- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Mosógép szerelőt keresek, a régi emberem abbahagyta
Tudtok ajánlani?
Illetve olyan szakit, aki fel tud újítani gázkazánt. -
envagyok
veterán
válasz
ladopapa72 #40305 üzenetére
Köszönöm
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Teka mosdó csaptelephez keresek kart alkatrésznek.
Van ötletetek Győrben hol érdemes keresni? -
envagyok
veterán
válasz
Joker88 #40257 üzenetére
Esetleg jó körzeti orvost ismer valaki, aki normális, és más körzetből is vállal betegeket?
Utánaolvastam, elvileg szinte minden kezelést meg lehet kapni TB-n keresztül.
Tegnap sikerült 50k-t kidobni feleslegesen egy CT-re, és egy húzásra, és nagyon mérges vagyok, hogy utólag kiderült, idegkezeléssel is meg lehetett volna oldani :/
Persze bonyolult, mert ferde gyökér, stb. És mikor a körzeti azzal jön, hogy kell 30k-ért egy ct, aztán kitalálja, hogy menthetetlen, húzni kell, de ő nem húz, hanem az egyébként ott rendelő körzeti kolléga szájsebészeti magánrendelésén huzassam ki 90k-ért, majd a szomszéd helység körzetise kihúzta 5 perc alatt 20k-ért. Ja és a körzetis nagy ötlete, hogy legyen implantátum 500-600k/fog, és ő egyből ötöt is kihuzatna, a 6 fogért 3M ft-ot kérve.
Komolyan rablóbanda.
Mintha jönne valaki, hogy hibás a pc-je, amin egy 2000ft-ot érő ram modul romlott el, aztán vetetnék vele egy több milliós gépet, ahelyett, hogy kicseréljem a tossz ramot. -
envagyok
veterán
Sziasztok
Győr környékén normális fogorvost tud valaki? -
envagyok
veterán
Sziasztok
Korrekt konzolos szakit ismertek Győrben (xbox 360)?
Köszönöm -
envagyok
veterán
Keresek 512MB, 1GB, 3GB, 4GB Compactflash memóriakártyákat.
Ha esetleg valakinél lapul régi fényképezőgépben, vagy y fiókban, írjon privátban. -
envagyok
veterán
Tényleg
Számtech boltba nem keres valaki eladót/rendszertechnikust? -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #39995 üzenetére
Interdiesel
-
envagyok
veterán
Szélvédőt kell cseréltetnem.
Tudtok ajánlani rá valakit?
Köszönöm -
envagyok
veterán
Sziasztok!
Keresek 34 col körüli ultrawide monitort lehetőleg helyben, hogy ne kelljen postázgatni.
Köszönöm! -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #39937 üzenetére
Orbán Barbara Nora Atelier
Nagyon profi
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #39877 üzenetére
Ezeket én is láttam, de kínából láttam komplett kijelzőt 10k körül, cserére már nem vállalkoznék, arra lenne jó találni valami jó kis autórádió szerelőt, a másik kocsi is hol kiadja a cd-t, hol nem.
Régen volt a Blaupunktos Tóni bácsi a Nagy Imre úton, meg egy srác az Ipar úti körforgalomnál a panel aljában, de egyik meghalt, másik eltűnt. -
envagyok
veterán
Fiat 500L rádiónak be lett törve a kijelzője.
Ad képet, csak az érintő funkció nem működik.
Esetleg ismertek szerelőt, aki a touch részt, vagy a kijelzőt ki tudja cserélni?
Esetleg olcsón bele gyári rádiót?
-
envagyok
veterán
Nálunk a gázkazán szarakodik, a víz ráeresztő csap hiába van zárva, felmegy a nyomás 2.5 bárra, ami nálunk a víznyomás. A kazán egy Westen boyler digit 240/40 melegvíztárolós kazán.
A típus szerelője múltkor egy 2 ezer ft-os biztonsági szelepet cserélt ki kb 30 perc alatt 50e forintért, szerintem kb innentől gazdasági totálkár lenne a javítása az egyébként hibátlanul működő kazánnak, van melegvíz, fűt is, csak előfordulhat hogy elereszt a vízből fűtés alatt. 10 éves kazánra százezreket költeni felesleges, mert mindig tönkremegy valami benne. Ha leeresztem a vizet, utána akkor halk vízmozgást hallok a melegvíz tárolónál, egész míg fel nem megy a nyomás 2 barig, azt neten 240000ft-ért láttam.
Azon agyalok, hogy mit tegyek.
a: tojok rá, ameddig megy, hadd menjen
b: veszek egy villanybojlert, a gázkazánt csak fűtésre használom
c: kazáncsere
Ti mit tennétek?
Utóbbinál úgy érzem itt már szerelőhöz kell kazántípust venni, amihez ért. Ismertek esetleg olyan szerelőt, aki jó, és normális árakon dolgozik?
Vagy melegvíztárolós gázkazánból tudtok ajánlani típust?
Köszönöm -
envagyok
veterán
Keresek olyan átalakítót, amivel s-vhs vsgy kompozit videójelből vga jelet lehet előállítani.
-
envagyok
veterán
Keresek márkás (sony, commodore stb) képcsöves kis méretű tv-t, stúdió monitort, monitort.
Színes kell.
10-20 colig
Compozit vagy s-vhs bemenet mindenképp legyen rajta, ha rgb vagy vga is van rajta, az külön öröm. -
envagyok
veterán
Sziasztok.
Gyerekágy összerakáshoz keresek üzletet Győrben, ahol a képen látható cuccokból tudok egy helyen mindent megvenni.
[kép]Köszönöm!
-
envagyok
veterán
Keresek akár soros vagy ps2-es, vsgy usb-s akár wireless hanyattegeret (trackball)
Ha valakinél van, írjon nyugodtan. -
envagyok
veterán
Rászoruló családnak keresek hűtőszekrényt, 2.gen vagy fiatalabb laptopot olcsón.
i3 is jó, az se baj, ha rossz az akku, nincs háttértár, vagy vannak rajta kisebb esztétikai hibák.
Ajándéknak venném. -
envagyok
veterán
Én gyors, korrekt, olcsó közjegyzőt keresek.
-
envagyok
veterán
válasz
ladopapa72 #39361 üzenetére
Mennyi idős a gyerek?
A pedagógiai szakszolgálat teljesen jó választás a Márvány utcában, vagy ha iskolás, mindenhol van ilyen segítségnyújtásra kijelölt személy. -
envagyok
veterán
Ha valakinél vannak feleslegea régi kicsi CompactFlash, microsd és SD kártyák, akár 128MB-tól, régi fényképezőgépből, PDA-ból, írjon.
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Tűzijátékot hol érdemes venni? -
envagyok
veterán
Keresek 45-ös korcsolyát is.
Használt is jöhet ha olcsó és szép. -
envagyok
veterán
Győrben kompresszort hol érdemes vásárolni?
ALDI, LIDL most üres sajnos, pedig a 3 év gari miatt szeretek ott venni. -
envagyok
veterán
válasz
Dorien #39181 üzenetére
Akinek van pénze majomra, legyen banánra is.
Mercedesre könnyen összejön 7 számjegyű szervízköltség.Egyszer voltam egy haver mercijéhez venni pestem merci bontóba cuccot.
Álltak ott hibátlan gyönyörű s500 s600 limók, kérdeztem ezek hogyhogy ott állnak?
A bontós mondta, hogy ezeket megvették a fukszos népek, aztán valami elektronikai modul beszart bennük, és nem volt pénzük megcsináltatni, mert mind beszarik, bontott nincs emiatt, utángyártott sincs, a gyári pedig mondjuk 840000Ft
Inkább betolták bontóba.
Nálam is már kerreg a BMW-ben a kettős tömegű.
Pakolom is félre a százezreket cserére, szerencsére nem csak gyári van. -
envagyok
veterán
Még ha valakinél esetleg hempereg még épp használható tablet, pár perifériára szorult (likócsi hajléktalanszálló, szarvas utca, stb) ismerősöm részére keresek, csak hogy tudja ügyeit intézni, munkát keresni, stb.
-
envagyok
veterán
Intel gyári rézmagos hűtőket, vagy annak megfelelőeket keresek 115x foglalathoz.
-
envagyok
veterán
Dell SE2722H monitort keresek újat 43000Ft-ig ha valaki tud segíteni a beszerzésben, írjon.
-
envagyok
veterán
Ha valakinél van felesleges régi lcd monitor ( kis méret és 4:3 arányú is jó, csak működjön) keressen meg privátban.
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38972 üzenetére
Miért ne tennél.
A csavarlazító hátulján a használati utasításban sehol sem szerepel, hogy kerítésre nem lehet fújni.
Ezért senki se büntethet meg.
Az usa-ban pl. simán beraktak elő állatot mosógépbe, szárítógépbe, mikróba, mert a kezelési könyvben nem szerepelt.
Nem tudtak velük mit csinálni, azóta benne van a kezelési könyvben -
envagyok
veterán
Ismertek jó mobilteló szerelőt?
Illetve keresek szép állapotú telefont.
Ami fontos:
Amoled kijelző, sztereó hangszóró, IP68 vízállóság, készítsen jó fotókat, és legalább egy teljes napot bírjon átlagos használattal.
Jó ha van még jack fülhallgató csatlakozó és microsd bővíthetőség.
Leélt teló is érdekelhet, de csak nyomott áron. -
envagyok
veterán
válasz
tupacamaru #38921 üzenetére
Ami az első képen van.
-
envagyok
veterán
válasz
tupacamaru #38919 üzenetére
Az első képen látható cuccot egy csokiért vinném.
-
envagyok
veterán
Zajlik az élet Győrben
[link] -
envagyok
veterán
válasz
ladopapa72 #38887 üzenetére
Túl korrekt vagyok én polgármesternek.
Hamar kidobna a rendszer. -
envagyok
veterán
válasz
Dorien #38878 üzenetére
Szerintem műanyag, de nem fogdoztam meg.
Mert bornapokon megértem, hogy a színvonalba nem fér bele a műanyagpohár, igaz ott se kellene az emberre erőltetni, hogy vegye meg, bár ha jól emlékszem, le lehetett volna adni.
Igaz oda se megyek már, deci borokért nem vagyok hajlandó 1000ft-okat adni. Azért a ×10 ár, mert "fesztivál" van durva rablás.
Igazából a problémám nekem az volt, hogy az árlistában ott volt, hogy sör x Ft, sehol nem volt írva, hogy csak pohárvétel után lehet meginni, ezért mondtam csapolás után, mikor a csaj mondta plusz majdnem egy ezres, hogy kenjék a hajukra.
Dodzsem is 2000ft, szerencsére volt ismerős, aki adott pár zsetint ingyen.
És ez részben a városvezetés pofátlansága miatt van, mert eszméletlen sápokat kérnek, bár a szentlélek tér nem a belváros, plusz a kereskedő is beáll a sorba.
Aztán így lesz a kb 400ft/L értékű csapolt sörből 3600Ft, meg az 50Ft-os pohárból 900ft.Viszont furcsa, hogy máshol, például Zalaegerszegen minden pont fele, vagy kevesebb. Ott 500-1000Ft a Dodgem, pohárvétel nélkül lehet egy sört inni 500-900Ft-ért.
Na ezért kezdem én nem szeretni Győrt.
Itt születtem, itt és a szomszéd faluban éltem mindig, de már kezdem úgy érezni, menni kellene.
Leginkább külföldre. -
envagyok
veterán
Pfúú ez a bucsu de durva.
Szerencsére péntek szombat kimaradt, így nem volt meg, csak hallottam az exgóré seggnyalásáról.
De ma rámerőltették elmentem.
Veszek a gyereknek egy jegesteát, 900ft, hmm oké, magamnak egy meggysört 1800ft-ért, aztán mikor kimérték, kitalálták, hogy 900ft még a pohár, de vigyázzak rá, mert később még tudom használni.
Hamar elmondtam, mit csináljanak a meggysörükkel, ha már nem szóltak előre.
Hajtó Petike és a kus bagázsa egyre gusztustalanabb.
Na mind1, így jártak. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38835 üzenetére
Ez benzines vagy dízel?
-
envagyok
veterán
válasz
tupacamaru #38833 üzenetére
A dom 32MB és a sata-pcmcia átalakító érdekel engem.
-
envagyok
veterán
Én is keresek 22-24 col ledes monitort.
Ma esetleg? -
envagyok
veterán
válasz
Diák66 #38749 üzenetére
A cseszneki vár alatt is van egy gyönyörű túraút barlanggal.
Aztán ott van vinye mellett a likas (vagy lukas?) kő.
A porva-vinye távot (kb 3-4km) úgy szoktuk lejárni, hogy Győrből vagy útközben nyúlról vonattal elmegyünk porváig, a vasútvonal gyönyörű a vinye-porva szakaszon, és vinyéig visszasétálunk a cuha mentén.
Vinyén ott van még egy barlang (kőpince barlang) és egy forrás, a vasútállomás mellett jó kis büfé vagy a kőpince fogadó, és játszótér. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38667 üzenetére
Megnéztem a Győri fürdőt, hát nem sokat fognak minket ott látni.
Egy koncepciótlan borzalom a főnökség által kitalált 7 tengeri csillag egy önjelölt kamu.
Tőlem egy tengeri uborkát kapna
Kezdem a kevesebb pozitív élménnyel, amikbe sajnos szintén volt átgondolatlanság miatt rossz szájíz:
A gyerek és a felnőtt csúszdák szuperek.
A gyerek csúszdánál ami rossz:
Nincs személyzet, aki ott irányítana, ész nélkül csúszik mindenki, anyukák lecsúszva a kicsivel pancsikálva ott maradnak, aztán negyvennel rohan beléjük a következő.
Fent meg pár kölyök terrorizálja a többit, verekednek.
Nincs a lépcsőknél semmi szín stb megkülönböztetés, és miközben ezerrel spriccel a szemedbe a víz, ne vétsd el.
Gyerkőcnél is majdnem egy törés, és üvöltés lett a vége.
Túl hideg a víz, ráadásul túl erősen veretik a gyerekekre felmenetelkor.
A felnőtt csúszdán a liftről és lépcsőről felérkezők között volt vita, a sorrend miatt.Ennyit a pozitívumokról, jöhetnek a negatívumok:
Van egy fedett, zárt sportmedence, aminél nincs fellépő a beugráshoz, én eleve útálom a zárt fürdőket, hatalmas zsivaj, forróság, a régi sportmedence sokkal jobb volt.
Ezen és a régi rész szabadba kijövős részein kívül konkrétan 2medencepocsolya van.
Egy három szinten eltolt "lagúnának" nevezett csípőig érő vízű igazából nem tudom mire jó medence, 34 fokos fehéres fátyolos öblítőszagú vízzel, kb mintha a csatornából jött volna ki, és tiszta szemét volt a medence alja. Gusztustalan volt.
Meg van egy kis kör alakú medence, abba bele se mentem.
Aztán ennyi.
Belülre a régi épületbe raktak még egy 10cm es és egy 30cm mély pancsolót meg egy kis csúszdát gyerekeknek, de iszonyat meleg, fülledtség és pára volt, menekültem onnan.
Kint egy játszótér van még, valami iszonyat büdös puha granulátummal borítva, amin megmaradni nem lehet, égeti az ember lábát.A jó kis cziráki medence helyett pedig csináltak egy pára parkot, tulajdonképp semmi sincs ott, csak pár párát lehellő, vizet csorgató fémtárgy. Alul meg a büdös forró gumigranulátum. Elpazarolt területnek érzem, funkciótlan. Szinte senki se volt kíváncsi rá, néha odament 1-2 gyerek, de pár perc után mindenki megunta.
Összességében ami még fura volt nekem, hogy nem volt sehol se lehetőség vízbe ugrani.Kaját, italt nem vettem, így a minőségről, mennyiségről nem tudok beszélni, de az árakat megnéztem.
Üdítő 850ft, sör 1200ft-tól, koktélok 2500-3000ft, köretek kb 1000ft, savanyúságok kb 1000ft, lángos kb 2000ft, főételek 3000-15000ft, jellemzően 5000ft körüli árakkal.
Magnum 1200ftNekem 3 főre a több mint 20k belépő túlzónak tűnik az adott szolgáltatáshoz képest.
Sajnos az "olasz" tesvírekből is sokan voltak, sajnos a rosszabbik részükből.
Még ami rossz, hogy nehéz árnyékos helyet találni, a medencék környékén kb 7 fa van, állandóan menekültünk a nap elől. Az öltözőszekrények is érdekesek, mert 2 részletben vannak, félórát bolyongtam (nem csak én, mások is) , mert nem találtam a szekrény számot. Infó persze nullaSzombaton a nagyteveli tónál voltunk (családi belépő: 2400ft és hárman jól laktunk 6000ft-ból)
Kérdeztem a gyereket vasárnap este hazafelé, hogy hol érezte jobban magát. A választás a tó volt.Furdő szempontból a Pápai sokkal jobb, mondjuk oda el tudnék képzelni egy jobb gyerek csúszdát, de sokkal több/jobb medence van.
A Sárvári is bőven jobb ennél. Ott az étel árak is jóval mérsékeltebbek. -
envagyok
veterán
Rosszabb sokkal még Borkai idejénél is minden.
A Balog meg ezekhez képest egy szent volt. -
envagyok
veterán
válasz
bendeguz76 #38674 üzenetére
Most ez komoly?
Kaját piát be lehet vinni?Az előzőekhez: szívemből beszéltek, papagájbuzi lett az egész város sajnos
-
envagyok
veterán
válasz
Balinov #38658 üzenetére
Nálam a bestseller:
Egy napokra:
Nagyteveli tó (tisztább mint a balcsi)
Sárvár
Pápa
Balcsi (tihany/almádi/füred) a retró feeling miatt
Hosszabb távra:
Horvátország/Garda tó és környéke.
Mindent egybevetve olcsóbb mint a fentiek szállással.A győri fürdőt egyszer majd kipróbálom.
-
envagyok
veterán
válasz
Dryman #38641 üzenetére
A beton köbméter ára olyan 40k körül van, 8 köb 16-os kavics kellett, és 80 zsák cement, ez olyan 10köbméter beton (23m hosszan 40-50cm mély 30cm széles sávalap, rajta 5 sor zsalukővel. A kavics+cement ára volt 240e.)
Meg a mixerkocsit 2x kellett volna hívni, egyszer az alaphoz, egyszer a zsalu kitöltéshez, de még lesznek hídfejek is, bár azt talán lehet egyszerre a kerítéssel.
Aki csinálja, adta a legjobb árajánlatot, kb 50-60%-át másoknak, igazából nekem mindegy, hogy ő keveri-e, vagy hozatja, de mindenképp így lesz a legolcsóbb.Azon agyalok még, hogy a fedlap ragasztásra azt mondta, hogy 3800ft/m a munkadíj, azt megéri-e vele csináltatni, vagy azzal elszórakozzak magam.
Gondolom nem túl bonyolult. -
envagyok
veterán
20-as zsaluelem, cement, 8mm vas, 0.16-os sóder
Ezeket hol érdemes beszerezni? Győrújbarátra szállítva kellene. -
envagyok
veterán
Medencébe skimmerbe klór tablettát hol a legolcsóbb megvenni?
-
envagyok
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Elnézek a BNF-be és a Jola-ba (ide csak árakért), KMI-be akkor.
-
envagyok
veterán
Tudtok Győrben korrekt ajtó eladó/beépítő céget?
-
-
envagyok
veterán
"DÉZSI POLGÁRMESTER PAPAGÁJAI TRÓNOLNAK MAJD A VÍZI ÉLMÉNYPARK GYEREKRÉSZLEGE FELETT" -Kisalföld.hu
De most komolyan
A karácsonyi vásáron is papagájok röpködtek a falvetítésen a karácsonyi műsoron, készült papagájos játszótér is a kálvária úton, és még ki tudja, hol, és most papagáj a fürdőben is.Azért mert a polgármester papagájrajongó, nem kellene ezt mindenkire ráerőltetni.
Komolyan vicc ami Győrben folyik, Borkaival kezdve, aki még beszélni se tudott rendesen, máig nem értem hogy lehetett igazgató, ilyenolyan bizottsági tag, a végén meg polgármester.
És Magyarország 6. Legnagyobb városáról beszélünk.
Meg hogy a "lakosság kérésére" fizetősök már a lakótelepek is
Vicc ami itt megy.
Szégyen.
Ha nem itt laknék, és egy Győri mesélné ezeket nekem, nem hinném el, mert annyira abszurd. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38514 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Esetleg Zilog Z80 processzor nincs valakinek felesleges?
Sok mindenben van/volt:
[link] -
envagyok
veterán
Sziasztok
Győrben hol van lehetőség minden közművet (gáz, víz, villany) lehetőleg egy helyen és a leggyorsabban átírni? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest