- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó készlet Citroen acélfelnim, rajta Michelin CrossClimate négyévszakos gumikkal, illetve gyári Citroen dísztárcsákkal, csavarokkal. A felnik felületi rozsdásak (két éve nem használom őket), pici törődést igényelnek. A pakkot csütörtökön lehet átvenni Győrben, a Lajta úton. Az egészért együtt 20 000 ft-ot szeretnék kapni. Valakit érdekel esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Ma, Győrben átvehető motyó:
- [Ninjutso gaming egér] ,
- [Samu vezeték nélküli töltő] .
Ha mindkettőt viszed, kici alku belefér. -
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Van néhány eladó cuccom:
- [Acer Predator] ,
- [Logitech] ,
- [Corsair] .Valakit érdekel valami a fentiek közül esetleg?
-
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok'
Asus UX310 UQ notim sajnos elhalálozott...A kijelző illetve a gép közötti zsanér megadta magát, eltört, már be sem tudom kapcsolni a gépet.
Érdeklődnék, hogy valakinek alkatrésznek kell-e a gép (kijelző billentyűzet teljesen OK, illetve van benne egy 8 gigás RAM modul, ami kb. 1 éves). Nekem egyedül a HDD-re van szükségem belőle, illetve valaki segítségére, aki ezt ki tudja nekem operálni belőle, és egy külső USB-s házba betenni. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakinek nincs szüksége esetleg egy Case Logic Ibira laptop tokra ? 11-12 inches laptop, tablet tárolható benne. Zsír új, nekem sajnos nagynak bizonyult. 2500 ft-o kérek érte. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakit nem érdekel esetleg egy JBL T160 mikrofonos fülhallgató? Múlt hét vasárnap vettem a MediaMarkt-ban, kb. fél óra használat után nem lett szerelem a dologból...
3999 volt az új ára, 2500 ft-ért vihető. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakit nem érdekel esetleg egy makulátlan állapotú Thrustmaster GPX gamepad, amit PC-vel illetve Xbox 360-al egyaránt lehet használni? 5k-ért eladó! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Használt Xbox One játékokat keresek, normális áron. COD WW2, Forza Horizon 3 az, ami főleg szóba jöhet, de más is érdekelhet. Csak jó állapotú, angol/magyar nyelvű lemezek kellenek. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Mielőtt meghirdetem, megkérdezem itt helyben, hátha...
Van egy eladó X360E-m. 4gb belső memóriája + 500 gb-os MS HDD-je is van(ezt utólag vettem hozzá). Jár mellé egy Kinect kamera, tv tartó a Kinect-hez, egy vezeték nélküli meg egy vezetékes kontroller, kb. 40 darab játék lemezeken. A gép nem buherált, nem túl sokat használt, szép állapotú darab, az első perctől a mi tulajdununkban van. 65k-t kérnék érte cakkumpakk.
Valakit érdekel esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Srácok! Ma vagy holnap nem jár valaki véletlenül Szigetszentmiklóson? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Két kisgyerekem (6 és 8 évesek) mellé keresek német tanárt, illetve anyanyelvű "oktatót", aki heti egy alkalommal (lehetőleg szombaton) beszélgetne velük németül. Tudtok ajánlani valakit? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Lehetséges, hogy eladósorba kerül egy garnitúra (4 db) Good Year GT3 Eco nyári abroncsom, 185/65 R15 T méretűek. 2500 km-t futott gumikról van szó, 2017 3. hetében gyártották őket, szinte újak. A 4 darab csak együtt lesz eladó, 24000 ft-ért. Valakit érdekelnének esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Xbox360-hoz keresek angol nyelvű Fifa Street 3-at és magyar Fifa 14 v. 15-öt.
Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó, makulátlan állapotú Samsung Galaxy A3 2015 telefonom. A készülék fekete színű, T-függő, első perctől üvegfóliával védett, szilikon tokban tartott darab. A gyári tartozékokon (töltő, bontatlan headset, doboz) felül jár mellé egy plusz, még bontatlan szilikon tok is. 18k az ára. Valakit érdekel esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Helló!
A 32 gigás EVO+ UHS-I Samu MicroSd, amit 1 hétig használtam (55 hét garival, rajtam keresztül), 5k-ért eladó.
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakit érdekel esetleg egy 32 gigás Samu EVO+ UHS-I micro SD kártya? Néhány napot használtam, ez is kicsinek bizonyult... Gari egy év, én intézem, ha szükséges. Ára: 6k. -
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
A Fatányéros Vendéglő szórólapja nincs meg véletlenül valakinek? Elhagytuk a miénket... -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Kihasználatlanság miatt eladó egy kapszulás, piros színű Cremesso Uno kávéfőző. 2017.02.17-i vásárlású, doboz, számla, garanciajegy megvan hozzá (21 hó garancia!!!). Adok még mellé 24 db kávé, illetve 5 db teakapszulát is. Ár: 6k.
Ezen felül eladó egy 16 gigás Sandisk Micro SDHC CL10 kártya, adapterrel, számlával. 2 napot használtam, kicsinek bizonyult... Ár: 3k. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Sörért/csokiért nincs valakinek véletlenül egy OTG kábele elfekvőben? Köszönöm!
-
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Nincs valakinek véletlenül egy eladó, jó állapotú összecsukható vendégágya? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Van egy makulátlan állapotú gamer egerem eladó (Zalman M401R , egy hónapos, kb. 2 órát használtam, számlával, dobozzal adom, 3k-ért).
Ezen felül van egy Flatout Ultimat Carnage, egy Unreal Tournament 3 és egy Rise of Titans játékom, mindegyik kitűnő állapot, díszdobozos. 1500 ft/darab áron adom őket, mennyiségi kedvezmény ON! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Egy alig hordott G-Shock GD350 nem érdekel valakit esetleg?
Az óra a szokásos G-Shock funkciókon kívül (5 ébresztés, világidő, visszaszámláló, stopper, stb.) inverz kijelzős, illetve vibra ébresztéssel, riasztással is rendelkezik. 27k az ára. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakinek nincs véletlenül egy felesleges, minimum 1 méter hosszú USB 3.0-ás kábele (A-A)? Átvenném. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Srácok! Nem érdekel valakit egy bontatlan, egy évre szóló Office365 csomag 11k-ért?
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó Lenovo Ideapad S205 netbook-om. Paraméterei:
11,6-os kijelzó, AMD E-450 APU, 6320-as VGA-val, 4 gb RAM, 500 gb HDD (Seagate Momentus Thin, 16mb Cache, 100/100, kb. fél éves), Win 7 HP kód, 1-1,5 órás akksi, szép állapot. Jár mellé egy, a méretének megfelelő Case Logic laptop táska is. Irányár: 35 ezer ft. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó TRX Go szettem, TRX Force (Android v. IOS) app-al kiegészítve.
A TRX Amerikából rendelt darab, jó állapotú, kb. fél éves. Doboz, tartozékok, papírok megvannak. Az app eredetileg nem része a szettnek, ezt extraként adom hozzá. Teljesen offline, 12 hetes edzésterv, gyakorlat videókkal, tesztekkel stb.
Itthon ez a kombó nagyjából 40k-ból szerezhető be.
Kérésre küldök képeket. Az ár: 22k. -
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Valakinek nincs véletlenül kölcsönbe egy Xbox 360 HDD Transfer Cable-je (nem lennék hálátlan)?
Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Egy ismerősöm árul egy narancssárga G-Shock Gd 8900a-t. 07.24-ig garanciális, dobozával, számlával. Az óra makulátlan állapotban van, egyedül a szíj bújtató színeződött el picit. Képek privátban. 15k az ára. Valakit érdekel esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó, teljesen új, bontatlan JBL T300A mikrofonos fejhallgatóm. Valakit esetleg érdekelne 8k-ért? -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
A régebben említett Lumia 735 eladósorba került.
Fekete színű, T-s darab, még 3 hó garancia van rá. Kezdettől fogva tokba tartott, fóliázott kijelzős, makulátlan darab. Gyári tartozékok, doboz, számla + egy sárga Coloud Zound Lasso + új fekete szilikon tok jár hozzá.
Ára: 20k. -
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
Piackutatási szándékkal kérdezem, hogy valakit érdekel-e egy 20 hónapos Lumia 735, Win 10-re frissítve. A készülék T-s, fekete színű, makulátlan állapotú darab. Az első pillanattól kezdve tokban tartom, a kijelző pedig fóliázva van. Minden gyári tartozékkal, számlájával adnám. 25k-t kérnék érte. -
Ukraan
aktív tag
Üdv, Srácok!
Tudtok ajánlani helyi fényképészt, aki szépen és korrekt áron dolgozik? Egy esküvő megörökítéséről lenne szó. Köszönöm. -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valamilyen gyorsabb fajta SATA noti vincsije nincs valakinek eladósorban véletlenül? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakinek nincs véletlenül jó áron ojrója eladó?
Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Nekem nyomtatóval kapcsolatos problémám van... Adott egy multifunkciós Hp 2515. Patronokban még van cucc, szkenner is működik. Nyomtatásnál viszont csak áthúzza a papírt, fejek is mozognak, de semmit nem nyomtat a papírra. Mi lehet a gond? Érdemes vele szenvedni, vagy kuka? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Valakinek nincs véletlenül jó állapotú DVD tartó állványa, amit már nem használ? Pár sörért v. akármiért átvenném. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Valakinek nincs véletlenül ismerőse, aki Xbox 360-hoz való Kinect-tet árul, esetleg van neki,de nem használja? Megvenném. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Valakinek nincs véletlenül otthon elfekvőben egy jó minőségű, 1 méter hosszú HDMI kábele? Normális áron átvenném. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, Srácok!
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakit nem érdekel esetleg egy kb. 7 hónapos Concorde Raptor P40 dual SIM strapafon? Magát a telefont, meg a töltőkábelt tudom adni 6k-ért. -
Ukraan
aktív tag
Üdv, Srácok!
Nincs valakinek véletlenül paintball-os/airsoft-os/militarista ismerőse?
Van egy zsír új, MFH gyártmányú, horvát típusú málhamellényem, egy szintén vatta új BW kanálgépem meg pár bökőm eladó. -
Ukraan
aktív tag
Hoffmann a nevük. Megvan a számuk. Ha gondolod el tudom küldeni privátban.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27192 üzenetére
Helló!
Igen, a Dunakapu térnél a késes foglalkozik esernyők javításával is. Jó munkát végeznek. -
Ukraan
aktív tag
Nekünk ő lett a befutó. Remélem beválik.
-
Ukraan
aktív tag
Jamba, mm00
Köszönöm. Akkor kiterjesztem a keresésé FullHD-re, hátha akad valami korrekt áron valahol. -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
TV-s kérdésem lenne. Régi, képcsöves TV-nk elhalálozóban van, sajnos... Kinéztünk a helyére egy HD Ready LG-t. Digi kábel TV-nk van. Ha az antennakábelt simán rákötöm a lapos TV-re, normális (digitális?) minőségben jönnek majd a csatornák, vagy ehhez valami külön specces beltérire lesz szükség? Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
BalooTM: köszönöm! Megfogadom a tanácsot.
Más. A laposom vincsije kezd furán viselkedni. Bekapcsoláskor fura hangon működik, kb. mint egy csapágyas ventillátor. Ha a Windows elindul, a hang megszűnik. Mostanában már nem is indul el a Win elsőre soha, olvasási hibaüzenetekkel megáll a boot, megkérdezi, honnan akarok rendszert betöltetni.. Hard Disk Sentinel-t felraktam, teszteket többször lefuttattam, hibát az nem talál, 100-asnak írja a vincsit... Ötlet? Köszönöm!
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Lenovo Ideapad S205-höz keresek hátlapot (alsó műanyag borítás). Találtam Ebay-en eredetit, ami használt 50 dollárért, Aliexpress-en új, utánygyártottat 33 dodóért. Szerintetek melyikre érdemes beruházni? -
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Valaki nem tud minket megszabadítani egy régi, éppen most tönkrement Zanussi elöltöltős mosógéptől? 5. emeletről kellene lifttel leszállítani majd elvinni. -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Valakinek mai/holnapi átvétellel egy kártyafüggetlen, dual SIM-es Nokia 130? A telefon zsír új, kipróbálás erejéig kibontott, összerakott darab. EMAG-os rendelés, minden papírjával, tartozékkal, dobozzal. Menüje angol/német. Ára: fix 5k. -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Van egy zsír új, bontatlan XBOX 360 vezetékes kontrollerem, fekete színű. Eladnám 7k-ért. Valakit érdekel esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Ha valaki ma, holnap vagy esetleg hétfőn a Westend környékén jár, hívjon, legyen szíves. Szállításra lenne szükségem. Köszönöm!
Trémobil/5521935. -
Ukraan
aktív tag
Szerintetek az edigital-os Acer Liquid Z200 milyen lehet? Használható dual SIM-es telefont tudnak annyiból készíteni?
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Jó állapotú kompakt digitális fényképezőt keresek tartozékaival, 10k környéki áron.
Ezen kívúl szükségem lenne egy 2-4 gigás microSd-re, nagyon olcsón.
Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Valakit nem érdekel esetleg egy zsír új MH-s (Honvédségi) Victorinox készlet? Részei: Victorinox Forester bicska, MH logóval; Mini Maglite Krypton lámpa, dobozával, tartozékaival; a bicska dugóhúzójába tekerhető mini csavarhúzó; a bicska és a lámpa együttes fogadására képes, övre fűzhető bórtok. Ára: 12500 ft.
1, 2, 3, 4. -
Ukraan
aktív tag
Helló srácok!
Buta kérdés, de nekem nem egyértelmű a dolog. A mai okostelefonok (én konkrétan egy Lumia 735-öt használok) SIM kártya nélkül használhatóak? Konkrétan az okostelefon funkciókra, mint net, játék, FB, Messenger, Skype stb. gondolok. Köszi! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
10-12 collos notit keresek, jó állapotút, max. 40k-ig. Egyelőre csak felmérem a kínálatot. Köszönöm! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó, nem használt Mikov Fixir bicskám.Funkciói: kés, fűrész, konzervnyitó, üvegbontó, dugóhúzó, csavarhúzó. Nagyobb svájci bicska méretű, jó cucc. 8k az ára. Képek privátban. -
Ukraan
aktív tag
Helló Mindenki!
Fura dolog, lesz, de hátha... 29-én vasárnap vettem egy cipőt a Family Center-es Hervis-ben. Időközben kicsinek bizonyult, viszont a kb. 2 óra, amit a lábamon volt, kicsit látszik a talpán, emiatt nem lehet kicserélni. Kérdezem, hogy valakit nem érdekel-e egy 2 órát használt, új állapotú Skechers Arcade barna színű cipő. Bolti ára 14k, én 9k-ért odaadom. Egyébként 43-as méretű (USA 10, UK 9, 28 cm). Kérésre küldök képeket, illetve Marcal 1-en próbálható a csuka.
Ő lenne az egyébként. -
Ukraan
aktív tag
Helló srácok!
Hétvégén nem jár valaki véletlenül a Doboz nevű Békés megyei településen, vagy a környékén? Megkérném egy szívességre. -
Ukraan
aktív tag
Én inkább maradnék a Ti véleményeiteknél. Nem csipázom túlzottan ezeket a beárazós topikokat...
-
Ukraan
aktív tag
válasz
alitak #25314 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy ezzel kezdem a hétvégén a "bejárást", mivel ez közelebb van hozzánk.
Más
A húgom gondolkodik rajta, hogy eladja a laptopját. Kb. 2 éves, Packard Bell EasyNote TK, AMD E450-el, AMD Radeon 6320-al, 320-as vincsivel, 15,6-os HD LED LCD-vel és 2 giga DDR3-al. Makulátlan állapotú a gép. Szerintetek kb. mennyit érhet? Köszi! -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Hajnyíró géphez lenne szükségem olajra. A hozzá adott elfolyt... Ötlet esetleg, hogy hol tudnék beszerezni? Fodrászkellékes, illetve a Lajta út végi Fabory nem tudott segíteni... -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó, simapengés Gerber Paraframe 1-em, 5k-ért, illetve a Logi X120 hangfalpár is megvan még, 2 k-ért. Uraim, valaki? -
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
Van egy eladó Logitech X120 sztereó hangfalpárom (2,5k), meg egy néhányszor használt Nokia DT601 vezeték nélküli töltőm (3,5k) eladó. Valakit érdekelnek esetleg? -
Ukraan
aktív tag
Én most találtam egy, használatlan, agancs markolatú példányt. Fürész meg dugóhúzó is van rajta a konzerv ill. sörnyitó mellett. 8k-t kér érte a tulaj, kicsit sokallom... Jó minöségüek ezek a bökök? Mondjuk rosszat nem olvastam még róluk, Te vagy az elsö, akit "ismerek" és Mikov tulaj.
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Eladó egy darab zsír új, bontatlan, illetve egy másik, 4-5 alkalommal használt, fekete Nokia DT-601 vezeték nélküli töltő (ár: 5k illetve 4k). Ezeken kívül van még egy Logitech X-120 hangfalpár 2,5k-ért. Az örökélet frissítéses, Android-os Sygic is megvan még full Európa térképpel meg HUD-al, 3k-ért. -
Ukraan
aktív tag
Helló!
A Logitech X120 (2500), meg a Sygic még mindig eladó! Topiklakóknak kedvezmény, illetve ha mindkettőt viszed, akkor még olcsóbb a cucc. -
Ukraan
aktív tag
Helló!
Logitech X120 sztereó hangfalpár valakinek 2500-ért? Az Android-os Sygic is megvan még. Ha mindkettöt viszed, 6k-ért a Tiéd az egész. -
Ukraan
aktív tag
Üdv, Arcok!
Még mindig eladó az Android-os Sygic navi app-om, teljes Európa térképpel, örökélet frissítéssel, meg HUD-al (ez a szélvédőre vetíti a navi infőkat, ha a telefon a műszerfalon van). Én tavaly vettem 30 euróért, WP-ra váltottam, emiatt adnám el. -
Ukraan
aktív tag
Van egy zsír új, bontatlan, fekete színü Nokia DT-601 vezeték nélkùli töltöm is, 6k-ért, ha valakit érdekel.
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
A full-os Sygic még megvan. Ennyiért ajándék! -
Ukraan
aktív tag
BÚÉK, urak!
Valakit nem érdekel egy Androidos Sygic, teljes Európa térképpel meg HUD-al? 5k-t kérek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest