- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Jorus #323598 üzenetére
Akkor "megnyugodtam". Érdekes, hogy a kolléga szerint viszont működik. Mondjuk nem nyilatkozott az operációs rendszerről.
-
válasz
Jorus #322578 üzenetére
JA, akkor nálam is úgy működött, ahogy kell. Igen, 18 alatt is úgy működik, hogy megnyitom az iPhone-on a mail appot és akkor lefrissül (vagy segítek neki egy swipe le gesztussal), tehát amit elolvastam/töröltem máshol, az itt is lefrissül. Nem kell külön bemenni a mailekbe, elég a "all inboxes"-ben maradnom.
-
válasz
Jorus #322575 üzenetére
Nekem kb. sohasem tűnt el ilyekor magától, akár neten néztem meg, akár a mac-en, mail appban. Minden egyes alakommal meg kellett nyitnom iPhone-on, majd úgy lefrissített. Már évek óta ez van, 4 fiókkal: gmail, hotmail, yahoo és iCloud.
Jóideje már a messenger esetén is ez van, ott marad, hiába nézem meg asztali gépen. Más chatprogram ezt simán megugorja, viber, telegram, stb.
-
drk88
senior tag
válasz
Jorus #320996 üzenetére
Eddig nem is volt baj mert 13as széria volt és annak ugye lightning és rendes USB a kábele, 15 szérától meg ugye usb-c usb-c és az autóba meg sima USB van. Használnék én gyári kábelt ha lehetne ilyet kapni, de csak azt néztem átalakító van 14990ért a hivatalos storeba.
-
Sordoran
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz
Jorus #317702 üzenetére
Én csalódtam az itt preferáltak között szinte mindben. A spigen egy őrületes gagyi sz@r lett. Az uag egy bumfordi guánot csinál a készülékből. A Pitaka sokszor teljesen műanyag érzetű. A mindenféle handmade-nek tűtő vackokról nem is beszélve. A gyári tokok "régen" nagyon strapák voltak, 2-3 éve viszont azok is lesilányultak.
Aztán kipróbáltam valamit, amit itt soha nem ajánlottak volna és 10 hónapja köszöni jól van :
-
sharp4
őstag
válasz
Jorus #317702 üzenetére
Nálam is ugyanez volt a helyzet. A telefont általában farmer farzsebbe csúsztatom be fejjel lefelé, így a sarkai megkoptak. Fél év után már ciki volt használni azt a szakadt tokot. 3szor vettem meg összesen, viszont most átálltam Pitaka tokra (BF-en vettem féláron). Ezen nincs kopás.
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Jorus #316726 üzenetére
Nekem beterhelték dettó 2790-re AppleTV címszóval… pedig 3 hónap free TV pereg szept 19.-éig.
Nem hozza meg a bizalmam, ezek is innentől eldobós kártyát kapnak az ApplePay meg megy a levesbe, inkább visszaszokok plasztik kártyára. Még az kéne, hogy egyszer nyaralás vagy kocsi vétel előtt terheljenek be pl….
Értem én nem AP az érintett de ha egyik az ID ennyire “stabil” akkor köszi de a másik is hasonszőrű brigád.
-
-
rizso
addikt
válasz
Jorus #311597 üzenetére
Én az ESR kickstandes powerbanket néztem hasonló célból (is). Tudja a charging passthrough funkciót, így simán lehet asztali töltőként is használni, plusz van rajta ki/bekapcsoló gomb. Mondjuk arra nem találtam pontos infót, hogy charging passthrough funkcióban is kapcsolható-e vagy csak powerbankként, hátha használnak néhányan ilyet és beszámolnak róla.
Esetleg kapcsolható (okos)aljzat. Nekem van egy shelly plug S, kapcsolható alkalmazásból, illetve van rajta fizikai kapcsoló is. Fél megoldás, de ez is működik.
-
gyapo11
őstag
válasz
Jorus #293476 üzenetére
Lehet, de nekem nem ez kell, hanem csak az elfogyasztott étel/ital kalóriája összesítve naponként.
Okosórám nincs, illetve van egy pár, egyik sem vált be, több nem is lesz. Megtaláltam a nekem tökéletes órát, időt mutatja, nem kell elemet cserélni, ezért nem kell szétszedni, minden hajnalban szinkronizál atomórához, 200 m vízálló, titán. -
válasz
Jorus #293103 üzenetére
Nálam működik, de nálam a múlt héten volt a windowsos gépen icloud drive szinkronizálási megakadás. A telefonon a csatlakoztatott eszközöknél töröltem a windowsos gépet, és mikor csatlakozni akart (újraindítás után), akkor újra megadtam neki az engedélyt és onnantól jó volt.
-
Imi1981
veterán
válasz
Jorus #287796 üzenetére
Jelenleg a SwiftKey a legjobb ios-on szerintem. Egyszerűen a legkényelmesebb. Gboardon nagyon sokszor félre gépelek és nincs felül számsor a gyári meg annyira alap, hogy számsor és normális javaslatok sincsenek így számomra nagyon kényelmetlen.
Amúgy a SwiftKey androidon még jobb mint itt. -
atika88
senior tag
válasz
Jorus #287679 üzenetére
Őszintén? Pont, hogy butaütést kapok ettől lassan 7" telefonoktól. Hihetetlen ami megy, a kezem is inkább kisebb. Egy telefon az telefon, ráadásul fülhöz emelni is már művészet és komolytalan számomra egy ekkora méret, hát még jobb.
Félre ne érts, mindenki azt vesz amit akar, de h túl van tolva ez a méret dolog abban biztos vagyok. Rég nem használható méret, zsebembe se tudom normálisan eltenni
Még ez a 6.1" éppen azt mondom, hogy ok. De hát ahány ember, annyi kijelzőmért is kevés lenne manapság. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Jorus #286456 üzenetére
Vannak alap dolgok akkumulátor kímélés érdekében.
1. Helymeghatározások kikapcsolása ,csak a fontos alkalmazásoknál beállítani ,hogy app. használata közben menjen.
2. Emelés az ébresztéshez és mindig bekapcsolt kijelző kikapcsolása.
3. Minden alkalmazás követés kikapcsolása.
4. Kijelző beállitásoknál sötét téma használata.
5. Haptikus jelzések és billentyű hangok kikapcsolása.
És egy kis apróság ,ha van lehetőség mobil netet használjunk wifi helyett mert kíméletesebb.Hírtelen ennyi jutott eszembe ,de biztos még vlmit kihagytam.
Szerk.
Nekem pl. ezekkel a beállitásokkal egy 7 plus 80% akkumulátor kapacitással napi egy töltéssel meg van.
13 pro max-om meg két napot is simán megy jelenleg 92%-os kapacitással.burgatshow
Mobilnettel sokkal tovább bírják a készülékek nálam mint Wifi-n. -
válasz
Jorus #286456 üzenetére
Ennyire azért nem gyenge az akkuidő. Nekem a 7-es van, kb egy éves. Napi rendes használattal es napi kb másfél óra GPS-es edzéssel 45-55% között teszem töltőre este mikor fürdök. Aztán alvás közben is rajtam van, a következő töltés a reggeli zuhanyzás, borotválkozás stb alatt van, így 100%-kal indul a nap. Annyiban nem hasonlítanám a Garmin töltéséhez, hogy a garminnal ellentétben itt nem kell rádugni egy kábelt hanem csak rá kell tenni egy töltőpadra vagy akár a gyári töltőjére, tehát kvázi le kell tenni csak. Nekem garminból az 5X van, hasonló használattal 6-7 nap körül bír, viszont nagyon megszoktam már hogy a watch mint okosóra jóval többet nyújt, így mióta ez megvan a Garmint nem is használom.
-
merqree
őstag
válasz
Jorus #286456 üzenetére
Jókat mosolygok a naponta tölteni kell megjegyzéseken, amikből az is kiderül, hogy a delikvensnek nincs is ilyen órája
Reggel, ébredés után leveszem a kezemről, és ameddig zuhanyzok, kávézok, gyógyszereket beveszem és reggelizek, feltölti 100%ra a győri töltő fej. (fél hatkor kelek, 7-7.15kor indulok legkésőbb.) -
válasz
Jorus #284903 üzenetére
Igen, nálunk a családban van garminos, és rendszeresen elveszik a kapcsolat, ami azért bosszantó, mert az értesítések adott esetben fontosak lennének (családtagok elkeverednek egymástól pl. bevásárlás vagy hasonló esetben, ahol direkt jó az értesítés jelzése rezgéssel, mert az ember nem hallja meg a telefoncsörgést). Ilyenkor előtte mindig ellenőrizni kell újabban, hogy elvesztette-e a telefon és az óra a kapcsolatot. Régen nem volt ilyen jellegű probléma, ha hatókörön kívül is kerültek, utána újra kapcsolódtak, de most nem mindig.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Jorus #284089 üzenetére
Persze elsőre biztos így van. De ne adj Isten valami gebasz van a készülékkel és cserélni kell, az ügyintéző meg éppen Hawai-on sütteti a hasát, akkor egyszerűbb a fizikai simet átrakni.
Mivel rengetegszer cseréltem e-simet, (az ingyenes cseréből már rég kifutottam), sajnos nem mindig megy flottul a csere. Volt, hogy úgy beragadt valami a processznél, hogy csak személyesen a Telekomban tudtam elintézni. De igaz volt olyan is, hogy kb. húsz perces eszmecsere az ÜSZ-tal megoldotta a problémát. -
adrian14
tag
válasz
Jorus #283571 üzenetére
Én is inkább új készüléket vennék. Tavaly ősszel vettem egy i11-et az emagtól, mivel előtte csak androidot használtam. Nem bántam meg. Párom vett egy i13 mini-t és nem sok különbséget látok a kettő között normál felhasználás mellett (igen, ott a fekete tényleg fekete, de egy átlagusernek szerintem tökmindegy).
-
válasz
Jorus #282904 üzenetére
Nekem a kedvenc tokom a Speck Presidio 2 Pro.
Marha jó kézben fogni,jó tapintású a tok,az élei is kellemesen ívesek.
Jobb érzés mint a gyári szilikon,vagy az ESR Metro bőrtok,plusz jobban is véd.
És végre tudom rendszeresen használni mert lecseréltem a magsafe-es tartót a kocsiban egy Spigen TMS24-re,így nem kell a magsafes tokokhoz ragaszkodnom.
Fémipari cégnél vagyok most,tok nélkül nem merném hordani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest