Nem is teszem fel
-
zzola
titán
válasz
Luck Dragon #285144 üzenetére
Ha leveszed a widgeted majd vissza teszed?
-
válasz
Luck Dragon #284828 üzenetére
Kösz…
Na hess p.csába! -
Kicsirics77
veterán
válasz
Luck Dragon #284688 üzenetére
Köszönöm, bíztam benne azért, hogy nem kell egy 3 éves telefont kukázni.
Remélem kibírja amíg megjön az új, és simán át tudom majd költöztetni, nem mondja be az unalmast a kijelző. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #284140 üzenetére
Szerntem nincs. Olyan viszont van, amit kétoldalú ragasztóval kell felfogatni. Ha érdelek, megkersem neked.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #283835 üzenetére
Majd osztok meg róla élő képeket is. Akár összehasonlítva a 3in1 CryoBoost-tal. Egyébként, azzal ellentétben ennek annyi a hátránya, hogy ez csak 7,5w-al képes tölti a telefont a hűtés hiánya miatt.
-
Doki42
őstag
válasz
Luck Dragon #282962 üzenetére
Slow shutter
-
válasz
Luck Dragon #282955 üzenetére
Ha hosszú expozíciót szeretnél, akkor a live photo-nak van egy ilyen beállítása.
-
válasz
Luck Dragon #282955 üzenetére
A gyáriban nem lehet, csak automatikus.
-
válasz
Luck Dragon #282732 üzenetére
Őőő nem emlékszem ilyesmire,nálam eddig is működött minden okoscucc.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Luck Dragon #282147 üzenetére
Az attól függ, hogy lenne-e helye máshol annak az összegnek ;-)
-
válasz
Szerintem sem éri meg.Igazából nem vagy előrébb sokkal.
Kicsit erősebb GPU,+2GB ram,meg 1-2 szoftveres apróság.
Egy 14 Pro már más téma,de szerintem még egy 13 Pro is (már ha még kapni valahol). -
Giovan!
addikt
válasz
Szerintem nem.
-
esbii22
őstag
válasz
Luck Dragon #282029 üzenetére
Care Center inkább.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #282034 üzenetére
-
törölt tag
válasz
CARE center olcsóbb
-
F.B.I.
veterán
válasz
iStyle
-
válasz
Luck Dragon #281899 üzenetére
Inkább a musi
de az egyszeri 2500 Ft-os fizetéssel megoldható -
válasz
Luck Dragon #280731 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy ez régi probléma,néha nálam is csinálta,de egy ideje már nem jelentkezett.Ma viszont nagyon durván belehúzott…
Ilyen szintű kidobálással én még nem találkoztam korábban.
Most is be kellett jeletkeznem. -
dvdbackuper
őstag
válasz
Luck Dragon #280074 üzenetére
Xs-tol nem irja az akku szazalekot, az alatt mehet barmilyen akku, gyarinak fogja latni
-
válasz
Luck Dragon #280077 üzenetére
Egy kis videó: [link]
-
válasz
Luck Dragon #280074 üzenetére
Simán megoldják hogy a gyári chipes kábelt átforrasztják az új akkura,de az akku adatait is át tudják másolni a nem gyári alkatrészekre,tehát ez sem 100%-ig biztos.
Lien:
Ez egy nem hivatalos és minősített szervíz,olyan alkatrészt kapsz amilyet,de az nem gyári lesz.Ezeknél változó lehet a beszállított alkatrészek minősége és gyártója,így lehet hogy cimborád szerencsés volt és jobb minőségű akkut kapott,Te meg nem.
1000+1 alkalommal elmondtuk,hogy hivatalos szervizbe kell vinni ha biztosan gyári akku kell minden más helyen lutri hogy mit fogsz kapni.
Ráadásul nem is dolgozik olcsóbban az iCentrum…
Budapesten több hivatalos Apple szerviz is van (8 helyszín),iCentrum pont nem ilyen. -
shadowcam
tag
válasz
Luck Dragon #279955 üzenetére
Sima 13 és 14 között nincs nagy különbség, kettő közül én tuti a 13-át választanám. Több pénz marad a tárcádban és lesz egy marha jó telefonod.
Viszont én megnézném a Pro családot is, ha hajlandó vagy szánni rá több anyagi erőforrást. Ott lényegesen nagyobb a különbség, nagyon jó az üzemidő, 120hz, bitang kamerák stb. Jelenleg a 14 Pro hiány (elég nehezen jutottam hozzá én is) és indokolatlan drága is. A 13 Pro viszont viszonylag reális áron van, beszerezhető és az egyik legjobb választás szerintem. -
válasz
Luck Dragon #278929 üzenetére
Macbookot elengedtem,nekem overkill amire a pc-t itthon használom.Ipad volt,nem kell többet,csak porosodott.
Nekem egy ideje egy Homepod mini pároson kattog az agyam,de egyfelöl most nincs rá felesleges keret,másfelöl kicsit drágábban már van Panasonic PMX90 minihifi is ami nagyobbat és szebben is szól,igaz butább. -
válasz
Luck Dragon #278927 üzenetére
Én nyúzom a telót,szóval merül is,nem érek rá 5W-ozni.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #278929 üzenetére
Csak sorján.
Watchon már gondolkodtam.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #278849 üzenetére
Mi az iTunes?
-
lorinho
tag
válasz
Luck Dragon #278498 üzenetére
Az melyik modell volt?
-
deanka
csendes tag
válasz
Luck Dragon #278386 üzenetére
Bakker most vettem egy ilyet...mondjuk nálam eddig nem produkált tünetet...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Luck Dragon #278386 üzenetére
Személyesen körbejártam már nagyon ezt a témát ,14 napos elállás joga szinte volt dolgom az összes ajánlott márkával és típussal.
Egy a lényeg ,ha monitor akkor csak LG ,ha meg TV akkor Sony vagy LG.
Szerk.
Ez olyan mint a telefon csak “iPhone” -
válasz
Luck Dragon #278375 üzenetére
Jah,el is felejtettem megköszönni az ajánlást.
Az monitor most elnapolva,pénteken elköszönt a mosógép,szóval másfelé megy a monitor ára… -
igi
aktív tag
válasz
Luck Dragon #277251 üzenetére
Sajnos nem. A mentésből visszaállítás sem segített
Valószínűleg "beragadt" rajta egy rég megszűnt céges policy, és az okozta a galibát.
Úgyhogy vissza a gyári beállításokhoz, és most telepítek újra mindent. -
válasz
Luck Dragon #277096 üzenetére
Lehet neki azért elég az a 40-50% és azért nem furcsa és idegesítő hogy lemerül,mert még nem tapasztalta meg milyen üzemidőre képes a 13 PM.
4évig használta az i8-at,az full töltéssel és jó akkuval sem bírt annyit mint a 13PM 50%-kal,hozzászokott a gyenge üzemidőhöz,az neki normális. -
Gicz
addikt
válasz
Luck Dragon #277056 üzenetére
Ha jelen esetben merész = türelmes, akkor igen
Nekem csak az ágy mellett van régi 5 wattos, éjszaka ráér töltögetni. Íróasztalnál, meg nappaliban a kanapé alatt meg irodában stb mindenhol 30 wattosakat használok. 14PM.
-
válasz
Luck Dragon #277056 üzenetére
Egyik cimborám töltögeti a 13 Pro Maxot az i8-hoz anno kapott 5W-ossal.
Mindig ilyen 30-50% körüli töltöttséggel rohangál mert olyan lassan tölt,napközben meg nincs ideje kivárni míg tele lesz,este meg elvből nem hagyja a töltőn.Használni meg sokat használja.Hiába mondtam neki hogy 3-5e forintért már kapna gyorstöltőt,de azt mondja jó neki ez is.Pedig pont az ilyen “nincs időm sokáig töltőn hagyni” embereknek a leghasznosabb a gyorstöltés.
Az idejét nem tudta megmondani mikor volt utoljára 100% közelében a teló,rendszeresen le is merül neki pont emiatt.Egy 13 PM…
Hát mondom “Te tudod…”
Pedig mérnök nem vékony tárcával,szóval nem a kosztpénzből kéne elvenni a töltő árát. -
válasz
Luck Dragon #277052 üzenetére
Nem mintha azért az 5W-os csodáért olyan nagyon nagy kár lenne amit eredetileg csomagoltak az SE és a 11 mellé is.
A 11 Pro mellé még csomagolt 18W-os gyorstöltő elhagyása már kicsit fájdalmasabb a 12-es szériánál és azóta. -
col
addikt
válasz
Luck Dragon #276934 üzenetére
Csak akkor rezzen, ha megnyomod és a home gombbal teszteled, a kiválasztáskor nem.
-
col
addikt
válasz
Luck Dragon #276917 üzenetére
Önmagában a választáskor nem rezeg, csak ha a home gombot megnyomod, akkor érzed, hogy milyen erősen rezeg a kiválasztott 3 lehetőség közül.
-
válasz
Luck Dragon #275642 üzenetére
Ehhhh….
Nem az én stílusom,akkor már inkább a szürke süveg -
válasz
Luck Dragon #275639 üzenetére
Pottereset játszok olyankor nem pedig Gandalfosat.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Luck Dragon #275565 üzenetére
Tegnap 3x is kilépett :S Imádtam.
Az a gáz, hogy MacOS-en is ezt csinálja. -
oliwire
őstag
válasz
Luck Dragon #275565 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #275455 üzenetére
De az alma meg drága az aszály miatt.
-
válasz
Luck Dragon #275192 üzenetére
Szerintem biztos lenne pár kitiltásba torkolló vita, csak erős idegzetűnek javasolnám, hogy egy olyan topikban törzstag legyen.
-
MasterMark
titán
válasz
Luck Dragon #274020 üzenetére
A facebookban.
-
St3ven
addikt
válasz
Luck Dragon #263918 üzenetére
Igen, a topikösszefoglalóból van.
-
válasz
Luck Dragon #260772 üzenetére
Plusz adalék,hogy némelyik hívásmegszakadáskor ki is írja,hogy Wifi hívás sikertelen.Ezzel csak a baj,hogy az ki is van kapcsolva.Amikor még be volt kapcsolva is kiírta néha,ezért is lett kikapcsolva.
-
válasz
Luck Dragon #259455 üzenetére
Még azt se mondhatom,hogy lehet nem is eredeti,mert a 12-höz a Mediamarktban vettem,ehhez meg icentre-ben.
Majdnem 20e-ért ez azért több mint bosszantó.
Ezt is csak azért vettem,mert nem találtam a másfajta magsafe tokot szfváron,gyorsan kellett egy,Budapesten meg nem volt kedvem bekeverni a belvárosba,az infoparkban meg volt készleten.
Már bánom hogy nem mentem el a speedshopba… -
válasz
Luck Dragon #259378 üzenetére
esimmel is produkálja…
Hétfőre kértem telefonos konzultációt, hátha van belsős infó erről a hibáról…
Feleslegesen nem adnám le szervízben
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest