- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
lenovo thinkpad E560-hoz keresek magyar, vagy azzal egyenértékű matricázható billentyűzetet. lehet új is, utángyártott is, használt is, csak jó legyen
-
erdey_a
addikt
'stét kívánok! Tudtok Győrben olyan boltot, ahol lehet mochit venni?
-
erdey_a
addikt
oké, akkor maradok annál, hogy a havi 100 spórolás nonszensz, a havi 50 pedig erősen árucikk függő. márkatermékeken abszolút nem elképzelhetetlen a nagyobb arányú spórolás, de aki eleve diszkontokon edződött, azt kár azzal kábítani, hogy a havi vásárlás összegének 25%-át megspórolja, a benzinen, eur váltási spreaden felül.
mondom ezt úgy, hogy nem a fotelből dumálok, hanem rendszeresen megyek be a dévényi lidlbe, vagy a bori kauflandba. -
erdey_a
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #40142 üzenetére
mi tud egy ajtón elromlani? nem kötekedek - még mielőtt - hanem komolyan kérdezem.
-
erdey_a
addikt
válasz
envagyok #39978 üzenetére
nekem egy octavián egyszer itt cseréltek: https://szelvedoszervizgyor.hu/
-
erdey_a
addikt
Sziasztok, van egy Hitachi lapostévém, ami bekapcsoláskor épp csak felvillan, aztán nincs kép, csak hang. Háttérvilágítás problémára gyanakszom, kérdés, hogy hova lenne érdemes vinnem Győrben? Pestre a Hitachi szervizbe nem küldeném...
Van valami márkafüggeten szerviz, ahol meg tudnák javítani? -
erdey_a
addikt
válasz
envagyok #39703 üzenetére
bútorkellékes, házgyár.
de a tönkanya illetve a hozzá tartozó összehúzó csavar mérete (átmérője / hossza) néha spéci, olyankor előfordul, hogy fúrni / fűrészelni kell. -
erdey_a
addikt
válasz
kovacsroli #39456 üzenetére
beszéld le róla
viszont délelőtt tényleg jó opció gyirmót -
erdey_a
addikt
válasz
kovacsroli #39453 üzenetére
május 1-én állatkertbe menni... hát... inkább az öngyilkosság
-
erdey_a
addikt
ha nem kellenek a félbehagyott filmek, meg minden szirszar, akkor kapcsold ki.
balra rég nincs semmi, ami a képen van az egy régi design.
így néz ki (mint jeleztem, a filmajánló csatorna / folytatás, stb. kikapcsolható most is).Nem akarlak meggyőzni semmiről, csak továbbra sem látom be, hogy bonyolultabb lenne elindítani egy appot android tévén, mint bármely más platformon. Designról lehet vitatkozni (mert én pl. szeretem az ajánló sávot), de a funkcionalitás azonos: jobbra balra lépve kiválasztom ami kell, oszt oké gomb.
-
erdey_a
addikt
a Google tv újabb mint az android tv, de ugyanannak a kutyának a kölyke.
Viszont minden tv okosító, ami plug and play vagy az egyiket, vagy a másikat futtatja. Lehet a kodival szórakozni, de az nem a szülőknek való.Nekem is philips tv van Android tv-vel. Nem látom, mi gond lenne vele. Kiválasztom az appot (hbo, skyshowtime, disney, stb.) és elindul. Nem kell semmi hókuszpókusz.
-
erdey_a
addikt
Győrben megbízható fordos szakit tudtok ajánlani? nagyszervizes lesz hamarosan a szekér (vezérlés...) és jó lenne olcsón s jól megúszni
-
erdey_a
addikt
Alkatrészeken lévő DMC kódok beolvasására és excelben listázására van valami helyi ötlet, beszerzési forrás?
Adná magát egy kézi vonalkód szkenner meg egy laptop, de valami laptop mentes megoldásban gondolkozom inkább. Viszont a telefonos appoktól is óvakodnék. -
erdey_a
addikt
válasz
ladopapa72 #39245 üzenetére
azt írta olcsóbban... a paksi minden, csak nem olcsó.
-
erdey_a
addikt
válasz
sladka_pani #39226 üzenetére
de az GBP...
-
erdey_a
addikt
válasz
gabyka #39200 üzenetére
délelőtt azért nem olyan látványos a belváros, nem látszanak a fények, és a Széchenyi téren a fényjáték is csak 17 órától van. abban sem vagyok biztos, hogy a Baross úton a bódék mindegyike kinyit délelőtt. Szóval azért ez inkább egy késő délutáni programnak jó. Igaz, akkor millióan vannak...
-
erdey_a
addikt
válasz
gabyka #39198 üzenetére
ha ebédről van szó, akkor ha jól értem nem este mentek. akkor lesz parkolóhelyetek is, az árpád parkolóházat javaslom, esetleg a dunakapu téri mélygarázst. ha 16-17 óra után mennétek, akkor nagy szerencse kell a parkolóhelyhez bárhol.
Kajálni a belvárosban nálam a westy hajó és a captain drakes pub a favorit. -
erdey_a
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #39045 üzenetére
ugyanúgy a gyms megyei matrica kellene rá, szóval egy forinttal nem kerülne többe a legtöbb embernek.
de mondom, ez nem M83, hanem 83. Sehol nincs M83 kék tábla. -
erdey_a
addikt
válasz
kovacsroli #39014 üzenetére
azért egy íróasztal nem űrhajó. bútorlap, tipli, csavarok, összehúzó excenter.
olyan meg nincs, hogy mömaxos, meg ikeás minőség. az ikea legolcsóbb íróasztalának lapja javarészt papírból van, a legolcsóbb möbelixes viszont bútorlap. ettől még a papír tovább bírhatja, ha vigyáznak rá, míg a bútorlapot valaki baltával üti.
szóval minden áruházlánc - nyilvánvaló okból - árul drágább és olcsóbb (=jobb és gyengébb minőségű) terméket is.btw két möbelixes íróasztalunk van. a furatok pontosak voltak, minden alkatrész megvolt, összerakni gyerekjáték, nem lötyög, nem esik szét semmi. lehet rajta írni. mi lehet itt a minőség fokmérője?
-
erdey_a
addikt
Sziasztok! 10 éves lányomnak keresek szeptembertől lehetőséget mozgásra.
Évekig táncolni járt (jazzbalett, modern tánc szerűségek), de ott eléggé megváltoztak a körülmények, csak a versenyzésről kezdett szólni, ami nekünk nem tetszik.
Szóval olyasmi kellene, ami tényleg arról szól, hogy mozogjon.
Nyári táborban volt zumba nekik, azt szerette, de ilyet nem találok gyerekeknek.
Van valami ötletetek, mit kezdhetne el? Úszás, klasszikus csapatsportok teljesítmény és versenykényszerrel kizárva. -
erdey_a
addikt
válasz
sladka_pani #38814 üzenetére
én a népogáz gázszervizt ajánlom. eddig az egyetlen gázos cég az elmúlt 20 évben, aki tisztességes munkát végez. http://nepogaz.hu/
btw ajánlom az mvm-nél megköthető sos gázőrzők \ gázőrzők plusz biztosítást. egyrészt 4 órán belül küldenek szerelőt, 300 ezerig ingyen javítanak, másrészt az éves díj kábé annyi, amennyit egy normál éves karbantartásért elkér egy random szaki és ez is benne van az árban évente egyszer.
-
erdey_a
addikt
mindegy, ma és holnap úgyis csak az ugriparkba \ spielplatzba lehet kirándulni
-
erdey_a
addikt
válasz
envagyok #38601 üzenetére
én a farmer centerben vettem hozzá. nem kell "alko" specifikus pipa, random 90fokos gyertyapipa is jó rá.
a szabadhegyi vasútállomásnál lévő cég kutyaütők gyülekezete. se az alko fűnyíróhoz, se egy régi rotációs kapához nem tudtak alkatrészt adni, szerintük ezek javíthatatlanok. máshol vettem ami kellett, azóta is megy minden
-
-
erdey_a
addikt
hát én nem ma csináltattam a redőnyt, meg a zsaluziákat, hanem 12 évvel ezelőtt
, de akkor a ménfőcsanaki trapp és füredi volt árban, minőségben, szavahihetőségben a legjobb, amit találtam. hogy azóta mi a helyzet, azt nem tudom, csak keretes szúnyoghálót csináltattam velük nem olyan régen, de az filléres cucc.
esetleg tegyél velük egy próbát. -
erdey_a
addikt
válasz
half333 #38312 üzenetére
mint írtam, válogatás, minőségellenőrzés a munka. hát hogy mikor milyen a műszak, arra ők tudnak pontosan válaszolni, de igen, tudtommal van mikor 12 órás a beosztás. de elég változó.
nálunk is van hogy 8, van hogy 12 órában van hogy hétvégén is megy a munka, a vevői igények függvényében. -
erdey_a
addikt
olcsó telefontok beszerzési forrást tudtok Győrben? a 100 éves céges iphone 5 SE-ren kellene valami óvszer, hogy a másik telót ne karcolja össze.
-
erdey_a
addikt
válasz
erdey_a #38179 üzenetére
na még hajtom egy kicsit ezt a rollert.
ford focus összes féktárcsák, fékbetétek cseréje:
márkaszerviz: 298.000,- (ebből munkadíj 85.000,-)
független szerviz: 224.000,- (ebből munkadíj 60.000,-)közben komplett, minőségi szett a boltban 90.000,-
na ez az igazi extra profit.
kértem szlovákiából is ajánlatot. állítólag ott ennyire nem éhesek... -
erdey_a
addikt
válasz
kovacsroli #38177 üzenetére
a márkaszerviz "árkülönbözete annyira kopott el", hogy egy kia Xceed első féktárcsa+fékbetét cseréje a kwikfitben (akik messze nem olcsók, mert ők is unix árakkal dolgoznak) 45ezer forinttal olcsóbb. ezt egy friss, tegnapi árajánlatkérés alapján mondom
-
erdey_a
addikt
ez - hiába tolja mindenki - konkrétan bullshit: ha valamilyen alkatrész hibás/problémás rajta csattan az ostor
ugyan mi lenne hibás egy gyári / márkás alkatrészen, ami csak abban különbözik, hogy én szereztem be felének a feléért?miért nem mondhatom meg, hogy milyen alkatrészt építsen be a saját autómba? én a szerelésért akarok fizetni, nem a szakmai tanácsért. csak drágán vett alkatrészt lehet beépíteni "jól"?
nem arról az esetről beszélek, ha valami kínai vackot visz valaki, hanem ha azt mondja a szaki, hogy ATE féktárcsa 40 ezer + 15 a meló, akkor én miért nem mondhatom, hogy a melót kérem, de ugyanazt a féktárcsát hozom én 20-ért (vagy vegye meg ő az olcsóbb helyről, ha ez a fétise)
ez így árukapcsolás.nem vagyok nyeretlen kétéves,tudom, hogy megy ez, csak felb@sz, hogy az alkatrész a boltban 20ezer, de ha be is kellene szerelni és nem nézegetni akarom otthon, akkor kétszer annyi. törődjünk csak bele, a magyarok tele vannak pénzzel.
-
erdey_a
addikt
sziasztok!
a "háborús" infláció miatt csökkenteni szeretném az autószerelési költségeket. ehhez keresek Győrben vagy környékén jó szakit \ szervizt, aki a bárdi-unix vonalon túlról is hajlandó alkatrészt beszerezni, esetleg hozott alkatrésszel is dolgozik. nem olajat akarok vinni, de 4 féktárcsa+fékbetét esetén nagyon nem mindegy, hogy honnan és mennyiért van ugyanaz a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest