- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #34581 üzenetére
Az új polgármester már előre lefoglalózta....Lakóházak biztosan nem épülnek ennyire közel a vasúthoz.....Stadion, Árkád II, Pláza II.....
és utána sápítoznak majd a környezetvédők: [link]
pedig az a nyárfa már az orosz ojjektum udvarában is állt...ha jól emlékszem a régigyőr oldalain azt állították hogy harckocsigarázsok voltak ezen a területen.... -
PociAti
őstag
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #34545 üzenetére
A Credo buszgyár és az Audi járműgyár központjában Mercedes buszok.
Ez kb. olyan fricskázó marketingakciónak tűnik, mint amikor a soproni Volt fesztiválnak a Borsodi lett a főszponzora (és még hasonló esetek).Persze mindenek felett öröm, hogy a koromokádó retteneteket kiváltják valami kevésbé károsra.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #33066 üzenetére
Hi All.
Ez engem is érdekel! Jó a téma!
Voltam a Szent Imre úton, mindkét boltban, hát azt hittem leülök...
Grande Punto, első-és hátsó hangszórók cseréje, alaphangon 50k... Persze cserével...
Én alap hangszórókat kértem, a jelenlegi gyári 25w-os, a gyári fejegységhez. A gyári a Rieglernél 13k/hangszóró+munkadíj.
Szóval, ki mit ajánl?Üdv.
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31973 üzenetére
Tisztáznunk kéne egy alapvető dolgot!
Magyarországon is vannak etikai szabályok, ami kifejezetten tiltja a tanár-diák kapcsolatokat, lásd pl egyetem, főiskola, szakközépiskolák....
Ha tanárja, ha nem, etikátlan amit csinál a pasi ráadásul 20 év korkülönbséggel.
Szarnék én bele ha egy 20 éves csajszi összeáll egy 40-es fószerrel és csinál neki gyereket...max a "papa" járókerettel megy a gyereke diploma átadására...
Az a probléma az esettel, hogy általában ezek a 17 éves kislányok húzzák a rövidebbet, mert ígéretek földje okán szépen elmarad a továbbtanulás és bekapja a legyet a csajszi még 20 éves kora előtt...aztán szépen elmegy babázni, és már el is szarta az életét se szakmája, se végzettsége révén egész életében ettől a patkány embertől fog függeni...a tanári fizu meg nem mindenre elég....
Maradva a jogi dolgoknál:
Feljelenteném a tanárt, de jól elkerülve az intézmény vezetését, mert lehet tudnak róla csak leplezik....
Csajszi meg ugye nincs 18, így akár megrontással is megvádolható a tag.
Aztán mosakodjon ki belőle ha tud....persze a csajszi simán vallhat a szülei ellen, de ez esetben pszichológust rendelnek ki mellé, az meg majd kimossa azt a sok szerelmetességet a fejéből....
Túltoltuk ezt a témát nagyon...védjük a csajszit égre földre, és mi van akkor ha éppen Ő csábította el a pasit...
Szereposztó dívány este van...volt...lesz.... csak ott tanár helyett mesternek nevezik az idősebbet.
aztán 30 év távlatából meg jól alá lehet tenni a tagnak zaklatásért...persze mert kellett az a szerep Ilonkának...Kettőn áll a vásár mindegy honnan nézzük, de itt akkor is a tanár a felelőtlen!
A szülei ismerik annyira a leányzót hogy el tudják dönteni felvállalnak-e egy pert, vagy hagyják ....bocsánat a kifejezésért....elkurvulni a lányukat!
-
RudyD
tag
válasz
Joker88 #31922 üzenetére
Én is itthonról vettem és nem nagyon tököltem, úgyhogy nincs sok előtte tapasztalatom.
Há' nem próbáltam vésővel kalapáccsal de egy kicsit jobb lett. Nem tette teljesen újlenyomatmentessé a dolgot, de lehet hogy 2-3 hónap után újraalkalmazásokkal javul a helyzet.Minenesetre ne ezt vedd, mert tutigagyi ha jájjfónnal reklámozzák...
A lényeg h nem biztos h megéri. Lehet hogy normális összegből egy rendes erősített üvegfóliával jobban jársz.Esetleg arra rakod fel, mert talán nem marja szét...
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31765 üzenetére
Remélem megkeresnek privátban az érintettek...nem szeretnék itt ujjal mutogatni senkire sem....
Az elmúlt hetekben részt vettem egy 40. születésnapi partin...mondanom sem kell 4 karikás szinte az egész bagázs.....a tisztelt urak még tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után sem tudták levetkőzni, azt az agymosást amit ott a gyárban kapnak. Teamgyűlés volt a születésnapi buli elejétől a végéig...kicsit komikusan, így külső szemlélőként....olyan ez nekik mint anno a katonaság volt apáinknak.....(élmények és szopatások rengete egy összezárt közösségben)
Mikor azt mondtam nekik, hogy: Urak, hagyjuk már ezt a kurv* audit a picsába és beszéljük meg mikor megyünk ki egy jót horgászni....csak néztek rám mint hal a szatyorban....Zombik egytől-egyig.... -
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #31716 üzenetére
Valahol igaza is van. A mai telók kész pc-k már. Többet tudnak mint az első gépem...Sikerült végül telefont találni?
Ha érdekel van egy 6303 Classic, fém házas telóm.Csak a szekrényben figyel, Telenor függő. Szinte karc mentes állapotban. Ára megegyezés szerint, nem tudom jelenleg mennyit érhet. -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31666 üzenetére
Igen erre gondoltam, és töltöttem német nyelvű telepítőt is, de nem ez a hiba, azzal a német nyelvű telepítővel is ugyanúgy telepíthető, majd az aktiválási kísérlet ugyanúgy kudarcba fullad....
ßaszom is televan ezzel a tróger microfossal....
A 18 rendelkezésre álló licenc-ből 7db telepítve van, évekkel ezelőtt simán telepíthető volt.
anno megjelöltem akis füzeteket hogy melyik kulcsot használtam már fel, nehogy az legyen később a bajom hogy már regisztrált terméket akarok újraregelni.....
Tudtok esetleg valami office-os fórumról ami ilyesmivel foglalkozik??? -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #31424 üzenetére
Gyakran találkozom ezekkel a fogyatékosoknak gyűjtő emberekkel!
Ez valójában egy olyan felkérés a részükről, hogy adakozzál 1500Ft-ot a sérült embereket képviselő "srácnak", és cserébe kapsz egy kis állatfigurás kulcstartót!
Nem kell ezt megélni átverésnek, mert nem az!
Nem kötelező megvásárolni az asztalra kitett holmit, ha nem nyúlsz hozzá, vagy kiteszed az asztal szélére, akkor néhány perc elteltével visszagyűjti a srác és kész, ennyi....nem kötelező fizetned érte!
A Te emberségeden múlik hogy megteszed-e!
Ne várj beszélgetést egy süketnéma embertől.....vagy elvárás lenne hogy jelbeszéddel elmutogassa mit is akar...aztán meg azt értenéd félre....
Ja és még valami, van náluk igazolvány amivel igazolni tudják hogy fogyatékosok, pontosabban valamilyen okból sérült emberek...
Tegyél a kis kísérőpapírra egy 200-ast, és mikor jön vissza a motyóért, nézd meg az arcát a srácnak....hidd el többet ér mint egy kávé! -
ígyvanferi
addikt
válasz
Joker88 #31424 üzenetére
Az állomáson bent álló személyvonaton szokott végigmenni a srác, évek óta találkozom vele időről-időre. Szerencsére csak lerakja a mellettem lévő ülésre vagy az asztalkára, én nem nyúlok hozzá, aztán meg elviszi.
Csak azt nem tudom, hogy mi lenne ebben az átverés? Ha kell és megszánod, akkor adsz érte pénzt, ha nem, akkor meg nem. -
Weaver
senior tag
válasz
Joker88 #31271 üzenetére
tavasszal vittem hozzájuk a kocsit komplett belső nagytakarításra, kárpitot is beleértve. az átlagnál SOKKAL mocskosabb volt a kocsi. elég alapos munkát végeztek, meg voltam velük elégedve. áraikkal kapocsolatban nem tudok mit mondani, nincs viszonyítási alapom. részemről ajánlom őket.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #31086 üzenetére
Sorrendben:
520, 435DS, párhuzamosan ezzel egy céges 635, majd az utolsó egy 640. Huawei P9 Lite lett belőle.Bali: *.csv meg van, de nem tudom importálni. Kérte is a Huawei az MS fiókot, és okosan be is húzta az ott lévő névjegyeket, de van néhány ami csak OD-n található meg. Nem tudom miért, nem is régi ügy, mert elég friss névjegyek, és fontosak is. A duplikáció sem gond, mert a teló pc-s szoftvere megoldja ezt is.
Egyenlőre tetszik is, csak ez a néhány névjegy zavar.
Ha nincs más megoldás, kiírom és bepötyögöm, de nem túl elegáns.Ja és most tetézi ezt egy BB Z3...
Cégesként az egy katasztrófa.
Igyekszem megújulni...de túl sok a változás -
sotetlovag97
tag
válasz
Joker88 #30712 üzenetére
Ja értem.
Igazándiból ők lennének azok.Szerk.: ide is mehetsz bejelentkezés nélkül
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #30662 üzenetére
sima egyszerű polírozás pl. tesco parkoló a benzinkút mögötti részen találod a sátrát a jóembernek...
sima egyszerű polír 2000Ft, ez esetben polirozza a karcokat a lámpa lakkozásán.....
teljes polírt csak a telephelyen vállal és autó otthagyós dolog.....ez esetben lecsiszolja a lakkot, majd felpolírozza a műanyagot, aztán lakkozza és újrapolírozza... ez 10000Ft-os ár.
a nap uv-ja miatti lesárgult beégett lakkot a lámpatest felső részén csakis a lakk lecsiszolásával lehet orvosolni, ilyenkor belecsiszol a műanyagba, és az matt felületű lesz, majd ezt felpolirozza és jöhet rá az új uv- védős lakkréteg, amit elkészülte után vagy políroz vagy nem, ez meg attól függ mennyire egyenletesen tudja felhordani a felületre.... -
válasz
Joker88 #30521 üzenetére
A sima az nem nagy cucc szerintem, elég nagy a tömeg, sok a kisgyerek, nem lehet odaférni kb. sehova.
Tegnap voltma a Pluson is, na az sokkal jobb volt. Belépésnél nem kelett várni, játékoknál szintén max. pár percet kellett csak várni, programok is jók voltak, és nem volt zsúfoltság.
Összességében a Plus-ra szerintem megéri elmenni, de a sima az hanyagolható.Bocs, hogy így utólag írtma én is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest