- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Van valakinek felesleges Hajdú villany bojler eladó, 80 l körül kellene, de nagyobb is érdekel.
-
golya32
senior tag
Atalakítunk egy házat és vannak fa ajtók kerettel meg vasajtó kibontva, érdekelhet ilyen valakit?
-
golya32
senior tag
Valakinek érdekes lehet jó árban [link] almás laptop, rá is fizetek ha van egy nagyobb tudású, esetleg csere is jöhet.
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #40245 üzenetére
Van elado bicikli, milyet akarsz?
-
golya32
senior tag
köszi mindenkinek a segítséged, megoldódott a probléma.
-
golya32
senior tag
Notiba kellene..
-
golya32
senior tag
Van valakinek DDR3 1066mhz 4Gb-os ran tesztre? 2db kellene, ha ok akkor megvenném.
-
-
golya32
senior tag
válasz
erdey_a #40143 üzenetére
Saját tapasztalat, kb 2 éves 70e ft-os kategória.
Zsanérok nem bírják, lóg az ajtó, nem tudsz rajta állítani, a zár betét műanyag, és eltörik, a kilincsek "lógnak" mert műanyag a zár belseje.
Az ajtón és a kereten is vékony a funér réteg, ezért ha véletlenül neki csapsz valamit lesz nyoma.
Az egész ajtó mozog a keretben, ha kinyitod az ablakot, és van minimális huzat. -
golya32
senior tag
válasz
miningboy #40133 üzenetére
A győri lakásban, mi levettük az ajtókat, a konyha asztalra és egy székre raktuk vizszintesen, átcsiszoltam kézzel, és újra festettem ecsettel, 3 réteg festék ment rá, és azóta is jó, a kilincseket és a cilindereket cseréltem. A kereteket is csiszoltam és lefestettem. Én még az üveget is lefestettem az ajtószinére. Szerintem te is meg tudnád csinálni.
A festékboltba szembesültem vele a járólapra is van festék, a konyhába inkább festettem a csempét, nem találtam senkit sem 2m2 cseréra.A bejárati ajtót is ugyanigy lefestettük, igaz azt nem tudtam levenni.
-
golya32
senior tag
Parkl használom nekem az jött be. De ezt az autóm is ismeri ha olyan helyen állok meg egyből írja is hogy használjam.
-
golya32
senior tag
Elmentek a Dombi és Fia- étterem Tényőre és megnézitek a szarvasokat is amiböl a kaja készül
Esetleg Győr szabadulószoba, nekem tetszett.. -
golya32
senior tag
BUÉK
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #39952 üzenetére
Opel sosem kop el!!
Ez kb az 50 éves Rekordomra igaz volt, de a maiak eléggé hulladékok, írom ezt úgy hogy csak új opelt vettünk. -
golya32
senior tag
Igez ez van nekem is, nagyon jó, a ledeket ki lehet rajta kapcsolni, amitöl kicsit rosszabb a kép, de a lényeget lehet látni. forgatható, be tudod állitani pásztázásra, vagy arra hogy ha mozgás van akkor küldjön neked jelzést wifin keresztül, elméletileg a hangot is közvetíti.
-
golya32
senior tag
Tapo kamera esetleg nem jó?
Nekem van olyan is, külön vezérelhetőek, az is a felhőbe dolgozik, csak 220v kell és wifi. -
golya32
senior tag
Nekem ilyen van a házon körbe, meg a cégnél is, mind2 saját winyos megoldás távolrol is látom a Hik-Conect (Iphone) appal, vissza is tudok nézni távolról 5 napot, a winyo 1 terrás 6db kamera köthető rá. qva drága volt, kb 5 éve müködik csak a kamerákat cseréltem újabbakra. Sim kártyás változat.
-
golya32
senior tag
Mika gázkazán szerelőt tudtok ajánlani?
A Papp István korábban Ő csinálta, de már abba hagyta utódja nincsen. -
golya32
senior tag
Sziasztok, ESD rendszerhez hozzá tud valaki szólni?
Felkészítés, dokumentáció, oktatásra kellene nekem valaki. -
golya32
senior tag
Van egy Kodak PixPro AZ651 bridgekamera 65xzoom fényképezőm, ha rágerjedne valaki akkor az ár megbeszélés kérdése, tükörreflexes gépet használtam idáig, erre cseréltem, de ez hiába kisebb , akkor is hiányzik a tükörreflexes, szóval nem jött be
-
golya32
senior tag
válasz
envagyok #39784 üzenetére
Én a b választ valósítottam meg, bojler van a melegvízre a kazán csak fűtésre.
Sajnos igen a szerelőhoz kell kazánt venni.
Nekem Ariston one kazánom van Ákos a hivatalos szerelő, egy cigó g@ci is rendesebb nála. Már ott tartottam, leverem a kazánt egy csákánnyal, és veszek egy Bos kazánt ami drága, de a szerelője megbízhatóbb. Aztán a panel csere segített, annyiba került mint a kazán, most éppen jó, a biztonsági szelepet is én cseréltem youtube videó alapján. -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39778 üzenetére
Van már egy klíma a padlástérbe 3,5 kw, hűtő-fűtő nyáron az egész lakást lehűti, mert a hideg lefelé megy, de télen nem tudja emiatt felfűteni.
Idáig adax panelok voltak a lenti 20m2-en, de ezek zabálnak, alulra meg még egy klíma az nagy luxus lenne.
Beszéltem apósom haverjával 78 éves az öreg, jön és megcsinálja a fizetés pálinkában lesz
Ha ez a generáció végleg eltűnik nagy szarba leszünk, a gipszkartonozást, glettelést festést burkolást meg tudom csinálni, villanyra van emberem, de a víz szerelés nem megy, majd most az öregtől ellesem amit lehet.. -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39774 üzenetére
Vele is beszéltem nem vállalta azt mondta inkább legyen klima az olcsóbb, elég nagy kihívás mert belső kétszintes és csak 30m2
-
golya32
senior tag
Nekem megbízható vizvezeték szerelő kellene, aki 5db radiátor beszerelését vállalja nem horror áron, idáig 5 szerlő nézte meg, 1 nem vállalta, 1 horror árat mondott, a többi eltünt.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39765 üzenetére
Köszönöm!
-
golya32
senior tag
Nincs valakinek eladó felesleges mosógépe, jó a felültöltős meg az ablakos is.
Esetleg olyan ismerős aki ilyennel foglalkozik és megbízható? A puskástól vásárolt gép 7 hónapig bírta. -
golya32
senior tag
https://acelpanelajto.hu/
Öket ajánlom, az ár érték nagyon jó, és ezért próbálnak trükközni, figyelni kell rájuk.
Náluk csak egy darab ajtó beépítés sem gond, sajnos a többi cégnél már pofa vágás van egy darab ajtó esetén. -
golya32
senior tag
Van egy Czuczor Gergely utcai garzonom, érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
Jégkár javításra tudtok valakit Győrbe ajánlani? A tető és a motorháztető van oda, de a festés már szar, úgyhogy nem gond ha nem olyan profi a javítós emberke.
-
golya32
senior tag
Ma csináltam egy 200km-es kört a klíma nélküli ponyvás teherautóval, sosem gondoltam hogy a klíma ilyen fontos, majd meg döglöttem mire hazaértem, próbáltam minden fajta alternatív lehetőséget, semmi sem segített 34 fok ellen.
-
golya32
senior tag
válasz
Devid_81 #39668 üzenetére
Győr elég jó, de a környező falvak is jók, pl én Écsen vagyok, csendes jó közbiztonsággal, Nyúl Pannonhalma Győrújbarát amit ismerek szintén jó helyek, Ravazd már olcsóbb de messzebb van Győrtől.
Sopron ami közel van Ausztriához, az ingatlanok a Győri árakon vannak. Szentgotthárd olcsóbb jóval 3-as határ, éltem és dolgoztam is ott, nekem tetszett, de ha kultúrát akarsz akkor már utaznod kell.
A nagy kérdés hol fogtok dolgozni? -
golya32
senior tag
[link] Van egy dell még garis laptopom érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #39647 üzenetére
Át megy simán ez nem feltétel a műszakin, az enyém seprüvel volt kitámasztva nem nyitották fel.
-
golya32
senior tag
Kormányunk is COVID tagadó most akarjak elvenni a pályázati pénzünket, mert nem tudtuk hozni a megígért számokat COVID idején, hiába írtam nekik, hogy otthon doglodtem nem fogadjak el.
-
golya32
senior tag
Ha érdekel valakit,
ATF váltóolaj bontatlan 1l, és motorolaj sae 5w30 longlife-04 bontatlan 1l, egy nagy tábla milkáért vihetőek. -
golya32
senior tag
Hello van 3 db irodaszekem 4 db sörért érdekelhet valakit ?
-
golya32
senior tag
Van eladó lakásom Szigetben a Beér közben 54m2 1 szoba nappalis, felújított lakás, esetleg érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
Van egy felesleges Anycubic Mega X 3D nyomtatóm, olyan 3 éves lehet 50e-ért érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
Nincs valakinek felesleges töröt kijelzős iphone 7 telója? Kellene egy jó alaplap..
-
golya32
senior tag
Nekem van egy klimás ismerősöm Győrujbaráton lakik, nekem kb 12db klimát szerelt idáig, egyikkel sem volt gond, ha kell tudok adni kontaktot privátban.
-
golya32
senior tag
Sziasztok cnc maróst keresek siemens vezérlésre másod állásban vagy vállalkozót
-
golya32
senior tag
Betonozással foglalkozó szakembert keresek, lehetőleg olyat aki meg is jelenik, de orkot nem.
Egy meglévő teraszt kellene felújítani kb 30m2 és 1,5m magassan van.Az oldalán kellene támfalat betonozni, és a tetején bontani a járolapot és az egészet egybe betonozni.
Tudtok valakit ajánlani? -
golya32
senior tag
Esetleg nincs valakinek eladó benzines kisteher autója?
1millióig? -
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Nekem van egy hatalmas L alakú ADA kanapé.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39273 üzenetére
Beszéltem velük nagyon korrekt ajánlatot kaptam tőlük. Köszi a tippet.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #39273 üzenetére
köszi holnap beszélek velük.
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó elektromos beteg ágya?
Sajnos apám elérte ezt a szintet, vennem kell neki egyet.
Lehetőleg olyat ami oldal rácsos változat. -
golya32
senior tag
Sziasztok van valakinek eladó kombi autója, legalább mondeo nagyságú, és olyan 2 mill körül?
A belső egy kicsit lepukkant sem probléma. -
golya32
senior tag
Sziasztok, kifoglalkozik döterra olajokkal?Kellene nekem Black Spruce olaj
-
golya32
senior tag
Sziasztok, kellene nekem laptop 15" vagy nagyobb, I5 8Gb, 2Gb a monitorkártyán.
Akku nem kell, kopott is lehet vagy minimálisan törött, a mühelybe kell egy gép amin a modelleket meg tudjuk nézni szereléskor, ja és lehetőleg olcsón -
golya32
senior tag
Tegnap ajánlottak egy vicc árat a kisteherért, elmentem az egyik kereskedő ismerősömhöz, aki többért számolta volna be, de ott szembesültem vele 1.5 mill alatt csak a szar van, szóval nem lesz újabb autóm,
-
golya32
senior tag
Hello, én holnap 14 töl Győrbe leszek, de Szerda 11kor meg megyek Ausztriába, addig csak tudok postázni.
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #38967 üzenetére
Csavarlazító a te segítséged, utána meg tartja a távolságot a kerítéstől.
-
golya32
senior tag
Van egy fiorino kisteherem 1,4 benzin fapad. Sokat költöttem rá, de még van gondja, ettől függetlenül megy megáll, és műszakis, ha valaki ilyet szeretne eladnám ár alatt.
-
golya32
senior tag
Asztali pc be van WD 500 és 250gb hdd ha érdekel valakit írjon nekem.
-
golya32
senior tag
Van egy félprofi [link] fényképezőm, ha érdekel valakit akkor el is cserélném.
Volt egy elképzelésem, hogy ezek a gépek jobbak mint az Iphone fényképezője, de ez csak extrém, esetekben igaz, pl makro fotózás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest