- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
istnag #332412 üzenetére
Ezek az eszközök nem képesek carplayt varázsolni az autóba. Arra jó, ha eddig csak vezetékkel tudtad a carplayt használni, akkor ezzel tudod wifin. Ha az adott autón nincs vezetékes sem, akkor először az autó specifikus fórumokon kéne utánanézni, hogy mik a lehetőségek, ha gyári fejegységgel akarod ezt megoldani (pl 2017-es seat leonomnál meg tudtam oldani a vezetékes carplay aktiválást, de sokat utána kellet olvasni, mert nem minden fejegységgel lehet, és adott esetben tönkre is tudod tenni). Vagy beépittetsz egy 3rd party 2dines carplay képes rádiot, ami alapból tud mindent.
-
noorbertt
őstag
válasz
istnag #316202 üzenetére
Ebben semmi magyarság nincs. Menj YouTube keress rá hány amcsi veri a mellét hogy az applestore mellett töri össze h kapjon egy másikat.
Sőt kifizettem egy szolgáltatást és annak megfelelően használom a termeket. Nincs tok és nincs fólia sem, ráadásul zsebben hordom a telefont. Ha úgy érzem hogy a szerződésnek megfelelően csere érett, hat akkor csere.
Illetve ha a szegény Apple bácsinak nem érné meg, akkor nem lehetne “magyarkodni” sem. -
Ádám16
addikt
-
Noxy
veterán
válasz
istnag #315383 üzenetére
A Meta-nál jelezheted a fejlesztőknek ezt a problémát. Semmi köze az iOS-hez meg a szolgáltatóknak.
Mindenhol csak a problémákat lehet olvasni a fo..talicska messengeről. (Droidon is)
FT , Viber, WhatsApp vagy esetleg a telefon, ha ilyen irányú igényeid vannak. Mindegyiket gond nélkül használom dupla SIM-l. -
csucsu52
aktív tag
válasz
istnag #315383 üzenetére
i12 és XsMax-nál is ugyanez a jelenség yettel fizikai és yettel esim a készülékekben.
Próbáljátok meg, hogy a nem adatra használt simet 4G-re állítjátok 5G helyett és kikapcsoljátok rajta a Wi-Fi hívásokat.
Nálunk ezzel a beállítással van hogy működik mobilhálózaton a messenger videohívás.
Van hogy nem.
Hektikus.... -
válasz
istnag #314663 üzenetére
Már leírtam szerintem, hogy sok-sok éve tapasztaljuk ezt a családban, van aki mindig PC-re move-olja kábellel a képeit és random visszajönnek ugyanazok. Valszeg ugyanez okozza, csak ő már nem kap update-t az iOS 15-ös készülékére. Az az érdekes, hogy most jött ez elő szélesebb körben.
-
törölt tag
válasz
istnag #314663 üzenetére
Előbb elrontottam a linket a magyarázatról.
-
Szabi®
addikt
válasz
istnag #314061 üzenetére
Neki ott kódot nagyon ritkán kért. Itt sokkal gyakrabban kell kód. Kár hogy nem oldották még úgy meg, hogy csak akkor kér face id mellett kódot, ha ténylegesen nem működik maga a szenzor, vagy illetéktelen akarja azonosítani magát, és ekkor jönne a kód . . .
#314062 nem tudom mi nem érthető, nem a relativitáselmélet képletét írtam be . . . Van a face id, meg a van a jelkód, ez egy 70 éves embernek macerás, erre írtam, hogy akkor marad a kód, és akkor azt viszont mindig be kell írni.
-
válasz
istnag #309658 üzenetére
Nem tudom ez mennyire bug, de engem is érint a dolog.
Nem használok CarPlay-t, csak egy Bluetooth Receiver van 0/24 az autóra dugva és az első hívásnál engem is megszívatott, mert autóban ültem, valaki hívott és fogadásnál feldobta nálam is azt a 3 lehetőséget (én sem vagyok az egyikben biztos) és hirtelen nem is tudtam mi történik és hívás közben kellemetlen is volt, de pár pillanat múlva rájöttem és átkapcsoltam a hangot a Receiver-re (van benne mikrofon, meg kihangosítós mód).Az biztos, hogy sajnos nem egyből “látja”, hogy nem ülünk már az autóban, híváskor ugyanúgy még a Receiver-t akarja használni, bár szerintem ilyenkor csak néhány percről lehet szóra, mire észbe kap.
Ha te is Receiver-t használsz az autóban, akkor valószínűleg az autód gyújtás nélküli helyzetben is ad a működéséhez szükséges áramot, legalábbis ez magyarázná, hogy a garázsban van tétlen, de mégis a közelben.—————————
Én most attól a funkciótól próbálok megszabadulni, hogy minden egyes autóba üléskor ne dobjon fel nekem a Térkép automatikusan idegesítő értesítéseket kéretlenül a forgalomról meg útvonalról.
-
válasz
istnag #301342 üzenetére
Pont arróll megy itt a polémia, hogy ez nem (teljesen) igaz, és az Apple sem ezt állítja.
Íme a HIVATALOS jogi szöveg, Magyarországra, és az Apple gyártói jótállásra nézve:
Az Apple Distribution International Ltd. (székhelye: Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Ír Köztársaság) (vagy annak jogutódja) (a továbbiakban: „Apple”) jótállást vállal az eredeti csomagolásban található Apple márkájú hardvertermék és az Apple márkájú tartozékok (a továbbiakban: „Apple Termék”) esetén fellépő anyaghibákra és gyártási hibákra a végfelhasználó általi eredeti kiskereskedelmi vásárlástól számított EGY (1) ÉVIG (a továbbiakban: „Jótállási Időszak”)[...]
Forrás -
Shyciii
veterán
válasz
istnag #296792 üzenetére
Nem. Egyrészt a hátlapi koppra a Lock Screen valójában nem a Lock Screenre dob, hanem kikapcsolja a kijelzőt. Másodszor ha az asztalon van a telefon, vagy az állványra beállítva, akkor baromira nem lehet koppintani a hátlapot. Nem csinálták meg androidon a gyártók az asztalon való dupla koppot is...
-
markknight
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
istnag #280805 üzenetére
A Sygic volt annyira korrekt, hogy aki régebben megvette a prémiumot, azt nem húzzák le most, a prémium+ előfizetéssel. Ellentétben az iGO lehúzásával.
De írhatnám az 1Password app-t is.
Amit akkor 2$ megvettem most is hibátlanul működik. Ha most akarod használni, akkor 4$ kell érte havonta fizetni. Még ezekhez annyit, hogy soha nem volt Androidos eszközöm. -
Noxy
veterán
válasz
istnag #280797 üzenetére
Én anno megvetem a prémium verz.. hogy mennyiért, már nem tudom.
Közben fejlesztették + funkciók kerültek be. Nyilván ez pénzbe került, és ezért talán jogosan pénzt kérnek, mert ezután nekik is állandóan frissíteni kell az adatbázist, de közel sem annyiba kerül amiről te itt írsz. [kép] (416 Ft/hó)
Anno az iGo-t is megvettem 89€-ért amiben 2 évig nem frissítették a térképeket, majd kiadtak egy új verziót, amire már nem volt érvényes a licenc. Most akkor melyik megoldás a jobb? -
merqree
őstag
válasz
istnag #280797 üzenetére
Pár éve tért át a Sygic arra, hogy éves előfizetés van. Platform független a Sygic árazása.
Anno pl 40EUR volt az, hogy AndroidAuto-n működjön. Aztán pár hónap után kijöttek azzal, hogy évi cca 25EUR és van AndroidAuto támogatás.
Én is megvettem anno a prémium csomagot egyszeri díjért, azt tudom használni most is az iPhoine-omon, de nincs CarPlay támogatás, mert az az éves fizetősben van csak...
Átálltam TomTom-ra, az is éves, 7500 HUF jelenleg, és van benne akár heti térkép firssítés (ahogy kijön valami frissítés, az JÁR, nem úgy, mint a Sígicnél, hogy korábban csak évi 4 alkalommal kaptunk térkép frissítést, de ha éves előfizetésed van/volt, akkor havonta), CarPlay támogatás, forgalmi info, sáv asszisztents, stb... -
válasz
istnag #279613 üzenetére
Köszi mindenkinek. Megoszló a vélemény..
Még egy kis infó róluk:
Mind a kettőben cserélve lett az akksi és elvileg mind a kettőben gyárira!
Az egy év garancia csak azért hangzik jól, mert ha a FaceID megadja magát jó lenne, ha cserélnék és nem kellene rá költeni. Bár lehet, hogy ha olyan lenne, már megadta volna magát. A magán személyes az kb 3 éves múlt és annyit addig volt napi használatban, a boltit viszont nem tudom és valószínűleg nem is fogom az "igazat" megtudni róla ilyen téren. -
Thronks.90
tag
válasz
istnag #279603 üzenetére
Alapvetően én is elégedett vagyok, az optikájuk első osztályú, maga a mobilhálózat stabil amúgy, de csúcsidőben tud nehézkes lenni bármit csinálni a neten. Igazából a Vodától menekültem át ide, az még rosszabb a környéken. Asszonynak van még valamennyi hűsége oda sajnos, panaszkodik is hogy néha a Google se nagyon akar betölteni, nemhogy mondjuk egy YouTube.
-
deanka
csendes tag
válasz
istnag #278698 üzenetére
én se hölgy nem vagyok, se az ismerősöd, de a gyenge akku ellenére(ami viszonylagos), én sem cserélem le amíg be nem krepál...kicsi, gyors, szép, a napi 5-6 óra SOT megvan, amit nem bír annyira, autóban mobilnet + navigálás, ezen kívűl az én felhasználói szokásaimmal elég élhető...
-
markknight
veterán
válasz
istnag #274944 üzenetére
Ez sem feltétlen igaz, csak valszeg a készüléked nem kezeli. Ha ízeire szednénk azt az ipsw-t, biztos lehetsz benne, hogy van dynamic islandes sor a kódban, mint ahogy az AOD is ott pihen.
No, nem az egész funkció csak pár maradvány így igen, kiherélt frissítés
És gondold el az iPadeket! Ott még új lockscreen sincs, na az mennyire kiherélt változat! -
totron
addikt
válasz
istnag #267582 üzenetére
Jó, mondjuk ha a márkatársaktól 11 órát hall és még egy zsák pénzt is kiadott a telóért, akkor érthető az igény. 11-re, 12-re mondják a tesztek, hogy megtáltosodott a teljesítmény az előző modellekhez képest, kérdés, hogy mi a valóság és milyen felhasználás mellett valóság az ami (vagy épp nem). Én még nem tartok ott, gyakorlati tapasztalatokat írjátok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest