- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10633 üzenetére
Tényleg egész jó vételnek tűnik. Aztán nem eltűnni teljesen a szobába bezárkózva, hanem tessék szépen megosztani velünk az élményeket!
-
Thuglife
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10630 üzenetére
Annál biztos jobb szett mintha ugyanennyiért vennél "bögreszettet"
Szóval kezdésnek egész jó amit összeválogattál!
-
Jaded
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #10579 üzenetére
Szia
Igaz, nekem nem az általad említett erősítőm van, hanem egy vsx-418, E3-as Jamo hangfal szettel. Hát nem egy felső kategória, de sztem ígyis egy tisztességes belépőszintű cucc. Úgyhogy, szerintem veheted az 519-et (talán az frissebb).
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10494 üzenetére
Akkor miért kellene? Direkt neked szétnéztem a hardveraprón.Ezt és ezt talátam még. De ha ezek sem jók akkor (minden személyeskedést félretéve) jegeld a használt- témát.És gyüjts olcsó Onkyo vagy Yamaha erősitőre,igény szerint. 1-2 hónap nem a világ,,akkorra hátha akad 1-2jobb darab új vagy használt, esetleg hitel igénybevétellel juthatsz hamarabb újhoz. Ha hangfalad nincs,akkor van Onkyo egyberendszer is,amit esetleg bővithetsz.
-
Thuglife
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10498 üzenetére
Párom szüleinek van ilyen egybedobozosa. Filmen meglepődtem milyen dinamikus... Zenére azonban felejtős!
-
Vidala
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10489 üzenetére
Nekem ez nem erősítőnek tűnik, hanem egy kompakt cuccnak. Ha másért nem, akkor a csatlakozók miatt felejtős (de még jónéhány sebből vérzik).
Sztem inkább linkeld be a forrást, mert így nehezebb kitalálni miről van/lehet szó.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10489 üzenetére
Kár hogy elment a Pioneer..
De se teljesitmény,54 Mhz videojel 6-8 éve elavult volt.nincs semmi bemenet semmit se birsz rákötni.felejtös egybecuccc.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10434 üzenetére
De igen,,nem is annyira alap. Középkategória alja volt kb.3. alulról a kb.8 bol.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10431 üzenetére
Végre! Ez nagyon jó!
Hdmi elötti darab de minőségi. -
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10411 üzenetére
A linkeket kicsit késöbb de dióhéjban:JVC,Kenwod.. okat felejtsd el és a nagyon régi Onkyo,pioneer,denon..okat is akor inkább ez a Thompson,még ez tünik a legelfogadhatóbbnak.. És régebbi erősítőkkel kb.5-6 évig érdemes visszanyulni,ezért nem ajánlom az ezt nem tudó Pioneer ,onkyo.. modelleket. Kb Mekkora szobába kellenek?Mire?Film,Zene? Milyen hangfalakat tervezel? Mert Ha veszel mondjuk 2-3 éves Sony,Onkyo,Denon.. vagy 5-6 éves csucsmodelleket.pl 7xx,8xx sorozatú onkyo,2xxx 3xxx Denon,sony ES W,Z3xx vagy felfelé sorozat,négyjegyű yamahák, négyjegyü Pioneerok,már azok is megfelelhetnek.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10406 üzenetére
Valóban a márka kicsit gázos.De nem is készitett 2-3 sorozatnál többbet,tehát nem olyan mint mondjuk az Onkyo,vagy Denon,amelyek nemigen forgalmaznak mást,mint erösitőt,lejátszót és egyéb kellékeket,,mégis nevet tudtak szerezni.vagy a Pioneer és Sony,amik egyéb üzletág mellett ebben is sikeresek.
Ja és nehogy azt hidd,hogy képes egyszerre 5ször leadni a 100 wattot bármelyik erösitő is! Vannak ugyan kivételek pl Harman Kadron,Marantz vagy Parasound és a monoblokkokat gyártó cégek. 1 vagy 2 csatornát mérnek teljes kivezérlésen és arra adják meg az adatokat,pl ennyi ohmon ennyi teljesitmény,torzítás.... lehet hogy ez a 100 watt csak 1 csatornát szólaltat meg egyszerre ezért kellenek ekora hangfalak mert képzeld el 100 wattot egy 30 wattot biró hangfalon.... -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10406 üzenetére
valaki vmi reakció?
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10402 üzenetére
Szivesen hidd el nem a pénztárcád elllensége vagyok!
Most mennem kelll focizni,majd 9kor jövök.
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10397 üzenetére
Ezek hangnormák,A DVD-Blu-ray lemezeken vannak rajta. Blu-rayen még magasabb formátumjai,DD+ és DTS-HD. Ezek HDMI, optikai vagy koaxiális digitális csatlakozon mennek át bitstream(adatfolyam) jelként,ezt veszi az erősitő és dekódólja.Te még választhatsz több hangforma közül,amit enged a jel pl.Dolby pro Logic 2x,Theatre,music hall,stb., ezeket az erösitö állitja elő.A Jobb erösitők nemcsak szétválasztják hanem csatornánként tudják a hangerejüket,hangszinüket a szobához állitani és a bitsebességet is kiírják.
-
Vidala
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10389 üzenetére
Ebben az ársávban türelmesen kell keresgélni, mert azért ide jellemzően a régebbi cuccok szoktak kerülni.
Amit egyszerű ellenőrizni, de sokat számít a Dolby Digital ill. DTS dekóderek "ismerete". Ehhez tehetném még pl. a digitális (koax v. optikai) csatlakozót, de az szinte már következik az előzőből.
Itt van pl. ez
Még tesztet is találtam hozzá ittMod: Sanci kicsit gyorsabb volt, de én "rendesebb"
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10389 üzenetére
Jó lenne vinné pl.a DTS-t ez ma már alap. A legtöbb nagyon régi volt,méd DPL II se volt rajtuk.Hidd el,a te érdekedben tettem/tettük,nagyot szivnál velük. Volt 1 Harman/kadon 30 ezer tájékán.És 1 Onkyo a tesz-veszen amit értékelhetönek találtam.tehát1:dobj még picit rá és 2: más oldalakra is nézhetsz mint a vatera.
-
Pecc
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #10372 üzenetére
Szia.
Ez csak felkeverni tud, rendes dolby digitalt vagy dts-t nem tudsz rajta (keresztül se) hallgatni.
Szvsz nem jó vétel, ráadásul öreg készülék lehet.
BBéci megelőzött -
BBéci
legenda
válasz
BigG.(nnnnn) #10372 üzenetére
Ez sem jó, csak Pro Logicos, nincs digitális bemenete, DD és DTS dekódere.
-
BBéci
legenda
válasz
BigG.(nnnnn) #10351 üzenetére
Az a Pio egy őskori lelet, felejtős!
-
törölt tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10346 üzenetére
Akár az általad linkelt 4-es simán alázza.
A Yamahákat nem ismerem annyira évjáratra de talán a 2es jó vétel lehet. És a 4es. -
BigG.(nnnnn)
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10345 üzenetére
Egy Z-5500-ast milyen erősítő (30 ezerig) és hangfal kombó tudna überelni?
-
Diplomata
aktív tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10053 üzenetére
15-20e Ft között ki lehet fogni,főleg manapság pro logic erősítőket,még talán dts,dolby dekóderest is.Régebbi pioneer,kenwood,sony,technics,esetleg yamaha,onkyo is.Csak egy példa,mivel nem hirdetési fórum:[link] Alkudni meg szinte kötelező ilyen helyeken,persze csak módjával.
-
Thuglife
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10053 üzenetére
-
Thuglife
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn) #10045 üzenetére
Tipp: Vatera, Teszvesz, Ebay, stb... Ennyi pénzért csak használtat kapsz, és az sem 1-2 éves lesz!
-
Diplomata
aktív tag
válasz
BigG.(nnnnn) #9624 üzenetére
Így szerezted a szettet?Hallottad úgy szólni hogy jó volt minden csatorna?A mélynyomó szól?Mikor a centerhez és egy másik helyre kötöd a kábelt,akkor a negatív vezetéket rakod másik csatornához?Hogy van összekötve a géppel?Rca kábellel vagy a saját összekötő kábelével?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest