- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eddig külön kapcsoló volt ezekre:
- Play Haptics in Ring Mode
- Play Haptics in Silent ModeJah mondjuk ezekből is kijön minden kombináció. Bocsika a hülyeségért amit írtam
Viszont most így felmerült bennem, hogy a régiben kikapcsolható volt, hogy csengéssel együtt rezegjen is. Az új menüben ez nem kivitelezhető.
-
niof
veterán
Igen, de én nem ezt szerettem volna, hanem azt, hogy csinálok egy komplett hetit (hétköznapokra), a másik mellé, és azt aktiválom, amelyik épp kell.
Ebben az esetben, ha be akarom jelölni bármelyik napot, közli, hogy arra a napra már van időzítés, akarom e módosítani, és az úgy nem jó.
Mindegy. Mivel nem találtam külsős appot, még csak hasonlót sem, marad a tárcsa huzigálása. Ami mondjuk nem ideális, de legalább a megszokott módon működik. -
-
Scoobyka
addikt
Jo,tegyuk fel megrendelem online a mediaba sot meg biztositast kotok ra,nehogy emiatt bele lehessen kotni amikor visszaviszem. Aztan annyit mondok,bocs ez a telefon nem jott be. Ok meg mivan,ha kupont akarnak adni,vagy azt mondjak nem olyan allapotban van a keszulek,mint elvitted igy nem veszuk at. Akkor az egesz szivas. Sok buktato van emogott a dolog mogott es az ilyen kijatszasokat en sem szeretem. A berles egy tok normalis alternativa lehetne. Egy tok tiszta dolog,mert nem karositanek vele senkit. A szolgaltatonak is megeri,mert 10 ugyfel kivszi a telefont es mar arban visszahozta.
-
Scoobyka
addikt
En is hasonlo cipobben jarok.... es ez amugy egy teljesen jogos dolog valahol. Engem is erdekelne,hogy errol mit gondoltok.
Szivem szerint en 10e-t kifizetnek is akar 10napra,ha lehetne berelni egy i5s-t es amikor visszakapom a sajatomat azt visszavinnem,de ilyen nincs a t-nel.
Most en a haveri kort probalom felhajtani,de ott meg andoridosok vannak.
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest