- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Május 1. szeretnék óvodás korú lányomnak szülinapi zsúrt rendezni. Kb. 8-10 gyerek, 5 év körüliek lennének a meghívottak.
Tudtok esetleg ehhez megfelelő helyszínt, ami nem játszóház? A google-s találatok vissza sem írnak.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Nincs valakinek decatholonos kedvezménye?
Két biciklit kéne vennem -
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #40116 üzenetére
Mehetünk együtt...
Amúgy két ünnep között jártam úgy, hogy leparkoltam a Dunakapu mélygarázs lejárata előtti felszíni parkolóba (Bástya u.), kivettem a gyerekeket és elkezdtünk sétálni a piac felé, közben elindítottam a Simple parkolást. Végeztünk a dolgunkkal, megyek vissza ott a büntetés a szélvédőn, na mondom fasza. 10:38-kor megbüntettek úgy, hogy a Simple parkolásom 10:37-kor indult (amikor az rányomtam az alkalmazásban a parkolás indítására, nem voltunk 20 méterre a kocsitól).
Ebben az a szép, hogy emberünk vélhetően végignézte, ahogy kiszedtem a két gyereket, alig várta hogy elsétáljunk és már büntetett is.
Egyébként a Győr-Szol simán törölte a büntit, miután elküldtem nekik mail-ben a Simple parkolási nyugtát de na, az kiderült, hogy ünnep ide vagy oda, jóindulat a kanyarban sincs.
-
kovacsroli
senior tag
...vagy Dunakilitre, a Sári csárda kicsit messzebb van, de ott is lehet állatokat nézegetni, enni, meg ha az idő engedi sétálgatni is mert szép környék. Nincs most olyan hideg.
Ja, meg van az a lovarda Gyirmóton, annak is van étterem része, de ott még nem jártam, általában ha lovat látok az ellenkező irányba megyek.
Magas labda volt amúgy...
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek esetleg nincs kölcsönbe PS4 VR Worlds lemeze szilveszter estére?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
autószerelőt keresek.
Egy '18-as Insigniam van visszatérő DPF gonddal, amit a márkaszerviz úgy tűnik nem tud megoldani. Röviden: másodszor ég át a részecskeszűrő belseje, P226D hibakód, kormol. Injkektorok Bosch által bemérve, rendben. EGR rendszer márkaszerviz szerint rendben. Ezeknek a bevizsgálását írta elő nekik a gyártó, ők végeztek.
Olyan szakit keresek, aki nem tüneti kezelést végez, hanem hajlandó meghallgatni az autó kórtörténetét és képes megtalálni a probléma forrását. Nem baj, ha nem olcsó, nem baj ha hosszabb időre (<2 hét) le kell nála rakni az autót.
Januárban szeretnék pontot tenni az ügy végére.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek nincs kölcsönbe egy obd2 diag kütyüje? Csak egy hibakodot szeretnék megnézni a sajat automon.
Koszi!
-
kovacsroli
senior tag
Festett dekorfalat szeretnék csináltatni, ismertek valakit aki ilyesmivel foglalkozik?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Mofém zuhanyváltót kellene beszereznem, lehetőleg holnap. A pontos típus ugyan nincs meg, de mutatóba viszem a kiszerelt darabot. Szatmárinál kezdek reggel, viszont ha ott lyukra futok, nem tudom hova tovább.
Tudtok ilyesmi "vizes" üzletet ahol lehet készlet? Amúgy viszonylag alap csaptelep, nem ritkaság. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mielőtt más is úgy jár mint én...
A régi veszprémi úti ipari területen van egy magát autószerelőnek valló
szakember, valamilyen Zsolt. Egy tákolt lemezgarázsban dolgozik, lakatol meg "szerel", meg iszik is rendesen szerintem. Nem tudom mi járt a fejemben amikor egy ilyen csöves lepukkant környéken otthagytam az autómat javításra, korábban soha nem tettem ilyet, de most valahogy megtörtént. Talán azért mert a KwikFit-ben ajánlották és teljesen alaptalanul azt gondoltam hogy akkor nem lehet rossz.Futóművet javított majd elvitte az autót műszakira, első körben azt hazudta hogy a lefoglalt időpontban mégsem tudták fogadni, mint kiderült oda sem ment, majd a második próbálkozásnál azt találta ki, hogy azért nem ment át az autóm, mert 2 darab pici szürke matrica van a hátulján (10 éve). Ezen a ponton felhívtam a vizsgabázist és beszéltem a vizsgabiztossal aki elmondta, hogy semmiféle matricáról nem volt szó, azért nem ment át az autó mert az első féltengely gumiharangot gyorskötözővel rakta vissza a jóember, ami azt okozta, hogy a bal első féktárcsa (!) és a teljes kerék csupa olaj volt.
Visszahívtam aszakembert aki némi makogás után elismerte a hibát és megígérte hogy javítja és újra elviszi műszakira az autót. A következő műszakin aztán átment az autó, haza is hoztam, természetesen számlát nem tudott adni.
Másnap elvittem gumishoz visszacserélni a kerekeit mert nem a sajátnán ment vizsgázni. Csere közben a gumiszerelő szólt, hogy valami nem oké, csupa olaj minden. Mondom ja, tudom ez meg ez volt, nézzünk rá hogy sikerült-e lecserélni a gyorsközőt bilincsre. Itt vettük észre, hogy bár rakott rá egy megfelelő bilincset, de vélhetően a művelet közben sikeresen kivágta a gumiharangot.
Telefonon megkérdeztem az embertől, hogy mégis miért adta vissza így, fokozottan balesetveszélyes állapotban az autót, mire egykedvűen csak annyit reagált, hogy garanciában javítja. Nyilván nem vittem vissza, a javítást elvégeztettem mással, a számlával pedig visszaballagtam zsoltunkhoz. Legalább a felelősséget vállalta olyan formán, hogy kifizette az utólagos javítást, de azt azért a szememre hányta, hogy miért nem az ő nevére kértem a számlát, úgy el tudná számolni.A történetnek vége, illetve majd még a KwikFit-be beugrok hogy no offense, de senkinek ne ajánlják többé.
Ja, meg a bejegyzés eredeti célja: messziről kerüljétek el ezt a pancsert.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #39689 üzenetére
(kifutottam a szerk. időből)
Közben rátaláltam a Vidra úszóiskolára. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
4 éves lányom nagyon szeretne "úszóiskolába" járni.
Van ilyen Győrben? Tanítanak valahol ilyen kicsiket? Az egykori GYÁÉV-ben volt egy kis medence, arra emlékszem hogy ott gyereket oktattak, meg talán a PÁGISZ-ban is volt ilyen, de ezek 10-20 éves emlékek.Most nem találok semmi konkrétat az internetttten.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az öreg Fiestámmal van egy kis karosszéria bajom. Nem nagy mutatvány, csak letört a csomagtérajtó gázrugót tartó fém csöcs. Amire kasztni oldalon fel kell pattintani a gázrugót. Egy fém gömb gyakorlatilag, borsó méretű. Annyi csavar azért van benne, hogy beesett a kasztniba.
Szóval keresek olyan szakit, aki vagy hegeszt a helyére másikat (másik oldalon megvan a csöcs referenciaként) vagy kibányássza az eredetit és visszahegeszti.Sajnos két hét múlva pont műszakis, nem tudom ezért megbuktatják e.
Ismertek valakit aki tudna rajta segíteni?
-
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #39557 üzenetére
Igen, nekem is ment fejből anno.
Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban nekem ahol leginkább ledobtam a láncot az az volt, amikor bementem személyesen a plázába, húztam sorszámot, szépen kivártam, leültem az ügyintézővel szembe és azt mondta: "Tájékoztatom, hogy beszélgetésünket rögzítjük....."
Aztán lehet hogy más cégeknél is volt ilyen, hogy még a személyes beszélgetést is felvették, mindenesetre én ott találkoztam ilyennel először és azóta is utoljára.
És ami még nem hiányzik amióta digis vagyok, hogy senki nem hívogat hogy váltsak díjcsomagot vagy hosszabbítsak hűségidőt és adnak ajándékba vasedényeket meg fürdőszobai mérleget. -
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #39555 üzenetére
+1
Rengeteg kimaradás volt a szolgáltatásukban amíg Révfaluban laktunk, tv és net egyaránt. Ebből a net volt a legidegesítőbb, főleg a covid idején amikor hónapokig otthonról kellett dolgoznom. Mindemellett rohadt drága volt, 17 ezret fizettem havonta egy 300as (vagy 500as nemtom) netre meg egy nagyobb tv csomagra. Ezt dupla akkora nettel anno a digi egyharmad áron szolgáltatta. De most, itt Szabadhegyen is csak 8 ezret fizetek a gigabites netért és a 150 csatornáért.
De már a bekötés sem ment egyszerűen amúgy. Kijött egy ágrólszakadt ember, bekötötte, azt mondja fél óra és jó lesz, viszlát. Nem lett jó.
Kijött egy másik hasonló kaliber, azt mondja rossz kártyát rakott a tévébe az első szerelő, kicsréli, fél óra és jó lesz, viszlát. Nem lett jó.
Jeleztem az ügyfélszolgálaton, hogy most már nagyon szeretnénk élvezni a szolgáltatást amit másfél hete fizetünk.
Akkor odaküldtek egy fiatal srácot, tip-top munkásruhában, műszerekkel mindennel. Mondja a srác hogy ő a vidanet saját embere, sajnos nem sokan vannak mert mindent alvállalkozókkal csináltatnak. Körülnézett mondta hogy a legsilányabb anyagokkal szereltek mindent és szarul, össze vissza van dugászolva, előről kell kezdenie az egészet. Megcsinálta, azt mondja fél óra és jó lesz.Mondom figyelj, deja vu-m van, ezt ne.
Mosolygott és megadta a saját mobilszámát, hogy hívjam őt direktbe ha bármilyen gond van és azonnal visszajön. Aztán nem kellett hívnom. Ezt csak így a margóra, ez volt amúgy velük az egyetlen pozitív élményem.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
panel bejárati ajtó cseréhez keresek olyan céget aki az egészet lebonyolítja, beszerzi és kiszállítja az ajtót, hozza a beépítő embereket, elszállítja a régi ajtót.
Ha van valakivel jó tapasztalat, akkor köszi a tippet.
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy szerdán kb. mikortól kezdenek el üzemelni Kiskúton a játékok (ringlispil meg ezek)?
Délelőtt kivinniém a gyerekeket, de valamelyik évben belefutottunk (asszem aug20 volt) hogy kimentünk 9 körül aztán még semmi nem üzemelt. Ott elmondták a bucsusok, hogy nem éri meg délelőtt kinyitni mert annyira kevesen vannak.Köszi
-
kovacsroli
senior tag
Győrben és környékén keresek gyermekpszichológust.
Köszönöm az ajánlásokat. -
kovacsroli
senior tag
válasz
ladopapa72 #39292 üzenetére
Köszi ezt megtaláltam, de ebben is csak addig jutnak hogy:
"A nyomtatványt érdemes az illetékes önkormányzat honlapján keresni."
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van olyan, hogy temetési segély?
Úgy mondták, de semmi érdemit nem lelek fel a neten, főleg nem az önkormányzatnál.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Én még a jereváni uti lidl parkolóban tudtam venni egy marék kacatot 15k-ért
Kértem még ingyen 4 csomag ördögpatront, azt mondja a faszi "jaj az áldott jó szivem..." majd elröhögtük magunkat mindketten, tényleg annyira szürreálisak az árak
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #39138 üzenetére
Szia, csak gépet keresek
-
kovacsroli
senior tag
Ha valaki tud eladó PS4-et ne tartsa magában
Csak tulajtól , nomrális állapotú érdekel, gyereknek lesz.Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van egy IKEA Kritter ágyunk eladó, ha valakit érdekel írjon.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #39064 üzenetére
Az autón lévő kerekeket centroztattam, tehát fentlévő kerekek le, centír, vissza.
Ezen kívül egy ötödik felnit is vittem és egy rávaló gumit, amit felszerelt. A zacskót amiben vittem egyébként volt eszük széttépni mint egy pitbull, de újat már nem kaptam, csak bebaszták a'la natur a kereket a csomagtartóba, na mindegy.19 ezer forintos mutatvány volt.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dorien #39060 üzenetére
Azt a karcot én megmutattam volna a gumisnak, hogy "akkor a gumicsere ingyen volt, köszi".
Igen, teljesen igazad is van, amiért nem tettem meg az a következő, sajnos az autó azon oldalán egyébként is van 4-5 hasonló, ajtórányitásból eredő karc. Ezen látszódott, hogy friss, de nem akartam belemenni vitába, pláne ilyen bunkó emberrel.
Jaki gumi is nagyon közel van hozzám, köszi a tippet, másik autóra nekem is jön a négyévszakos, kipróbálom őket akkor.
SyMbioTe
Az lesz, be is másolom oda a kisregényemet. -
kovacsroli
senior tag
Chapó gumi, Szent Imre út
Megkíméllek benneteket egy rossz döntéstől így a gumiszezon korai szakaszán.
Új gumist kerestem, szimpatikus volt hogy van normális weboldaluk, közel vannak és főleg hogy lehet online időpontot foglalni. Szombat reggel 8-ra foglaltam is. Az első érdekesnek mondható esemény az volt, hogy ezt követően felhívtak, hogy van szombatra reggel 8-ra egy foglalt időpontom. Mondom igen. Nem tudnék e csütörtökön vagy pénteken jönni? Mondom nem, a nyitvartartási idő alatt én is dolgozom, ezért foglaltam szombatra. „Mindegy, akkor jó lesz az is, hello”. Hát hello.
Megérkeztem szombat reggel, egy 8 éves túlmozgásos, egyébként aranyos kissrác fogadott, ő a gumis fia. Benavigált a parkolóba amíg az előző autó ki nem tolat. Az előttem lévő tulaj vészjóslóan jelezte, hogy ő fogja (mármint a kissrác) lecserélni a kerekeimet. Rajta már érződött hogy valami nem oké.
Amíg ő ki nem tolatott, a kisfiú a leparkolt autóm felnikupakjait kezdte el leszedni. Kezében egy fém kampó, azzap próbálkozott, a kupakok nem akartak jönni, folyton lecsúszott a kampó, így karistolva a felnit. Szóltam neki, hogy inkább várjuk meg a felnőtteket. Beálltam, elkezdődött a munka, csak centírozást kértem. A gumis egy hátsó helyiségben centírozta a kereket, majd amikor végzett, szólt a kisfiúnak, hogy gurítsa előre. Milyen aranyos ez leírva. A valóság az, hogy a 19”-os kereket a 8 éves gyerek nem tudja biztonsággal gurítgatni, főleg nem egy szűk műhelyben 40 centire az autótól. Nem is okozott meglepetést, amikor elesett és eldőlt a kerék. A szerencse az volt, hogy nem pofára hanem a háruljára dőlt a felni, a mégnagyobb szerencse pedig az, hogy nem az autó felé dőlt. Itt mivel a víz levert, odaléptem hogy felsegítem a gyereket meg inkább majd én odagurítom a kereket. A gumis kinézett hátulról azt mondja, „hagyd csak, megbírkózik vele, fiam döntsd a bal hátsó féknek”. Oké, ott maradtam egy lépésre, hogy el tudjam kapni ha ismét borul, de most sikerült a művelet, odaért a bal hátsóhoz, és nekibaszta a kereket a féktárcsának, volt hangja.
Ezen a ponton összenéztem a gumissal, látta szerintem hogy az ájulás kerülget, ezért hátrahívta magához a gyereket, ott segített.
Felkerültek a kerekek, légkulcs, nyomatékkulcs és azt hittem már megúszom, amikor a kisfiú kijött újra hátulról, egy ~1,5 méterre kihúzott fém mérőszalaggal és azt mondta, ez a varázspálcája, mondom komoly. A következő pillanatban a varázspálca megtört és ahogy a vége lenyekkent, egy centis karcot sikerült belevarázsolni a jobb első ajtómba. A kisgyerek rámnézett, azt mondja „bocs”. Milyen jólnevelt.
Végül további károkozás nélkül sikerült elhagynom a helyszínt, csak előbb egy akkora összeget kifizettem erre a műveletre, amit nem merek ide beírni.Én is hibás vagyok hogy a karistoláskor nem köszöntem meg és tolattam ki mielőtt tovább eszkalálódik a helyzet, de nagyon nehéz amikor egy kisgyerekkel szemben, vagyis miatta kéne panasszal élni, nekem is van kettő, szóval na.
De az, hogy a felnőtt embernek, a szülőnek nincs ennyi esze, hogy az ügyfél nem egy játszótérre hozza az autóját, ezt nem bírom agyilag felfogni.A könyékét is kerüljétek el!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
erdey_a #39015 üzenetére
Egy íróasztal valóban nem űrhajó, nem is vesznek hozzá igénybe bútorszerelő szolgáltatást az ügyfelek. Ő inkább komplett hálószobabútorok, ágyak, kanapék, konyhák vonatkozásában nyilatkozta a fentieket.
A minőség fokmérője? Szerintem egyszerű, a vevői elégedettség. Azt pedig többek közt a reklamációk számával tudjuk mérni. A számokat nem ismerem, szintén a barátom több éves tapasztalatára tudok hagyatkozni, ő azt mondja a garanciális javítások (=reklamációk) túlnyomó része a Möbelixes ügyfeleknél keletkezik.
Persze ez csak cégcsoporton belül helyezi el a Möbelixet, az IKEA-hoz viszonyítani csak a saját tapasztalatom alapján tudom. Lehet elfogult is vagyok, nálunk már szinte minden IKEA-s.
De való igaz, egy íróasztalt majdnem mindegy hol vesz az Nber.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Balinov #39009 üzenetére
Cégcsoporton belül (XXXLutz, Mömax, Möbelix) náluk vannak a leggyengébb minőségű bútorok. Egy barátom aki a lutznál dolgozik évek óta bútorszerelőként arra kért, soha ne vegyek möbelixes bútort, mert szar.
Saját tapasztalatom viszont csak Mömaxos kanapéval van, az sokkal gyengébb minőségű volt, mint a mostani IKEA-s. Igaz árban is nagy különbség volt.
Én nem gondolkoznék, hogy IKEA vagy Möbelix.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
automata váltó olajcserére tudnátok valakit ajánlani? Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
golya32 #38968 üzenetére
Köszi, de semmi ilyesmit nem mernék megtenni. Ha valaki meglátja esetleg, soha nem mosom le magamról hogy ártani akartam volna az állatnak. Manapság ilyenért már nagyon meghurcolnak szerintem. Ez egy sakk-matt helyzet onnantól kezdve, hogy egy faszkalap a gazdája.
Csak egy csepp hajlandóság kellene, meg mondjuk a környezetük iránti mininális tisztelet és megértés, és hátra "zárhatnák" a kutyát a kerítéssel leválasztott hátsókertjükbe, ami olyan cirka 500nm lehet, teljesen füves terület. De inkább úgy vannak vele hogy jó neki ott elöl, a csupa betonon ugatni a nagyvilágba.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #38965 üzenetére
Most a szomszédnak rasszista kutyája van, de azzal még együtt lehet élni.
Ezt is meg lehet szokni, illetve muszáj, ha az ember nem akar elmegyógyintézetbe kerülni. Kire / mire ugatásra reagálva, az tök érdekes és szokatlan, hogy amikor a gyerekekkel sétálunk át előttük, akkor kifejezetten agresszívvá válik, izomból nekiugrik a kerítésnek, kimondottan támadni akar. Titkon egy kicsit várom hogy kiszabaduljon és végre pontot tehessünk a közös ügyünk végére
(csak viccelek)
De legalább már jó öreg, még talán egy két szezon van benne aztán...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Jazzos #38950 üzenetére
Az még istenes. Nálunk a szembeszomszéd kutyája nappal alszik, este 8-tól hajnalig pedig ugat, vonyít és nyüszít szakadatlanul
Zeng tőle az egész környék, nem lehet ablakot nyitni éjszaka.
Amikor meg mertem kérdezni, hogy ugyan jól van-e ez az állat, merthogy egész éjjel ordít akkor azt a választ kaptam, hogy az a dolga, hogy ugassonMondom oké
-
kovacsroli
senior tag
Akciós a verda
Topiklakóknak további %SALE% -
kovacsroli
senior tag
válasz
golya32 #38727 üzenetére
Fent van mindenhol azóta
Pár hónapja meghirdettem, akkor volt több érdeklődő is, egy szinte könyörgött, hogy adjam el neki, de akkor közbeszólt az élet, sajnos eléggé csúnyán, mondhatni borzasztóan. Na mindegy. Szóval igen, most teljes pangás van.
donbig köszi, pedig most csupa kosz
Land profin összeszedted tényleg. Még esetleg aranypart 2, van egy jó játszótér, kellemes vízparti hangulat, mellette nem sokkal, aranypart 1, lehet enni egy jó pizzát a laposon (google Bahnhof Győr) egy pofa sörrel.
-
kovacsroli
senior tag
...........kivagyok veletek segítve
-
kovacsroli
senior tag
válasz
bugalaszlo #38716 üzenetére
Igen, csak még moderálták. Íme.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
ha valakit érdekel, eladó az autóm.
Seat Leon kombi 2014, benzin, 100k km, márkaszervizes, szalonból vásárolt. -
kovacsroli
senior tag
válasz
bendeguz76 #38676 üzenetére
Jesszus
.....de legalább a lépcső ingyenes..
Kicsit olyan mintha nem néztek volna körül a Lipót-Sárvár-Bük háromszögben a tervezéskor...meg az árazáskor.
-
kovacsroli
senior tag
Ha már fürdő.
Az új, hét tengeri csillagos, 5 csilliárd forintos szipi szupi fürdőnkben volt már valaki? Állítólag pang. Nekem több szempontból sem tetszik, de azért egyszer majd kipróbáljuk mindenképp. -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #38603 üzenetére
Légyszi, na
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek olyan segítőkész fórumtársat, aki hajlandó lenne nálunk felhelyezni 1-1 utp csatlakozót egy lapos cat6 kábel végpontjaira. Megvannak a csatlakozók és a krimpelő fogó is, a kábel is be van húzva, de belefáradtam a próbálkozásokba.
Helyileg Győr-Szabadhegy.
Természetesen előzetes megegyezés szerint, nem ingyen kérem. -
kovacsroli
senior tag
Igaz ablak ügyem volt velük, de ajtókat is forgalmaz a KMI Ablak, velem korrektek voltak és jó áraik is vannak.
Az ajtóim a Jolától vannak, őket én sem ajánlom. -
kovacsroli
senior tag
találtam tutorialt
-
kovacsroli
senior tag
Most gondoljátok el mi lenne, ha a pacahal lenne a kedvence...
Lenne ám sírás a játszin meg az élményfürdőben! -
kovacsroli
senior tag
válasz
Viperator #38481 üzenetére
Gazdaboltban keresném vagy barkácsáruházakban. Ha pedig nagyon árérzékeny vagy és belefér pár nap kiszállítás, válassz az árukeresőről.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
bugalaszlo #38406 üzenetére
Szia,
további infó a hirdetésben.
A topik ár természetesen nem ennyi. -
kovacsroli
senior tag
Van egy macbook air 13" 2017 beárazáson, gyerekkori barátomé, ha valakit érdekel jelezze
Közérdekű közlemény: PC problémám megoldódott, az új ramok egycsapásra rendbetették az egészet, külön köszönet Dryman-nek a hasznos segítségért, nagyon jókor jött!
A régi ramokra négyen is jelentkeztek a topikból, jelenleg azok is árazás alatt vannak, amint kapok rá árat érkezési sorrendben keresem a jelentkezőket
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #38358 üzenetére
Még valami, a 350-es chipsetnek nagyon a vége a 3600-as ryzen kiszolgálása!
Igen, ez a vége, igazából ez is volt a célom, mármint kimaxolni a teljesítményt a táp és a lap meghagyása mellett. Így még 1-2 évig maximálisan megfelel az igényeimnek.Valószínű stabilan a 2db 8GB-s modullal fog menni
Így tervezem, a mostani ramokért már be is jelentkeztek innenMSI-nél is figyelj a ramslotokra
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #38355 üzenetére
Valami hasonló irányba mentem el én is délelőtt. Alapvetően az lehet a baj, hogy 2db 2x4 gb-os modulom van (tehát összesen 4x4), amiből mind a 4 Corsair Vengeance LPX Red, de az egyik pár 2666, a másik pár 3200 Mhz-es. Ez nyilván nem ideális, de a Ryzen 1500x-nek ezzel nem volt gondja.
Délelőtt találtam az alzán ezt: Corsair 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX
Ez megegyezik a mostani, 3200-as párosommal, csak 2x8gb-os kivitelben és megtalálható a támogatott ramok listáján is.Szóval kiküszöbölvén a frekvenciaeltérést a mostani 4 modult kiveszem és ez a 2 megy a helyére, amiket ha minden igaz már alaplap (egyébként MSI B350M Mortar) és a CPU is nagyon szeretni fog.
Nagyon köszönöm a hasznos segítségedet!
-
kovacsroli
senior tag
DDR3 ram, 2x4g, 4k a kit
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #38352 üzenetére
Nagyon köszi, a kalkulátor alapján valoban vastagon elég az 500 watt a ryzen 5 3600nak 1070 ti-vel, ezt en is igy számoltam. Kozben a ram topikbam probalnak segiteni (azok egyebkent nem ujak, csak a vga es a cpu)
Sajnos mivel az alaplapom csak ezzel a biossal fogadja el a 3. gen ryzent, azt frissiteni nem tudom es a regi hardverek pedig már elkeltek (itt)
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #38345 üzenetére
#help
légyszi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
azt hiszem minden utanajarasom ellenere a konfig fejlesztesem meghaladta a tapom kepessegeit
legalabbis remelem ez a baj.
Ezert keresek min 600 wattos tapot tesztelesre. Nagyon koszonom ha valaki segit. 1, max 2 napra kellene es termeszetesen hazhoz megyek erte es vissza is viszem
-
kovacsroli
senior tag
válasz
half333 #38314 üzenetére
A Nemak alumíniumöntöde és mint olyan, kevés jóval kecsegtet operátori beosztásban. Ha bírod a forróságot és a nehéz fizikai munkát akkor nincs mitől tartani, de a helyedben körülnéznék a szomszédos üzemekben is. Lear / TI Automotive / Dana általában mindig keresnek operátort.
Jó a Montes / Trigo vonal is, ill. ha nyitott vagy egyéni vállalkozóként bedolgozni, akkor a QSR-nél is érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest