- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
vlcsko82 #33136 üzenetére
esetleg , fordulj ehhez a fórumrészleghez.. ----> Melyik okostelefont vegyem?
de amugy, én májusban egy Meizu M6 Note-ot vettem, és azt kell hogy mondjam, eléggé meglepődtem a teljesítményen, pedig mostanság olyan 40.000 Ft körüli áron adják..
B opció.. vágódj be mondjuk a Media Marktba, és nézegess körbe.. Nem venni,csak körbenézni hogy mégis mi mennyi,milyen...
-
Dryman
őstag
válasz
vlcsko82 #32504 üzenetére
Nem akarok elfogultnak tűnni, de az FSP megoldásai még mindig helytállóbnak és megbizhatóbbnak tüntek számomra...és a középkategóriás árszegmensben már kaphatóak a fejlesztett tipusú tápjaik is...valahogy náluk a fejlesztett áramköri megoldások is megjelennek a középkategóriás ársávban is...hyper, hydro, raider, legyen elég ha nem akarjuk megfizetni az aurum árát...A raider felépitése kigondolt, tele védelemmel, ráadásul újszerü elvek alapján nem is fukarkodik közölni a felhsználóval azt hogy maga a táp lesz az ami leghamarabb meghibásodik a szinte már túlzott belső védelmei miatt, megvédve a gépet esetleges egyéb behatásoktól.
-
jamba
aktív tag
válasz
vlcsko82 #30966 üzenetére
Ez így első hallásra teljesen jó 5 év gari de majd ha a vállalkozó már a 3. gépet viszi vissza és a munka nem halad + ha még kötbéres a munka.... mindjárt nem is olyan olcsó a 15k
Az értelmesebbje már rájött erre inkább vesznek minőséget.Balinov neked bőven elég lenne a Makitának a barkács változata is : Maktek
-
sladka_pani
senior tag
válasz
vlcsko82 #30474 üzenetére
Igen, de most már próbálok egynél maradni, és ez lesz az egyetlen retro pc
Belegondolva az volt a legszebb korszakom. A többi megépített platformot már folyamatosan ajándékozgatom elfelé... még egy P4 kategória van, de csak olyanoknak, akiknek nem jut jobb gépre, vagy kisgyereknek, stb. Próbálok rendet rakni a cuccaim között és egy P3-ast akarok csak jelenleg a főgép és a retro notebook mellé, ami amúgy még eladó
-
Coyot
őstag
válasz
vlcsko82 #30214 üzenetére
Hasonló 68as 3 szobásban nálunk is, szigetelt meg minden ez is. Bár mi nem fogyasztunk ennyi közművet sem. villany víz dig is 3k
fűtés meg kb stimmel.
Mondjuk az a durva nálunk hogy 5 éve vagyunk ebben az albiban idén először van az hogy napokig be vannak egyáltalán kapcsolva a radiátorokEddig gyakorlatilag egész télen el voltak zárva teljesen.
Na de majd most hogy hamarosan születik a pici átalakulnak ezek az összegek van egy olyan érzésem
-
BalooTM
tag
-
BalooTM
tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #29734 üzenetére
Srácok, most komolyan...Ezzel kezdtem, MicroSD, azon nincs pöcök. Az adapteren van, de nem ez a gond, és igazából microsd olvasóm is van.
Vírusra gyanakszom én is, de nem talál semmit. Illetve a WUDownloadCache mappát nem értem. A 650 hozta létre, de a kártya a 650-ben sem törölhető, vagy formázható... A hozzáférési tiltást meg regeditben átírtam. -
RudyD
tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #29101 üzenetére
Hi.
Értelek, mindkettőtöket. A kártya tiszta, kábel ok, monitor jó. Mind tesztelve külön.
Nem garis a cucc. HDMI-n adott képet. Tegnap óta nem megy a jel, ezért szólt az ismerős.
A driveres gond mi lenne pontosan. A teljes nvidia cucc fent van. A telepítés kb 3 hetes.
Üdv. -
sladka_pani
senior tag
válasz
vlcsko82 #28635 üzenetére
Mélyen tisztelt kollega!
Meg ne sértődj, de tavaly adtam el ugyanezt 5000FT-ért, mert többért nem vitték el, reális ára 8-10 ezer ft körül megy használtan csak annyiért nem kellett senkinek, pedig aztán az enyém olyan volt, mintha újan vettem volna ki a dobozból. Évekig használtam, szerettem, de jobb asztalra a 2.1 nekem, nagy mélyládávalNa szóval sok sikert az eladáshoz, de újan is valami 18 ezerért vettem amúgy Győrben innen boltos kollégától...
-
delikvens025
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest