- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
kbhuinfo
tag
válasz
okiDoki #40086 üzenetére
Csaladilag allok ezelott a kerdes elott. Amugy meg nem cserelem, mert nagyon jo. De ha akksi vegen jarsz, vagy 5g vmi miatt letkerdes...
Amiota a POCO jo kijelzot hasznal es a kamera is hasznalhato, azokat nezem. Nothing es Honor meg az alternativa. A tobbi mainstream tularazott sztem.Amugy a nosztalgia-resz nagyon tetszett. Koszonet erte. Csatlakozom a cyrix vonalhoz kezdo pc-nel, dx40-el. Elotte c64 forever.
-
-
kbhuinfo
tag
válasz
okiDoki #39550 üzenetére
Kovezzetek meg, de nekem nagyon nem volt meg problemam sem digivel (optika 1Gb), sem vidaval - stabil, gyors, aranylag jo aron van. Nektek mi hianyzott, amit mas tud? Vilag szinten szerintem jo helyen vagyunk. Amerika kaosz, nemeteknel meg torrentezesnel azonnal benyujtja a gestapo a szamlat. Ehhez kepest istenes szerintem.
-
Balinov
titán
válasz
okiDoki #38864 üzenetére
Xps5100et vettem otthonra a kovid elején, Doki, utángyártott patron 502xlbol sztem 10-14
szettet elnyomtam de teljesen korrekt a nyomat még ma is.
Olcsó amazonos fotopapirra nyomtattam 3 hete a kutyautlevelbe képet, meg nem mondod, hogy nem legalább ilyen fotó kioszkos minőség
-
PociAti
őstag
válasz
okiDoki #38772 üzenetére
Megvetted volna, csak ronda színe van.
Helyette van szép fehér: szintén akciós, ingyenes kiszállítással. -
alexah
újonc
válasz
okiDoki #38559 üzenetére
dede, céghez.. majd megpróbálom megkérdezni a parkolást,hátha..
ha nem,akkor meg megállok messzebb.
csak furi,hogy nincsenek kialakítva parkolók , vagy ilyen szabad helyek ahol meg lehet állni ( gondolom a cégeken belül sem lehet annyi parkoló,mint ahányan mehetnek autóval munkába naponta.. ) -
Balinov
titán
válasz
okiDoki #37915 üzenetére
Doki, az a helyzet hogy elfekvo ssd(crucial sataiii) van, külső ház van, elszántság is, csak időm nem sok.
Ha működik a koncepció akkor lehet beruhazok egy m,. 2242esre és megy a wan helyre. Ha nem életképes, akkor inkább szervalok egy másik sajátot.
Jazz, milyen satas m2242eseket tartotok?
-
Füleske
addikt
válasz
okiDoki #36091 üzenetére
Igen, de ne az eddigi mennyiségekből indulj ki. Az 1 dolláros cuccokat senki sem fogja rendelni mondjuk +500 Ft - os kezelési költség mellett (most mondtam egy számot, majd kiderül hogy mennyi is lesz ez), a nagyobb cuccoknál meg már most egyre több az EU raktáros áru. (pl. most rendeltem hátizsákot EU - s raktárból, 1 hét alatt itt van)
-
G@ben
addikt
-
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #34275 üzenetére
A 7,5Gb, lemez, issd vagy valami ilyesmi. Elvileg a gép indulását támogatná. (Samsungos fórumon olvastam...)
A telepítő ezt is figyelembe vette, és magára a telepítő pendrivera hozta létre az 500 MB-os boot partíciót. Nem láttam még ilyet, ezért volt furcsa. Ha kivettem a telepítő, nem találta, így folyamatosan újra indult. Megkapta DVD-ről, amire nem tudta létrehozni, kényszerítve a hdd használatára. És kész.
Biztosan van erre jóféle Samsungos megoldás, vagy egy szebb trükk. Ezért tettem fel a kérdést.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest