- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
xhege #340282 üzenetére
Én néha az Android subredditet nézem, ugyanez megy, illetve a kérdések mi hiányzik iOS-hez képest, milyen funkciót csak későn pótolt a Google/Samsung. Talán az egész téma ilyen szomszéd fűje dolog, ha valaki nagyon sokáig használt egy rendszert, kíváncsi lesz milyen a másik? Ahogy mondod újdonság varázsa.
-
1995M
junior tag
válasz
xhege #340167 üzenetére
Egyetértek. Persze mindenki körülményei mások, aki tudja napközben is töltögetni és nem zavarja akkor játszhat a 20-80 "szabály" szerint, bár szerintem sokat nem fog nyerni vele. Én azzal vigasztalom magam, hogy hónapok akku babusgatását felülírja egy hét nyaralás videózás 38 fokban tűző napon. Akkor hova aggódjak. Nekem elég az optimalizált töltés funkció. Ha beállítanám a 80-as határt, mert hétből hatszor elég 60%, akkor tuti a 7. nap alakulna úgy megszívom és pont nagyon kellene. Azért érdekesnek tartom mennyire téma ez az akku aggódás, másfelől mások viszont azt hajtogatják hol a 100 W töltés?
Bőven elég lenne zöld, sárga, piros jelzés a rendszerben. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
xhege #340167 üzenetére
Egyetértek. Így sokkal egyszerűbb az élet (benne az eszközhasználattal), az eszköz célja pedig eleve az, hogy bennünket "szolgáljon". Rég elmúlt az az idő, amikor a korai mobiltelefonok idején figyelni kellett a töltésre (az eltérő akku technológia miatt). Ma már ez felesleges (ugyanúgy, mint a százalékos állapot-kijelzés a beállítások között).
Egy ideig reméltem, hogy ki fogják venni, ehelyett arról olvasni, hogy inkább terjedni fog (várható az érkezése a robotos rendszerben is).
-
válasz
xhege #339760 üzenetére
Ezt örömmel olvasom, csak még azt kell majd kiderítenem, hogy így, hogy iMessage-ből lett bekapcsolva a helyzetmegosztása, így vajon mostantól minden egyes iMessage használatkor lekéri-e majd a helyzetét.
De ezt végülis elvileg gondolom könnyen kiderítem majd, hogy egymás mellé teszem feloldva a két telefont és ha megnyitom a sajátomon az iMessage-t az ő beszélgetés szálával, akkor ugyanabban a pillanatban figyelem, hogy nála felvillan-e majd statuszbar-on a GPS nyilacska.
Mondjuk meg annyira ez sem lényeg, mert iMessage-t általában csak akkor használunk, ha mondjuk pénzügyes dolgokról van szó, minden más általános esetben Messenger írogatás jön fel.
——————————————————
havri: Majd szépen kiderül minden egyszercsak.
-
1995M
junior tag
válasz
xhege #339564 üzenetére
“A legnagyobb bajom ezzel az egésszel, hogy mi EU-ban élő felhasználók szívunk, mindegy melyik fél hibájából.”
Ezért rossz a DMA törvény, hiába jó a szándék. Mint a süti törvény esetében is láttuk. A nagy igyekezetben csak rosszabb élmény. Azért persze nem harcol a bizottság, hogy tagállami lokalizáció legyen, hogy áruk és szolgáltatások elérhetősége a digitális piacon. Ezek a nyelvi és régiós határok bosszantóak. -
niof
veterán
válasz
xhege #339564 üzenetére
A minap láttam egy videót, a Samsung fényképszerkesztő AI-járól. Hát, nem tudom az Apple mikor ér majd oda el, de a generatív kitöltésben (pl. emberek/tárgyak eltávolítása a képről) a Samu eléggé ott volt a videóban. Ahhoz képest most a mi telónkon az AI csak odamaszatol valamit, ami elég sz@r...
-
knox83
senior tag
válasz
xhege #339076 üzenetére
Nekem honor magic 5 pro volt korábban és először tapsikoltam mennyire jó. Aztán teltek múltak a hetek és rájöttem hogy rosszabb mint az imádott p30 prom volt. Embereket ne fotózz vele mert túlélesít, kb 15 évvel öregebb voltam minden képen. Túlszaturált és az algoritmus elnagyol mindent, mint egy kifestő könyv. Aztán a barátnőm megvette az i15pmet én meg azonnal elszedtem tőle összehasonlításra és zokogtam. Az esetek 80-90%ban nekem jobb volt az iphone, részletesebb képek, a valósághoz sokkal közelebb álltak. Így lettem én is az, pedig mindig azt mondtam sohaa
Egyébként nézem a konkurenciát és továbbra is azt látom náluk ami nem tetszik. Honor magic 7 pro továbbra is ugyanazzal a problémával küszködik. AI feljavítja a zoom képet.. Ne már..
A vivo az akinek talán sikerült valami komolyat letenni a kínaiak közül. (Szerintem) -
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
xhege #338912 üzenetére
Erre a hibaüzenetre ezt a választ kaptam (AI):
„If AirDrop is failing on your iPhone, start by ensuring both devices have Wi-Fi and Bluetooth enabled and are within close proximity to each other (about 30 feet or 9 meters). Also, verify that the receiving device has its AirDrop settings configured to receive from "Everyone" or "Contacts Only". If the issue persists, try restarting both devices, toggling Wi-Fi and Bluetooth off and on, and checking for any software updates. Here's a more detailed breakdown of potential solutions: Basic Troubleshooting: Check Wi-Fi and Bluetooth: Ensure both devices have Wi-Fi and Bluetooth turned on. Proximity: Make sure the devices are close enough to each other, ideally within 30 feet (9 meters). AirDrop Settings: Verify the receiving device's AirDrop settings are set to "Everyone" or "Contacts Only". Personal Hotspot: If either device has Personal Hotspot enabled, turn it off. Software Updates: Make sure both devices are running the latest iOS/iPadOS/macOS versions. Advanced Troubleshooting: Restart Devices: A simple restart can often resolve temporary glitches. Toggle Wi-Fi and Bluetooth: Turn Wi-Fi and Bluetooth off and then back on to refresh the connections. Reset Network Settings: This will erase saved Wi-Fi passwords, so be prepared to re-enter them. Log Out of iCloud: Sign out of and then back into iCloud on both devices. Check Screen Time Settings:Ensure Screen Time restrictions aren't blocking AirDrop. Check Firewall (Mac): If using a Mac, ensure the firewall isn't blocking AirDrop. Specific Scenarios: Oversized Files: AirDrop may struggle with very large files. Interference: Walls or other electronic devices can interfere with the connection. Low Battery: Low battery on either device can cause issues.”
A személyes hotspot-tól az akkumulátor szinten át a megfelelő távolságig vagy fájlméretig számtalan oka lehet. Egy, vagy több feltétel nem volt adott nálatok, vagy helytelenül volt beállítva. Ilyen előfordul még olyan tapasztalt felhasználóval is, mint te.
-
Razzul
őstag
válasz
xhege #338912 üzenetére
Annak amit írtok egy része jogos, de amíg olyan problémákat vettek fel, hogy "Továbbra sem opció, hogy egy szerkesztés végleges legyen" (?) szerintem nincs mitől aggódnia az Applenek.
Ha pár éve a Samsung Smart Switch a költözés során papírnehezéket csinált volna, vagy bootloopba rakta volna az 5 perce kibontott S2X Ultrátokat akkor mit csináltatok volna?
-
válasz
xhege #338907 üzenetére
Első béta, hivatalos megjelenés előtt 3 hónappal. Azért nyilván bőven változni fog a dolog.
Az a baj hogy így hogy mindenki felteheti sokan mondanak úgy véleményt, mintha ez egy végleges változat lenne és valahogy a legtöbben nem hajlandóak felfogni a béta jelentését.
Tisztelet a kivételnek persze de annyi zavaró, hogy egy béta programot szidnak, hogy ez sem működik megfelelően, meg az sem. Mondjuk van, hogy egy adott funkció úgy hülyeség vagy értelmetlen ahogy van, azon nem fog segíteni a végleges sem, ez tény. -
Szabi®
addikt
válasz
xhege #334273 üzenetére
Sztem pont erre stresszelnek mégjobban rá, hogy az óra reggel kiírja mennyi volt a mélyalvás, és mennyi a forgolódás.
Már csak azért is, mert ezen változtatni nem tudsz, ha nem vagy kellően fáradt az órában sem leszel az, és ha forgolódsz, azt az órában is fogsz. Ergo az óra nem csinál semmit, sőt akár egy stressz pont is lehet. Nagyon jókat lehet aludni óra nélkül is, hidd el. Sőt 2015 előtt is tudtak aludni óra nélkül. Ha pedig már akkora a baj, azt úgyis kórházi környezetben fogják vizsgálni, arra meg az óra kevés . . . -
Szabi®
addikt
válasz
xhege #334270 üzenetére
Nincs olyan része, amit nem értek. Volt nekem is watchom, nem kell hozzá két diploma.
Az hogy monitorozza valaki az alvását az konkrétan marhaság, ez már állandó téma az usánka fórumokon is.
Nem igénytelen, de ha láttál már sportszíjat azon nem egy-két lyuk van. Lehetetlen maximálisan tisztán tartani. -
törölt tag
válasz
xhege #333925 üzenetére
Hardveresen csináltak érdekes, jó dolgokat az elmúlt években, én inkább a szoftver miatt aggódom kicsit. Eléggé átszabták pár év alatt és nem mindig előnyére, van ami megszokható, van ami jó, és van ami egyenesen rosszabb.
Évenkénti, 2 évenkénti váltásnak is lehet előnye, aki mindig a legújabbat akarja, mindig garis telója, nem kell akkut cserélni, előzőt garival és jó battery health százalékkal el tudja adni, valami 2 évenkénti szolgáltatói dealben van stb. Most is lehet valakinek ér annyit 15-16 különbség, hogy miért ne, mert pl. kíváncsi az új gombokra, vagy kitalálta makrózni akar, videónál audiomix kisebb újdonságok. 16-ról 17-re ősszel hasonlóan, valakinek érhet annyit pár kisebb változás. Valaki simáról előző Pro-ra, valaki rájött inkább Plus modell üzemidő kell neki stb. Van olyan széles a kínálat, hogy lehet taktikázni igények szerint.Van a másik véglet, pl. én keveset fotózok így mindegy az évenkénti kamera újítás, nyúzok 3-4-5 évig egy telefont akkucserével, utána családban marad, nem vacakolok használtpiaccal, nekem jöhet egy újabb és látványosabb a változás. Mindkét módszernek van előnye.
A státusz szimbólum dolgot pedig nem is értem. Egy alap iPhone 3 évre havi kb. 11 ezer forint költség.
ó, egy kobold az én kommentem lopta el az eurók helyett, biztos tévedés, itt van még egyszer az érdemi része:
"ha kb alig változik valami"
Hát ne is az egy évvel ezelőtti modellhez viszonyíts, aki most váltott pl. 12-ről 16-ra, kapott egy csomó dolgot. Ősszel 17-be végre lecsorog az LTPO kijelző is, amiatt is megszűnhet a sírás. -
Aethel
aktív tag
válasz
xhege #333668 üzenetére
Be van állítva hogy éjfélkor elinduljon az Alvás fókusz de sokszor csak 1-kor fekszem le vagy van hogy korábban. Az esetek egy részében jól eltalálja, de egy másik részében pedig teljes hülyeségeket mér be. 5 óra alvásra 7,5-t, meg fordítva is volt már hogy szombaton 10-ig aludtam de ő csak fél 9-ig számolta az alvást. (az alvás fókusz végéig).
Töröljem a fókuszt és akkor szabadabb lesz?
#333670mazsiii92 : Most ÍGY néz ki ez a menüpont nálam. -
osonte
őstag
válasz
xhege #333121 üzenetére
Köszönöm és remélem!
Igen valóban nem rögzít folyamatosan pulzust, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy többször mér, mint amit rögzít, mert mégis sikerül extrém értékeket rögzítenie és szinte minden nap, nekem olyan mintha sürübben rámérne, de csak akkor rögzít ha például alacsony a pulzus, mert amúgy meg hivatalosan nekem magas állandóan, de mindig elkapja, amikor megzuhan, illetve ahogy írod pár percenként mér ha minden rendben. Először Huawei órát akartam, az másodpercenként tud rögzíteni, de mégsem ennyire okos, nincs ennyi történet mögötte (életmentés) és az orvos se fogadja el... A Garmin is jó lehet, minden ismerős aki például rendszeresen fut azt a márkát használja, biztos lehetne keverni több márka tudását, de akkor összejönne egy tökéletes óra és általában semmi sem tökéletes.
-
osonte
őstag
válasz
xhege #333111 üzenetére
Sajnos a szívemmel is van több gond és a tüdöm sem százas, ez miatt mentem el a pulzusszámokat, nyugalmi 48-tól kb 150-ig és melléírom ha van panaszom. Amikor van panaszom és véletlenszerűen EKG-t csinálok (azokat megnézi, hátha "elcsíp" valamit), illetve a véroxigén szintem is, mert sokszor lemegy 86%-ra (pont az a kamrám elégtelenül szállítja a vért, ami a tüdőt látja el vérrel). Szóval főként az EKG-t, de pulzust és véroxigént néz + ha van panasz közben (pl.: légszomj). Ami meg nekem fontos, hogy a tüdőembóliát már napokkal előre jelzi (van hajlamom), hogy gond van, meg van esélyem a hirtelen szívleállásra és ha álló helyzetben vagyok és elesek, akkor hív mentőt az óra. Sajnos arra nem csinál semmit, ha ülő helyzetben nem érzékel pulzust (ezt nem is értem, szoftveres dolog lenne csak). Amúgy van a neten olyan eset, ahol valaki kórházban volt és ott sem találták mi a baja, de tudták valami van és a beteg nyomogatta az EKG-t folyamatosan az órán és az egyiken észrevette az orvos, hogy valahol lehet vérrög az érrendszerben és gyorsan csináltak érfestést és két vérrögöt találtak.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
xhege #333082 üzenetére
„Külföldön a magyar DÁP sem segít, így ott kell legyen nálam a személyi”
Haloványan rémlik, hogy olvastam róla: van egy terv, ami arra irányul, hogy az EU területén megvalósuljon a tagállamok közti elfogadás, ami az egymás által kiadott digitális igazolványokra vonatkozik. Persze, ha kilépsz az Unió területéről, akkor ez nem fog működni (az eléggé a távoli jövő, vagy talán soha nem lesz, hogy az egész bolygón jó legyen egy digitális azonosító kártya). -
válasz
xhege #333072 üzenetére
Javítom: 2 hónapja van meg.
Egy ideje fejhallgatót használok, pár éve fülest már nem. Akartam venni újra, nézegettem a Powerbeats-t és Airpods-ot természetesen, már majdem meg is rendeltem, amikor teljesen véletlenül szembe jött velem a legújabb Earfun füles tesztje a YT-on. Megnéztem a teszteket, többet is és ezeknek hatására vettem meg. Úgy voltam vele, hogy 26 ezer Ft( nem 115 ezer, mint az Apple, vagy a PwBeats), van 14 nap elállási jog, ha másnem, vissza küldöm. Nem küldtem vissza. Hogy miért? Mert nagyon jó a cucc.
-
markknight
veterán
válasz
xhege #333025 üzenetére
Csak csóró tájékozatlanabb usereket sajnálom akik alig néztek róla tartalmat és várják majd mint a messiást, aztán mikor áprilisban megérkezik koppanak, hogy még a képgeneráló is egy minősíthetetlen akármi
De gondolom majd új iOS verzióban kap egy komolyabb felvarrást, vagy már arra készülnek h kiírják a openai-t és azon van a fókusz.
-
törölt tag
válasz
xhege #332055 üzenetére
Perplexity szerint is a víz folyékony 0 fahrenheiten. Bár legalább az átváltással pontosabb volt. (-18 celsius)
Egy kutya az összes cég, chatgpt, gemini, perplexity. Mint a social media algoritmusokból, annak a társadalmi következményeit már láttuk, ebből az AI hype-ból is csak több rosszabb fog ki sülni, mint jó. Szerintem. Mert ahogy a többség mezei google search-nél sem ellenőriz forrásokat kritikusan, az AI választ is készpénznek veszik majd. Hiába lesznek talán jobb modellek, ha az fizetős lesz, így a többség az ingyenest fogja használni. Az rég rossz, ha az a megoldás, hogy a fizetős modellben már jó a válasz. Arról nem is beszélve gyakran nem sikerül helyesen lescrapelni helyesen egy wikipedia választ, valahol olvastam múltkor egy tesztet, hogy végigkérdezték adott évi Super Bowl győzteseket, és ilyen egyszerű lista információt nem tudott a csoda artificial intelligence. (overrated autocomplete inkább a jobb név rá...)
Az egésszel a probléma, hogy a cégek magabiztos válaszként tálalják. Ami rosszabb, mint a régi buta Siri, Cortana, Bixby, Alexa stb. amikor benyögte "bocsi nem tudok segíteni ezzel, keressek rá weben"? Az sokkal hasznosabb, mint most az "okos" új AI magabiztos téves válasza!
És az Apple felelőssége, hogy beépíti ezt a szart, mert nem akar lemaradni a Google és Microsoft AI hype versenyben, meg most a tőzsdét is hajtja ez a baromság, már mindenre elég rádobni az AI címkét és bammm megy fel a részvény.
-
SharpSA
veterán
-
válasz
xhege #331897 üzenetére
Amúgy ez érdekes dolog. Én addig nem nézegetem a telefonokat, amíg jól működik / nincs ideje a cserének. Kb lesz.rom milyen új feature-ok jönnek, melyik hogy néz ki, stb. Nem érdekel. Aztán eltelik 3-5 év, elkezd gallyra menni az aktuális, megtörténik az elhatározás hogy akkor most új telefon és jön az átkattanás, 2-4 hét teljes ráfüggés a témára, míg végül meg nem veszem azt amire vágyom. Miután megvettem kezdődik eölről, megint nem érdekelnek az új telefonok
-
törölt tag
válasz
xhege #331833 üzenetére
Szerintem ugyanígy nem fogják az RCS-t sem használni, hiszen whatsapp, messenger, viber mi hol éppen a megszokott. Ami pedig azért lett így, mert a szolgáltatók itt Európában vagyonokat kértek az SMS-ért. (USA-ban nem volt ekkora lehúzás, nem is terjedt úgy a whatsapp, messenger mint Európában.
A szolgáltatók pl. az eSIM témát se kapkodták el, szóval nálam ők a sárosabbak. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
xhege #331546 üzenetére
Nekem nincs kicsi kezem, de a swipe back csak tok nélkül érhető el számomra, de sajnos hordok tokot. Pont az a pár milliméter hiányzik. Csak annyit kéne variálni, hogy a mozdulat ne csak a kijelző legeslegszéléről legyen indítható (egy csomó app fejlesztője ezt megoldja saját hatáskörben) és máris ezer százalékot javulna az egykezes használat.
A billentyűzet egykezes módját sem érem el (éppenhogy) jobb kézzel és pont azért kell, mert a bal foglalt (logikus, nem?), de csak a bal oldalon érhető el ez a funkció, miközben az emberiség nagy többsége jobb kezes (nem tűnt fel senkinek eddig). Androidon a kijelző bal és jobb oldalán is van lehetőség egykezes módba lépni (bocsánat azoktól a fórumtársaktól, akiket az Android emlegetése felzaklat, de csak példázni akartam, hogy mennyire apróságokon tud múlni valami, de nyilván szándék sincs ezekben a dolgokban fejlődni).
-
waszabi07
aktív tag
válasz
xhege #330896 üzenetére
Garmin-t soha nem próbáltam, nekem a sport része kb egyàltalàn nem kell, csak az értesítés kijelzés menjen normálisan, meg az üzemidő én sem bánnám ha jobb lenne, bár már nagyon megszoktam hogy 2 naponta felrakom este egy órára
Kéne szereznem egy jó órát ami droiddal is jól megy, ez a 25 ultra nem hagy nyugodni engem sem de tudom hogy nem kéne kipróbálni inkább
-
gretzky77
veterán
válasz
xhege #330896 üzenetére
Gondolkodtam egy időben a fold vonalon de aztán elvetettem, mert sztem számomra nem lenne komfortos, jobban elvagyok a teló+tab kombóval. S23U volt nálam is, sztem nem volt rossz készülék csak arra is ráuntam, merthogy droid. A 24U valahogy kimaradt a 25U sem fog sztem nagy újdonságot hozni. Egy csúcs Vivot kipróbálnék az szimpi ha valóban lesz hivatalosan itthon is. Illetve most hogy ez a kis középkategóriás Vivo nálam van jövök rá mennyire nem szeretem már az íves oldaléleket!
-
gretzky77
veterán
válasz
xhege #330890 üzenetére
Ismerős a szitu. 23 december óta van nálam a 15PM és előtte hasonló cipőben jártunk, fotós topicban is összefutottunk párszor. Amikor váltottam iOS-re pont az hajtott a legjobban, hogy tízen év droid után vágytam valami másra valami "újra". Ez lett az iPhone. Most a napokban megint elkattant kicsit a gyógyszer, hogy kéne valami új, így berendeltem egy Vivo V40-et Alzáról csak kíváncsiságból. Tudom más kategória, de maga a telefon tökre tetszik és kíváncsi voltam! Nagyon szép, nagyon egyben van, DE úgy érzem, hogy 1-2 hét után ugyanott lennék, hogy az is unalmas illetve az iPhone sík előlapja után nagyon nem akarnám megszokni a lekerekítést. Meg hát nálam is Ultra2 meg iPad is van!
Nem fejlesztünk valami új rendszert ami egy ideig nem unalmas? -
waszabi07
aktív tag
válasz
xhege #330890 üzenetére
Igen amúgy egy ideje már nincs sok előrelépés, elvagyok énis a 15pro-val de nekem is sokszor unalmas, újra használnék valami mást… de lehet hogy idén marad még ez és meglátjuk majd jövőre milyen telefonok lesznek.
apple watch ultra lenne az amire nem tudom mi a jó alternatíva… -
-
Antosz
tag
válasz
xhege #329687 üzenetére
Nincs gond az optimalizált töltéssel ha tudod használni.
- A lényeg hogy legyen otthon beállítva a Térképek appban.
- Legyen folyamatos helymeghatározás.
- Legyen alvás fókusz mód beállítva.Nekem ez 21:30 - 05:30-ig van megadva. Ezek alapján megtanulja a készülék a töltési szokásaidat.
Én kétnaponta töltöm. Este lefekvés előtt rakom fel tölteni. Ez ha 21 óra előtt van akkor reggel 05:30-ra fullon van a telefon úgy, hogy 0 órától 80%-on megáll a töltés. De ha valamiért elfelejtem vagy dolgozok akkor ha 23 vagy 0 óra után rakom fel tölteni, akkor optimalizált töltés nélkül tölti reggel 05:30-ig 100%-ra a telefont. Nincs ebben bonyodalom.
De ha össze-vissza töltögeted, akkor sosem fogja alkalmazni az optimalizált töltést. -
atee_13
őstag
válasz
xhege #329209 üzenetére
Még az jutott eszembe amit icecave említett, hogy többet fogyaszt, ha kilövöm az appot és újra elindítja akkor talán ott is lehet a bibi. Mert én kilövöm leteszem a telefont amikor 1-2 percre előveszem akkor bekapcsolom ha végeztem kilövöm az appokat. Megpróbálom nem kölövöldözni és úgy használni. Otthon meg majd ráengedek valami 20-30 percet. Ha pl lerakom valami 30 youtube videóval az ugyan annyit ér mint 20-30 perc böngészés a chromban?
-
Stauffenberg
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest