- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
Ron Swanson #325974 üzenetére
És attól még ugyanúgy letilthatják a hűségidő alatt, ha nem fizeted a számlákat…
-
KZP
őstag
válasz
lugosi #322520 üzenetére
Én még mindig jobban bízom a Waze-ban, amikor a Google Maps simán lekanyarítana balra pl. a Sibrik felüljáró után a Vak Bottyán utcára. Nem is értem, ott soha nem volt szabad balra kanyarodni, csak egyenesen lehet menni. Hogy hogy kerülhet bele egy ekkora baklövés, el nem tudom képzelni…
-
KZP
őstag
Sziasztok!
18.1-es dev béta mentést vissza lehet tenni 18-as public bétára? -
KZP
őstag
A kamera beállításainál újabb funkció (14PM):
-
KZP
őstag
válasz
norbertoth #295711 üzenetére
Nekem jön lefelé…
-
KZP
őstag
Kint az iOS 17 RC.
-
KZP
őstag
válasz
djstavross #279245 üzenetére
16.3 bétában lehet állítani a hangerőt elsötétült képernyőnél is, hívás közben.
-
KZP
őstag
válasz
kleinguru #265960 üzenetére
Szia!
Nekem fent van a 15.6 béta 2, ha erre gondoltál. Működik rendesen minden általam használt alkalmazás. A béta 1-nél eléggé merült a telefon, de ezzel most teljesen jó az üzemidő. Lassan várható a béta 3, mert már 8 nap eltelt a mostani kiadása óta.Ha a 16-os bétát kérdezed, azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
-
KZP
őstag
válasz
szekfizsolt #94833 üzenetére
8.2 készül, abból már kint van a beta 1.
-
KZP
őstag
válasz
FIREBLADE78 #94831 üzenetére
Nem azért gáz, ha nincs számla, hogy később gond lehet a garanciánál. Így, hogy te tudod, honnan van a készülék, nem lesz vele gond. (Letiltásra gondolok.)
Viszont másnál, ha valami "kamionról leesett" példányról van szó, azt később letilthatják IMEI szám alapján, hiába bontatlan, dobozos stb... És még reklamálni sem tud az ember, mert nincs a kezében semmi papír.
-
KZP
őstag
iTunes nem árt a fájlok mozgatásához. Nem olyan, mint a droid, hogy csak fogod, aztán rámásolod a készülékre/SD-re a fájlokat, de ez sem sokkal komplikáltabb. Pl. képeket nem fogsz tudni csak úgy rámásolni az iPhone-ra, hanem szinkronizálni kell. Viszont visszafelé működik az, hogy az eszközről simán át tudod másolni a képeket akár egy Windows Intéző segítségével a gépre.
Vannak ingyenes lejátszók, szóval ez nem probléma, de a fizetősök sem kerülnek sokba.
A régebbi iPhone-ok hangminőségével nem volt probléma, gondolom, a 6-os sem lett rosszabb. A gyári füles általában nem egy hifi minőséget képvisel, viszont egy jó minőségű fejhallgatóval nem hiszem, hogy rosszul szólna. (Én csak iPad Air-ről tudok nyilatkozni, az nem szól rosszul.)
-
KZP
őstag
válasz
#43301120 #93579 üzenetére
Nem árt a telefonnak, viszont felesleges teljesen kikapcsolni. Ha ki van kapcsolva éjszakára, akkor talán kicsit hosszabb életű marad az akksi, de nem gondolom, hogy ez sokat számítana. Bőven elég repülő módba tenni éjszakára, akkor nem sugároz feleslegesen és nem is nagyon szabadna merülnie sem.
Nem fog beégni semmi a kijelzőbe, ez nem amoled.
-
KZP
őstag
válasz
Scoobyka #93444 üzenetére
Én nem foglalkoznék azzal, hogy ki mit gondol róla. Lesz, aki azt mondja majd, hogy neeeee, mert csúnya dolog, meg lesz ennek az ellenkezője is. Döntsd el te!
Ha nagyon fontos az ugyanolyan kategóriás telefon és nem gáz, ha visszaküldés után még kell egy kis idő a pénz visszautalásáig, akkor hajrá! -
KZP
őstag
válasz
Aktataska_ #93442 üzenetére
Csúnyán hangzik, de jogilag teljesen oké.
(Persze lehet, hogy egy "kis" előleget is fognak kérni, viszont majd visszakapod azt is, a visszaküldés után.) -
KZP
őstag
Nekem nagyon bejön a 8.1!
A 7.1.2 pár napot volt fent rajta, miután megvettem az Air-t, de ott azért előfordultak respring-ek néha. A 8.1-re sem rosszat nem tudok jelenleg mondani. Gyors, teljesen jól működik.
Minden verziót teljes gyalulás után tettem fel, és backup-ot sem tettem vissza sosem. -
KZP
őstag
válasz
akos727 #87779 üzenetére
Ha nem amcsiból lett hozva a készüléked, akkor a CDMA nélküli lesz a jó.
A készülék hátulján egyébként rajta van a modellszám.
Egyébként az általad linkelt oldalon ott a segítség, hogy a modellszám alapján melyik lesz a megfelelő firmware. -
KZP
őstag
Ezt írta egy kolléga egy másik topikban:
"Franciaorszagban a kovetkezo arakkal nyitnak az uj, kartyafuggetlen szifonok (szeptember 19-etol kaphatoak):
iPhone 6 16 GB - 709 €
IPhone 6 Plus 16 GB - 809 €
A legdragabb iPhone 6 Plus 128 GB - 1019 €." -
KZP
őstag
-
KZP
őstag
Ha megjelenik az új iPhone, ugye a régebbiek ára csak akkortól fog csökkenni. Viszont ilyenkor szokott az lenni, hogy az "elődökből" már csak a legkisebb verziót lehet megvásárolni, nem?
Mert én is tervezem a 4-4S váltást, de nem szívesen vennék 8 GB-osat. -
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5433 üzenetére
Helyes!
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #5408 üzenetére
Feltetted az új bétát, vagy már nem mersz kísérletezni vele?
-
KZP
őstag
Na, lesz holnap új 6-os béta?
-
KZP
őstag
Nem jött a beta 4...
-
KZP
őstag
Nekem azt csinálja itt a melóhelyen (i4), hogy ha aktív egy hívás és kimegyek közben a folyosóra, akkor megszakad a 3G hálózat, és amikor visszavált edge-re, nagyon sokszor megszakad a hívás. Néha csak 3 pittyegés jelzi ilyenkor, hogy konec, néha meg szépen lassan elhal a hang.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #4870 üzenetére
Én csak kérdeztem, nem állítottam.
-
KZP
őstag
Lesz ma este vajon iOS 6 beta 4?
-
KZP
őstag
válasz
banánocska #4865 üzenetére
Ezt passzolom. Én csak az iDokit ismerem, azt is csak hallomásból.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #4863 üzenetére
Akkor egy kis rizs után, jöhet a tisztítás!
-
KZP
őstag
válasz
banánocska #4853 üzenetére
Tedd be egy zacskónyi (nyers) rizsbe, hagyf benne 24 órát. Ezalatt ne próbáld bekapcsolni, tölteni stb.
Vagy a másik lehetőség: gyorsan egy szervizbe vele. -
KZP
őstag
válasz
__H4X0R__ #4540 üzenetére
Én a múltkor (még a sam-os módszerrel) kínlódtam pár napig egy kollégám svájcból kapott (anyósa él ott, és nekiadta az iPhone-t) 3GS-ével, de hiába csináltam mindent a leírások szerint, nem sikerült rávenni, hogy megegye az itthoni kártyát.
Ezért végül csak aktiváltam neki, hogy legalább iPod-nak tudja használni.
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #4177 üzenetére
De akkor most te is így tetted fel?
Mert írtad, hogy restore-oltál 5.1.1-re, aztán update, de a mentést visszatetted még frissítés előtt, vagy pedig új telefonként beállított rendszerre frissítetted? -
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #4125 üzenetére
Szűz 5.1.1-et frissítettél vele?
Én előtte csináltam egy restore-t, majd utána shift+update, letöltött ipsw-t betallóz módszerrel csináltam. Igaz, nekem sima 4-esem van, de nem hiszem, hogy csak emiatt működik kifogástalanul. -
KZP
őstag
válasz
JamesHun #1681 üzenetére
Nem vagyok már egy kísérletezgetős típus (nem úgy, mint régen), de feltettem én is tegnap ezt a bétát. Semmi olyan hibát nem tapasztaltam eddig benne, ami ne tenné lehetővé a hétköznapi használatát. (Nem beszélve arról, hogy a végleges verziókban is akadtak azért hibák, hiányosságok.) Persze ez 1 nap tapasztalata, de eddig meg vagyok vele elégedve.
-
KZP
őstag
De jó lenne az iOS 6 bétát letölteni ügyeskedés nélkül!
-
-
KZP
őstag
válasz
h1ght3chzor #470 üzenetére
Mármint a program neve Nike+GPS, és az iPhone beépített GPS-ét használja, csak hogy tisztázzuk.
-
KZP
őstag
válasz
h1ght3chzor #467 üzenetére
A Nike+GPS teljesen jó erre a feladatra, nem kell neki jeladó. GPS alapján számol szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest