- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Most árulok belőle egy 600 ohm-os Black Edition-t. Nem kell?
-
Dorien
veterán
Köszi Druszám!
Jövő szombat délelőtt, ha jó neked... Medion Akoya, i5, 6GB RAM, 17,3", stb., még tőled vettem. Nem vészes a helyzet, mert szinte csak utazások során van használva, de azért már 5 és fél éve nyúzom. Nekem meg már jó ideje nincs idegzetem ilyen pepecselésekhez, inkább viszem egy rutinos szakemberhez.
-
Dorien
veterán
Há' de a Tesco meg a Spar az itthon is elég drága. CBA-t, Coop-ot ne is említsük. Penny az nyuggerbolt, az Aldi jó, a Lidl még jobb, csak mindig tömegnyomor van, annyira népszerű.
A listát meg nem akarom kritizálni, mert mindenki azt vesz, amit akar, de szerintem tele van egy rakat, szlovák áron is túlárazott cuccal. (Old Spice tusfürdő 1 liter 3700Ft - anyám, meg 7700Ft-os Leerdammer sajt - most vettem a Lidl-ben ~2900Ft-ért akciós ementálit)
Nyilván van az a havi mennyiség és összeállítás, amiért már érdemes kimenni, de az messze van a mi igényünktől...
-
Dorien
veterán
válasz
envagyok #40252 üzenetére
Dr. Révész Alíz, Aranyalma-Dent. Szájsebészeti műtétet is vállal, ha szükséges. A bölcsességfogaimat anno úgy kikapkodta, hogy észre sem vettem... Úgy rendbe tette a fogaimat, hogy már évek óta nem voltam kontrollon. Fogkőleszedésben meg a Szekeres Alice qrvajó ugyanitt. Tavaly év elején leszedte (kb. 1 órás véséssel) a fogkövet, utána a fogínyvérzésem is elmúlt és nem tért vissza. Überprofi csapat.
Persze ez örökletes dolog is és fogat mosni alaposan illik azért naponta min. 1x. Nekem a "Blend a Med 7" vált be. Lidl-ben is kapható. Illetve az agresszió kezelési probléma mindig a fogaknál szomatizálódik először. Szóval ha valakinek a fogprobléma krónikus, akkor az agresszióval, annak csatornázásával és nem elfojtásával, hanem irányításával érdemes foglalkozni pszichológiai oldalról. [link]
-
Dorien
veterán
válasz
tupacamaru #40178 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
Jazzos #40077 üzenetére
Én '99 nyarán azért melóztam, hogy tudjak venni egy 8GB vinyót.
Végül 10GB Quantum vagy Hitachi lett, ami hamarosan meg is makkant... Kaptam helyette egy 17GB hírhedt "bőrgatyás" Seagate-et, az meg ment vígan hosszú évekig.
(Akkor még Kaposváron laktam / tanultam.)
Balinov: Jól van, a C64 meg a 286 AT nekem is megvolt anno. Baromi jó kis játékok voltak már azokra is. Stratégia, fantasy RPG-k, stb.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
bundilolo #40004 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Citroen C2 HDi-nél. Volt egy hőfok, amit ha elért, akkor egy ponton el kezdett pisilni a hűtővíz. Hengerfej hibánál jó eséllyel fehér füstöt eregetne az autód meg keveredne az olaj és a víz. Olaj > szürke, fagyálló > barnás színű lesz. Ha ezek nem állnak fenn, akkor jó eséllyel csak ereszt valahol a rendszer.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #39803 üzenetére
Több már az, mint 10k.
De mindegy, mert még mindig ők a "legolcsóbbak". -
Dorien
veterán
válasz
Viperator #39780 üzenetére
Mármint kompresszor gumihoz? Vagy mire gondolsz?
Tatai MOL pl., illetve Nagy Imre Orlen, de ez utóbbi a múltkor csak felfújni tudta a gumit, leengedni nem.Nekem is kéne csekkolni, mert mintha elhúzna a kormány, egy futóműállítás meg már horror pénzekért indul a DAC pályánál is...
-
Dorien
veterán
válasz
scope2007 #39679 üzenetére
Ja meg a Melkovics Zolit és megkérdezheted, hátha vállal ilyesmit... [link]
Nyilván garanciát hozott alkatrészre senkitől sem fogsz kapni, szóval ha te szerzed be a vez.szettet, akkor jó alaposan csekkold le, hogy tényleg az való-e az autódba.
Nekem is vez.cserés lesz az egyik autóm hamarosan, már 105e km és 6 év telt el a csere óta. Van hozzá bontatlan, de már 5+ éves szettem, amiből a szíjat a biztonság kedvéért kukázom és rendelek belőle vadiújat.
-
Dorien
veterán
válasz
SyMbioTe #39524 üzenetére
Jó ez a smash burger? Olvastam már a koncepcióról, de még nem kóstoltam...
Balaton, déli-part:
Tegnap a fonyódi mólónál ettem hambi menüt (Fonyód burger, steak burgonya, coleslaw), az 3890Ft-ért kiváló volt.Ja meg a hurka-kolbászos is isteni Fonyódligetnél a vasúti átjáró mellett. (+rántott hagymakarika, koviubi, kenyér, mustár) Balatoni árakon az is korrekt.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39377 üzenetére
Kösz az infót!
(Ne legyen rá szükségem...)
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Szívesen.
Majd írd meg, melyik lett... -
Dorien
veterán
BUÉK!
-
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #39257 üzenetére
Defekt? Persze, hogy volt.
Az is lehet, hogy a guminak nincs baja, de rozsdás a felni és le kell csiszolni, kezelni, hogy ne eressze ki a levegőt. A szelep is lehet rossz. Majd megnézik...
Reggel csekkold a keréknyomást, mert ha a felni legyúrja a lapos gumit, akkor kuka, nem javítható. -
Dorien
veterán
Merry Xmas!
-
-
Dorien
veterán
válasz
Ukraan #39081 üzenetére
Szóval R15 a felni is.
20k-ért simán megvettem volna, mert 11 éves nyárigumik voltak a C3-ason, ami májusban került hozzám.
Sok sikert az eladáshoz!
(Tipp: PH Gumis topik, FB Marketplace, Jófogás, Racing Bazár)Szerk. Kösz, de macerás lenne tárolni...
Valaki jól jár majd vele.
-
Dorien
veterán
Nézzetek egy kis Videómániát, ha akartok röhögni egy jót:
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #1 🌹💅 Nagy Ő
Jákob Zoli és a tűzforró lányok #2 🌹💅 Nagy ŐSzupcsi!
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39066 üzenetére
Tehát lényegében 1 szerelés volt csak, meg 5 centrír. - 19k-ért. Fasza...
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39063 üzenetére
Már meg is jöttem tőlük. (Jaki Gumi, Épfu telep, Fehérvári út 80.) Sec-perc alatt felszerelték a Debica Navigator 3-asokat, új szelepek, centrír. Nem kértem számlát, 13k.
kovacsroli: Megértelek. Néha én is úgy vagyok vele, hogy "OK, ennyi volt az ára, hogy megszabadultam ettől a gyökértől..."
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39059 üzenetére
"A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba."
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Kösz a beszámolót és részvétem. A Chapó gumisról én eddig csak azt hallottam, hogy ritka gyökér stílusuk van, de akkor ez nem csak ennyi...
Nekem elvileg 1-2 órán belül megjön a 4 évszakos szett és viszem az Épfu telepre.
Jaki Gumi, múltkor is tök rendesek voltak. -
Dorien
veterán
válasz
erdey_a #39043 üzenetére
Úgy legyen!
Közben én is ezt találtam: [link]"Az új úton 110 km/órás sebességhatár lesz érvényben, így időben nagy mértékben lerövidül a két város közötti út, nem beszélve arról, hogy külön szintű csomópontok is épülnek, jóval biztonságosabb lesz tehát az új 83-as.
Az új utat útdíj megfizetése nélkül használhatják a közlekedők."
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #39007 üzenetére
Melyik szombatra vállalták?
-
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #38982 üzenetére
Persze. Nyáron az élmény része eléggé tömegnyomor, de az úszómedence kellemesen hűvös, elválasztott pályákkal, ott el lehet úszkálni. Kétféle hőmérsékletű thermál, jó büdös kénes vízzel.
Fa szerencsére van elég, így nem probléma árnyékos helyet találni. A fenti lángosos teljesen felejtős, már valami 2000Ft a sajtos-tejfölös, és a múltkor kerek 1 órát vártunk rá, akkor döntöttük el végérvényesen, hogy itt többet nem eszünk... A fürdő környékén van pizzéria, étterem, érdemesebb oda kilátogatni, ha nem vittél kaját.
Az 1-es út nem fizetős.
-
Dorien
veterán
Asztali PC-be keresek HDD-t 4TB-tól felfelé...
Ajánlatokat priviben, köszi! -
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #38814 üzenetére
Tipp:
Papp István (ha még űzi az ipart - rég hívtam)
20/956-9717 -
Dorien
veterán
válasz
PociAti #38780 üzenetére
"2010-es The Guardian cikkben Dimitry Medvedev hangcuccát akkor 200k USD környékére saccolták, az több, mint 70 millió Ft. Abból a Hertz M1 hangfalpár önmagában kb. 26 millió. Oda azért kellhet a "normális" kábel."
Ja, aztán közben az alkoholista f*szkalap hetente fenyegeti a világot atommal.
Inkább egy golyó kéne a fejébe a többi barommal együtt...
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #38737 üzenetére
"...egy szinte könyörgött, hogy adjam el neki."
Nem könyörögni kell, hanem kicsengetni a vételárat. Az alkudozás a felének a feléből az mindig megy... -
Dorien
veterán
válasz
ladopapa72 #38691 üzenetére
+ meg lehet látogatni a Középkori parasztéttermet.
[link]
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #38686 üzenetére
Nyáron szaunázni?
Mi fürdeni szoktunk... -
Dorien
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest