- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kis problémám a mélynyomómmal (Infinity Classia PSW8).
Amikor bekapcsolom az erősítőt (Onkyo 508-as), csatornát váltok rajta vagy csak szimplán a DVD-k lejátszása alatt a jelenetugrásoknál mindig egy halk pukkanást hallok a mélynyomóból. Kb. 1 éve használom, de ez csak mostanában jelentkezett. Ha kikapcsolom az erősítőt, akkor is ez van.
Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma?
Sajnos nem kaptam választ korábban és gőzöm sincs mi lehet a gond...
Köszi!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kis problémám a mélynyomómmal (Infinity Classia PSW8).
Amikor bekapcsolom az erősítőt (Onkyo 508-as), csatornát váltok rajta vagy csak szimplán a DVD-k lejátszása alatt a jelenetugrásoknál mindig egy halk pukkanást hallok a mélynyomóból. Kb. 1 éve használom, de ez csak mostanában jelentkezett. Ha kikapcsolom az erősítőt, akkor is ez van.
Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma?
-
afiaf
csendes tag
A hétvégi ámokfutásom után sajnos még most sem működik a dolog
A pc-met szeretném rákötni Onkyo 508-as erősítőre, de nem jön össze a dolog. Az alaplapom alapján ilyen kimenet van a pc-men: 1 x optical S/PDIF Out connector, de hiába kötöttem össze optikai kábellel, nem szól.
Valaki leírná nekem lépésről-lépésre, hogy az erősítővel mit kell csinálnom? Próbáltam bekonfigurálni a csatornát, de valszeg ott rontok el valamit.
Nagyra értékelném a gyors segítséget, privi is jöhet!
Ezer köszi!
-
afiaf
csendes tag
G20-on van egy opció a Panel ki/be. Ha CD-t hallgatok vagy webrádiót, akkor ezt használva el tudom kerülni a beégést, ugye?
-
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Most próbálom összekötni a pc-t az erősítőmmel (Onkyo 508), de nem igazán akar szólni. Koaxon viszem a hangot, a narancssárga kimeneteket használom.
Mi lehet a gond?
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy milyen kábellel lenne a legoptimálisabb összekötnöm ezeket a komponenseket:
- Onkyo 508 & Infinity Classia mélynyomó
- Onkyo 508 & PC.A hangfalszett egy Mission MV8-as pakk & Blu-Ray filmekhez is használnám.
Előre is köszi a válaszokat!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Épp most rakjuk össze az új házimozimat, és lenne egy kérdésem:
Infinity Classia mélynyomót kötnék össze egy Onkyo 508-as erősítővel, de a kábelek pakkban erre a célra egy RCA analóg audió kábel van, míg az összeszereléshez egy digitális audió kábelt ajánl.
Gondolom, ha ezzel kötöm össze akkor nem lesz jó a DTS hangzás.
Gőzöm sincs, ezért kérnék segítséget
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy 5.1-es hangfalszett esetében mi az ideális elosztás? Pl. a frontok milyen távolságra legyeneke a tv-től? Hol legyen a mélynyomó, a center? Ilyesmi.
Köszi szépen!
-
afiaf
csendes tag
Thuglife, Sanci38, BBéci => köszönöm szépen!
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Adottak a következő komponensek:
Panasonic G20 plazma
Playstation 3.
Panasonic S58 DVD-lejátszó (HDMI-s)
Mission MV-8 5.0-ás set
Infinity Classia PSW8S
Onkyo 508 erősítőValaki leírná pontosan, hogy milyen kábelekre van szükségem, hogy a rendszer a legoptimálisabban működjön?
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan szaküzletet ajánlani Budapesten, ahol megkaphatom az Onkyo TX-SR508-as erősítőt (vagy Onkyo TX-SR607) korrekt áron és nagyon értenek a dolgukhoz? Rengeteg kérdésem lenne még, és elég láma vagyok
Előre is köszi!
-
afiaf
csendes tag
Ezek az erősítők alkalmasak DTS-HD hang megszólaltatására?
Denon AVR-1508
Denon AVR-1709Azt láttam, hogy 7.1-esek, de a DTS-HD-ben nem vagyok biztos.
Ha igen, érdemes-e megvenni valamelyiket?
Köszi!
-
afiaf
csendes tag
Igazából ez egy viszonylag hosszútávú beruházás lenne, tudom, hogy jelenleg nem sok film használja ki a 7.1-et, de idővel biztosan alakul majd ez is. Mivel nincs túl nagy árdifferencia az erősítők között ebből a szempontból, így olyat vennék már, ami képes rá.
Őszintén szólva a 300e Ft hangfalakért nálam már bőven a lélektani határ felett van, így igazából vagy ez a Magnat Supreme 800-as set, vagy a Mission MV-8 pakk. Pro és kontra véleményeket szívesen fogadnék!
Azért köszi szépen a tanácsokat!
-
afiaf
csendes tag
Igen, ezt nagyjából sejtettem is, elég, ha az árakat megnézem. A hangfal nekem egyelőre tökéletes, jelenleg nincs rá több pénzem, esetleg, ha faragok az erősítő árából.
Szóval visszafordítva a kérdést, tudnátok olyan erősítőt ajánlani, ami 7.1-es, DTS-HD-s és a feltüntetett Yahama-nál olcsóbb? Mert akkor a fennmaradó lóvéból tudnék nézni komolyabb hangfalakat.
-
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
Az új lakásomban szeretnék egy új házimozirendszert is, a hang részen kívül már minden játékos adott (Panasonic G20 plazma, Pioneer DV-610 DVD-lejátszó illetve egy PS3).
A nappali nem lesz túl nagy, így igazából annyi lenne a lényeg, hogy a Blu-Ray adta előnyöket (DTS-HD, 7.1) ki tudjam használni. Egyelőre elég lesz az 5.1-es set is, később szeretném majd bővíteni. Egy ilyen kombinációt néztem ki:
Yamaha RX-V565 erősítő / 145e
Magnat Supreme 800 5.1 + SUB201 mélynyomó / 120eAnnyira nem vagyok jártas a témában, és mivel nem két fillérről van szó megkérdezném a nálam jóval okosabbakat, hogy ez így ár-érték arányban okés-e? Bármi buktató, amire még figyelnem kellene? Illetve szívesen fogadok más javaslatokat is, nagyságrendileg kb. eddig tudok elmenni (270e).
Ja, és elsősorban házimozizásra kellene, esetleg nagy ritkán zenehallgatásra.
Köszi szépen előre is!
ui: privátban is nyugodtan jöhetnek a tippek
Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest