- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
Ezt írtad: "Sajnos polcra nem tudom tenni őket."
Az előző nem elsősorban neked szólt, hanem mindenkinek, aki a polcsugárzó szót használja. Az angol bookshelf fordítása, kábé annyi értelme van, mintha a loudspeakert hangszóró helyett hangosanbeszélőnek emlegetnénk.
Polcra befőttet, könyvet kell tenni! Ha csak a háttérsugárzóim hangzását vizsgálom, nem vagyok elégedett hogy ilyenre terveztem a nappalimat, pontosabban a könyvespolcomat.
Azért létezik olyan polc, ami megfelelő szilárdsággal, merevséggel rendelkezik és az arra tüskékre, vagy spéci alátétre helyezett dobozoknak lehet jó hangjuk. -
BBéci
legenda
Javaslom, töröljétek ki a szótáratokból a polcsugárzó elnevezést, mert megtévesztő. A magyar szaknyelv állványos dobozoknak nevezi ezeket, mert arra helyezve szólnak normálisan. Amióta nappalimban elkészült az u alakú, plafonig érő könyvespolc, Pro-ject állványról arra kerültek a háttérsugárzók, Sajnos nem tett jót a hangjuknak. Viszont a sztereó zenehallgatás magyságrenddel nagyobb élményt nyújt, megszűnt a visszhang.
-
-
Thuglife
senior tag
Én SZVSZ biztos h nem adnám el ezt a jó kis Yamaha erősítőt.... de azok a JBL hangszórók... hááát... én is tuti 4 polcsugárzóra + centerre cserélném le!
Nézd meg ezt pl:
Polkaudio TSi 200 szett -
BBéci
legenda
A Yamaha RX-V2600 egy szuperjó gép a maga kategóriájában, de olyan messze van a high-endtől, mint Makó Jeruzsálemtől. RX-V4600-as volt nálam, teszteltem, írtam róla, az sem high-end. Mellesleg a súlya 18 kg, aminél a 2600 hangyányival könnyebb.
Minek neveznéd, hová sorolnád az RX-Z11-est??? Na, az súrolja a "felső véglet" alját, de messze van az igazán komoly gépektől, a valódi high-endtől.
Éppen most írok cikket a NAD T-785-ről, az sem high-end. A héten érkezik hozzám egy Arcam AVR500, ami szintén legfeljebb audiofilnek nevezhető, de maradjunk a felső kategória besorolásnál.
Az Onkyo 608 visszalépés lenne, gyorsan verd ki a fejedből!
Inkább dekóderes, 7.1 analóg kimenetes lejátszót köss a Yamahához, például Dune Prime 3.0-át! -
Vidala
senior tag
Polcsugárzók sem? A HD minőségű hangok "megszólaltatásához", élvezéséhez szvsz nem ártanának komolyabb hangfalak a kis JBL szettnél (amik biztosan jobbak sok szgépes v. kompakt cuccnál, de a Hi-Fi minőség magasabb lépcső).
Szvsz nem lennél sokkal beljebb (ha egyáltalán) egy újabb erősítővel, sőt. Lehet hangra még jobb is a Yamahád, a HD "hiánya" ellenére.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest