- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Egy kis infó kellene a szlovák bevásárlós kollégáktól.
Lidiben mától érvényes 0.39-es szlovák sör akciók valóban léteznek? Zlaty, Kruso, stb. Csak azért kérdezem, mert múltkor ismerős volt kint a nagymegyeri lidiben és a szórólapon lévő 0.34-es staroprament egy az egyben letagadták. Nincs, sosevót.
-
-
Jazzos
őstag
Az régen volt, már kint sem kapsz ennyiért szerintem.
Nem arra gondoltam, hogy okosban, hanem hogy kb hetente 5 percet rászánva megtalálod hogy hol mit éri meg venni. Nekem kissé könnyebb, 9-re járok és ha bevásárlás van, akkor nem 8:30-kor indulok hanem kb 8:10. Aldiban alig vannak, Sparban az automata kasszák miatt kb 3 perc az egész bevásárlás. Néha Lidl ha valami nagyon extra van. Metróban pedig full extra sóherkodás a lejáratközeli cuccokkal néha. 4.5 kg-s érlelt marhaszegy 4.500/kg-ért
-
Jazzos
őstag
válasz
PociAti #40276 üzenetére
Én is ezt érzem, hogy csak a propaganda megy, igazából a sörön kívül mindent el lehet intézni itthon. Akinek meg sörre van szüksége, igya magát milliomosra Szlovákiából.
Nekem csak a Vuse hiányzik, havonta egy villanycigi elfogyna ha lenne, de itthon nincs. Klasszik cigi meg az Iqos és társai pfúj.
-
Jazzos
őstag
Tescoba tényleg nem járok, banánt néha veszünk 1 kg-t 400-500 Ft körül, amikor jól néz ki, hát 100 ft-ért nem járok át. Kilós kávé 4000 ft volt decemberig itt mellettünk a wellmarkban, Tschibo caffe crema, most már 5500, kint meg 6000 felett lett volna akcióban. Almát vettem metróban 350 ft/kg-t 13 kg ládában idén télen vagy 5-6-ot, bár volt amikor 400 ft. sztem kint inkább 400-500-tól indult meg még több is volt. Tojást Koroncóról hozatunk 750-800 ft között szokott lenni akkora, hogy a 10-es dobozt alig tudod lecsukni. Szóval továbbra sem értem. Egy kis tudatossággal itthon is sokat ki lehet hozni.
-
Jazzos
őstag
Én is nézegetem egy ideje a Kaufland újságot minden héten, de 1-2 sörön kívül kb semmi extra nincs benne, amit itthon nem lehetne annyiért megvenni. Tény, hogy Tescoba itthon sem járok. Inkább Aldi Spar, ami kell az 5 perc alatt elintézem amikor nincs nagyon forgalom, jellemzően hétköznap reggel.
Ja a Straropramen 200 Ft alatt tényleg vonzó... de hát nem vagyok sörös. Most azért igyam, hogy spóroljak? A víznek sem sokkal drágább köbmétere otthon. -
Jazzos
őstag
Dell Optiplex 980-as asztali masina működő állapotban ingyen vihető olyan ügyfelemnek, aki az utóbbi 20 évben vásárolt nálam.
i5-650, 4GB DDR3, 250GB HDD(100/100), Radeon HD4550, W7Pro/W10Pro licensz, telepített w10proval.
-
Jazzos
őstag
Hirdet innen valaki Facebookon? Sajnos (szerencsére) én Facebook negatív vagyok, de egyik ismerősöm ott szeretnék hirdetni a vállalkozását és folyamatosan eltávolítják a posztjait.
-
Jazzos
őstag
Válasz: a puding próbája az evés
szerk. na nézzük csak, mit mondd az AI:
"Az AMD Athlon II X3 435 processzor és 8 GB RAM rendelkezésére bár képes lehet futtatni a Windows 10-et, azonban érdemes megfontolni, hogy a rendszer igényei és teljesítménye miatt előfordulhatnak problémák. Az AMD Athlon II X3 435 egy 2009-ben piacra került processzor, és az idő múlásával a hardveres követelmények is változtak. A Windows 10 használata esetén előfordulhat, hogy a rendszer lassabban fog működni, különösen, ha modernebb alkalmazásokat futtat.
Ha a rendszer teljesítménye nem kritikus számodra, és szeretnéd a Windows 10 legújabb funkcióit, érdemes lehet kipróbálni. Fontos azonban előzetesen biztosítani, hogy a hardver kompatibilis legyen a frissítéssel, és hogy a szükséges meghajtók és illesztőprogramok rendelkezésre álljanak.
Van esetleg konkrét ok, amiért szeretnéd a Windows 10-et telepíteni? Talán segíthetek abban is!"Ugye-ugye, azt mondja érdemes kipróbálni. Hát ezt mondtam én is.
-
Jazzos
őstag
i3-7020u Dell notebook donornak vagy bármi... [link]
-
-
Jazzos
őstag
Lumia 640 akkut keresek kölcsönbe, amíg lementem a telefonszámokat. BV-T5C, köszi!
-
Jazzos
őstag
GTX 750-szerű VGA-t keresnék ésszerű áron.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #38961 üzenetére
Ja, sz*r emberek vannak, én nem a kutyára vagyok mérges. Mondjuk ennyi erővel meg a hangszórónak ugye az a dolga, hogy szórja a hangot, szóval lehet a szomszéd felé éjjel valami büntetőzenét indítani nagy hangerővel.
-
Jazzos
őstag
Autókárpitost tippet szeretnék kérni, elérte a plafont a fejem, pedig nem lettem magasabb.
Adorjánt próbáltam Gyirmóton, egyelőre ő a vészmegoldást, mert megcsinálná, de csak ha van emberem aki szétszedi és visszarakja, azt ő nem csinálná. Számomra jobb lenne olyan, aki komplett megcsinál mindent.
-
Jazzos
őstag
válasz
erdey_a #38470 üzenetére
Elég luxi ára van. Aki teheti inkább, válassza a hatósági áras tüzelőt. Persze az friss, meg fűrészelni is kell, illetve hasítani.
Nekem egy kis akácerdőm van, de mivel nem fűtünk fával, így abból csak keveset szoktam megtartani. Sütögetésre, hobbi célra inkább mondanám a csertölgyet, nem olyan erős szagú a füstje. Érdemes viszont nem tíz évig tárolgatni, mert az akáccal ellentétben ilyen távlatokban már romlik a minősége.
BBQ-nál is próbálkoztam száraz akáccal, visszatértem a cserhez. -
Jazzos
őstag
Olyan mocsok drága lett minden, hogy zsaluziás házba már születni kell.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #38220 üzenetére
Költséghatékonyan megoldani?
[link]
-
Jazzos
őstag
Lenovo T400-hoz keresek F5 billentyűt, mechanikával kompletten, köszi.
-
Jazzos
őstag
Mini töltés
-
Jazzos
őstag
válasz
envagyok #37352 üzenetére
Most már tényleg ráér akkor
Egyébként legkirályabb kerítés, ha bejön a rusztikus: bontott téglából oszlopt 2-3 méterenként, a mező részt pedig fel kell rakni hasított konyhakész fából, pl. jóféle akác. Száradhat jópár évig, aztán ha van nyers utánpótlás, be lehet venni a száraz fát és pár óra alatt újrarakni a kerítést a nyers fából. Double win. -
Jazzos
őstag
De jó, hogy 2012-ben építkeztem , mennyit spórolok most
-
Jazzos
őstag
Nyugi gyerekek, most 2-3 napig a covid WC-papírosok tankolnak, hosszú tömött sorokban, aztán nyugi lesz. Nekem még 150 km-t ír az autó, az 2 hétre elég.
-
Jazzos
őstag
Friss, ropogós i9 csakmost csakmáskoris: https://hardverapro.hu/apro/intel_core_i9-9900kf_uj_processzorok_eladok_teves/friss.html [link]
-
Jazzos
őstag
Nálunk is van utp toldó 500-ért, de ide már fórumosok nem nagyon járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest