- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Értem, köszi a válaszokat én is így tudtam.Csak akivel beszéltem az annyira hogy az nem úgy van ahogy!
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lenne még egy olyan kérdésem hogy a digitális kódolású jeleknél a végeredménybe beleszámít a kábel minősége ??
Nekem egy másik topikban azt mondták hogy ha a kábel továbbítani tudja kellő sávszélességel a digitális jelet akkor ugyan olyan lesz a végeredmény egy rosszabb és egy jobb minőségű kábelnél.Ez tényleg igaz?
Vagy ugyan úgy mint az analóg jeleknél a kábelek minősége ugyan úgy beleszámít a végeredménybe. -
Mustármag
őstag
Köszi a választ.
Az optikai olvasó is eltud használódni?Vagy annak is csak a mozgató mechanikája?Amúgy mennyire érdemes CD lejátszónál használtba gondolkozni? És mire kell figyelni?
WoWakkor gondol az High-End vagy ahhoz közeli minőség lehetett akkoriban egy átlag fizetés 5-6E forint volt
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Mi a véleményetek a Pioneer PD-S701 Cd lejátszóról? Ezért a pénzért megéri?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Nem rég újra raktam a gépemet és azóta az erősítő-n nem tudok hangzás módot változtatni Direct-ben és nem tudom át állítani pedig a zenénél elég zavaró mert kicsik a frontjaim és mély láda nélkül elég hiányos a hangzás!
-
Mustármag
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, én félre olvastam a SAL-ok árát!!
Nem sértésnek szántam, egyszerűn "megcsalt" a szemem plusz egy nullát láttam!És azért írtam amit írtam! -
Mustármag
őstag
válasz
bozont #14176 üzenetére
Az enyémet hallotta egy zenében járatos ismerősöm!
És semmi ilyet nem tapasztalt, sőt én sem.Úgy hogy ott tényleg valami nincsen rendjén!!
Nekem nem pattog és nem is serceg csak a fent említett nagyon halk zúgás van! Most egy 2 használt digitalizált bakelitet hallgatok és az sem serceg és pattog! -
-
Mustármag
őstag
válasz
#72042496 #14099 üzenetére
Nem a csere előbb történt meg!
De ha a lejátszót egyből tv re kötöm van kép meg hang de csak a tv-n ha HDMI vel kötöm a lejátszót az erősítőre és HDMI vel az erősítőt a tv re akkor se kép se hang mint ha nem kapna jelet!! aztán porbaltám optikával de ugyan úgy semmi!! -
Mustármag
őstag
válasz
#72042496 #14094 üzenetére
Á köszönöm, probléma megoldva!!
Viszont jött egy újabb! :'( vetünk HDMI kábeleket. Megtörtént a csere de azóta semmilyen digitális jelet nem akar "kezelni" rákötöttem optikával is beállítottam a blueray-t és a erősítőt is hogy azon küldje és fogadja a jelet de semmi! Mitől lehet ez??
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Adott egy Onkyo TX-SR508 erősítő amire HDMI-vel van kötve egy bluray lejátszó és HDMI vel megy tovább a tb-be.
Az lenne a problémám hogy a távirányítón és a készüléken egyaránt hiába nyomom a "kikapcsoló" gombot, nem kapcsol ki vagyis nem áll készenléti (standby) üzemmódba.Ahelyett egy úgy nevezett HDMI thru módba áll és melegszik mintha be lenne kapcsolva, Mi lehet a probléma hogy nem áll készenlétre???
Csak ha kihúzom akkor nem melegszik! -
Mustármag
őstag
-
Mustármag
őstag
Azon gondolkozok hogy mi jobb cd-hallgatásra az asztali dvd vagy a számítógép? Mind 2 optikával van az erősítőre kötve!
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Cd írásban tudnátok nekem segíteni? Van néhány cd-m amit nagyon szeretek, de e bátyám is elszokta vinni őket, de nem vigyáz rájuk és egyre karcosabbak és szeretnék másolatot csinálni róluk, ha tönkre vágná teljesen tudjam hallgatni!Hogyan tudnám a legjobb másolatot készíteni?
-
Mustármag
őstag
válasz
bozont #13276 üzenetére
De szinte már az összes állást kipróbáltam DTS interactiv mellet de mindig a sztereó jelet keverte fel !! Próbáltam GX-el és anélkül egyaránt! Probáltam: Dragon Age O.,Splinter cell-conviction ott még le is lehet tesztelni a játékon belül külön a hangszórókat,assassin creed 2 annak meg a dobozán ott virít a dolby digital!
-
Mustármag
őstag
Todan nekem valaki segíteni hogy szoftveresen sikerüljön össze hozni úgy a Asus Xonar DS-emet és au Okyo TX-SR 307 erősítőmet hogy a játékok és divx-ek amiknek van 5.1 es kódolt hangzásuk szóljanak 5.1 be. Az Összeköttetés Optikával oldottam meg, de csak a DVD filmek szolnak 5.1 ben!!
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Készülök méretre vágni a hangszóró kábeleke, és az lenne a kérdésem hogy érdemes-e
cin-nel össze forrasztani a kábelek végé??
Mert a gyári kábelek vége össze van. -
Mustármag
őstag
Üdv.
Elolvastam a kezelési útmutatót, de impedancia beállításra csak egy utalást találtam : -"Amennyiben bármelyik csatlakoztatott hangsugárzó impedanciája 4ohmos, vagy ennél alacsonyabb, akkor az automatikus hangsugárzó beállítás művelet sor előtt módosítsa a hangsugárzó impedancia beállításokat (lásd a következő oldalon leírtakat)!"
De a következő oldalon, se az azt követő oldalakon nem találtam egyéb utalást, vagy magát a beállítás leírását.
Ezt nem lehet módosítani??
Vagy én vagyok a vak?(letöltöttem PDF be angolul és ctrl-f kombinációval rákerestem, de ott se találtam sokkal többet!)
-
Mustármag
őstag
Mondhatni úgy akarom halhatni ahogy megalkották!
Egy reális mélyet szeretnék kapni .És igen ha mögöttem egy polcra szeretném rakni a suorondokat akkor is érvényes a 60 cm fül fölötti magasság a háttámlától a fal: 1m re van!
-
Mustármag
őstag
Üdv.
JBL SCS-178 as mély ládát hogyan állítsam be hogy pont 0 ba legyen hogy ne legyen benne se + se - mély??
-
Mustármag
őstag
Ajánlotak nekem egy Onkyo AVX-380-as rendszert ismeri valaki?
(És melyika jobb a JBL scs 178 vagy az onkyo AVX-380) -
Mustármag
őstag
Mi a különbség egy digitális koaxiális kábel és egy rca között??
Mert nekem ránézésre tök egyforma!! -
Mustármag
őstag
Értem szóval 60 cm .
és mekkora lehet az eltérés -/+5cm?
Vagy hangszóró válogatja? -
Mustármag
őstag
Egy kérdés.
Sokban befolyásolná a hangélményt ha a surround hangszórók nem fül magasságában lenének, hanem feljebb egy 40-60 cm-rel?
-
Mustármag
őstag
Hát én nem tudom mekkorák azok a tüskék de józan paraszti ésszel a parafa dugókat húznék rájuk!
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Dobok egy hűje kérdést mekkora a jelveszteség egy 1,5m optikai és egy 3m optikai között ha mind 2 csúcs minőségű ?
Vagy fényről lévén szó gyakorlatilag ekkora távolság különbség között 0? -
Mustármag
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget de tényleg megvan kötve a kezem és nem nagyon tudok 50E fölé menni!(és nem szeretnék használtat)És nem is akarok egy über cuccot összehozni csak a suli mellet dolgoztam és össze jött egy kis mellékes és alapból is 5.1 re spóroltam. 1.X egy Logitech Z-5500-re gondoltam de a JBL SCS-178 megtetszett és hát a JBL mégis csak hangtechnikára szakosodott.
-
Mustármag
őstag
válasz
vtechun #12093 üzenetére
Hát igen kb akkor a a tér amiben használni fogom!
Én nem a teljesítményre megyek hanem hogy a megadott őszégből a lehető legjobb minőséget hozzam össze !!(De gondolom ezzel nem vagyok egyedül!)
(Pl ez az oka annak is hogy a Logitech Z-5500 helyett választottam azt hogy össze rakom magamnak!) -
Mustármag
őstag
Vagy mit szóltok ehhez ennek az ára is elfogadható:Yamaha RX-V365
-
Mustármag
őstag
Értem köszönöm mindenkinek a segítséget a neveket föl írtam magamnak. Szóval jobban járnék egy drágább de hang technikára specializálódott termékkel.
Emlékszem néhány hete jártam a Medi Markt-ban és ott láttam egy Onkyo házi mozi erősítőt 5X40w -volt 49500ft-ért.
Ez most akkor jó vagy rossz?És akkor mekkora teljesítményben (5X???w) gondolkozzak?(Ha a fent említett JBL SCS 178-hoz kellene?)
Kenwood-ról mi a vélemény? életképes v. kuka? Pl. ez?
-
Mustármag
őstag
A fent említett JBL rendszerhez tudna valaki ajánlani egy jó erősítőt??
50000-a plafon!Vagy jó lenne ha gyűjtögetnék még??
De elég nekem ha valaki ad néhány paramétert ami alapján tudok keresni!! -
Mustármag
őstag
A tesztet is ki akartam rakni az (#12051) kommenthez de itt pótolom hát ha valakit érdekel!A Teszt
-
Mustármag
őstag
válasz
Gombinyó #12052 üzenetére
Jah értem.
Nekem is Win7-em van és van hangkártya vezérlőm.
Azért gondoltam hogy ...Én nem tudok többet segíteni azt még megteheted hogy az eszköz kezelőbe kitörlöd a hangkártya driverét akkor automatikusan újra indul a gép és vissza is rakja lehet segíteni fog!(De jegyezd meg a hang-gal kapcsolatos beállításaidat!)
-
Mustármag
őstag
-
Mustármag
őstag
Üdv.
Szeretnék egy normális 5.1-es házi mozi rendszert PC-hez és ehhez kérném a segítségeteket és véleményeteket!
1X arra gondoltam hogy veszek egy Logitech Z-5500-t de hozzáértő és nem hozzáértő ismerőseim szerint túl van árazva és arra gondoltam hogy akár én is ősze rakhatok egyet!Sony STR-DE497 és JBL SCS-178 párosrol mi a véleményetek?
Zenére-Játékra-Filmre egyaránt használnám!
És egy Asus Xonar DS szolgáltatná bele a jelet Optikán!
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest