- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
Vidala #12360 üzenetére
Leginkább filmnézésre ami az Asus O!Playből "jönne". Kisebb részben zenehallgatásra.
Az elfért én úgy értettem, hogy tv fal van és a tv állvány mellett közvetlenül szekrény van, tehát nem tudok értelmesen elhelyezni a TV mellett egy nagy fadobozt. Azért is néztem ezeket a kisebb dobozos cuccokat. De ha nincs más, majd csak megoldom valahogy. -
speedmetal
tag
válasz
Vidala #12329 üzenetére
Szia Vidala!
A hangszóró recsegéssel kapcsolatban: ha nem változik a BD65-el sem a helyzet, akkor kipróbálom más hangszóróval, illetve lecserélem a rendszert. Természetesen a Skoda 120 helyett nem lesz sem Opel, sem Merci, sem Maserati, csak egy Zsiguli (SB-TP20)
Meghajlok érvelésed előtt - nagyobb teljesítmény kontra alacsony hangerőn tisztább hang - sőt, egyet is értek Veled, de számomra nem ér meg több százezer Forintot ez az élmény, illetve amíg nincs összehasonlítási alapom, addig a jelenlegi rendszeremet is megfelelőnek tartom.
Sajnos a PS3-al kapcsolatban tévedsz, volt alkalmam DVD-nézés közben süvítő ventilátort hallgatni a 28°C-os szobában, mert a PS3 be volt rakva a beépített részre a többi eszköz mellé és nem tudott rendesen szellőzni. Végeztem ezek után egy kis kutatást, ami bár nem ide tartozik, de talán érdekelhet pár embert:
PS3 "FAT" fogyasztása: Játék (193W), DVD (173W), Blu-ray (183W), készenlét (177W), kikapcsolva (1,9W)
PS3 Slim fogyasztása: Játék (96W), DVD (75W), Blu-ray (81W), készenlét (75W), kikapcsolva (0,4W)
BD65EG-K fogyasztása: DVD (13W), Blu-ray (20W), kikapcsolva (0,1W)
Egyébként igen, jól látod, van egy dilim: Panasonic. Erről nem lehet lebeszélni, sem a hangfalaknak csúfolt bögreszettekkel, sem a rossz ár-érték arányú erősítőkkel. Aki kenyérsütőgépből is Panasonic-ot vesz, az már kóros. Nos én igen. Ez van, menthetetlen vagyok
Köszönöm a segítséget, konklúziót levontam: HD hang jelenleg nem izgat tovább, marad a DMP-BD65 és az optikai kábeles összeköttetés az SA-DX930 erősítővel. -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
válasz
Vidala #12276 üzenetére
Honlapján ez a legnagyobb kép, amit találtam.
Mondjuk itt azt se értem, a mély hangszórót hova dugom, mert csak 5 -nek van hely.
Ja látom, külön van alattuk.Elvileg van benne 2 db optikai bemenet.
Ami a két optikai bemenet alatt van azt nem tudom elolvasni, az talán a koax S/PDIF- Ha a HDMI csak pass through, akkor mire lehet használni, ha hangki/bemenetre nem?
- A PS3 menne akkor optikán (sima ügy)
- PC 5.1 analóg - multi-chanel input (sima ügy)
- DVD lejátszóm Yamada DVD-6800X
5.1 analóg Igen
Optikai S/PDIF Igen
Koaxiális Igen Hogy ezen hogy megy 6 csatornás hang, azt nem vágom.- Az Xbox360-hoz nekem nem adtak olyan átalakítót, hogy lenne rajta optikai kimenet, de még utánajárok a dolognak
-
BBéci
legenda
válasz
Vidala #12278 üzenetére
Nem azért tartom jobbnak a dipólokat, mert most csak 40 centivel vanak mögöttem a direktsugárzó hangdobozok. Még további 40-nel hátrébb tehetném őket, ami a 180 centis távolságot figyelembevéve bőven elég lenne. Annak sincs akadálya, hogy a kanapét előrébb húzzam.
Egyszerűen egységesebb, tágasabb teret rajzolnak a dipólok, mintha teljesen a hátam mögött is lennének hangszórók, ahogy a 7.1-rendszerekben. Viszont a dipólok felhasználják a hátsó fal visszaverő képességét, ami nálam elenyésző, elhanyagolható. Természetesen a direktsugárzók hangja is visszaverődik a csupasz hátfalról - már ahol olyan - ezért nem annyira tragikus a helyzet.
Szeritnem egy falikonzol nem ad elég stabil alátámasztást, akkor inkább egy kampó, amire fel lehet akasztani a dobozokat. -
daytonka1
tag
válasz
Vidala #12240 üzenetére
Fogtam a Jamo-t és kiheréltem(kivettem a szánalmas hangváltót).Háát mit mondjak döbbenet volt a hangzásbeli javulás.Végre teltek a hangok és a magas is előkerült! Most úgy szól ahogy elvártam tőle. Minden neszt tökéletesen kihoz a filmből.Szóval nagyon nem mindegy milyen hangfalat kötünk rá. Úgy látszik a H/K nagyon érzékeny rá.Most már megnyugodtam és visszatért az étvágyam is. Mindenkinek köszönöm a segíteni akarást!!
-
Vidala
senior tag
válasz
Vidala #12240 üzenetére
Itt egy teszt, amiben egy H/K AVR 155 + DVD 49 a párja, és egészen pozitív kicsengése van a sztorinak. Még akkor is, ha ár/érték arányban vizsgálja a szerző, illetve túlzottan csak a basszusokról beszél, de azért magas hiányát nem emeli ki.
Szóval elsőként valami gixert keresnék (ha a jól van a kábel csatlakoztatva, akkor pl. megnézném, egy másik - nem feltétlenül drágább - kábellel is), majd utána mennék másik erősítő kipróbálás felé.
Arra gondolok, hogy annyira rossz csak nem kéne legyen a cucc, mint amennyire leírod, hacsak nincs vele valami probélma.
Végső soron persze még az is lehet, hogy a te füleidnek tényleg kevés ennek a Jamo-nak a produkciója. -
-
Mustármag
őstag
-
Gabor970
addikt
válasz
Vidala #12043 üzenetére
már többen írták, hogy ez a JBL SCS-178 használható. Mindíg csodállkozva álltam ez előtt egyrész a méretei másrészt a komplett szett ára miatt. Ez valami best buy a 80e Ft-ig subbal együtt 5,1 hangfalkészletek közt? Nagyon nagyon kicsinek tűnnek a frontok, bár még meg sem néztem, hogy centire mekkora, csak a kép alapján.
-
Gábor11
csendes tag
válasz
Vidala #11985 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Én is arra gondoltam, hogy 20m2-re elég kell legyen az erősítő teljesítménye. Amúgy mivel az erősítőt nemrég vettem, csak most jöttem rá, hogy milyen jó, hogy eleve 4-6 Ohm-os hangsugárzókra van kalibrálva, így a 8 ohm-os is mehet rá.
Egyébként a Dalikkal is szemezek, pont most találtam ezt:[link]
Létezik, hogy postaköltséggel is csak kb. 210 ezer??Mármint az egész szett. Angolul gyatra vagyok. -
stefan01001
csendes tag
válasz
Vidala #11985 üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
Ha egy hangszórónak alacsony a dB érzékenysége akkor feljebb kell tekerni a hangerőt, az erősítőn, hogy ugyanazt a hangerőt elérjem, min egy nagyobb érzékenységű hangszóróval?
Nekem is 86dB érzékenységű hangszóróim vannak viszont 8 OHM osak, hkts7, kicsi, de ezt tudtam elhelyezni.
Denon 1610 esel hajtom őket. Gondolom azokat a pici hangszórókat gond nélkül kéne, hogy meghajtsa. Viszont ha mozizást akarok akkor felkell tekerjem a hangerőt 2/3 ra, ilyenkor még nem fülsértő, hanem élvezthető a film. Ez normális vagy jobban kéne szólnia ? Csak azért kérdezem mert tekerem fel a hangerőt és amikor feltekeretm 20 dB elt még alaig van hangja. DTS hangsávokat hallgatok, filmezéskor. -
need
addikt
válasz
Vidala #11923 üzenetére
hát ez a Samsung házirozira rá kérdeztem[link] kb. 100 rugó de nagyon lebeszéltek róla!
halvány mint a gerle fing..!én nem tudom ki hogy van vele ha egy cég elkezd gyártani a xartol a várig mindent az ritkán tud jó lenni! és a komplex rendszerekben soha nem hittem!
én ilyen esetben mindig az mondom hogy olyan gyártót részesítek ÉN előnyben akik mindig is ezzel foglalkoztak..
lásd Onkyo...Pioneer..Yamaha..Denon.. -
Dorian
félisten
válasz
Vidala #11828 üzenetére
A nőkkel ezt lehetetlen megérteni. Volt amelyik a vizes törölközőjét terítette rá száradni
volt aki cserepes virágot tett rá és és a cserép lyukas volt
(szerencsére azonnal észrevettem és nem lett baj) de leggyakoribb, hogy zirgő-zörgő bisz-baszokkal akarják telepakolni...
Kompromisszumként ami nem vizes és nem zörög, azt rá engedem tenni.
-
Gábor11
csendes tag
válasz
Vidala #11809 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, egyébként a szoba mérete valóban az a kb. 4x5. Sajnos csak a hosszabbik oldalon tudtam elhelyezni a rendszert, mivel a két rövid oldalon bejárati ajtó, illetve ablak van. Mivel az egyszem ablak déli fekvésű, nem akartam azt a kevés fényt is elvenni a tévével. A gipszkarton egyébként párnafákon van, mögötte légrés, a mögött vályog (150 éves parasztház).
Pont a méretek miatt nem tudom eldönteni, hogy álló, vagy polcsugárzó legyen. Az egyik apróban láttam Dali Ikon 2 monitort és Ikon 2 centert 150 ezerért.
B.Béci ötletét is természetesen megfogadom. 40 km. azért mégsem távolság, bár nem mostanában frissíthették az adatbázisukat, mivel volt egy érdeklődésem egy Diva 4.2F-re, ami nem kapható, mégsem vették le.Mégegyszer köszi!
Balfék vagyok.Hogyan kell képet feltenni. Lehetőleg szájbarágósan.
-
ricsik
őstag
válasz
Vidala #11780 üzenetére
elég kínos, de elmondom:
Életem első hangfala. A dali csatlakozója nagyon lent van én meg nem néztem, csak dugtam. Bedugtam a kábelt, rácsavartam a leszorítót, kész. Csak azt nem vettem számításba, hogy belül a csatlakozóban van egy lyuk, amin át kell kicsit dugni a kábelt és úgy rácsavarni. Elsőre a lyuk mellé dugtam a kábelt. Már így is megvolt az érintkezés, csak nem túl jól..
-
hétalvó
addikt
válasz
Vidala #11590 üzenetére
Harmony-t érdemes venni. Pl 555 sokszor akciós volt az mm-ben 10k-ért, annyit megér, de mindenki készüljön fel rá, hogy egy rémálom rendesen beállítani nekem kellett hozzá fél év mire hibátlanra gyúrtam, persze aki nem akar mindent annak 5 perc a beállítás, jó tanácsként a makrókat felejtsétek el.
Jamo erősítőt ajánlani, látatlanban fura dolog, fikció az egész. Nem ajánlott kategória. Annyiért egy Pioneer-t inkább.
-
hakos1987
őstag
válasz
Vidala #11584 üzenetére
köszi, hú te, én is mióta tervezem már egy harmony beszerzését.... most mondom tök jó lesz, tv, beltéri alapfunkcióit viszi aztán cső... tegnap automata kereséssel sikerült is 3 féle különbözőt hozzátenni, kettővel működött a teltext is, de a legfontosabb, a két HDMI közt a váltogatás nem megy
-
BBéci
legenda
válasz
Vidala #11380 üzenetére
A mai házimozi erősítőkhöz hozzá tartozik a kép-téma is, tele vannak videó be és kimenetekkel, ezért nem lenne szerencsés csak a hangra szorítkozni. Én cseppet sem osztom az aggodalmadat.
Az első hozzászólás elolvasására többeket kellene buzdítani, mint tévés topikba irányítani, jó példa erre a plazmatévés topik. -
lajbim
csendes tag
válasz
Vidala #11107 üzenetére
Sziasztok!
Csakhogy legyen "feedback" a BL SCS178-as szettről!
Kb. egy éve vettem meg egy Harman-Kardon AVR 137-es erősítővel párban, egy 4x3-as szobába kellett! Azóta is használom zenehallgatásra és filmezésre is egyaránt! Nagyon meg vagyok elégedve velük! Ugyan másfajta erősítővel nem próbáltam, de ezzel nagyon szépen szól (és ugye a H/K erősítőkhez a JBL hangszórókat szokták ajánlani)!
Ja és még annyit, hogy a Mediában láttam 70ért! Ilyen árban, olyan szettet amihez van mély is szerintem nem nagyon találni!Én nem bántam meg, hogy megvettem és csak ajánlani tudom!
-
hakos1987
őstag
válasz
Vidala #11095 üzenetére
oksa, egyébként a SAL-ról mi a véleményed? konkrétan most front-ba gondolkoztam:
[link]surroundra, centerre vannak ötleteid? az 5.0-t ki szeretném hozni 75-ből
szerk: impedenciához nem értek annyira, de most látom, hogy ez a sal 4 ohmos, az erősítő meg min 8ohmosat követel, nem? az így akkor nem megoldható gondolom...
-
gg72
veterán
válasz
Vidala #10976 üzenetére
Az az igazság, hogy szüleimnél, ahol korábban laktam, vannak Quadral Argent nagy álló hangfalaim, csak azok a mostani lakásban, ahová a feleségemmel költöztünk, nem férnek el, csak a JBL szett, amelyek amúgy méretükhöz képest fantasztikusan szólnak (persze mindez csak filmre igaz, zenére, főleg sztereóra nem).
-
imibogyo
veterán
válasz
Vidala #10652 üzenetére
Szerk időből kicsúsztam.
Legalább mi bikák tartsunk össze.
Azért ilyen fontos a kérdés, mert csak egy HDMI bemenet, meg egy DVI van monitoromon (olyan mint ami a képen van 28"-os) és szeretném ha minden egyszerre menne rajta. Újabb eszközöknél amiken van HDMI port, pont az erősítő HDMI kapcsolója miatt nem lenne gondom, csak ebből a rohadt komponensből nem tudok mit átalakítózni.
Amúgy jelenleg ha letöltök egy PDF-et Onkyo oldaláról a melóhelyen lévő gépem lefagy, szóval ebből csak otthon lesz manual olvasás.
Üdv.
-
imibogyo
veterán
válasz
Vidala #10448 üzenetére
Van még jó pár fölös hangfalam, például a mostani 5.1-em is fadobozos hangfalakból áll, csak azt nem tudom, hogy nem lesz-e baj, ha különböző impedanciájú hangfalakat kötök az erősítő különböző kimeneteire.
Azt már olvastam itt is, hogy az Ohm értéke annyira nem mérvadó, csak a melegedést és a torzítást befolyásolja, meg, hogy a watt sem számít annyira, csak nem szabad meghajtani a hangfalakat nagyon és akkor ésszerű keretek között nem nyírhatom ki őket sem, meg az erősítőt sem.
DE: az sem baj, hogy ha az egyik kimenetre 6, a másikra 4 Ohm-os hangfal van kötve??? Vagy ne kísérletezzek, hanem csak simán használjam egyelőre a két Jamo-t, aztán majd lesz fejlesztve a dolog?? Mondjuk az 50W-os fadobozos mélyemet azért addig rádugom majd az erősítőre, hogy legyen mélyem.
A következők vannak nekem elfekvőben:
- Jamo E500 55W hátsó, 6 Ohm 2 db
- Roadstar 25W front, 4 Ohm 2 db
- Roadstar 15W hátsó, 4 Ohm 2 db
- Roadstar 25W center, 4 Ohm 2 db
- Orion ?? 20W front, 4 Ohm, 2 dbMindegyik fadobozos, az összes frontban 4 és 13 centis, a centerben kétszer 10 centis, a hátsókban egyszer 10 centis hangszórók vannak, kivéve a Jamo-t, de annak fenn van a neten a leírása.
-
Vidala
senior tag
-
KTTech
veterán
Az S-Video stimmel
De a Night sound a leírás alapján csak Dolby Digitalnál van a H/K-ban (és akkor is csak olyankor, ha bele van kódolva a jelbe). A többi meg hiányzik. A Night sound a szomszédok miatt jöhetne jól, ha éjjel van kedvem filmet nézni. a DVD tudja, jól szokott jönni, de jelenleg csak sztereo kimeneten használom... ha esetleg a WDTV Live-n nézek valamit, akkor már néha gondot okoz ennek a hiánya (jó, itt benne van az 5.1-Sztereo lekeverés hatása is).
-
BBéci
legenda
Az valóban nem észérv, hogy az ember többször, több készülékkel kipróbál valamit, majd elmeséli a tapasztalatait, de egy vitában azért súlyának kell lennie.
Azt sosem állítottam, hogy az önbemérő rendszerek tökéletes munkát végeznek, lehet, sőt szükséges ellenőrizni és szükség esetén felülbírálhatóak, ám nem csak fülre és kellő gyakorlattal a hátad mögött. Rossz példa erre egyik topiktársunk, aki sok éve koppanásig feltekert hangszínszabályzókkal hallgat(ott) zenét.
A Velodyne-ok, különösképp az SLP Ultra nem csak az önbeállítás miatt eszméletlen jók, kell ahhoz más is. Kikapcsolt EQ-val is verik a (hasonló összegért kapható) mezőny nagyrészét. -
KTTech
veterán
Nem HK erősítővel próbáltam (remélem hamarosan meg lesz a 255-ös, mondjuk Yahama formatervnek jobban örültem volna...), hanem Yamaha-val és hallható a különbség - az elektronika javára. Főleg, hogy sok paramétert nem is lehet manuálisan állítani... (itt kifejezetten az EQ részre gondolok, ami nem áll meg a magas-mély állítási lehetőségnél, hanem egész komolyan belenyúl a hangképbe, a szoba saját hangkarakterisztikája alapján).
-
KTTech
veterán
Mivel foglalkozom rendezvényhangosítással, így erre van némi rálátásom
A hangfalakat egyszer állítjuk be, az adott környezethez. Aztán többet nem piszkáljuk. Amihez nyúlunk azok csak a bemenő hangcsatornák (ami akár 24-32 sáv is lehet, mikrofonok és hangszerek számától függően, de volt már, hogy több is volt).
A legpontosabb beállítást a mérőmikrofonok adják (a végprocesszorok is ezek alapján állítják be a hangfalakat természetesen), de el lehet színezni a hangot saját ízlés szerint. De ekkor már egyéni ízlésről beszélünk, nem pontosan beállított technikáról.
-
BBéci
legenda
Ne sértődj meg, nem támadásnak szántam!
A hangtechnikusok, hangmérnökök műszerekkel dolgoznak, ahogy George Lucas Skywalker Ranch-án, a THX tanfolyamon is azt oktatják, hogy hangnyomásmérő nélkül ne kísérletezzünk egy házimozirendszer beállításával.
Példának okáért az Audyssey és az MCACC mindegyik hangdobozra (most bajban vagyok, nem emlékszem pontos számokra) 7-12 sávos ekvalizátorral állítja be a lineáris hangátvitelt.
Ezt lehetetlen fülre belőni, pláne nem 5-7 hallgatói pozícióra. -
Dorian
félisten
Háát, nem tudom... Én hallgattam Balboa-t egy haveromnak az van, inkább filmekre és tuctuc zenére való, rockra, akusztikusabb műfajokra nem annyira. Persze ettől még ár/teljesítményben jó lehet.
De sztem az SCS178-vel szemben filmekre mindenképp jobb, ha nem túl kicsi a szoba. -
Vidala
senior tag
Nna, nem adom fel ám olyan könnyen. Kerestem egy kis erőfeszítéssel is érthető megfejtést, mert én ennyire jól biztos nem tudtam volna megfogalmazni:
Köszönet érte garry.hu-nak -
x64
aktív tag
Ez azért igen durva csúsztatás, mint azt már vtechun is megjegyezte.
A 307-esnek volt mérőmikrofonja, viszont csak 1.3-as HDMI szabvánnyal bírt, és HDMI passthrough funkcióval (mint egyébként a kategóriájában a többi erősítő is).
A csatlakozói csiptetősek, kivéve a frontokat. 330W-os táppal szerelt és 10,5 kg súlyú.
A 308-asnak nincs mérőmikrofonja, viszont 1.4-es HDMI szabványt kezel, leválasztja a hangot, tudja kezelni a HD audiot, stb.
A csatlakozói ennek is csiptetősek, kivéve a frontokat. 310W-os táppal szerelt és 10,5 kg súlyú.Hangzásban nem tudom összehasonlítani a kettőt, mivel a 307-est nem próbáltam ki (valószínűleg ebben a kategóriában nem is nagyon van különbség), de azt tudom, hogy a Mission Mv-8-as szettemmel qrva jól szól a 308-as. Én elégedett vagyok vele, és ajánlom mindenkinek, aki ebben a kategóriában gondolkodik!
-
vtechun
veterán
jah, csak valamit összekevertél
a 307-es valóban nem tudja szétválasztani a képet és a hangot, viszont nem is rendelkezik 1.4-es HDMI-vel.
a 308-as tudja mindkettőt. Szóval picit félrevezető lehet ez :
HDMI 1.4, de nem tudja a képet és a handot szétválasztani,
mert ez, így, együtt nem helytálló
amelyik tudja a HDMI 1.4-et, az szét is tudja a hangot és a képet választani...
-
törölt tag
-
Sakon
csendes tag
Tehát ha jól értelmezem inkább vegyek olyan erősítőt ami - hogy Téged idézzelek - 1/3 hangerőn kinyírja a hangfalat... Na most a hangfalra 250/500w van írva, amiben az 500 a max teljesítmény, de azt hogy lehet belőle kicsikarni? A 250 az amit folyamatosan tud. De akkor ehet olyat kelen nézni ami csatornánként minimum 250 w? Az hány millió forintos erősítő? Mert ha jól értelmezem akkor Te ezt írtad. De azt is hallottam hogy minimum 2x annyival kell terhelni az erősítőt mint ami rá van írva. Akkor most mi az igaz? Most lehet nagyon primitívnek látszok, de ha egyszer nem értek, nem tudok valamit akkor kérdezősködök, elvileg azért van kitalálva a fórum. Jah említetted a szobát.. 4x4.5m szóval nagy. És ami a teljesítményt és a hangminőséget illeti inkább a hangminőség felé billen a mérleg, mert ha mindkettőt akarnám azt nemigen bírná a pénztárcám...
-
BBéci
legenda
"A hangfalakra azt szokták megadni, hogy mennyi a max. teljesítmény amivel ajánlják a használatát."
Vagy inkább azt adják meg, amit károsodás nélkül elvisel.
Sokszor leírtuk már, de nem lehet elégszer felhívni arra a figyelmet, hogy legtöbbször kis teljesítményű erősítőkkel szokták kinyírni a hangszórókat. Ennek oka, hogy torzítási küszöbüket átlépve próbálnak nagy hangerőt kicsiholni belőlük. Hozzáteszem, az olcsóbb, szerényebb minőségű erősítőkre jellemző a torzítás.
Aztán nem árt szót ejteni a hangdobozok érzékenységéről. Minél magasabb ez az érték, annál kisebb teljesítménnyel lehet nagy hangerőt előállítani. -
vtechun
veterán
nah, elírták az árat, úgyhogy mission hangfalam 72 ezerért most nem lesz
De erősítő (Onkyo TX-SR308 ) hétfőn átvehető.
pár napig még a kis Oriont fogja hajtani.
jut eszembe, tegnap néztem egy HD filmet, magyar AC3 hangja valami pocsék volt, nem győztem mélyből visszavenni, hogy ne dübörögjön irreálisan. Angol DTS perfekt volt. Na itt se a 2 kódolás közti különbség volt a probléma. Nem tudom mivel nyújtották... kódolták át. De jelentősen rontotta az élvezeti értékét. Meg kellene tanulnom angolul és akkor nem lenne ilyen gondom, vagy esetleg ha megéri nyújtom én a hangot.
Gondolkozom még, hogy kérek a barátnőmtől kölcsön a hangfalra a fizetésig
-
Diplomata
aktív tag
Nyilván függ a nappali nagyságától is hogy mennyire tűnik "böhöm"-nek egy álló hangfal,de én úgy gondolom hogy sokkal nemesebb komolybb hatást kelt,mint az ilyen hi-tech műanyag cuccok,kb. olyan ez mint egy ikea bútor vs. egyedi.Igazad van,elég hamar belátja más is miután meghallgatja,hogy nem csak egy nagy doboz az,ami a helyet foglalja.
-
BBéci
legenda
Vannak filmek a HBO-n, amik 5.1-esek, de azt nem tudom, a Thomson csoda képes-e kiadni magából. Valószínüleg igen.
A digitális kimenet fajtáját szemrevételezéssel meg tudod állapítani, annyira már jártas vagy a témában. Érdemes azt használni.
A felvevővel való összekötés működik az általad leírt módon is. -
WN31RD
addikt
Azért szoktam a HD hanggal kapcsolatban sarkosan fogalmazni, mert azt látom itt, hogy olyanok akarnak kifejezetten HD hangra költeni, akiknek egy normálisabb hangfalat vagy erősítőt megvenni komoly anyagi megterhelés. A kevés megtakarított pénzüket dobnák ki az ablakon ahelyett, hogy okosan költenék el, arra, ami azon a szinten komoly minőségi javulást eredményezhetne. Mindez pusztán a marketingmaszlag hatására, és ez felháborító.
-
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest