- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krethx
aktív tag
Nekem nem kell segítség.
Hiába csinálsz angolt mivel kell még egy UK-s Bank kártya is. Nálam az a UK-es PayPal-omhoz van adva.Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
Köszi!
A Volt az az Apple hivatalos partnere. Érdekesség hogy mint már írtam Yettel-től amit vásároltam annál nem tudtam AC+ venni."Már csak kérdés, hogy hogyan a legolcsóbb "
Ez régióként változó. Én UK-ben szoktam venni. De amit már Aszpirin (#304481) is írt az nagyon fontos: "fizetőeszközöd legyen olyan országbeli, amelyben forgalmazzák...."Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
Köszi!
Kicsit visszaolvastam a hozzászólásokban. Ha nem tévedek 14Pro-d van? Hol vásároltad?Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
M1995
aktív tag
Nem emlékszem. Azt írják nem. A megnyitott tabokat szerintem csak szinkronizálja eszközök között az iCloud, tehát ha nincs Mac a képben, akkor üres iPhone-nál nincs honnan áthúzni. Tehát a biztonság kedvéért mentsd el könyvjelzőként.
-
Navaren
aktív tag
Én is azt tenném, amit itt javasolnak.
iCloud a névjegyeket, üzeneteket, fotókat, jelszavakat, jegyzeteket, stb. elmenti Neked, (ha beállításokban hagyod), reseteld a telefont, és allítsd be új eszközként (ne pedig álltsd vissza biztonsági mentésből), aztán szedd le a Neked fontos appokat.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Navaren
aktív tag
iCloud beállításokban ki tudod választani, mi legyen, ami szeretnéd, hogy mentsen és mi az ami ne.
Ja, teljes biztonsági mentést pedig egyel alatta, az 'iCloud Backup' menüpontban tudsz kezdeni, 'Back up Now', (ill. a magyar megfelelője, neharagudj, 10 éve nem volt magyarra állítva a motyó, nem'tom mit ír):
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
fila
senior tag
Pár hete olvasom ezt a topicot, mert elhatároztam kipróbálom az iPhone-t. Tegnap előtt rendeltem meg a 14 pro-t. (ha 12-én az új verzió esetleg hoz olyan pluszt, ami érdekel, akkor benne van, hogy visszaküldöm bontatlanul 14 napon belül) Közel egy éve S22 használok, pont az akksival kínlódok nagyon, remélem neked lesz igazad
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
kakuk.tamas
addikt
Mióta van a Telekomnál e-sim, azt használok a privát számomnál.
Jó, mert ki van kapcsolva a PIN, a mobilnet 0-24-ben megy (nem lehet kikapcsolni sem). Ha elvesztem, vagy ellopják, hiába nullázzák a telót, az e-sim profil benne marad és mivel nincs pin, így azonnal hálózatra is áll.Szóval a lokátor is megy éjjel-nappal.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
sgeza
veterán
eSIM? Ha igen, törölje ki, és adja hozzá újra! Nekem az alábbi, talán hasonló esetem volt (Yettelről Vodafone-ra):
- Vodafone-nál új előfizetés létrehozása egy új, vodafone-os számmal, amíg a hordozás megtörténik (kb. 2 nap)
- Addig is ez az ideiglenes vodafone-os szám beállításra, használatra került a készülékben
- A MyVodafone alkalmazásban néhány nap elteltével látom, hogy megkaptam a korábbi számom
- Namost ahelyett, hogy ezzel a korábbi számommal menne a telefonálás, egy az ideiglenestől eltérő, másik vodafone-os számról megy ki a hívás, és ugyanazon tudom fogadni is; a vicces, hogy az alkalmazásban ellenőrizve, nem fogyott az egyenlegem (ez egy másodlagos, feltöltőkártyás előfizetés)
- Épp külföldre mentem, roaming sem volt, pedig elvileg kellett volna lennie
- Az iMessage, illetve egyáltalán a SIM-hez tartozó telefonszám beállításnál automatikusan felismerte az aktuális, ideiglenes utáni, értelmezhetetlen okból kapott telefonszámot, amit nem is tudtam módosítani
- Végül valamiért jött egy gondolat, hogy törlöm, és újra hozzáadom az eSIM-et, amivel meg is javult minden, a telefonszám beállítás is beállt a megfelelő, hordozott korábbi számomra, illetve roaming is lett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
Shyciii
veterán
Igen nagyon szomorú. Legfőképp azért, mert ezekben az országokban inkább éreztem magam otthon...Már előre "félek", hogy augusztus közepén Norvégiába megyek (ugye ezért is vettem pl iphone-t, mert kisebb méretben hosszú üzemidőt most ők tudnak igazán amihez több éves szoftveres support jár), és valszeg legszívesebben haza sem jönnék majd...
-
markknight
veterán
Akkor az a telepítés nem sikerülhetett túl jól vagy egy alsókategóriás laptopról beszélünk. Én két éve telepítettem utoljára a laptopom, ugyanolyan gyors mint volt. Sajna a Microsoft elkövette azt a hibát, hogy minden gépre enged kb mindent telepíteni, ez a netbookoknál szépen ki is jött. Ott is jól meg kéne húzni a határt a támogatott eszözöknél, de sajnos akkor az egész piac bekarcolna, annyira pofátlanul gyenge laptopo preseteket képesek összepakolni a gyártók.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Bocs, hogy bele vau, de eddig szerencsére én sem találkoztam Waze reklámokkal.
No, meg azt olvastam, hogy a Google Maps állítólag több energiát használ, mint némelyik navigáció. Hogy a Waze-nál többet vagy kevesebbet, ezt nem tudom. Próbaképp eddig 4-et használok felváltva, de az energiagazdálkodásukat még nem néztem. Azt hiszebm, ezek után azt is nézem.PACSA75 #290624, próbáld ki a Magic Earth-öt, nekem az jobban bejön mint a gyári Apple navigáció.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Én kb 1 hete próbáltam először a gyárit, azóta, szinte csak azt használom. Jelzi a fix trafikat, mutatja a sebességhatárokat, és ha van AW- od is, extra jó dolog, hogy órán jelez (hang + rezgés) ha fontos esemény következik (körforgalom vagy irányváltás).
Ami még hiányzik:
1. Haladási sebesség folyamatos kijelzése
2. Autópálya matricák
Nekem bejön már így is. -
-
félisten
-
félisten
-
M1995
aktív tag
Akkor is ezt mondanátok, ha hazaérve számítógépen nem nézhettétek volna a rendes weboldalakat, színes blogokat és csak mobilon WAP lett volna az egyetlen internet elérésetek? Gondolom nem. Jó dolog volt Snake a Nokián suliban sunyiban pad alatt, de vártuk érjünk haza PC-n játszani vagy valamelyik konzolon.
Egyszerűen a mobiliparban van egy iPhone előtti és utáni korszak, annyira meghatározó termék. Hiába volt sikeres termék pl. az N97, akármelyik Blackberry, az iPhone bemutatása után látni lehetett új korszak kezdődik, pár év után már mindenkinek világossá vált.
A RIM, Microsoft, Nokia lemaradtak, csak a Google kapcsolt ha lassan is, hogy mi lesz az új irány. Bár természetesen menetközben az Apple is változtatott az eredeti vízión, hiszen első iPhone-nál még úgy képzelte Jobs, a fejlesztők ne appokat írjanak, hanem minden a Safariban történjen. Jobs visszatáncolt és Apple módra maguké tették az ötletet és megszületett a there is an app for that szlogen.
A másik ami forradalmi volt az iPhone kapcsán, hogy ahogy korábban iPod, iTunes idején a zenekiadókat, Jobs a telekom szolgáltatókat is becsicskáztatta: a szoftverfrissítés módja nem rajtuk fog múlni, hanem az Apple kezében lesz. -
Szabi®
addikt
Főleg hogy amire az apple már beszállt a mobil iparba, egy komplett evolúciót építettek végig az elődök . . . Nem az érintőképernyővel kezdődött a mobil éra, addig el is kellett jutni. . . Volt ott hordozhatóság, monokróm kijelző, színes kijelző, mp3 kezelése, mobil os-ek, fejlettebb cpu-k, nagy kijelzők, érintő kijelzők . . . Az apple egy pici szeletet adott ahhoz, amit mások már 30 év alatt kitapostak . . .
-
Shyciii
veterán
EZ most az a probléma, hogy nem a DND kellene, hanem sima némítás, mert akkor megjönnek az értesítések is, csak nincsen hangja? Valaki múltkor ezt kérdezte, és egy régi megoldás nem működött. Megcsináltam, hogy működjön iOS 16 alatt is, de nem reagált az illető, hogy kell-e neki.
-
Shyciii
veterán
Kompatibilis vele, azzal nincsen gond. Egyszerűen a nagyon szar úton ahol sok hiba van egymás után, ott le tud esni. De mondom a sportos futómű + 17"-os felni sem a normális rugózás barátja, szal nálam azért több minden közrejátszik. Nyilván ezen lehetne javítani az ESR tokokkal, mert azokban erősebb mágnes van, mint a sima gyáriakon, vagy utángyártottakon.
-
-
oszy
veterán
Erre jó lenne megoldást találni.
————
Képekre: nekem volt 12Pro, ami elfogadható képeket készített. A 13Pro szörnyű!! A 13Minitől persze nem vártam sokat. Megj.: Viszont üzemidőben a mini hozta a 13Pro szintjét.
A mostani 14Pro-val bent készítettem olyan képet, hogy leesett az állam. De nem jó értelemben. Egy fokkal azért jobb, mint a 13Pro. Nem vártam a MILC-em minőségét természetesen.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest