- iPhone topik
- Mobil flották
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Szia!
Ez az Armorite Screen Protector Set mennyit takar a kijelzőből? Amit kaptam most a telefonhoz, az körben letakar 1mm-t, mármint a látható képernyőből. Így kuponnal tényleg jó áron van, de még a tokjuk is, bár az nem tudom mennyire jó (iPhone 15 Cloud Soft Case (HaloLock))
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az Airalo-t én is csak javasolni tudom, Kanadában ezt használtam tavaly is, idén is, tökéletes minőséget tapasztaltam. Az érdekes, hogy (legalábbis Kanadában) több helyi szolgáltató is használható, így ugyanazzal az Airalo-s eSIM-mel válogatni lehet a helyi hálózatok között (Kanadában Rogers, BELL, stb...).
A jóbarátomék most vannak épp az USA-ban, nekik is ajánlottam, és ők is azt vettek, használják is.
Egyetlen hátránya, hogy CSAK netet ad, hagyományos hanghívásokat nem lehet indítani, hagyományos SMS-t nem lehet küldeni (iMessage-dzsel csak "kék" özenetek mennek át), de persze minden netalapú szolgáltatás megy.
A megvásárolt eSIM-et előre fel lehet telepíteni (szgépen kell vásárolni, a QR-kódot így beolvashatod a telefon kamerájával, és telepíthető az eSIM), itthon is, mert csak akkor aktiválódik, amikor megérkezel, de akkor már gyakorlatilag a gép leszállása után rögtön tud leni neted.
airalo.com[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
"időnként idegesít az akku relatíve gyors merülése" - erre gondolom az akkucsre megoldást jelent, de meglepne ha magadtól ezt nem sejtenéd
"iOS akadozgatása" - ezt az akkucsere nem valószínű, hogy megoldja
A megoldás eggyel felettem...[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
nagyúr
mindig többet kapnak előrehaladva, mert csal a telefon a benchmarkoknál
amint érzékeli hogy egy híres XY program fut, más beállításokkal üzemel a CPU - ez egészen biztos
a benchmarkok ideje már lejárt, NAGYJÁBÓL jók iránymutatásra, de semmi többre - jól teszed, hogy nem nézed őket
-
papeti01
senior tag
Szia!
Teljesen új vagyok az iphone topikban. Pont tegnap ajánlották a fórumtársak a 11 pro-t a 12 ellenében. A feleségemet szeretném droidról terelni...
Hogy kell a billentyüzet akadást elképzelni?
Illetve ha most vennénk 11 pro-t, az még kb hány évig szolgál ki valakit akinél a telefon használat az email, spotify, fb, yt, navi, telefon, chat?
üdv, p.
#proudfather
-
tothjozsi96
addikt
Szia!
Dettó, minden ugyanígy, ahogy nálad.
Én Mini-re viszont nem váltanék, bár megértem hogy nehéz, mert szerintem is az, viszont én már nem szívesen adnék ki még egyszer ennyi pénzt telefonra. Nem tudom hogy mennyire éri meg leváltani, mert igazából ha most nem cseszik el az iOS 16-ot, akkor nem lenne olyan nagy gondom. Így viszont a 83% akkumnak jó ha van 3 óra screen time-ja, az kicsit vicces. Illetve nálam is vannak megakadások, főleg a billentyűzet a legfőbb probléma.Én váltanék, de akkor már 13 Pro-ra, az a 120Hz szerintem nagyon vonzó.
Az én telefonom teljesen sérülés és karcmentes, 256Gb-os. Viszont nálam a töltőcsatlakozó nem tökéletes, illetve az akku is 83%, nem hinném hogy 180-ért elvinnék, bár akinek szempont a készülék állapota, az talán megfizetné. De egy 256-os 13 Pro 440 ezer forint, bontatlan állapotában. Nem hiszem hogy megér 260 ezer forint ráfizetést, mert ez a 11 Pro is egy nagyon jó telefon, szerintem nem igazán jobb a 13 Pro, tényleg csak a 120Hz az ami vonz, de nekem ez nem érne meg ennyi pénzt, azért ez rengeteg pár apróságért, úgy gondolom.
Üdv.
-
Prowler
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Nekem xs-en van Nomad rugged. Nem tűnik számottevően nagyobbnak egy gyári jellegű tok mellett. Alul nyitott tokban a járólap a lakásban simán megkarcolta, pedig alig 40 cm-ről csúszott ki azóta nem kísérletezek.
A Tri-Folio, na az bumszli[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
alexiaaa
csendes tag
Itt van fekete és fehér modellhez. SAVE10TODAY discount code 10%-os kedvezményt ad, így kevesebb mint 4000 Ft. A szállítás ingyenes.
Decemberben vettem tőlük OnePlus 5T-re fóliát, az időben meg is jött. Most iPhone XR-re rendeltem egy hete fóliát és tokot, úgy tűnik ez valamiért elakadt, még fel se adták a csomagot.
-
spider80
őstag
Azért a háttérben sokat futtatott Spotify is nagyon meriti ám!
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Gyurma_13
aktív tag
-
őstag
Tegnap vettem egy Xpro fóliát a 7-esre, mert úgy emlékeztem, hogy a hatosomon is az van, de mint kiderült a felhelyezés után nem Xpro, vagy legalábbi nem ez a típus. Nem teszik, hogy pont olyan széles mint a kijelző, eléggé kétatik, hogy van egy üveglap a telón és, hogy ki van vágva egy félkörívben a beszédhangszóró felett az üveglap.
Tudnátok olyat üveglapot látni ajánlani, ami szinte nem is látszik? -
r3dsnake
nagyúr
-
Ck.
addikt
Hali,
Nem tudom megoldódott-e már a problémád, most nincs időm tovább olvasgatni. Nálam is különböző hibaüzeneteket írt ki az iTunes, aztán megpróbáltam ugyanazt a custom ipsw-t feltenni recovery módban. (kikapcsolt állapotban csatlakoztatod a kábelt a homegomb nyomtavartása mellett). Nekem így végigfutott hibaüzenet nélkül.
-
Turbomann
tag
win7
1. C: tedd ki a "redsn0w_win_0.9.11b4"
2. jobb egér protertars beállitasok. compatibilite xp 3 serviz pack és rendszer hozza férést adsz
2,5: Dfu ba rakd
3. elinditod: Extras- even more - restore
4. IPSW beadod amire szeretnél előszőr: 5.0.1 akarsz akkor ezt és utána a 5.1.1 ami van rajta. viszont a 5.0.1 kell kint lenni e.
5. alul a REMOTE gomb és voalá.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Akkor leírom az össze fájl jogát ami nálam van.
sms mappa : 700
attachment mappa: 700, benne levő mappák 700, mappákban fájlok 644
drafts mappa: 700, benne levő mappák 700, mappákban fájlok 644
sms.db: 644
sms.db-shm: 644
sms.db-val: 644Tehát minden mappa 700 és minden fájl pedig 644
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok
Újra üzenetek problémával küszködök. Ha küldök valakinek üzenetet olyan mintha nem menne el, mert nem megy végig a küldés folyamatát jelző csík, de állítólag megkapja.
Ha nekem küldenek üzenetet, akkor megjelenik az egyes szám az üzenetek alkalmazáson, de ha belépek már nem látom, hogy ki küldte. Ha belemegyek egy üzenetváltásba, akkor nem tudok törölni. Megnéztem Cyberduckon keresztül, hogy az sms mappának 777-es jogosultsága van.Mi a rák lehet a probléma? Tegnap még minden szépen működött.
Tegnap, vagy ma csak egy ncsettings frissítés telepítettem, emlékeim szerint más változás nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Plus Ultramarine 128GB, 2027.11.11-ig garival! BeszámolOK!
- Poco F3 8/256Gb független hibátlan karcmentes kék
- iPhone 15 PRO MAX 256GB black 3 hónapos! Mediamarkt számla! 2025 szeptember 9-ig Apple garancia!!
- Iphone 13 pro 128GB Sierra Blue -
- Új iPhone 13 128GB Starlight független 1 év Apple gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest