- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
imibogyo #14451 üzenetére
Ha jól emlékszem házi mozi rendszert akarsz összerakni, viszont ez a Yamaha csak stereo erősítő (és sub-ot sem lehet rá kötni ha jól látom), erre figyelj. Én is majdnem beugrottam, akciósan 65k-ért árulták egyik boltban és majdnem meg is rendeltem örömömben, de szerencsére időben észrevettem a turpisságot. Az RX-V 467 az viszont már 5.1 erősítő.
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
válasz
imibogyo #14420 üzenetére
Megpróbálom érthetően elmondani,ha nem megy, az az én hibám:
Ohm az ugye ellenállás,tehát feszültség és áramerősség hányadosa.teljesitmény pedig a szorzata. És nagyfrekvenciás áramokban mindkettő változik ezért a tul nagy áramokat csillapitani szokták.Ez ugye más a 4 ohmnál,más a 6-nál.4 ohmnál megnő a teljesitmény is mert nagyobb áram folyik át mint 6on.(12V:4Ohm=3 A és 12V :6ohm =2 A.)Ezért lesz hangosabb a 4 ohmos hangfalad. És az Onkyo állitási lehetőségei ugye 6 és 8 ohm.(szolj ha tévedek,mert lehet van az ujabbakon 4 ohm is!)8 ohmon nagyobb csilllapitási tényezőt állitanak be az erősitők mint 6 on(nehogy túlvezérlődjön).De a 4et is kibirja csak nagyobb áram folyik át azonos feszültségen(amit a potméterrel állitasz). Ezért lesz hangosabb a CAV mint a Jamód. Mivel a CAV-on 4 ohm ellenállást tanusit ugyanazon az árammal szemben mint a jamo ami 6. Pl fent emlitett példa:4ohm =12V/3 amper folyik át és 6ohm=12volt/2 amper folyik, és ezért 6 ohmon 24watt 4 ohmon 36 watt lesz leadva,nem számolva a veszteségeket! -
törölt tag
válasz
imibogyo #14408 üzenetére
Az Ohm tartományhoz megfelelő teljesitménykivezérlés,csillapitás értekek,stb tartozik amelyek befolyásolják a hangképet is. . A Jamo600-el mindez teljesült de ha cav front-Jamo hátsóval üzemelteted,sztereóban még nem igazán,de 5.1-ben már kiütközik a különbség: nagyon elnyomná a front a hátsókat nagyobbak lennének a különbségek-habár sztereónál nem vájfülű ember nem veszi úgy észre. Jó elgondolás a sztereó is, hogy külön erősitőre menne a jamo háttér,pláne ha meglesz a surround+center.Mélynyomó 5 hangfal mellé kell,2 mellé nem igazán hiányzik-mármint a hangképből-azt ráérsz a center mellé. Főleg ha akkor ugy döntesz hogy kell mégis az 5.1 Szerintem..De addig elmegy sztereóban 4-el.ráérsz gyüjteni,gondolkodni.
Ja ige: CAV akart lenni de ":" és "C" = "".
-
-
törölt tag
válasz
imibogyo #10664 üzenetére
Ezt nem irtad,tehát semmit nem érthettem félre.
(Ha igen linked be légyszi.
) Normális menet ugye DVD-játszó-erősitő,tv.De nem baj ha más configod van
Jó választás a 607,ehhez az 578nak és a 608nak van 1 előnye: kikapcsolt állapotban is elvégzi a kapcsolást,konvertálását a leirás szerint-ezt probáld ki a boltban,két mösorforrás rá és be-kikapcsolni azokat,de ne egyszerre kettöt,mert az csunya világot okozhat.
.De ha ez nélkül megleszel akkor nagyon jó választás a 607 is,tavalyi elsőnek kiadott modell,tele akkori ujdonságokkal és HD támogatással.akkor muszáj az átkapcsolás HDMI-re.És Koax vagy optikain vidd bele a hangot,képet pedig komponensen,erröl ne feledkezz meg.
-
BBéci
legenda
válasz
imibogyo #10664 üzenetére
A 10647-es hozzászólásodra válaszoltam, amiben Sancitól kérdezted, hogy szerinte az 508-as képes-e az általad kívánt műveletre.
Mivel én is csak a javasolt módon, a kezelési könyv letöltésével tudtam volna pontos választ adni, azt több okból nem vállalhattam. Nem hiszem, hogy ezzel vétettem a fórumozás szabályai ellen és kioktatást sem érdemeltem. -
vtechun
veterán
válasz
imibogyo #10657 üzenetére
HDMI Video Upscaling to 1080i from Component Video and Composite Video Inputs
ezt a 607-es tudja, ami az előző hozzászólásomban van linkelve, 3 hónaposan eladó 78k-ért, szerintem tökéletes lenne neked
Thuglife: hétalvó-nak is ilyen mélynyomója van, és elég nagy jelszint kell az ő tapasztalatai szerint is, hogy bekapcsoljon a sub. emiatt gondoltam erre, hogy a bementő megnövelem, aztán a potit meg lejjebb tekerem.
-
törölt tag
válasz
imibogyo #10657 üzenetére
Erösitőből mindenképpen1 kell.
Oda be a komponens és onnan mehet az erösitőbe.De egyáltalán nem is muszáj a komponenst bekötnőd az erősitőbe,elég a tévébe kötöd.sztereóval együtt.Jobb mint a Scart. Hangot pedig optikai vagy koax kábelen viszed az erösitőbe a dvd-ből,így annak csak tényleg akor kell járnia,ha szeretnéd.És akkor mehet nyugodtan az 508as is.
-
Vidala
senior tag
válasz
imibogyo #10653 üzenetére
Közben felizgatott a kérdés, és megnéztem az 508 kézikönyvét. Úgy látom sajnos ez a típus nem képes ilyen kunsztokra.
"Video component can be connected by using any one of the following video connection formats: composite video, component video, or HDMI, the latter offering the best picture quality.
When choosing a connection format, bear in mind that the AV receiver doesn’t convert between formats, so only outputs of the same format as the input will output the signal." -
törölt tag
válasz
imibogyo #10649 üzenetére
A diplodocs.com oldaláról le lehet tölteni sajnos nem magyarul hanem angolul.Így nehezen tudom kihámozni.le is töltöttem,de ha jól láttem az ábrákon,sajna nem tudja.De az 578 és a 608 igen és a Denon 1910 is,ami olcsobb a 608-nál.Az én erösitöm felkonvertál,igaz nincs rajta HDMI csak komponens,ezért tudja.Végülis kábelkérdés az egész,veszel 1 helyett 2 komponenset és 1 sztereót és meg is van oldva.
-
Vidala
senior tag
válasz
imibogyo #10649 üzenetére
Nekem egy Harman Kardon AVR 255 van. Ez tudja a kérdéses funkciót (tehát mindegyik bemeneti jelet továbbítja a HDMI kimenetre, sőt fel is konvertálja bármelyiket.
Viszont ezt mégsem merném általánosítani, még magasabb kategóriánál sem (persze inkább a kivételek, vagy régebbi típusok miatt) pedig a mai készülékek nagy része ezt már tudja. Mindig javasolt a kokrét típust megvizsgálni, a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.Semmiképp nem szeretnék vitába keveredni ez ügyben, de az előző kérdésed, mintha az 508-ra vonatkozott volna. Viszont szeretnénk segíteni, ha tudunk.
-
Vidala
senior tag
válasz
imibogyo #10466 üzenetére
Nem vagyok guru, csak egy lelkes amatőr. Inkább BBéci
Viszont lényegében egyetértek. 3-5 éves távlatban szinte biztos, hogy bőven jó lesz. Előbb kezd valami komolyabbra vágyni egy megfertőzött hifista, mintahogy a rendszere tényleg "elavulna".
falco5: Azért, hogy mid van, nem hinnám, hogy bárki leszólna. Azért, hogy ne vegyél valami újabb borzalmat, már igen!
Nekem pl. nagyon sokáig egy Thomson music centerem volt. Sose szerettem igazán, sőt egy idő után nagyon utáltam szegényt, de mikor vettem, nem volt több pénzem jobb cuccra. Utólag lehet, hogy már akkor is inkább valami használt cucc után kellett volna néznem. Persze mindez kb. 10-11 éve volt, akkor pedig még nem voltak internetes aukciók meg hasonlók, ami azért lényegesen egyszerűsíti a helyzetet. -
falco5
tag
válasz
imibogyo #10464 üzenetére
Hátha nekem is lenne itthon 2 erősebb hangdobozom, akkor én is csak erősítőt vennék, de nekem a 0-ról kezdenem. Illetve nem nagyon merem megemlíteni, mert a "nagyok" kidobnak a fórumból
Egy AKAI "házimozi rendszer" van itthon, annak a 2 nagyobb frontját köthetném az erősítőre, Még talán hangot is adna időnként.
Szóval ezért gondoltam az egység csomagra, hogy valamit hallgathassak.Meg kérdés, hogy az 508as hol lesz 3-5 év múlva.
Mert ugye most még új, meg szupi. de később? ha 3 év múlva lesz annyi pénzem, hogy megfelelő hangfal rendszert vegyek, akkor meg lehet az 508 lesz kevés.
Ki tudja ezt előre. -
Vidala
senior tag
válasz
imibogyo #10457 üzenetére
Azt én sem tudom pontosan, hogy mennyire lehet káros, ha egyszerre különböző impedanciájú dobozokat kötsz rá (úgy sejtem azért nem teszi tönkre), viszont hangzás-hangkép szempontjából sem szerencsés, úgyhogy inkább ne erőltesd.
Vagy kösd rá sztereóban a Jamokat, vagy a Roadstart sorroundban. Tudom, egyik sem ideális, de majd meghallgatod melyikkel tudod könnyebben "kihúzni", amíg összejön egy komolyabb szettre a pénz. Illetve abból a szempontből jó ez így, hogy jobb viszonyítási alapod lesz később a hangdoboz választásnál. -
BBéci
legenda
válasz
imibogyo #10438 üzenetére
Úgy látszik nem érzékelted vtechun hozzászólásában a gúnyt. Inkább lebeszélne arról a szettről, ahogy én is. Fingilingi hangszórók, komolytalan az egész.
Gyanítom, abban a rendszerben az erősítőn volt vágva a mélytartomány, azért kevesellted szubláda nélkül a mélybasszust.
Rengeteg smooth jazzt hallgatok, egyik kedvenc stílusom, eszembe nem jutna a mélyládát bekapcsolni. -
fury71
aktív tag
válasz
imibogyo #1890 üzenetére
"tehát ezek szerint a 12 m2-es szobámba 12 cm-es hangszórójú mélynyomó kéne ???"
Hát egy kicsit sarkítva fogalmaztál
, vagy én nem voltam teljesen érthető.
Nem is annyira a szoba alapterülete mint inkább a légköbméter számít, de akár az alapterülettel is lehet számolni.
Az alábbi részletből szerintem kiderül minden."A megfelelő hangosságú mélysugárzó kiválasztásának kiindulópontja a házi-mozi helyiség mérete (pontosabban annak köbtartalma), és figyelembe kell venni a hallgatási távolságot is. Az alábbi táblázat azt adja meg, hogy egy adott köbtartalmú helyiséghez mekkora hangnyomás előállítására képes mélysugárzó szükséges, illetve minimálisan milyen paraméterekkel kell, hogy rendelkezzen megfelelő hatásfokot biztosító akusztikai felépítés mellett.
"
-
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1616 üzenetére
látatlanban onkyio.
2 kenwoodot hallottam, 7070 meg valami még régebbit.7070 nem volt bántó,de abszolut egyáltalán semmi részlet nem volt a hangjában.zenehallgatásra abszolut alkalmatlan. mindenből mp3at csinált.a régi kenwood amit hallottam meg egy magas frekin kiemelt mint állat,fülsértő volt.azt mondják ez az általános kenwood jelleg.
onkyoból meg hallottam már zseniálisat is -
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1595 üzenetére
valami hasonló quadral volt egy haveromnak-lehet pont ilyen.hát jó kusza volt a hangja,dobozhangja volt a mélynek (nagy membránfelület,kevés levegő),és kegyetlen fémes volt a magasa.sztem a tisztán 2 utas cristal zenében is jobb. ráadásul a quadral ezen tipusa nagyon olcsó, a 3 utas hangváltó meg jó drága,szal igaz,h ránézésre 3 utas, de sztem valami turpisság van ezen hangfal váltója körül.csak miheztartás végett, házilag jó minőségű alkatrészekből egy 3 utas váltó nagyjából 25-30ezer Ft párban.a quadral meg 50körül van,benne 4 hangszóróval,dobozban,garanciával(tiszta jamo feeling).szal sztem sántit.persze,ez csak találgatás,talán nem is ez a tipus volt,amit halottam.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1582 üzenetére
szerintem 12nm-re bőven elég polchangfalakból álló rendszer,valami kisebb zárt subbal megfejelve.szerintem nagyobb zenei és mozis élményt tud nyújtani, mint egy álló 2.5 utas rendszer sub nélkül.
kikerülöm a választ,ne engem hibáztass,ha mégsem tetszik.
nekem általában tetszenek a tisztán 2 utas polchangszórók( természetesen korrekt kábelezést, és komoly állványt
ajánlani nem fogok senkit,csak felsorolok olyan boltokat,ahol előzetes egyeztetés után hazavittem az áruikat,majd pár nappal később megjegyzés,vagy problémázás nélkül visszafizették maradéktalanul a termék vételárát,akár többször egymás után. Tisztességhez tartozik, hogy ezek után hogy támogassam őket, a végső terméket is náluk vettem,vagy legalábbis akartam. ilyenek voltak eddig: surányihifi,oktogon audio,hifibarlang,toshibashop a lurdyban. akiknél kötelező voltam levásárolni mm,saturn. hát igy hirten saját tapasztalatból ennyi, de ahol megkérdeztem kisebb boltokban, ott sem voltak elutasitoak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1578 üzenetére
hát ezt már hallani kéne
van szerencsére pár olyan bolt,ahol el tudod vinni haza a saját erősitődre kötheted,pár napra kipróbálhatod őket,ide oda helyegtetheted,és dönthetsz.inkább keress ilyet,nem annyival drágábbak.amugy talán a szidott MM is ilyen,nem?
de vegyél két kicsit előre,aztán ha kevés,akkor még mindig mehetnek hátra.vagy annyival ocsobb szettben? -
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1576 üzenetére
a dolog nem ennyire egyszerű.persze,hendikeppel indul nagybőgővel szemben egy polchangszóró,de ma már vannak csodák.álló hangfalak meg pl a cristal 40et véve, 2.5utasak ebben a kategóriában.nem vizsgáltam, de ennyi pénzért lehetetlen valódi 3utasat.ez amugy nem feltétlen baj,ha van mögötte levegő.(a valdusomnak nincs,de a mélye az átlagnál még igy is tisztább,sőt érdekes módon pont ez az erőssége,talán olyan hangszórók vannak benne,amik beérik kevesebb levegővel) szal ez sem mérvadó.
de általánosságban elmondható,h olcsó hangfalaknál,ha 3 hangszórót látsz,akkor 2.5 utas,valami egyszerű keresztváltóval,és a két mély egy fázisban mozog.ami jó eséllyel a szinpadképet hazavágja,és a hangfalból szól a zene, tér helyett,és a mélye nyomott.
polchangszórók meg 2 utasak,ergó nem is kellene bonyolult váltó,tehát kevéssé rontja el a teret,plusz ki tudja szólni magát a mély.szal polchangszórók általában zeneibbek, bár kevéssé teltek.
akkor tehát mi az amit érdemes ötvözni: álló 2 utas.hátha.Valdusomat kipróbáltam úgy is, hogy a középső mélyközépet kikötöttem,és hát nem volt rosszabb.a magas cseréje után meg úgy került egyensúlyba, hogy két mély szólt.én meg nem fogok hanszinszabályozni,az tuti.szal a polc pont,h teresebb,de nem teltebb.crystal szerintem amugy ezerszer jobb hangfal a diamondnál.nagy állót próbáltam mindkettőből.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
imibogyo #1565 üzenetére
Olvastam róla még régebben.. Vaciláltam heco victa és ez között. a Yamaha szerintem csak külsőre szebb, mind2t meghallgattam.
Amúgy a tesztben arról irtak, hogy a 777-nek túl sok a mélye, ami filmnézésnél még jó, de zenéhez sokaknak már sok.
555-t hallgattam, tetszett de a heco jobban.
Nemrég döbbentem meg, hogy mennyire nagyon is számít az erősítő milyensége.
egyik ismerősöm onkyo603-al hajt meg egy jamo 30ezer ftos hangfalszettet és egész tűrhető lett. Másik ismerősömnél ugyanez a hangfalszett a yamaha legkisebb erősítőjével szörnyű...
Igaz, hogy sokkal drágább, de nem ezen van a hangsúly, hanem hogy inkább az erősítő legyen drágább, mint a hangfal. Ugyértem szerintem -
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1546 üzenetére
enyém is tudja természetesen.meg a kicsi közepes nagy hangfal modokat is.asszem ráadásul igy is hivják.közben erősen elkezdtem filózni,h egy cristalra beruházok én is.árához képest mocskos jó vétel.és finomabb muzsikához alkalmasabb mint a valdusom,még tuningolva is.csak zuzásra gyöngébb,de az meg ritkábban van..
-
nyunyu
félisten
válasz
imibogyo #1546 üzenetére
Az erősítőket, mennyire részletesen lehet konfigurálni a hangszórókhoz ???
Tehát csak sztereó és 5.1 módjuk van, vagy tudják a köztes 2.1, 4, módokat is ????
Mert az is eszembe jutott, hogy vennék egy 5.1-es erősítőt először egy jobb sztereo hangfallal, ha kevésnek érzem a mélyet hozzáadok egy subot (2.1), és ha játékoknál hiányolnám a hátsó hangfalakat (mert most van), akkor meg még veszek hátsókat. Szóval ezeket a lépéseket tudják az erősítők ???En regi Onkyomon pl. be lehet allitani, hogy kicsi vagy nagy az elso hangfal (ha kicsi, akkor a melyeket attolja a subra, nagynal nem), van-e surround, van-e center, van-e sub, illetve mennyi az elso hangszorok tavolsaga, hatsoke. (ezek a sztereo jelbol terhatas generalasahoz kellenek)
Ezek alapjan ha pl. csak 4.0-ad van, akkor a digitalis bemenetekre jovo jelet automatikusan ugy keveri, hogy center+sub jele a frontokra.
Ha nincs hatso, akkor azokat is elore keveri.Analog 5.1 bemenetet viszont csatornankent tovabbitja, fuggetlenul attol, hogy van-e ott valami. (Vagyis a hangkartyadon is be kell allitani, hogy 4.0 van.)
Ezen felul az egyes csatornak relativ hangerejet is lehet szabalyozni 1 dBnkent, ha pl. az egyik hangfal messzebb van a fulemtol, mint a tobbi.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
imibogyo #1503 üzenetére
Van nekem egy polkaudio psw10 mélynyomóm 25cm tányérral és ez az 50w sztem bőven elég 20m2-be, de a psw12 az 30cm és 100w, ára kb 95k
Ne hagyd ki a meghallgatásbólErről az 50W-ról annyit, hogy sokkal többnek érezni, mint a Heco vitas 20A 70wattját, vagy a Koda 25cm(elfelejtettem a tipust) 100wattját. A Kodával az volt a gond, hogy elnyomta a frontokat teljesen... felesleges volt bekapcsolni a mélnyomót...fájt hallgatni.
A Heco vitas 20a-nek viszonylag szép hangja volt, de teljesitménye kevés volt.
A polkaudiot pedig ugyanabban a szobában(15m2) 70%-nál fentebb nem tekerem.. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1501 üzenetére
én is igy csináltam.első erősitőből kijön a jel a következőhöz.necces, pláne kocsiban jobb kábelek kellenek,de még mindig jobb,mint az elosztás.ott mindkét erősitő hatással van a másikra,és mivel igen pici áramok mennek az RCAban,ezt bizony hallani is lehet.pl fele olyan magas lesz a jelszint(ha a két erősitő bemeneti ellenállása azonos)tehát a jel/zaj arány feleződik.
a szöveg nem pontos amit irtam,ne kössön bele senki, inkább csak leiró jellegű.
-
quby
őstag
válasz
imibogyo #1448 üzenetére
Igen full szettem van!Az igazság az hogy költözés elött vagyok. a hangfalak aaz uj helyen az erösitö a régin, szal nagyon még nem mentem bele, de természetesen már játszottam vele mert nembirtam ki!
Nekem 20 m2-es szobábáan lesz, ott elég. Asszem a balboa szetthez tartozo sub-nál van jobb, nagyobb is a JBL-nek, de abszolut nem étreztem hiányát.sőt nem is kellet feltekernem maxra. talán félig.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
imibogyo #1382 üzenetére
mákod van,ezeket pont jól ismerem.
a xarus az a közvetlen (külsőleg átdolgozott) utódja a Valdusnak.szal nekem a 4000es van (többek között). hát 9-10 éve vettem,meg is látszik a választásomon.akkoriban kizárólag rock,metál zenéket hallgattam.arra jó,sőt,arra legjobb.120Hznél kiemel a doboza,emiatt a gitárok,lábdobok hangja olyan lesz mint élőben,koncerten.a gyári magasa csapnivaló.még a kategórián belül is,és emiatt 3 éve egy visatonra cseréltem ezt az alkatrészt(irdatlan mák,mert mind méretre, mind hangtulajdonságokban tökéletesen illik a dobozba,és 3-4 ezerből megovlt a pár),és azóta közmegbecsülésnek örvend,és azoknak aránylag white fülűeknek is bejön,akiknek előtte nem.
alapvetően úgy készült(nyilván rájátszottak), hogy kisebb térfogatú dobozba tették bele a 20as mélyeket(a középső darab mélyközépként funkcionál,megkapja a teljes sávot),mint amekkora szokás.többek között ezért is emel ki a mélytartomány közepénél.
szóval agressziv modern zenékre(tüctüc is) mai napig az egyik legjobb választás.jazz,klasszikusra viszont fejeltős.könnyű elhelyezni,akár falig,akár szoba közepére teheted, szinte semmit nem változik a hangja.
ha abban gondolkodol, hogy az 5000eset veszed,és akkor hátha megúszod a mélynyomót,akkor ez nem fog működni.nem megy mélyebbre,csak még jobban kuszálódik a mélytartomány.egy kellemes zárt subládával igen telt mégis gyors mélyei lesznek.pl a heconak voltak ilyenjei,jó áron.a JBL szerintem egyetlen paraméterében jobb a xarusnál.nem emel ki sehol,de szürke a hangja(nincs bántó hibája,de élvezni a zenét sem lehet rajta),de sajnos ráadásul finomság sincs benne.mint a JBLekben általában
ha finomabb zenéket hallgatsz,akkor a xarus áráért kb megkapod az uj wharfikat,asszem a cristal v mi a neve,azok viszont ebben az alsó kategóriában általános zenére meglepően jók.
a denon 1306 a legócsóbb denon,és hát árához képest rendben van, de egyik emlitett wharfit sem tudja kihajtani(a xarus mélyei fél centiket simán ki tudnak mozdulni egy komolyabb erősitővel).2xxxes szériái jók a denonnak. ráadásul van előerősitett kimenetük is,emiatt nem kell dugdosni, ha zenei DVDt akarsz nézni.(fél millás házimozi erősitők nem okoznak akkora élményt zenénél,mint a 70rugós sztereok)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Hegesztés topic
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest