- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Dorien #40179 üzenetére
Voltak aláírások?
Arról már meg is feledkeztem. Olyan elavult és undorító képződmény, biztos a regisztráció környékén valami kozmetikai szűrővel kiirtottam őket.
Kb. annyira elegáns, mint amikor valaki a fotójába beleégeti, milyen gagyi telefonnal készítette. Mintha minél több zavaró, oda nem illő elem van a képen, annál kevésbé szar. -
Carasc0
őstag
válasz
Dorien #40074 üzenetére
Én Cyrix majd Intel vonalon indultam el. ABIT-ból 2 alaplapom volt: BH6 és a híres TUSL-C.
Amúgy tényleg kihívás aki megfejti melyik alaplapom lehetett az első. De alighanem csak tippre lesz meg. Én nekem nagyon lilás doboz tárul a szemem elé. Vagy lehet nem is Acorp alaplap volt? Amibe biztos vagyok hogy 1997-ben vettem és Cyrix 150+ CPU ment bele. Tehát Socket 7-es volt ez tuti. VIA szó is erősen rémlik, de nagyon úgy gondolom hogy Acorp volt. Asus kizárt!
-
Coyot
őstag
-
PociAti
őstag
válasz
Dorien #39849 üzenetére
Más keresőmotort használok, azok is kihozzák a szervizeket. De az csak egy lista, személyes tapasztalat nélkül.
Léteznek tematikus oldalak is, pl. nyitva.hu: háztartásigép szerviz Győr.Viszont sok helyen nem foglalkoznak Li-ion akku cseréjével, vagy púp a hátukon és csak gányolnak, amikor ilyen munkát kapnak.
Az eredeti hozzászólásnál elgondolkodtam azon, hogy belejavítok. Nem feltétlenül szervizt keresek, hanem valakit, aki foglalkozik ilyen akku cserével. És magatok is megbíznátok benne. Lehet akár amatőr barkácsoló is, akinek van ilyen ponthegesztője.
Már 15k-ért is össze lehet dobni ilyen gépet, ez pl. egy zsebponthegesztő magyar nyelvű tesztje: https://www.youtube.com/watch?v=ZKs8Ur8KNmg -
-
válasz
Dorien #39525 üzenetére
Nem vagyok egy nagy hamburger guru én se, ugye ez ki van lapítva, elvileg így kicsit ropogósabbra sül. Ha jól tudom. De hús-hús, finomak alapvetően, de én óriási különbséget nem vettem észre.
"mert a 5 csillagot adsz, kapsz egy ingyen shake-et."
Nemár, ez komoly? Én már csak pont emiatt le fogom húzni 1 csillagra, ha megyek.
Szerk.: Bakker és tényleg, ott van több értékelésnél is, ez ultragáz. -
envagyok
veterán
válasz
Dorien #39181 üzenetére
Akinek van pénze majomra, legyen banánra is.
Mercedesre könnyen összejön 7 számjegyű szervízköltség.Egyszer voltam egy haver mercijéhez venni pestem merci bontóba cuccot.
Álltak ott hibátlan gyönyörű s500 s600 limók, kérdeztem ezek hogyhogy ott állnak?
A bontós mondta, hogy ezeket megvették a fukszos népek, aztán valami elektronikai modul beszart bennük, és nem volt pénzük megcsináltatni, mert mind beszarik, bontott nincs emiatt, utángyártott sincs, a gyári pedig mondjuk 840000Ft
Inkább betolták bontóba.
Nálam is már kerreg a BMW-ben a kettős tömegű.
Pakolom is félre a százezreket cserére, szerencsére nem csak gyári van. -
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dorien #39060 üzenetére
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Igen, teljesen igazad is van, amiért nem tettem meg az a következő, sajnos az autó azon oldalán egyébként is van 4-5 hasonló, ajtórányitásból eredő karc. Ezen látszódott, hogy friss, de nem akartam belemenni vitába, pláne ilyen bunkó emberrel.
Jaki gumi is nagyon közel van hozzám, köszi a tippet, másik autóra nekem is jön a négyévszakos, kipróbálom őket akkor.
SyMbioTe
Az lesz, be is másolom oda a kisregényemet. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Dorien #39044 üzenetére
Kósza belsős információk alapján - szóval mérget azért nem vennék rá - egyelőre valóban "új 83-asként" funkcionál az út, ingyenesen.
Ez mondhazni egy beetetési időszak, hogy a közlekedők szokjanak át rá, hiszen azért épült, hogy a tranzit forgalom ne a településeken menjen keresztül és gyorsabb legyen a közlekedés. Ha ez sikeresen megtörténik (meg fog), akkor majd a központi akarattól függően 2024 vagy 2025 januártól átkeresztelik M83-ra és fizetőssé teszik, ahogy tették az M85/M86 autóutakkal is. Addig legalább kiderülnek az esetleges kivitelezési hibák és talán javítják is amit lehet.
Szóval egyelőre élvezzük ingyenesen az előnyeit, aztán majd meglátjuk, hogy mikortól kell rá matrica.
-
envagyok
veterán
válasz
Dorien #38878 üzenetére
Szerintem műanyag, de nem fogdoztam meg.
Mert bornapokon megértem, hogy a színvonalba nem fér bele a műanyagpohár, igaz ott se kellene az emberre erőltetni, hogy vegye meg, bár ha jól emlékszem, le lehetett volna adni.
Igaz oda se megyek már, deci borokért nem vagyok hajlandó 1000ft-okat adni. Azért a ×10 ár, mert "fesztivál" van durva rablás.
Igazából a problémám nekem az volt, hogy az árlistában ott volt, hogy sör x Ft, sehol nem volt írva, hogy csak pohárvétel után lehet meginni, ezért mondtam csapolás után, mikor a csaj mondta plusz majdnem egy ezres, hogy kenjék a hajukra.
Dodzsem is 2000ft, szerencsére volt ismerős, aki adott pár zsetint ingyen.
És ez részben a városvezetés pofátlansága miatt van, mert eszméletlen sápokat kérnek, bár a szentlélek tér nem a belváros, plusz a kereskedő is beáll a sorba.
Aztán így lesz a kb 400ft/L értékű csapolt sörből 3600Ft, meg az 50Ft-os pohárból 900ft.Viszont furcsa, hogy máshol, például Zalaegerszegen minden pont fele, vagy kevesebb. Ott 500-1000Ft a Dodgem, pohárvétel nélkül lehet egy sört inni 500-900Ft-ért.
Na ezért kezdem én nem szeretni Győrt.
Itt születtem, itt és a szomszéd faluban éltem mindig, de már kezdem úgy érezni, menni kellene.
Leginkább külföldre. -
PociAti
őstag
válasz
Dorien #38778 üzenetére
Csórókámék Győrben nem is tartanak ilyet készleten.
Hát akkor hogyan próbáljam ki a Sokol rádiómon? (Mondjuk nincs is rajta RCA, de lépjünk túl ezen az apróságon.)Első gondolatom az volt, hogy inkább a hangstúdiók igénylik az ilyen drága kábeleket.
De van az a szűk felső réteg, akik nem a klasszikus módon értelmezett fizetésből élnek. Ott a vásárlás nem pénz, hanem szándék kérdése.
2010-es The Guardian cikkben Dimitry Medvedev hangcuccát akkor 200k USD környékére saccolták, az több, mint 70 millió Ft. Abból a Hertz M1 hangfalpár önmagában kb. 26 millió. Oda azért kellhet a "normális" kábel.
Amin én 20 éve meglepődtem, hogy hálózati kábelek ára is simán millió fölé megy. Azé a kábelé, mely elvileg részt se vesz a hangképzésben. Áramot juttat a falból a készülékbe. -
-
Dryman
őstag
válasz
Dorien #38219 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Közben kiderült hogy a Leier belső udvarában, vagy a mélygarázsban is lehet parkolni 400Ft/ óra ellenében. Teljesen kényelmes megoldás, csak a fizető automatát megtalálni nem egyszerű, valamint az automata nem fogad el bankkártyát csak kp-t.Ha az MVM next-nél akarsz bármit is intézni, és éves leolvasásos időszakod van az érintett fogyasztási helyre, akkor nem fogsz tudni ntézkedni, mert ebben az időszakban még a saját ügyintézőjük sem fér hozzá az adatokhoz! Vicces történet, és egyben szánalmas is....micsoda digitalizációs fejlődés az MVM-nél.....előre megyünk nem hátra!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest