- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vtechun
veterán
szerintetek ennek a Samsung HT-C450 -nek menyi lehet a max teljesítményfelvétele? Valami konkrét adat érdekelne.
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
válasz
szmegma #20217 üzenetére
igen masterban mindig van aram, es lehet allitani esetemben 8-80 watt teljesitmeny kozott, hogy ha kisebb lesz a beallitottol (stand by) akkor lekapcsolja az áramot a slave aljzatokrol, viszont a masterben mindig van aram, altalaban viszont a master annyira nem terhelheto, esetemben 550 wattig lehet terhelni.
amit linkeltel az tokeletes neked szerintem
-
vtechun
veterán
válasz
szmegma #20209 üzenetére
master-slave eloszto amire szukseged van. pl erositot bedugod a masterba, ezert ha bekapcsolod az erositot, akkor a slave aljzatok is kapnak aramot, amibe pl be lehet dugva a melynyomo. nalam ez van, csak nekem masterben a tv ban bedugva. (mert tvhez is hasznalom a hangrendszert) Ez azert is jo, mert a tvt ugyis lehet idoziteni, hogy mikor kapcsoljon ki. es akkor nalam erositot es melynyomot is lenyomja. nagyon kenyelmes megoldas.
enyem ilyen: http://conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=809013&pid=610800
-
vtechun
veterán
válasz
defiant9 #19828 üzenetére
mindenkinek javaslom ezt a vaktesztet. Anno volt róla szó, de alig csinálta meg valaki. Nekem a kis gagyi rendszeremen (ld. alairas) is volt amit kihallottam.
-
vtechun
veterán
A közepében egész jó kis cuccok vannak
még ha offtopic is
-
vtechun
veterán
válasz
Czimby #13472 üzenetére
vegyel egy Mordaunt-short ms309-et.
60k , nekem is ilyen van, meg még hétalvónak itt a fórumon, jó cucc
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
válasz
Gál István #13284 üzenetére
akkor lehet jobban jársz a mission mv cinemapackkal, 90k, és komplett szett
-
vtechun
veterán
ahogy nézem, nagyon mozgott a membrán. egyelőre small-ra raktam, azt mondod a crossover frekit vegyem le 60 Hz-re? Ez mit jelent ebben az esetben? Mert ugye ha Large-ra van állítva, akkor azt jelenti hogy 40 HZ-ig ráküldi elvileg a frontokra is. Smallon meg nem, akkor gondolm a crossover frekit veszi alapul, vagy passz
-
vtechun
veterán
na, át állítottam a frontokat Large -ból small -ba, hallgattam vmi zenét 55/80-as hangerőn, aztán koppant kicsit a mission
Nem baj a mélynyomómnak önmagában nagyobb a felvett teljesítménye mint az erősítőnek
Elég lesz, ha a mélynyomó dolgozik a 80 Hz alatti hangokkal
meg majd kitapasztalom, úgyis csak akkor bátorkodom így feltekerni, ha nincs itthon senki
-
vtechun
veterán
hát gyerekek, rohadt jól szól ez a (DTS) Jean Michel Jarre - Aero 50/80-as hangerőn csapatom
más:
Transformers részletbe meg még a terasztető is bele rezonált
-
vtechun
veterán
válasz
Gál István #12995 üzenetére
meglehet, de sub akkor is kell 5.1-es filmekhez
-
vtechun
veterán
válasz
Gál István #12993 üzenetére
külön sub ládára mindig szükség van, ha filmet akarsz nézni, zenéhez nem szükséges, de ha többcsatornás filmet akarsz nézni, akkor igencsak megdobja az élményt
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
válasz
ricsik #12766 üzenetére
szia, esetleg próbáld meg ezt, ez sem egy rossz sub, nekem ilyen van. Mordaunt-Short MS 309 60k-t megér. 340 wattos a tápja.
jut eszembe, néztem vmelyik nap a transformers ominózus részletét és amikor jött a nagy basszus, akkor az erősítő letiltott. Frissen volt akkor bekapcsolva. Utána nem tudtam a jelenséget reprodukálni. Ez mitől lehetett szerintetek? 50-es hangerő (0-80), Sub picivel fele hangerő fölött. Erősítő tápja 310 watt, mélynyomóé 340 watt.
-
vtechun
veterán
válasz
Gabor970 #12721 üzenetére
nekem 308-as van, de már lecserélném 508-ra, amkor vettem 40 ezerrel lett volna drágább (80-120) az 508-as, most alig van különbség, aztán legalább mérőmikrofon téma van a nagyobbikban.
más
ha már felvetődtek a mesterséges hangzások, sztereó forráshoz mit szoktatok használni ilyen esetekben? DTS neo6-ot használtam eddig, de tegnap Dolby Pro Logic II-essel néztem egy filmet, többe hangot rak a szélső hangszórókra mint a DTS:Neo 6.
megint más :
Komolyabb basszusoknál nem áll fenn annak a veszélye, hogy elmozdul a mélynyomó? elvégre még a bútorokat is megmozgatja, akkor ő maga is elmozdulhat esetleg, nem ? Némiképp árnyalja nálam a dolgot, hogy közvetlenül a parkettán van, és ennek a Mordaunt-Shortnak elég hegyesek a tüskéi
Szóval, már van nekik saját parkettába fúrt lyukjuk.
-
vtechun
veterán
válasz
bozont #12702 üzenetére
erről jut eszembe, én a 308-as Onkyon max 30-ason (0-80) nézek filmet tartósan, ha feljebb veszem, akkor már kellemetlen. Másnak nem bántja a fülét, ha hangosan nézi a filmeket? Asszonynak még ez is hangos
50-es hangerőn teszteltem ma reggel, azzal már nyitott ablaknál a szemközti fagyizó vendégei is érzékelik a tényállást, miszerint filmezek.
-
vtechun
veterán
válasz
__Zoolee__ #12687 üzenetére
szerintem C, mission cucc 90k, maradékből meg egy jobb SUB, pl. Polkaudio PSW 110
vagy akár olyan ami nekem van : Mordaunt-Short ms309. Ezt a SUB-ot tudom ajánlani -
vtechun
veterán
huhh, gyerekek, brutális a Transformers 1. részében a vége felé az a csatajelenet, poén kedvéért felvettem 50-esre (80 a max) a hangerőt
brutál, a mélynyomó brillírozik
-
vtechun
veterán
válasz
modflow #12614 üzenetére
hát nekem is érdekesen lett megoldva a cednter
természetesen a TV előtt van, pont jó, mert nem takarja az infravevőt, és részben a tv talpán áll, középen elől pedig alá van támasztva egy fogselymes dobozzal
Kéne valami végeleges megoldás, még az is felmerült bennem, hogy a centerre rakom a TV-t, mert simán ráférne
de szerintem inkább csinálok majd egy üreget amibe belefér, majd arra mehet a TV
-
vtechun
veterán
jah, Onkyo-k külseje nekem sem tetszik, de ár/érték arányban jók. Külsőre talán a HM-ek egész jól néznek ki.
más: Surround dobozok egyelőre földön vannak, azon gndolkodom, hogy lehet veszek neki kis éjjeli szekrényt, aztán arra pakolom őket, falat nem akarom fúrni, szekrénykének meg egyéb funkciója is jól jönne.
-
vtechun
veterán
válasz
modflow #12583 üzenetére
2 cm sem eleg szerintem ,cserelni kell majd szerintem azt az allvanyt, nekem elegge kocamegoldassal van ,de legalabb jol szellozik :d egy etkezokocsi felsoreszen van a tv es a htpc, also reszen erosito ,mellette az iptv set top box, amogott meg a hozza tartozo router...
-
vtechun
veterán
válasz
ToxLee #12382 üzenetére
0,25-öt mondtam, de én átmérőre gondoltam. Ezzel az átmérővel számolva 4,9 mm2, ami azért nem rossz. De majd megkérdezem a boltban mégis pontosan milyen
valami 2,5-es szám rémlik
O_L_I: : Mire gondolsz, hogy tyúkbél? Azt írtam, hogy negyedcentiméter, ami 2,5 mm, ez ugye ha átmérő, ha keresztmetszeti felulet, egyik esetben sem kevés.
-
vtechun
veterán
szerintetek ez a kábel vékony lenne? Ez az mv-8E -s Misson hangszórón van (front)
-
vtechun
veterán
válasz
Warter #12362 üzenetére
Akkor már inkább Onkyo 5-ös sorozat, én most vertem el 230 ezret,
Mission mv-8 hangszóró szett - 90 ezer
Mordaunt-Short ms-309 mélynyomó - 60 ezer
Onkyo TX-SR308 erősítő : 80 ezerNa, most ebből az erősítőd lenne pl. 508-as, mélynyomó esetleg Polkaudio PSW 110
hangszóró szett meg lenne ugyanez, és akkor árban 250 alatt vagy, és szvsz elég lennePersze ez a mélynyomó ami nekem van, ugyanannyiba kerül és valószínűleg jobb mint a Polk. Csak jobban elérhető szerintem. De Infinity Classia psw8-at is ajánlották már, bár az eléggé csúnyácska szerintem
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #12273 üzenetére
na, az érdekelne engem is, hogy mitől reflex? mert lyuk az nincs rajta emlékeim szerint.
A képen látható két lyuk be van tömve, illetőleg szerintem csak a műanyag előlapon van mint dísz, mert mögötte fa van, gondolom az már az a fa amibe rögzítve vannak a hangszórók is. -
vtechun
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest