- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Kommy #320718 üzenetére
Le van tiltva a Hívásértesítés, üzletben sem aktiválható. Ezek a kódok akkor is működnek? Mit kell megadni?
Ha valaki ennél a flottánál van és működik a Hívásértesítés, irja meg legyen szíves.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Kommy #320243 üzenetére
Ez igaz, viszont a megrendeléshez szükséges az iPhone valamelyik azonosításra szolgáló adata [kép] , ami miatt ez a folyamat mindenképpen várakozással járna, amíg megtörténik a kiszállítás. Az aznapi, megvárható javítási szolgáltatás esetén erre nincs lehetőség.
_______
Nem gondolom, hogy ez “kiváltság” lenne, egyszerűen ez a gyártó által kialakított gyakorlat. -
kkp900
senior tag
válasz
Kommy #307365 üzenetére
10000 videokkal együtt és mivel az se mutatja hogy mennyi van kijelölve egyszerre pld a kijelölés közben ezért mindig vissza is kellene találnom oda ahol befejeztem a kijelölést. Nem ért3m miért nem lehet egyben intézni ezeket vagy értelmesebben kijelölni pld mert egérrel 1000 képet se egyszerű
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Kommy #280211 üzenetére
Az sem megoldás mert miután megadom a beállított jelkódot rögtön az állítólagos régit kéri megint.
Lehet jobb lett vpolna ha azonnal nekem szól ismeőrösöm telefon vásárlás után,ki tudja a telefonos nőci mit mahinált vagy ,hogy ez a fiók tényleg új e.Mondjuk a jelenlegi apple id vel be vagyok jelentkezve rajta minden rendben van be van kapcsolva az adatok felszinkronizálása meg még nullás a telefon is.
-
válasz
Kommy #266867 üzenetére
Sajnos nem opció a wpa3, mert vannak régi vezeték nélküli eszközeim (nyomtató), ami miatt még a vegyes sem feltétlen oké. Csak a wpa2 (egyelőre). További infó még ide, hogy egy iSE2016 (iOS15.5) egy i12 (iOS15.5), egy i6s (iOS15.5) hibátlanul működik (mac mini m1 is jól megy).
Korábban már csináltam olyat, hogy elfelejtettem a hálózatot a telefonnal, olyat is csináltam, hogy az unifi controllerben felejtettem el az eszközt. Egyik sem segített.
Most egyszerre megcsinálva mind a két előbb említett dolgot működik.
Köszönöm a segítséget
!
Ui.: valami biztos a készülékkel is volt baj, mert a beállításokban nem mutatta a jelszót, pedig ugye iOS16 már. Fentiek után ez is megjavult.
-
-
törölt tag
válasz
Kommy #221634 üzenetére
Engem sem idegesitene ha nem adnanak hozza fulest es toltot. Fulest sosem hasznalom es a gyari kabelt, toltot sem hasznalom. Van helyette egy Anker fali tolto amobe olyan kabelt dugok amilyet akarok. Ha igy olcsobban adjak amire latok eselyt adjak igy. Legalabb kevesebb kacatunk lesz amit sosem hasznalunk.
-
-
-
Danny365
őstag
válasz
Kommy #187800 üzenetére
Hmm, tetszik, hogy milyen letisztult belül a telefon. Vegulis annyira nem tűnik parának, csak én félnék, hogy mennyire vigyáznak rá egy ilyen művelet során. Véletlen összekarcolják vagy valami, gondolom ők attól még fognak tudni aludni éjjel. De igazából nem volt még ilyen tapasztalatom, úgyhogy lehet, én gondolom túl az egészet.
-
Lallerboy85
tag
válasz
Kommy #185688 üzenetére
Gondolom ez 100 százalékrol lefelé kb 10 százalékig tudja?!(dehát nyilván nem várom meg, hiszen 40 alá sosem engedem, probálom mindig 40-90 között tartani az akkumlátor töltöttséget)
Ill egy dolgot vettem még észre..ha a Wifit kilövöm, és a beállításokba belemegyek, ott még mindig aktiv..szval az nem teljes kikapcsolás..szval az is eszi gondolom...
-
Diokhan
addikt
válasz
Kommy #171008 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kiváncsi elejétől kezdve! Ezért kérdeztem úgy, hogy az "iOS 11-ből tűnt el a rendszer szintű témogatása" az említett programoknak... Köszi!
(#171010) B-L-A-C-K: Nem hiszti haver, csak eleve azért lettem lehülyézve, mert a kérdésemet sem voltál képes értelmezni rendesen, de mivel láttad, hogy én vagyok, rögtön előjött a stílus. Ennyi.
(#170992) Diokhan: Nem írtam át utólag, szerkesztve sincs a kérdésem. Olvasd el mégegyszer, aztán okoskodj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest