Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
burgatshow #340557 üzenetére
Nem sikerül megcsinálni. :/
-
oszy
veterán
válasz
burgatshow #340557 üzenetére
Köszi! Megpróbálom beállítani.
-
oszy
veterán
Még a PH leállása alatt is azzal "kínlódom", hogy véletlenszerű számokat a telefonkönyvből és a híváslistából az eSIM-mel tárcsáz. Pedig a fizikai van elsődlegesnek kiválasztva. :/
A parancsoknál be lehet állítani olyasmit, hogy az eSIM vonalat ki- illetve bekapcsoljam?
-
oszy
veterán
válasz
markknight #340140 üzenetére
Inkább Oldman2 válasza a helyes!
-
oszy
veterán
Hogyan kell iPhone-on beállítani azt, hogy az eSIM csak adatforgalmat használjon? Domino kártyát vettem abból lett eSIM, de a híváslistából indítok egy hívást és a Domino csörgeti nem a fizikai SIM.
Alapértelmezett vonal hanghíváshoz menünél elsődlegesnek a fizikai van beállítva. -
oszy
veterán
Nővérem telefont fog cserélni. Lehetséges valahogyan megcsinálni, hogy csak bizonyos dolgokat mentsen le a jelenlegi készülékről? 3utools?
Az a baj, hogy valószínű valami beragadt a háttérben és már nem is kellenének csak alap dolgok neki az új készülékre. Amire mindenképp szüksége van, az nagyjából megtalálható az iCloud mentésében. Jegyzetek, naptárbejegyzések, üzenetek (iMessage, sms). Ami bökkenő, hogy a fotók, videók is kellenek neki.
Így talán ki lehetne szűrni, hogy mi a gond. Lehet valami beállítás egyébként.
Eddig az összes telefonomat én költöztettem egyikről a másikra.Egy kivételével, de arról csak a fotókat mentettem le.
-
oszy
veterán
válasz
burgatshow #337266 üzenetére
Köszönöm a hasznos információt!
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336994 üzenetére
És abból lehet valami baj, ha láthatóak ezek a számára?
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336991 üzenetére
És mivel jobb, mint az 1? Egyébként az 1-et hogyan lehet engedélyezni mindenhol? Mert Minden egyes oldalnál van olyan lehetőség, hogy engedélyezés egy napig stb.
-
oszy
veterán
válasz
szildavid90 #336988 üzenetére
Na ez jó kérdés. Nekem is az 1 van.
-
oszy
veterán
Köszönöm az útvonal rögzítős tippeket!
-
oszy
veterán
Melyik app alkalmas arra, hogy útvonalat rögzítsek vele? Végig kellene néznem merre járok (új útvonal, sok cím) és logisztikáznom kellene a legjobb útvonalat, hogy ne legyen benne oda-vissza kocsikázás.
-
oszy
veterán
válasz
Stauffenberg #335593 üzenetére
Én is most az M4 kapcsán elkezdtem más böngészőt használni. A Chrome azért tetszik, mert sok kiegészítő van hozzá. A ffox régi kedvencem. De én is maradok a Safarinál. Abban megbízom pl. ha fizetni kell. A Chromeban semmiképp.
Nekem a normális fordító hiányzik leginkább a Safariból.
-
oszy
veterán
válasz
szabonagyur #335513 üzenetére
Az Alma megadja cégre is a 3 évet. Legalábbis tavalyelőtt így volt.
-
oszy
veterán
válasz
markknight #335162 üzenetére
Az a baj, hogy dápot csináltattam és nem ügyfélkapu+-t :/
-
oszy
veterán
válasz
markknight #335140 üzenetére
Ilyenkor pl. a DÁP appal mi lesz? Lehet megint menni a kormányablakba?
-
oszy
veterán
Tegnapelőtt volt biztonsági mentésem. Ma frissült 18.4-re a 15 Pro. Ha most vissza akarom állítani a tegnapelőtti állapotot a mentésből, az már nem fog sikerülni?
-
oszy
veterán
Ha letöltöttük az AI-t (angol nyelven volt kolléga telefonja), azt törölni is lehet? Nem sok hely van a telefonján. :/
-
oszy
veterán
válasz
Stauffenberg #333999 üzenetére
Egyetértek!
-
oszy
veterán
válasz
MikeWazowski #334027 üzenetére
Én ezért használok ESR-t.
Az a kamerát jól védi.
-
oszy
veterán
válasz
szabonagyur #333619 üzenetére
"harminc napon belül köteles írásban érdemben válaszolni"
-
oszy
veterán
válasz
Janika(1982) #330580 üzenetére
Azt szeretném legkevésbé.
Félti a képeit és az üzeneteit. :/ Meg mindent ami most rajta van.
-
oszy
veterán
Feleségem SE 2022 telefonja, ha töltőn van, legtöbbször nem veszi be az ujjlenyomatát. Ha jelentkezik ez a hiba, akkor van olyan, hogy a kódját sem tudja beütni, mert nem jelennek meg a számok.
A másik (szerintem) gond, hogy nagyon sokszor a bal felső sarokba karikázik az ikon. Bezárom az összes alkalmazást, “resetelem”. Újraindítás után ugyanúgy megmarad.
Tudja valaki, hogy mit kellene csinálni, mi lehet a gond? -
oszy
veterán
Köszönöm mindenkinek a hangszóró hack-et. Kipróbálom. Kivéve a temusat, mert a linken már nincs semmi.
-
oszy
veterán
Anyum SE 2020 készülékén nagyon halkan hallani a hívó felet. Ki kell hangosítani, hogy jó legyen. Fogkefével takarítottam a rácsot, de nem javult. Ilyenkor cserfes a hangszóró vagy esetleg valami más lehet?
-
oszy
veterán
Én a Pro-nál sem találkozom hibával.
Vagyis mióta 17.4.1 van, azóta gyorsabban merül az akkumulátor.
-
oszy
veterán
Ezért kell ESR-t venni! Azon nagyon bika a mágnes. Tudok rá kupont adni ha érdekes lehet.
-
oszy
veterán
Van még lehetőség USA ID létrehozására? Sikerült zárolta ti a régit. Az e-mailbe meg nem tudok belépni.
-
oszy
veterán
A Gmail appba nem tudok képeket csatolni. Azt írja, hogy adjak hozzáférést a képekhez. De csak annyi lehetőség van, hogy “nincs” vagy “csak fotók hozzáadása”. Utóbbi van kipipálva.
-
oszy
veterán
Létre lehet még hozni amerikai apple id-t? Ami nekem volt, oda lett. :/ Nem tudok bejelentkezni.
-
-
oszy
veterán
Egy haver iPhone 11-el rossz minőségű videókat csinál. Mondtam neki, hogy nagy hatékonyságú formátumban rögzítsen, de nem segített. Tudtok tanácsot adni, hogy mit kell még beállítani?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Hol tudom megnézni (telefonon belül), hogy meddig lehet AppleCare+-t venni a telefonomra?
-
oszy
veterán
Az iCloud lementi a Safari megnyitott lapjait? Elvileg be van állítva a Safari mentés.
-
oszy
veterán
válasz
PACSA75 #298022 üzenetére
Nem kínlódom, hanem körültekintő vagyok.
És igen, az az elsődleges cél, hogy újból “belakjam”!
De a jegyzetek tele van fontos adatokkal. A könyvekben sok PDF.
Van ugye a névjegyzék és iMessage üzenetek, kulcskarika jelszavai. Plusz a tárca. De gondolom itt úgyis fel kell majd vinni minden adatot az új készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest