- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #40287 üzenetére
nem szubjektiv, tobbszor volt mar hogy besz@ptam, mert a penztarnal kiderult hogy "jaaaa, valaki veletlenul rossz polcra tette, ez valojaban nem az, nem annyiba kerul", meg amugy is nagyon draga volt, ennyi rossz elmeny utan nem megyek megint vissza hogy "hatha most majd nem sz0p0m be vegre".
-
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #40281 üzenetére
Korulneztem, a Spar teljesen ki van zarva (kb csak rossz tapasztalatom volt veluk), Lidl nem rossz (bar a szlovak Kauflandnal meg mindig boven dragabb, btw Nagymegyeren is van Lidl
). Asszony elegge figyeli az arakat. De ha szerinted csak hazudik, meg "propaganda", a te dolgod...
En befejeztem a temat, akit erdekel, menjen ki, nezzen korul, dontse el -
Coyot
őstag
válasz
Jazzos #40278 üzenetére
4 eurért szoktam hozni a 700grammost anno, akcióban 3.25 volt, régi szép idők
#40280 Jazzos
Egyébként ebben is van valami bájos: "a sörön kívül mindent el lehet intézni itthon" kicsit már azt érzem hogy itthon okosba megint a faluba kell majd mennem marihez kettőt kacsintva, egyébként 4 liter gázolajjal arébb ez alanyi jogon jár. Ez mondjuk kicsit elképeszt.
Úgy hogy metroba járok meg nagy lidl fan vagyok egyébként. -
PociAti
őstag
válasz
Jazzos #40275 üzenetére
Úgy könnyű 30% különbséget kihozni, hogy külföldi akciós terméket hasonlítunk össze hazai nem akciós termékkel.
Vagy ha valaki torzítási szándékkal direkt úgy válogatja össze a termékeket és alkot belőle táblázatot. (Politikai célzattal mindkét irányba születnek is ilyen táblázatok).Azzal, hogy nálunk 27% az alap ÁFA kulcs, az nyilvánvalóan lecsapódik az árakon és végig gyűrűzik az egész rendszeren. De ha megnézzük, ez csak pár százalék különbség, közel milliós havi költés kellene 100 ezres spóroláshoz.
Ha jól látom 2025-től már Szlovákiában is 23% az alap adókulcs (korábban 20% volt), nálunk 27%.
Alapélelmiszer cikkeknél 10-ről lecsökkent 5%-ra, és nálunk is 5% a húsnál, tejnél.
Egyes élelmiszereknél 19%, nálunk a tejtermék, pékáru 18%.Akinek ingyen van a jármű futás meg a szabadideje, hogy messzebbre jár bevásárolni, annak hatékonyabb lenne máshogy pénzt előállítani, mint a bevásárláson való spórolással.
-
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #40270 üzenetére
Hat ezt asszonnyal kene megbeszelned. Szokta idonkent mondani hogy mivel csinalt jo vetelt, bar amikor beteved a Tescoba akkor gyakrabban szornyulkodik hogy milyen draga minden
Most pl pont mondta hogy 1 EUR volt a banan. Most rakerestem, a Tescoban akcioban 499-re van learazva 699-rolde a Dolce Gusto kapszula is amit a multkor hozott, valami 2.5 EUR korul volt egy doboz, itthon a Tesco sajatmarkasa is 1600-1800 forint. De mondom, nezz be a linkelt csoportba, ott vannak nagyon komoly tablazatok konkret aruk arat osszehasonlitva.
-
-
Dorien
veterán
válasz
Jazzos #40077 üzenetére
Én '99 nyarán azért melóztam, hogy tudjak venni egy 8GB vinyót.
Végül 10GB Quantum vagy Hitachi lett, ami hamarosan meg is makkant... Kaptam helyette egy 17GB hírhedt "bőrgatyás" Seagate-et, az meg ment vígan hosszú évekig.
(Akkor még Kaposváron laktam / tanultam.)
Balinov: Jól van, a C64 meg a 286 AT nekem is megvolt anno. Baromi jó kis játékok voltak már azokra is. Stratégia, fantasy RPG-k, stb.
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #40019 üzenetére
Kéremszépen, 455 a proci, nem 435! Tuti sokkal jobb, már a neve is több százalékkal magasabb!
Meggondolandó egy telepítés, hátha bejön. Pedig a Win 7 is friss, alig 7 éve raktam fel!Bobrooney: Linuxot nem szeretnék, egyáltalán nem vonz és szerintem akad pár program, ami azon nem is igazán futna.
-
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #38962 üzenetére
Mi anno ezt a koleszban csinaltuk. Atjottek a szomszed szobabol mikor zenet hallgattunk hogy zavarja oket. Semmi gond, persze, persze, lehalkitjuk. Kiment a srac, felraktuk a kozos falra furt polcra a magnot, a fal fele forditva, full hangero, hadd szoljon. Tobbet nem panaszkodtak.
Ja, eleg kocsogok voltunk -
kovacsroli
senior tag
válasz
Jazzos #38950 üzenetére
Az még istenes. Nálunk a szembeszomszéd kutyája nappal alszik, este 8-tól hajnalig pedig ugat, vonyít és nyüszít szakadatlanul
Zeng tőle az egész környék, nem lehet ablakot nyitni éjszaka.
Amikor meg mertem kérdezni, hogy ugyan jól van-e ez az állat, merthogy egész éjjel ordít akkor azt a választ kaptam, hogy az a dolga, hogy ugassonMondom oké
-
golya32
senior tag
válasz
Jazzos #38695 üzenetére
Kiszedem neked ha gondolod, csak ne nekem kelljen visszarakni
Esetleg még tudok alternatív megoldásokat ajánlani, pl kapcsozó a tetőkárpitba ahol lóg nem szép de esztétikus.
Nyulon is van egy srác, de neki is ki kell szedni..
Sajnos én is megszívtam az A3-al, és az esztétikus megoldásnál maradtam.. -
golya32
senior tag
válasz
Jazzos #38205 üzenetére
Bocsánat azt gondoltam javítást vállalsz nekik.
Nekem gondom volt az l200 nál, a veterán is kint hagyta az esőben, egy egyszerű szilent csere 3 hónap volt, nyilván nem ebben volt a pénz. A puntónal sima olajcserénél a régi tömítések rakta össze elfolyt az olaj nem volt garancia.
Ez már 4 éve volt biztos változott azóta, én meg kipróbáltam a környék többi szerelöjét katasztrofalis a felhozatal. -
doc
nagyúr
válasz
Jazzos #37710 üzenetére
En reszecskeszuro-tisztitast akartam bedobni mint otletet, de ez sem rossz
Anno mikor kb 10 evvel a jogsi megszerzese utan eloszor ultem autoba, konstataltam (visszauton) hogy mennyivel jobban megy a kis Swift ha kiengedem a kezifeketMukodott ugy is rendesen, csak kicsit jobban kellett nyomni a gazt
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #36299 üzenetére
Haha, teljesen jogos. 2018 nyara ota nem voltunk otthon, de altalaban belejovok a jobb oldalba, mire kijovok a repteri parkolobol
Koszi sracok, lehet ez a 83-as lesz a befuto, bar a cseszneki pihenohelyen a kv+cigi kombot nem szivesen hagynam ki. 20+ eves tradicio.
Amugy a 83-as meg mindig olyan szar? Latom, hogy elkezdtek tavaly a gyorsforgalmi, 36km-es szakaszt, de az 2023, vagy megkesobb, mire befejezik.
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest