- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Vidala #11923 üzenetére
hát ez a Samsung házirozira rá kérdeztem[link] kb. 100 rugó de nagyon lebeszéltek róla!
halvány mint a gerle fing..!én nem tudom ki hogy van vele ha egy cég elkezd gyártani a xartol a várig mindent az ritkán tud jó lenni! és a komplex rendszerekben soha nem hittem!
én ilyen esetben mindig az mondom hogy olyan gyártót részesítek ÉN előnyben akik mindig is ezzel foglalkoztak..
lásd Onkyo...Pioneer..Yamaha..Denon.. -
need
addikt
-
need
addikt
Sziasztok...
Lehet már tudni valamit az új Denon AVR-1911erősítőröl???[link] teszt vagy személyes tapasztalat???
-
need
addikt
Hi!
hogy mik vannak...?
erröl tud valaki valami hasznos infót mondani mennyire jó/rossz/hagyd a fenébe kategória?
[link] -
need
addikt
üdv..
távlati terveim között szerepel egy Onkyo 608 készülék vásárlása!
élénken érdekelne milyen az erösítő film felkonvertálási tudása?
én dvd filmeket akarok majd nézni rajta és azokat szeretném 720 vagy 1080 felkonvertáltatni!Tévém már van hozzá van multis lejátszó is dvd ami hdmi-s ezeket kötném majd be az erösítőbe és a felkonvertált kép menne a tévébe!
-
need
addikt
Üdv...
SP/DIF hozzá szólásokat köszönöm mindenkinek
és úgy tünik hogy 1 téveszmém ért végettkösz a hozzá szólásokat
-
need
addikt
Üdv..
igazat +valva a kérdésem nem pont ide való lenne de 1 picit azért érinti a dolgokat!
csak röviden..
én amióta a világ a világ csak optikai kimenetett használok azt ismerem hogy milyen
néztem most 1 multimedia lejátszót azon nincs optikai kimenet csak
SP/DIF én ezt soha nem használtam de tudom hogy az erősítömön van ilyen bemenet!Élénken érdekelne a dolog hogy ez lenne az optikai kábel másik megfelelője??
Ez a SP/DIF kimenet jobb vagy rosszabb mint az optikai
És a LEGfontosabb hogy SP/DIF kimeneten az erölködőbe bekötve kijön-e a dvd-böl az 5.1 hang??? -
need
addikt
válasz
vtechun #9041 üzenetére
nyilván..a xar dologban lehet valami
erröl mindig a 128kb/s nyehere zene amikor ezt valaki felkonvertálja flac 9 ig 1400kb/s
és azt kérdezi hogy mé ilyen xar???én koplex rendszerekben hiszek és gondolkodom melynek a Alfa és Omega az erösítő!
ebbe fut minden a hálózati lejátszó a dvd lejátszó cd lejátszó dvd felvevő
kiválogatja az erösítő ami neki kell majd innen a kép megy a tévébe!
és ezért ötletes a hdmi
vagy akár a tévét is bekábelezhetem optikain keresztül az erösítőbe! -
need
addikt
válasz
#09634560 #9040 üzenetére
A felkonvertálás arra jó hogy a tévéd eleve 1920*1080p-jelet kapjon pl a DVDröl vagy a beltériröl és ha jó a felskálázó chip(upscaler),akkor nagyon szép képet tud produkálni
nem tudom van-e ennek értelme számomra
ha
a forrás már eleve az full hd mkv-k
vagy a dvd lejátszóm felskáláz a monstani dvd filmeket hogy milyen lesz az majd a jövő zenéje
vagy asszem a hállózati lejátszó is felkonvertál! -
need
addikt
látom az uj Onkyo házirozi készülékeit..
Onkyo TX-SR508 vele rögtön elkeztem szimpatizálni
[link]
de derült ki számomra hogy ez tud-e felkonvertálni vagy sem...?!? -
need
addikt
válaszom BBécinek és nebulo5-nek...
köszön mind2őtöknek a véleményét és tanácsát de igen ebböl a felsorolásbol kimaradt a
Denon AVR-1910 ez is majdhogy nem úgyan az a kategória mint az onkyo és a pio
3 bol választani jobb mint 1 bölami számomra még nem derült ki hogy mind a 3 erölködő képes a felkonvertálásra a Pionál olvastam erröl és úgy rémlik hogy a denon is felkonvertálja a filmeket
igen +kell hallani valóban és a tesztekkel mindig elfogult vagyok és sok esetben szerintem nemtudjuk milyen érdekek állnak 1-1 teszt mögött ki mennyit szán arra hogy jó legyen a terméke pomotálása!
-
need
addikt
Üdv..
látom te vagy itt az 1ik szakavatott szakértő
Úgy tudom hogy a Denon AVR-1910 van kalibrátora kis kütyű ami beálítja a hangsugárzók erejét...Onkyo 607 rendelkezik ilyennel...??
Ami nekem még nem kerek mind2ő 7.1 erölködő viszont a filmek még csak 5.1 a mostani rendszem a yamaha is csak 5.1 ami engem leginkább érdekell hogy 7.1 rendszerek 5.1 hangfalakkal is jól müködnek tehát nem kell rohanni és még venni +2 hangfalat..?
esetleg van valami teszt vagy bővebb írás erröl a 2erölködőröl...??
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest