Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
half333
őstag
Üdv! Szerintetek van olyan szervíz ahol a hangszóró rácsokat cserélik? Valaki esetleg cseréltette már?
-
half333
őstag
Üdv! Nem olyan rég találkoztam egy furcsa jelenséggel: van néhány web oldal ahol egyszerűen nem reagál a képernyőn az érintésre Safariba (másik böngészőben ugyanezek az oldalak simán érzékelik). Mi lehet a gond? Hasonló tapasztalatok?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki próbáltam már az ios 16.4-ben ezt az uj hangszigetelés hivásokhoz funkciót? Illetve hol lehet ezt shívás nélkül beállitani, vagy ezt csak hivás közben lehet és minden hivásnál külön bekapcsolni?
-
half333
őstag
-
half333
őstag
Üdv! Mennyi volt eddig a legminimálisabb akku % amikor ki cserèltettètek? Nekem jelenleg 76. 2 évesen vettem (állitólag), aztán 1 évet használtam. 83% volt mikor vettem hirtemel leesett 80-ra 1 évig, utána hirtelen esett megint 4%-ot. Nem értem h eshet egyszerre 4-et! És kiírta h szervíz (alig húz ki egy napot)
-
half333
őstag
Üdv! Olyan kérdéseim lennének iPhone 13 mini-t használókhoz, (akik már huzamosabb ideje hasznàlják), hogy van-e valamilyen széria hibája (gondolok itt olyanra mint annó az SE-nél, higy a jobb felső résznél elengedett a kijelző)? Illetve hogy a szines készülékek idő után kopnak? Vagy a fehér nem sárgul be?
-
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok ajánlani honnan lehet venni iphone X-hez teljes kijelzős minőségi üvegfóliát amihez jár ilyen keret amivel könnyebb a felhelyezés?
-
half333
őstag
válasz
leroyclub #281133 üzenetére
Ez engem is érdekelne,nekem is pont 3 éves 80%-os. De nem merem elvinni akárhova,mert sok rosszat hallottam,pl az akku felpúposodott a kijelzőt kinyirta,nem ismerte fel az akkut stb! Nekem a care centert ajánlották de ott sem olcsó! Plusz nekema felső hangszórót is kikell cserèltetnem.
-
half333
őstag
válasz
Fritz Teufel #281130 üzenetére
Nem volt,azt hittem gyári appokat nem lehet törölni! Amugy tőrlés utàn elvesznek a könyvjelzők beállitások,nem? Kiegészitő csak reklámblokkoló van,de sosem volt vele gond!
-
half333
őstag
Üdv! Olyan problémàm akadt (egy ideje) hogy a safarin random honlapokon egyszerűen nem érzékeli az érintést a képernyőn. Használom az opera-t,ott semmi sincs,de nekem jobban tetszenek a gyári appok. Tud valaki megoldást v járt már igy valaki?
-
half333
őstag
Üdv! Az új frissitéssel kapcsolatban: akik panaszkodtak a gyors akku merülésre,javult?
-
half333
őstag
válasz
markknight #275965 üzenetére
64-es és van még 30gb szabad. Mi köze a tárhelynek az akku merüléséhez? De hallottam ha majdnem vagy full tele a tárhely akkor lassúl a telo amit hülyesègnek tartok hisz a lényege hogy tároljon ennyi adatot.
-
half333
őstag
Üdv! Nem rég feissitettem a telom ios 16.1-re és pl ha nem használom semmit nem merűl,viszont ha igen, közel 2x olyan gyorsan. Ez mitől lehet? Más is tapasztalt hasonlót?
-
half333
őstag
-
half333
őstag
Üdv! ios16.1-nél létezik hogy este óta 72%-ról nem merűl? 😁 valaki tapasztalt hasonlót?
iphone X 64Gb -
half333
őstag
válasz
MasterMark #275426 üzenetére
Perifériában látom hogy felnyilik ha közel hajolok de nem nézek oda. Be van kapcsolva épp ez a poén hogy akkor is felold,kb 5-ből 1x.
-
half333
őstag
Üdv! Face id-nél van ilyen hogy figyelem szüksèges funkció.. viszont ha ki vagy be van kapcsolva és nem figyeek a képernyőre ill. kamerába ugyanúgy felnyílik. Ez hogy is van?
iPhone X -
half333
őstag
Üdv! Szeretném ujratelepiteni tisztán itunesal az iphone-om,de mindig azt irja ki hogy a frissitéshez vagy visszaállitáshogy a legujabb itunes kell,viszont a legujabb van fent. DFU modban van rákötve az iphone a gépre. mi lehet a baj?
-
half333
őstag
válasz
burgatshow #274165 üzenetére
iPhone X, használtan vettem kéz alól. köszi!
-
half333
őstag
válasz
markknight #274156 üzenetére
Hogy érted hogy létezik? tiszta telepitést akarok,mert néha melegszik,meg gyorsan merűl. és azt olvastam néha érdemes ujra telepiteni alapból,hátha beragadt valami program a háttérben.
-
half333
őstag
Üdv! melyik ipsw fájlt kell letölteni iphone-hoz: global vagy gsm? mi a különbség?
-
half333
őstag
Üdv! Kb 1 hete frissitettem 16.0.2-re. Tegnapig pár perc videó nézéstől, böngészéstől forrósodott a teló, voltak kisebb laggok. Mostanra viszont egy óra videó utá
sem langyos,meg picit gyorsabb lett. Mi
okozhatta? Ha valami alkalmazás akadt be azt h tudom leellenőrizni?
iPhone X -
half333
őstag
Üdv! A google chrome-mal lehet valamit csinálni hogy blokkolja a hirdetéseket, felugró ablakokat?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki frissitett már iPhone X-en vagy régebbi készülékeken ios16-ra? Mi a vélemény?
-
half333
őstag
Üdv! Érdemes frissiteni ios16-ra iPhone X-en, vagy ez már lassitja nagyon esetleg jobban meriti az akksit?
-
half333
őstag
Üdv! iPhone X-en tesztelte már valaki az uj ios-t? Vélemény?
-
half333
őstag
válasz
barbee2019 #264621 üzenetére
Szia! Én nem használok iTunes-t,de ha csengőhangot akarsz belőle csinálni mr4-re kell átkonvertálni. De itt egyből átalakitja: [mp3-to-m4r]
[Make Ringtone for iPhone using iTunes!] -
half333
őstag
Üdv! Valaki javíttatta már itt a telefonját [mobszerviz] ? Vélemény?
-
half333
őstag
2 napja lettem figyelmes arra mikor üzenetet vagy akármit írok,néha random 1-2 karakternél nem reagál az érintésre. Valaki járt már igy? Elmúlik vagy haldoklik?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki elárúlná hogyan törölhető a gyári mail alkalmazásból a profilt?
-
half333
őstag
válasz
B.i.L #263644 üzenetére
Én is! Félek hogy valamit kicserélnek és vagy hallottam olyat is hogy a képernyő csikos lett utána. Meg a gyári összeszerelés az csak gyári megbontás után meg ki tudja.. de nekem 82%-os plusz a beszéd hangszóróm nem jo mert néha alig hallom a másik félt. A hangszóró recseg fura hangja van. Meg az alsó rácsot tisztitáskor kicsit benyomtam.
más: a Mail alkalmazásból hogyan tudom törölni a postafiókom?
-
half333
őstag
válasz
szildavid90 #263461 üzenetére
Miért cserélnéd le gmailes mail cimed?
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a gondom hogy a beszéd hangszóróm bármiféle hivásnál torzitva néha alig hallom a másik felet! A rácsot kitakaritottam. Zene alatt viszont nem lehet semmi torzulást hallani. Mi lehet a baj, valaki járt már igy?
iPhone X -
half333
őstag
Üdv! iStyle-ban érdeklődtem beszédhangszóró illetve alsó-felső rácsok cseréléséről és rácsokat nem cserélnek, felső hangszórót csak képernyővel együtt cserélnek. Tudtok hasonló helyet ajánlani ahol kicserélnék ezeket Szegeden?
-
half333
őstag
Szegeden melyik szervizet ajánljátok? Melyik lenne a legmegbízhatóbb?
-
half333
őstag
válasz
burgatshow #263102 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi!
-
half333
őstag
Hi! Ma lettem figyelmes arra hogy ha hallgatok valamit az alsó hangszóró hangosabb mint a felső, de ugye sztereó, és akkor egyformán kellene szóljon, nem? Mert igy olyan mintha csak az alsón lehetne hallani. Vagy akkor a felső hangszóróval lenne gond?
iPhone X -
half333
őstag
Világos! Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
-
half333
őstag
válasz
pecccccccca #263034 üzenetére
Értem. A ki-be kapcsolásnál simán ki és be kapcsolod vagy a hangerő fel-le majd rajta tartod az ujjad a ki-be kapcsoló gombon? Köszi a gyors választ!
-
half333
őstag
válasz
pecccccccca #263031 üzenetére
jah vágom xd! Hát, lehetséges hogy kell várni vele pár napot hogy beálljon a rendszer? Régebben mintha valami olyasmit olvastam volna,hogy kell pár nap a frissítést követően várni h beálljon rendesen,meg közvetlen utána egy soft restartot nyomni.
-
half333
őstag
válasz
pecccccccca #263020 üzenetére
Hát igazából hogyan lehet rosszul feltenni? Wifin keresztűl telón frissitettem.
-secret- köszi!
-
half333
őstag
Üdv! Feltettem az ios 15.4.1-et,és azt vettem észre hogy jobban merűl az akku. Valaki járt igy? Vissza lehet még tenni a 15.4-et?
iPhone X -
half333
őstag
Üdv! Mióta frissitettem az ios 15.4-re, nem megy a soft reset! Csak kikapcsolást ir felül, alul meg el kezd visszaszámolni az SOS jelzés. Mi lehet a baj?
iPhone X ios 15.4.1
-
half333
őstag
válasz
pecccccccca #262928 üzenetére
Világos! köszönöm a gyors válaszokat!
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tudna mondnani valamit erről [Öntapadó vízálló tömítés] ? Ez igaz lehet vagy valami kamu?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki frissitett már 15.4-re iphone X-en?
-
half333
őstag
válasz
burgatshow #261664 üzenetére
kösz szépen a gyors választ!
-
half333
őstag
Üdv van lehetőség olyan beállitási lehetőségre h mikor megnyitok mailbol vagy böngészőböl valamit és az az alkalmazás a mibilon megvan, h automatikusan odasobjon ne böngészőben maradjon?
-
half333
őstag
válasz
herdsman12 #260918 üzenetére
nekem is sok jegyzetek vesztek igy el
semmit nem tudtam tenni ellene.
-
half333
őstag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
első: erre az oldalra mikor belépek nem dobja fel a regisztrált mail cimem mikor belépnék. Ezt hol tudnám beállitani?
második: mi az a Tap to Pay? Egyszerű nyelven, mert az NFC-s fizetés eddig is működött -
half333
őstag
válasz
szabonagyur #260878 üzenetére
https://www.gsmarena.com/apple_iphone_11-9848.php
igen,de mondjuk XR-nél is, viszont gyönyörü. -
half333
őstag
Üdv! ma találkoztam ezzel a jelenséggel először: Appstore-ban letölteni akartam egy programot, erre kéri a jelszót, beírom, pipa! és ugyan úgy kiírja hogy GET, nem tölti, akárhányszor próbáltam mindig ugyan ez van. mi lehet a probléma?
Másik: tudnátok adni megbízható oldalt ahonnan eredeti UAG tokokat lehet venni? -
half333
őstag
kösz!
-
half333
őstag
Üdv! 5V-os töltőm van, és 1-2 óra alatt kb 30-90-re feltölti. Ez normális,mármint nem tul gyorsan tölti ennyire? Vagy az akku kapacitása ahogy öregszik, igy gyorsabban töltődik fel? Valaki ért ehhez?
-
half333
őstag
válasz
burgatshow #258236 üzenetére
Áhh köszi!
-
half333
őstag
Tudna valaki segiteni hogyan tudom beállitani a hangpostám? Mert a telefon/hangpostánál csak hangposta hivás van nincs lehetőség beállitásra ahogyan a neten irja!
-
half333
őstag
Üdv! Próbálta már valaki ezt az uj lokátor hálózat funkciót ios 15 alatt,hogy kikapcsolt/lemerűlt állapotban tényleg megtalálható-e a készülék? Illetve mennyire pontos?
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #257637 üzenetére
Köszi! És hogyan?
-
half333
őstag
Üdv! ezeket a mozgó beszélő emojikat lehetséges insta vagy messengerbe küldeni? ha igen, hogyan?
-
half333
őstag
A Lokátor beállításokban elég engedélyezni az iphone keresés BE, lokátor hálózat BE és az utolsó helyzetet Be,vagy a saját helyzet megosztása is szükséges ahhoz hogy kikapcsolt állapotban is megtalálható legyen az készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest