- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
válasz
daytonka1 #15821 üzenetére
DISP./RDS button (European model only)
(when TUNER mode is selected)
Selects display mode function in RDS (Radio Data System) by this
button.
(when AMP mode is selected)
( When this button is pressed once, the display is dimmed.
When this button is pressed twice, the display is turned off and
“DISPLAY OFF” indicator lights up.
Press this button again to turn the display ON again.)Disp/Rds gomb lesz az, (eu modelleknél).
Ha rádió (tuner) mód van bent, akkor az rdst tudod vele kapcsolgatni.
Ha az erősitő más modejaiban vagy, akkor a gombbot nyomgatva halványítja. Majd ha kétszer nyomod meg kikapcsolja a kijelzőt.
Nyomd meg megint ha be akarod majd kapcsolni. -
Rejtőfan
csendes tag
válasz
daytonka1 #12218 üzenetére
Hát én sajna az amatőrnél is amatőrebb vagyok ebben a kérdésben, és valószínűleg nem segít rajtad a tapasztalatom, mert se az erősítő, se a hangfal verziója nem egyezik meg, csak a gyártó.
Erősítő, H/K AVR 645; hangfal, Jamo E660, front és center, a háttereim JBL E30, subra eddig még nem futotta, mert az erősítő elvitte az összes zsetonomat.
Nekem ez az együttes, (mióta megvolt a mikrofonos kalibráció) kielégítő hangzást produkál ahhoz, hogy minden filmnézés és zenehallgatás (természetesen minőségfüggő) élmény legyen. Előtte egy Sony erősítőm volt, és a hangfalaim előbb voltak meg, mint a H/K, de a Sonyval bántóan csapnivaló hangzást produkáltak a falak, a Harman óriási változást hozott magával.
A Jamokról nem sok jót olvasni a fórumon, Béci asztalosüzemnekszokta nevezni a gyártót (talán nem is alaptalanul), de az én birtokomban lévő, fent említett hangfalak szvsz. nem a legalja a gyártó produktumainak, vagy az is lehet, hogy az erősítő dob rajta annyit, hogy így érezzem.
A saját véleményem, hogy a két összetevőből a Harman lehet a kevésbé gyenge láncszem, de a helyedben kipróbálnám mindkettőt külön külön is, bár lehet, hogy Te ezt már megtetted, a Harmannal (olvasatomban) mindenképpen.
Azt tudom, hogy én sem hallgattam meg együtt a kettőt, de az erősítőt olyan áron szereztem meg, hogy azt mondtam magamnak, legfeljebb a Jamok mennek a levesbe, ha nem "jönnek ki" egymással.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest