- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
stefan01001 #12219 üzenetére
hat, ne is haragudj ,de be is baxna, hogy ha bejaratas nelkul ugy szolna, hogy sirni legyen kedve az embernek tole, vagy tuloz a kollega, vagy ott vmi nagyon el van keverve.
-
daytonka1
tag
válasz
stefan01001 #12219 üzenetére
Nem a bejáratásról van szó, hanem,hogy nincs szép hangja olyan mintha egy gagyi kínai házimozirendszer szólna. Ha kiveszem a magast a Jamo-ból és direktbe rákötöm siralmasan gyengén és halkan szól.Elvittem egy hangfalboltba a magasat és ott bekötötték szépen szólt igaz yamaha erölködővel.Lehet hiba a H/K-al,hogy tudnám megvizsgálni? Mondjuk másik hangszóróval is borzalmas most próbáltam.HELP!
-
MaTTeS
senior tag
válasz
stefan01001 #12211 üzenetére
Igen, analóg, réz alapú kábeleknél.
-
KTTech
veterán
válasz
stefan01001 #12211 üzenetére
Egy üvegszálban mi korrodálódhat szerinted...? Mert legjobb tudomásom szerint semmi.
-
BBéci
legenda
válasz
stefan01001 #12014 üzenetére
"a wdtv live nak is tudni kell, de nem tudja"
Így van, a WDTV nem tudja sem dekódolni, sem továbbítani a dts-HD MA formátumot. -
KTTech
veterán
válasz
stefan01001 #11986 üzenetére
Normálisnak tűnik a dolog.
Esetedben a hangnyomás 1W-nál 86dB, és hangerőérzet 10dB-enként duplázódik. 3dB hangnyomás-növekedés dupla teljesítményt igényel... Lehet számolgatni
75W-ot tud csúcsban (8ohm-on, és nem minden csatornán egyszerre) az erősítő ez azt jelenti, hogy 1W = 86dB/1m, 2W= 89dB, 4W=92dB, 8W=95dB, 16W = 98dB, 32W = 101dB, 64W = 104dB... tehát elméletileg se tudsz túl nagy hangnyomást létrehozni ilyen paraméterekkel vele.
Mindez természetesen 1m távolságról mérve, és a távolság duplázásával 6dB-t csökken a hangnyomás is (tehát 2m-ről hallgatva a 98dB/1m-es érték már csak 92dB, 4m-ről már csak 86dB lenne). Ha kb. 3m-re ülsz a hangfalaktól és 64W körül hajtod, akkor kellemes 95dB körüli hangnyomásban lehet részed. Túl hangos nem lesz, az biztos...
-
BBéci
legenda
válasz
stefan01001 #11935 üzenetére
Tehát az erősítőd kijelzőjén megjelenik a Dolby TrueHD felirat? Ez jó hír, de számomra a dts talán fontosabb.
PCM-et is átviszi?
Tudtommal csak a Dune és a Popcorn 200 képesek erre. -
törölt tag
válasz
stefan01001 #11935 üzenetére
Dolby TrueHD valóban megy, ellenben a DTS-HD MA-ból kiszedi a DTS 1536 kbit/sec-es core-t és ezt továbbítja az erősítő felé. Licensz probléma lehet, vagy hasonló. szvsz ezt firmware sem fogja javítani a későbbiekben, talán egy újabb kiadása a wd-nek.
-
foppa
tag
válasz
stefan01001 #11929 üzenetére
Ok, köszönöm a válaszokat! Közben én is megnéztem, szóval előbb kellene olvasnom, mint kérdeznem!
-
törölt tag
válasz
stefan01001 #11900 üzenetére
Gondolj bele, hogyan tudná az erősítő dekódolni a HD sávot, ha nincs ami eljuttassa odáig? A WD TV-nek is támogatnia kellene, akkor működne a dolog.
-
vtechun
veterán
válasz
stefan01001 #11900 üzenetére
én teszteltem, nem tudja, feltéve ha sima wdtv, az volt nálam csak
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest