- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vérboci
addikt
-
kiszi07
senior tag
válasz
lacy86 #30267 üzenetére
Én ott csináltattam legutoljára, de nem megyek oda többet és szerintem máshova sem. (szerintem nem létezik normális gép, ami erre való vagy horror áron van) A póló nagyon szar minőségű lett, de nem volt szívem ott hagyni... Ha csak felirat kell rá, akkor jó lehet. Normális betűtípussal, egyedileg tervezett pólót csináltattam, ha értékelném a munkájukat, akkor 10/2. PDF-ben vittem és jpg-re konvertálták.
-
-
Dryman
őstag
válasz
lacy86 #29600 üzenetére
Tegnapelőtt intéztem a téli-nyári cserét az Attila utca 23-ban a 60-i gumisnál...
Ez nem a Pápai úti Hatvani "drágáért dolgozó" gumis .)
itt van Nádorvárosban, megbízható, ügyes srácok, 2800Ft volt a 4db kerék cseréje centirozással együtt.
Ez kerékcsere volt és nem átgumizás...nekem felnin van mindkét garnitura....az átgumizás az 6000 pénz.
Hívd fel előtte, mert érdemes bejelentkezni, ilyenkor teltház van.
(96) 327 967 -
boogie84
veterán
válasz
lacy86 #29598 üzenetére
Érdemesebb beszerezni télire lemezfelnit, majd otthon cserélgetni amikor kedved tartja. Persze ha van hely tárolni a 2 garnitúrát. De gondolom hely van, ha 2 szett gumi is van.
Centíroztatni a télit sztem nem életveszélyesen kötelező, gondolom télen nem megy az ember 150-el. -
2thletme2day
őstag
válasz
lacy86 #29583 üzenetére
Épfu-nál a Fehérvári úton 400 Ft-ért átdobták a téli garnitúra helyére a nyárit. Mondjuk ez májusban volt. Lehet emeltek az áron azóta a szezonra való tekintettel de drasztikusan biztos nem. Odamentem, negyed óra és megvolt. Szerintem a méret nem igen számít cserénél (15-ös acélfelni helyére rakták fel a 16 alufelnit)
-
kovacsroli
senior tag
válasz
lacy86 #29581 üzenetére
Nekem itt tavaly a hatvanit ajánlottak az Attila utcában es meg is voltam elégedve veluk szoval iden is oda megyek. 6k volt a csere, de nekem 1 garnitúra felnim van tehát azt atgumiztak, nem csak kerék le-fel.
Szerk.: 15"-os felnikrol van szo, minel nagyobb annál drágább a csere.
-
Dryman
őstag
válasz
lacy86 #29322 üzenetére
Ha előműszakit kérsz az 8000Ft környéke, ez esetben nem kockáztatod azt a 17000Ft-ot amit elbuknál ha simán betolod a kocsit egy műszakira és mégis találnak valami hiányosságot....
25-ből megvan még a magyar autoklubban is a Tompa utcán, bár viheted a Fehérvári útra is a közlekedési fegyület udvarában az első asszem A vizsgaállomást most egy maszek bérli, ergo köze nincs a felügyelethez, de mégis helyileg ott van...én nála műszakiztattam a verdát, sorbanállás és bejelentkezés nélkül fogadott... -
Dryman
őstag
válasz
lacy86 #28887 üzenetére
sajna mindenhol ez van...bevittem az autómat a szokásos helyre, mondom kérnék egy olajcserét a járgányba...
szervizvezető szabadságon, raktárosuk/munkafelvételisük szabadságon, főszerelő szabadságon...aki meg van éppen az nem tud velem érdemben foglalkozni, mert annyi a melója...majd 2 hét múlva.... -
Dryman
őstag
válasz
lacy86 #28821 üzenetére
Magyar Autóklub a Tompa utcában, utcáról beesve 6200Ft, klubtagsági kedvezménnyel 5000
[link]
értelmes emberke kezeli a gépet, a gép egy korszerű olasz múlt évben felszerelt masina.
Van még a Marsó-nál a Puskás Tivadar utcában is, ott is csináltattam régebben, de a műszerezettség ég és föld a két cég esetében. -
zsigee
aktív tag
válasz
lacy86 #28368 üzenetére
Jófogás. 3-400HUF/m, Öntapadós, 3M névvel. Csak meg kell keresni. Ez táp nélküli...
Sötétlovag: Értem én. A lényeg, az árát még mindig nem tudja senki, így némileg nehézkes a dolog. Nem, nem teszek ajánlatot, Te akarod eladni, nem én. Amúgy nem is ilyen agybadugóst "keresek", amit két link alapján sikerült is megtudnom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest