- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Aktív témák
-
stefan01001
csendes tag
válasz
Warter #12361 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni a hk-ra de szerintem a 11es elég lenne a szobádba, nem lennének hangerő gondjaid. Hallgasd meg valahol és ha utána is kicsinek tartod, akkor rendezd át a szobád. Ugye nem mindenki ugyanolyan hangerőn nézi a filmeket, és a szomszédok közelsége is befolyásolja, hogy megéri-e egy nagyobb rendszerbe fektetni amit utána nem tud kihasználni az ember. Igaz lejjebb beszéltük, hogy a nagyobb rendszernek tisztább is a hangja kisebb hangerőn. Kérdés, hogy mennyivel tisztább, mennyivel drágábbér.
-
stefan01001
csendes tag
válasz
Warter #12348 üzenetére
Szia!
Egy hkts7-est használok, teljesen megvagyok vele elégedve. Nézegettem a 11 est is annak 3 utasok a speakerek a 7 esnek csak 2.
Gyönyörű szép tiszta hangja van, persze egy fél milliós szettel nem lehet összehasonlítani. Néztem a jamo scs 178 ast is, az még olcsóbb is, szerintem a hk mind hangzásra mind anyagminőségre jobb választás és csak egy kicsivel drágább. Lehet, hogy csak az én fülemnek, de mivel magamnak vettem ezért ez számított. Denon 1610 essel használom. A hangszórókhoz kaptam kábelt, fali konzolt is. Felis fúrtam a falra. Szerintem egy nagyon igényes szett, ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok rá. -
stefan01001
csendes tag
válasz
vtechun #12252 üzenetére
Nekem is az ágy a lehallgatási pozíció, ami falig van tolva, és a falon vannak a surround –ok kicsivel a fejem felett. Teljesen jó a térhatás, nincs okom panaszra. Minden lövedék becsapódását tisztán hallom, hogy hol csapódott be, gallyak reccsenését. Kicsi hangszóróim vannak, hkts 7 –es.
-
stefan01001
csendes tag
Ha jól értem, mert énis így tudtam, akkor elég az egyik eszköznek kódolni a jelet.
Akkor a wdtv live-nál ha van mellé egy hd erősítő, akkor miért nincs dts hd hang. ha az erősítő feltudja dolgozni a jelet? A multkor már ezt megbeszéltük, de akkor arra jutottunk, hogy a wdtv live nak is tudni kell, de nem tudja. Most viszont arról van szó, hogy elég az egyik eszköznek tudni a kódolást. Bocs ha külyeséget kérdeztem, lehet félreértettem valamit. -
stefan01001
csendes tag
válasz
Vidala #11985 üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
Ha egy hangszórónak alacsony a dB érzékenysége akkor feljebb kell tekerni a hangerőt, az erősítőn, hogy ugyanazt a hangerőt elérjem, min egy nagyobb érzékenységű hangszóróval?
Nekem is 86dB érzékenységű hangszóróim vannak viszont 8 OHM osak, hkts7, kicsi, de ezt tudtam elhelyezni.
Denon 1610 esel hajtom őket. Gondolom azokat a pici hangszórókat gond nélkül kéne, hogy meghajtsa. Viszont ha mozizást akarok akkor felkell tekerjem a hangerőt 2/3 ra, ilyenkor még nem fülsértő, hanem élvezthető a film. Ez normális vagy jobban kéne szólnia ? Csak azért kérdezem mert tekerem fel a hangerőt és amikor feltekeretm 20 dB elt még alaig van hangja. DTS hangsávokat hallgatok, filmezéskor. -
-
stefan01001
csendes tag
Kérdésem a következő!
Wd tv live és true hd képes erősítőn, hogyan kell megoldani, hogy true hd legyen a hang ?
1.3 as hdmi vel van összekötve. Ha jól tudom a wdtv-nek nem kell tudnia a true hd-t csak az erősítőnek, de javítsatok ki ha tévednék. Az erősítő egy denon 1610 es. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest