- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
bundilolo #40004 üzenetére
Nálam ugyanez volt a Citroen C2 HDi-nél. Volt egy hőfok, amit ha elért, akkor egy ponton el kezdett pisilni a hűtővíz. Hengerfej hibánál jó eséllyel fehér füstöt eregetne az autód meg keveredne az olaj és a víz. Olaj > szürke, fagyálló > barnás színű lesz. Ha ezek nem állnak fenn, akkor jó eséllyel csak ereszt valahol a rendszer.
-
Dorien
veterán
válasz
bundilolo #32204 üzenetére
Nálam egy jó ideje már only MPL csomagautomata játszik az ilyesmi szopások elkerülése végett. 0-24h elérhető, eddig 490Ft volt, most emelték 890Ft-ra. Most a mínuszok ellen nem tudom mennyire van védve a rekesz, de akkor meg ott a "postán maradó" MPL üzleti csomag. Így is olcsóbb, mint kiszállítva, 1320Ft vs 1690Ft.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
bundilolo #32204 üzenetére
Hetente van, szinte semmit nem hoznak ki (Révfalu). Legtöbbször legalább értesítő van, de az se mindíg. Csomagszámot szoktam követni és amikor látom hogy az elosztóban van, akkor odamegyek érte. Ez van ott a vasútnál. Fel lehet őket hívni, elkérik a csomagszámot és kikészítik a portára, aztán a biztonsági őr átadja. Nem tudom ez mennyire standard eljárás, de jófejek szoktak lenni.
-
RudyD
tag
válasz
bundilolo #31870 üzenetére
pluszegy a Kálváriára. Általában normálisak és segítőkészek. Szívesen megcsinálták volna a gyereknek is bármely tortát laktózmentesen, csak annyit kértek h mi válasszuk ki és vigyük a mentes tejet (mandula v rizs v bármi.)
Úgyhogy valószínű menni fog. Bár a szívem csücske a zacherjük, az is fagyiban, de tortában is érdemes megkóstolni. Lehet azt nem kellene megvadítani pl a mentollal, de biztos menne.
Ha már extra, akkor egész jók a paleo tortáik is (esetleg a csokis-mentolosból nem tudom h meg tudják-e oldani... ) B-)
Bár anagymester már ellőtte az afteréjt -es recepttel hogy ez nem annyira elvetemült ötlet. De nekem is az jutott eszembe hogy az angol órás csokiból kell venni egy tortányit aztán elrendezni. B-)
Bár annál tényleg jobb egy valós torta!
Sok sikert! Kíváncsi leszek a fejleményekre!
upd.: Öcsi bácsinál rég jártam, ők nem vállalnak ilyen mutatványokat? (Az még talán közel is van...)
-
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #30613 üzenetére
Még az Opeles időszakom volt amikor a tárgyalt körforgalomban hibáztam a rendőr szerint.
Azért írtam le, mert hivatalosan ezt próbálta bizonygatni a szerv a 30000-es csekket lobogtatva...
esetemben kitereltem egy autót aki be akart kanyarodni elém, az a szerencsétlen meg a kis koccanástól annyira megijedt, hogy ballra rántotta a kormányt és összetört egy legszélső sávban haladót is....
én okoztam a balesetet, viszont nekem nem tört össze a kocsim...na első sárvédő polírozással megúsztam....
Csak hogy tiszta legyen én a kék vonalon haladtam az ifjúság körút felirat alatt....a delikvens meg jött a piros vonalon, csak nem ment ki a Szigethyre hanem tovább akart kanyarodni ballra....
Sokáig tanakodtam miért is büntettek meg anno. A rendőr elmondása szerint a büntetés valamilyen szinten jogos, a közlekedési helyzet és a burkolati jelek értelmezése viszont pillanatfüggő. Elmondható hogy a legbiztonságosabb a legszélső sáv, de azzal max 180 fokot tudsz menni, azaz egyenesen át, a többi meg kész lutri....
Nem is beszélve arról mikor kihajtasz egy ilyen kereszteződésből....akkor mit is jelzel valójában a villogóddal? A legszélső sávban azt hogy jobbra kihajtok belőle, mert máshová nem mehetek.... a másik két sávban a kihajtási folyamatot jelzed, vagy akár azt is hogy rögtön a kihajtás után sávot akarsz váltaniMiért is kell kifelé indexelni ha kötelező haladási irányok vannak??? Van még azért tisztáznivaló akkor ez most körforgalom vagy nem is körforgalom.....
-
sladka_pani
senior tag
válasz
bundilolo #30602 üzenetére
Ilyen autós sztorijaim nekem is vannak, legutolsó a 6 kutas benzinkútnál történt tegnap, hogy tankolok, letörlöm a papírkendővel a beöntőnyílás körül, és még visszaszaladtam a számláért, mögöttem egy Audis veszettül dudál és mutogat, hogy menjek már a francba, holott még 4 kút üres... higgadtság kell ehhez is!
-
2thletme2day
őstag
válasz
bundilolo #29981 üzenetére
Praktikernél ( nem a parkolóban hanem az épülő áruház melletti területen)! Van egy célgépük erre. Fél perc alatt olyan méretűre vágja a törzset amekkora a talphoz kell. Mi már faragott törzsűt vettünk szóval nem tudom biztosan de azt hiszem ingyen lefaragják. Egyébként gyönyörű fák vannak ott.
-
-
G@ben
addikt
válasz
bundilolo #29517 üzenetére
Ha kell valakinek, elviszi, ha nem, akkor megy a szemétbe. Megkérdeztem a múltkor a gumist, hogy mi a helyzet a régi abroncsokkal, mennyire szabad használni, ha a profilmélység megvan. Azt mondta, hogy ha nem a napon voltak tárolva, akkor nyugodtan, mert az öregíti nagyon, ezek meg egy raktárban vannak az árnyékban.
-
Borokafa
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #26689 üzenetére
Én anno mikor az opelemen kellett "nagyjavítást" csinálni akkor Takács Lászlót ajánlották. A pápai úttal párhuzamosan lévő Marcal utca legvégén található a műhelye. Emlékeim szerint a testvéréhez viszi az általa karosszériázott autókat festésre, fényezésre.
Igényes munka, de az autó színét a fényezett elemeken nem sikerült árnyalatilag eltalálni.
napos időben látszott az eltérés. Ahhoz képest milyen állapotú volt a teljes jobb oldala, merem állítani hogy jó munkát végeztek.A másik emberke, akinek a számítógépeit szoktam javítgatni: Nagy Gábor úr, Mohács utca közepe.
régen Color2001 Bt. volt a nevük, most egyéni vállalkozó és Barátin van a telephelye. a kocsit itt is átveszi Győrben, majd ő viszi ki Barátira. Minőségi munkát végez, sok osztrák múzeumi autót restaurál, mellette foglalkozik karosszériázással és van saját fényezőüzeme is. hátránya a drágasága, de egy telefont megérhet.És a legfrissebb kapcsolat, Házgyárban a volt Biztosítók Háza soron ( bemész a város felöl közelebb eső házgyári bejáraton, majd a kapu után jobbra, majd 20m után ballra, és bal kéz felől lesz a műhely. Attila a keresztneve a fószernek. bővebbet holnapra...ma is megyek arrafelé....
-
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #26228 üzenetére
A körzeti fogorvos nálunk csak HÚÚÚ-zni tud.
" Húúú de rosszak a fogai, sajnos ezt ki kell Húúúzni, Húúúszezer....."
ha már fizetnem kell érte akkor inkább egy általam választott orvos, mint egy faluvégi kookler....
Bár fogalmam sincs hogy mi a menete egy megfelelő fogszakorvosi kezelésnek pusztán TB alapon, de ha tényleg annyira megfelelő lenne, akkor biztos hogy felkopna az álluk a privát fogorvosoknak. -
-
gabor85
őstag
válasz
bundilolo #21764 üzenetére
Nekem lehet lesz, mennyi a feszültség? 3,42A?
Ilyenféle? -
Jazzos
őstag
válasz
bundilolo #21111 üzenetére
Ok. Jókai u. 13-17-be küldd, január nemtudomhányadikán nyitunk, amikor lesz pénztárgépünk.
Mindenki másnak is infó, kiszállok a T&S-ből, januártól BNZ a tuti, a régi céget tessék törölni a memóriából. Jazzos jóságos boltja ezentúl a Jókaiban, Laptop.hu franchise ill. mindent viszek tovább, amivel eddig foglalkoztam. Kellett a fejlődés.
-
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #20541 üzenetére
Beviszed a szolgáltatód győri ügyfélszolgálatára és ingyenesen kicserélik ha tőlük származik az új telefonod.....ha valami kártyafüggetlenbe költözteted a sim-et, akkor bizony fizetni kell az új microsim-ért, de akkor is cserélniük kell!
Vagy beviszed bármelyik mobilos kiskereskedésbe, pl plázában a hátsó keresztutcában lévő kipakolós mobiloshoz.
Tudom hogy a kartelgsm-et többen is utáljátok itt, de egy mikrosimet azért ők is le tudnak vágni párszáz forintért! -
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #20466 üzenetére
Ja-ja....én már szét is szedtem egyet...ex anyósom vette a teleshop-ban, rögtön kettőt is kapott 19000-ért!
ami benne van, textil-bakelit öskövület nyák, 4 diódás egyenirányító, 330mikrós kondi, 1,5kohm ellenállás, 1 db piros led, meg valami RC soros, és induktív párhuzamos kör....annyira gagyi hogy már le sem rajzoltam a kapcsolási rajzot...a teleshop-os mese szerint a fogyasztás nagyságát érzékeli, és ennek megfelelően olyan irányú áramot generál, ami kedvezően befolyásolja a mérő működését.....
erről jut eszembe: -
-
boogie84
veterán
válasz
bundilolo #20364 üzenetére
Konkrétan onnan vették fel a mostani 3 új m.társamat. Akkor miért a legkevesebb?
(#20363) freaghill: Ha nem is itthon fogsz dolgozni, akk miért tanulsz? Minek egyetem? Vagy mérnökként szeretnél kimenni? Az sem fog menni ha megvan a diplomád, ugyanis állambácsi 2 évre idehaza fog tartani. Kül bünti van!
Am meg biztos h nem fog tetszeni a fényezés. Mindig maszk.. csiszolás polírozás, hangzavar.... de kinek mi tetszik.. Bár fingom sincs mi köze a fényezésnek az informatikához... -
zsigee
aktív tag
válasz
bundilolo #19977 üzenetére
Belváros! Tejivóval szemben van egy cipőkellékes-csatos bolt. (Nem a lószerszámos, kicsit beljebb.) A bakancsokba mindig ott vettem a fűzőt. Kiveszed a saját cipődből, bemész, és kérsz olyat, vagy hasonlót. A hosszú fűzők is párszázasok voltak, és egy idényt simán bírtak. Fűzőnél az jó!
-
thaler2
senior tag
válasz
bundilolo #16291 üzenetére
+1 a Galaxy Club-ra. A legjobb edzőterem Győrben. Jó helyen van, könnyen megközelíthető, normális személyzet, jófej edzők. A gépek nagyon jó állapotban vannak, rendesen takarítják őket. A szokásos 4-6ig szakaszban azért tud tömeg lenni, de még épp kényelmesen lehet edzeni. A társaság szerintem nagyon jó, vannak vékonyak, kövérek, kigyúrtak egyaránt. A lényeg, hogy minden edzés alkalmával halj meg legalább 2x.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest