Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
tomcsi23 #300770 üzenetére
Nem kell kapcsolgatni, én egyszer, régebben megadtam az átirányítási preferenciámat USSD kóddal és az azóta is úgy van, noha több alkalommal is váltottam telefont. Ez egy hálózati beállítás, ezért elég egyszer bekapcsolni…. (Telekom esetén, a többi szolgáltatót nem tudom.)
-
válasz
tomcsi23 #283831 üzenetére
Ez sem a legjobb opció szerintem, bár még nem próbáltam.
Kifejtem a dolgot, ami kicsit richkid problem, de akkor is bosszantó és jó lenne megoldani.
Szóval két telefont használok(nék) az egyik egy iPhone a másik pedig egy droid. Mind a kettőben ugyan az a SIM van benne szóval mindenre megjön minden ami a cél is volt viszont mindig megcsörren mind a kettő, ha hívnak és azzal még nem is lenne annyira gond viszont, ha az egyiken felveszem akkor a másikon nem fogadott hívást jelez ami már nagyon idegesít. Ezt akarom valahogy kiküszöbölni úgy, hogy csak "adatforgalom" legyen néha az iPhone-on, mert a Watchra meg jöjjön meg minden...Szóval erre mi a legjobb megoldás?
-
válasz
tomcsi23 #171190 üzenetére
Azok a nagy feliratok engem is idegesítenek jó lenne ha egy forma lenne az összes.
Eddig amúgy nagyon tetszik ez a 7 Plus. Igaz, hogy folyamatosan azt mondom minden telefonra ami hozzám kerül.
Viszont abba biztos vagyok, hogy a X-ig maradni fog és akkor meg majd kiderül, hogy jönne az helyette vagy nem. Nekem a 8 a teljesen nem éri meg amiatt a vezeték nélküli töltés miatt a felárat, szóval amennyiben mégsem jön be annyira a X (amit azért kétlek) akkor maradni fog.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tomcsi23 #159218 üzenetére
Úgy nagy általánosságban semmi, azt leszámítva, hogy a telepítés után pár órával teljesen meghülyült egyszer a kijelző mint ahogy sokan másoknál is, de az egyelőre egyszeri eset volt.
A fő ok inkább a beígért JB 10.2-re, ami totál kiment a fejemből.
Csak jó lenne tudni melyik verzió kell nekem a 'global' vagy a 'gsm', de emlékeim szerint a gsm. Nem mostanság raktam vissza korábbi verziót, i4-en utoljára talán. -
anderledani
őstag
válasz
tomcsi23 #150832 üzenetére
De az meg azért nem jó, mert van ahol már nincs csak 2g és 4g, kapcsolgatni meg nem fogom. De ezt már ki is zártam azzal, hogy repülő mód nélkül, de minden netkapcsolatot megszakítva nem merült.
Vészesen semmi nem fut a háttérben, messenger a legtöbbet, 45 perc 24 óra alatt.
A készülék újra lett rakva már párszor, legutóbb 1,5 hete, mentésből töltöttem utána vissza. 3 hete cserélve volt, tehát ez egy új készülék, a régi is pont így merült.
Új iPhone-ként beállítva megoldódhat a helyzet, vagy ha ugyanezeket az alkalmazásokat használom majd, akkor ugyanilyen lesz? -
Ragnar95
félisten
válasz
tomcsi23 #149961 üzenetére
Ezt ki is próbáltad vagy csak a levegőbe beszélsz?
Csak mert pont a régió alatt semmilyen beállítás nincs, ami arra vonatkozna, hogy automatikusan állítsa az időt a telefon, márpedig a téli/nyári időszámítás pont ehhez kapcsolódik, ráadásul a régiódat állíthatod másra, mint ahol valójában vagy, így amit mondasz, az tök logikátlan lenne.
Az idő automatikusan szinkronizációja a szolgáltató/Apple szerveréről történik, aki a helyed alapján tudja, hogy ott épp melyik időszámítást használják, így az a logikus, hogy ez alapján álljon át a téli/nyári időszámítás is. -
zuioch
aktív tag
válasz
tomcsi23 #145225 üzenetére
Hogy micsodát?! Azt számoljam bele, amit 100%-ban lebeszélek?! Ha függetlenül veszem a készüléket valahol, akkor is ebben a díjcsomagban lennék, mert erre van szükségem(30-as hívások ingyen, enélkül kb 30e lenne a számlám/hó), tehát akkor megvenném a telót 377e-ért, és mellette ugyanúgy fizetném a díjcsomagot. Továbbra sem értem.
-
California1
őstag
válasz
tomcsi23 #142473 üzenetére
Mindkettő folyamatosan van használva , egyik sem friss telepítés azaz mar az előző verzióknál is ez volt a különbség csupán annyi , hogy amin minden hibátlanul van az i5S a másik ami kb használhatatlan mert egy kibaszott ertesites se jön sehogy az meg i6 . Valaki fejtse mar meg legyenszíves mert rohadtul nem tudom így munkárafogni. H+B gomb volt , teló újkent beállitás azaz törlés volt.... Nos?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #133648 üzenetére
Ezt tapasztalni kellene, mert pl 6S-ben tényleg hihetetlen mi gyors, éppen hogy hozzá érinted már bent is van, 5S-nél azért nem egy pillanat ez az egész. Illetve függ a hardver sebességétől is, nem csak az érzékelőtől. Pl elvileg SE-ben is ugyan az az érzékelő van mint 5S-ben, még is gyorsabb, viszont nem annyira mint a 6S-sé. Illetve ez van hogy előny, illetve hátrány, mert ha gyors, akkor kényelmes ha hamar bent vagy, viszont ha pl csak egy órát akarsz megnézni, nem tudod 6S-nél, mert ahogy rányomsz már bent is vagy, 5S-nél még van annyi idő hogy egy pillanat alatt nem enged be míg rányomsz gyorsan.
-
nederlanden
senior tag
válasz
tomcsi23 #89521 üzenetére
8hó után jól érezhetően begyengűlt az i6-nak az akkuja.24h-t alíg h bír 4-5h beszéddel 1-2h 3g nettel....
Előlapi kamera fólia elcsúszva,,közelség érzékelő néha nem reagál....😡vannak bajok pedig de szeretem ezt a telefont,még így sem akarnám nélkülözni napokig amig kicserélnék..ez van -
FET-MEN
veterán
-
adp
őstag
válasz
tomcsi23 #87373 üzenetére
nyilván kezeltem, toltam egy resortot, jobb lett azért a 3 óra üzemidő vicc volt, így lett 4.5 az eddigi 5.5-6 helyett (ios7nél...) most minden ki van lőve ami feles, fényerő a szokásos 40-50%-on mint mindig és wifi ment pedig az 5-6 óra az 3g és E mellett volt ( mikor mi jött vonatozás közben)
De ha tudom gyanus h visszateszem a 7-et, mert nem kell ez a lagg azért hogy "vidgetbe legyenek a kedvenceim" meg fényképezőn tudjak időzíteni,meg felugróba válaszólni üzikre mert sokkal több értelmét i4s-en nem látom a 8nak
-
Ragnar95
félisten
válasz
tomcsi23 #79742 üzenetére
Én sem teljesen látom át, minek kell, de vinni kell a telefont is, mint azt az idézett mondat is mutatja.
A töltőknek nincs sorozatszáma, így ez nem megoldás, viszont elvben az összes A1300-as töltőt cserélik, így igazából nem is kell ellenőrizni, hogy mikori, de magáról a töltőről nem tudják a sorozatszám hiánya miatt. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #79453 üzenetére
Én pont azért fóliázom hogy ne babusgassam, és ugye üvegfóliával se az lenne a célom hogy mindig figyeljek rá. Érzetre meg mint már többször leírtam én semmit nem veszek észre a sima fólia nélküli felület, illetve fóliával történő használatnál. Sőt annyi előnye van a fóliának hogy nem maszatolódik annyira mint a sima üveg. Persze van több olyan ember aki meg észre veszi a különbséget, de ebbe ne is menjünk bele mert 37x kibeszéltük már...
Amúgy a telefonom 3 hónapos és karcmentes még, 2x volt leejtve nem lett baja, elől-hátul-oldat fólia van, és nem babusgatom hanem használom normálisan. A fólia 3-4 hét után természetesen elég karcos lesz, főleg hátul, de 2 perc alatt lecserélem és újra 3-4 hétig kitart...
De ez tényleg emberfüggő ki hogy mivel használja, mindenki tud mérlegelni, és eltudja dönteni számára mi a legoptimálisabb...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
tomcsi23 #73658 üzenetére
Nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy a Lambo a karcok ellen véd. Nem, ez nem így van, pontosabban nem főleg a karcoktól.
A Lambo-X attól védi a kijelzőt, hogy betörjön. Ha ráesik egy tégla a telefonra, akkor a lambo fogja megvédeni attól, hogy a fő kijelző is betörjön. Ez a videó szemlélteti a legjobban: KATT
Én speciel azért vettem rá ezt, hogy ha karcolódik a kijelző, akkor inkább az üveg legyen karcos, mint az eredeti kijelző, aztán ha valami olyan mértékű karc keletkezik ami zavar, akkor lecserélem az üveget. Olcsóbb mint 30-40 ezrekért cserélgetni a teljes kijelzőt.
Na de akkor miért nem fólia? N darab fóliát próbáltam, egyik se ért az Otao közelébe felhasználó élmény szinten. Mindegyiknek egytől egyik borzasztó volt a felületének érintése, nem olyan, mint az eredeti üvegnek (ami a telefonon gyárilag van) és borzasztóan zsírosodtak, a betekintési szögről és fényerőveszteségről nem is beszélve.
Halkan megsúgom, semmilyen fólia, betonfal és hasonló egyéb nem fog megvédeni minden karctól, ugyanis a leggyakoribb okozója a karcoknak a por/homok, ami minden ilyen védőfelületnél/kijelzőnél keményebb szilárdságú, legyen szó GG 1-2-3-ról. Tehát hajszálkarcok mindig voltak és lesznek is, amíg ki nem találnak valami erősebb anyagból álló védőüveget. Egyébként az olyan karcoktól, hogy kulcscsomó, pénz, vagy egyéb hasonló kemény tárgyaktól való érintkezések során létrejövő sérülésektől véd az Otao, ez ebben a videóban is látszik: [link]
Akinek nincsenek igényei és csak karcok ellen védekezik, arra a 200 Ft-os fólia is jó és cserélgetheti kedvére x naponta.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
tomcsi23 #73621 üzenetére
Elolvastam a cikket, minden részlete stimmel az eredeti kábelemnek, kivéve a felirat. Nekem nincs rajta semmilyen szöveg. Ezt meg nem igazán értem, hiszen ez egy szolgáltatótól vett, én bontottam fel először a csomagolást a készüléknek, tehát biztos hogy eredeti Apple.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #73553 üzenetére
Azt hittem arra írod, hát akkor végül is nem annyira olcsó levenni azt a karcot, mert csak -6K... + egy olyan karctól egy sima fólia is megvédte volna ha írod nem volt semmi nagyobb külső behatás amire emlékeznél...
Engem itt lepett meg legjobban mit bír egy fólia.
Lehet akkor csak hanyagolom ezt az üveg valamit ha így karcolódik, engem idegesít a karc, viszont nem lenne jó ötlet anyagilag egy ilyet cserélgetni minden karcok után, csak nem 200 Ft mint egy fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest