- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
tserrof77 #40079 üzenetére
Ohh igazad van..Asus volt a TUSL-C. Manualja még megvan nekem jó állapotban!
Első gépem után ilyen masinám volt durván 2 évig. Németből hozta apum, miután autómentőjével egy pénzes ürgét vitt haza a törött kocsijával együtt és ezzel a géppel jutalmazta.
-
Carasc0
őstag
válasz
tserrof77 #40070 üzenetére
erdey_a: Nem, biztosan a Vörösmarty utca volt az. Én ott vettem életem első alaplapját.
tserrof77: Hálásan köszönöm!
Igazából a fő cél, hogy megtudjam, hogy pontosan melyik alaplapot vettem! Gondoltam, ha tudom a bolt nevét, akkor az archive oldalon kidobja a weboldalát (ha volt neki egyáltalán), és ha van 1997-es website snapshot, akkor talán elérek egy akkori árlistát, amiben a keresett alaplap előkerül.
A FEFO bolté megvan az archive oldalon, ott találtam is 1997-es árlistát. Abban is kutakodtam.
Alaplapomról annyi tudok, hogy Acorp VIA volt. Dobozára tisztán emlékszem, hogy kicsit lilás színű volt. (ez forró nyom, nem tudok ennek utánanézni, ezeknek az alapoknak sehol sem lelem a dobozainak képeit vagy a manualjukat) A tegnap esti kutakodásom alapján ez lehetett. Vagy ez.
-
G@ben
addikt
válasz
tserrof77 #39518 üzenetére
Válaszoltam is.
Saaajt? Hús! -
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #39507 üzenetére
Mikor először próbáltam őket akkor ugy voltam hogy milyen sok miylen jó áron, de a második alkalommal már nem értettem miért nem jó ez nekem. Aztán sokadszorra rájöttem hogy a tészta az megölte az egészet
Meg közben ugye azért kiderültek dolgok, hogy lehet ennél a hab testünknek jobb ételt is előállitani péksüteményként is.
-
kovacsroli
senior tag
-
Daler
tag
válasz
tserrof77 #39353 üzenetére
Kösz a választ, ez a verzió csavar mentes, szétpattintgatható kivitel, ipari kivitelű három vezetékes 3.7 voltos lítium cellával (7x65x90 méret, 5000 mah kapacitás, ha jól látom). Probléma, hogy a kapható, méretben megfelelő univerzális akkuk két vezetékesek, hiányzik belőlük az ntc termisztor, további tákolást igényelnének (elektronika átszerelése, vagy fix ellenállás beforrasztása).
A WayteQ szervizben ha ez a 9k valós ár és tartalmazza a teljes cserét, elfogadhatónak tűnik.
-
zsigee
aktív tag
válasz
tserrof77 #38863 üzenetére
Nem szeretnék tintasugarast. Nem nyomtatók minden héten, viszont, ha kell, akkor legyen.
Jelenleg van egy HP 1006-osom, de néha kellene a színes. Illetve a scannelés is fontos, azt most Canon mp 140-nél oldom meg, de macerás nagyon... Gondoltam beszélek hozzáértőkkel. 😉
Hajlandó vagyok egy "komolyabb" összeget most áldozni erre, és évekig nem kell foglalkoznom vele. Illetve tudom, egy toner drágább lehet, mint a tintapatron, de tovább tart.
@golya, megnézem amit küldtél, még nem volt rá időm. @ladopapa, nem találtam ilyen felhasználó nevet. -
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #38551 üzenetére
Sokszor azon tűnödöm hogy van-e ennél még lejjebb...azt gondolja a Dézsa hogy szórakoztató amit alkot, pontosabban amit alkottat....aztán ezt a fenemód egyéni eltorzult ízlésvilágát meg ráerőlteti a környezetében élő emberekre.
Van a városházán az a nagyméretű festmény, Győr történelmi múltját ábrázolja különböző időablakok összemosásával, ez az az alkotás melyet külön bejelentkezéssel tekinthet meg a nagyérdemű... csúsztasd a szemed a jelenkor részhez...és láss csodát!
akarom mondani papagájt, ßaszdmeg papagájt...ha én festettem volna az a műalkotást, akkor a kép ezen részére kisfiút festettem volna csúzlival hogy belecsempésszek egy falatnyi önazonosságot. -
Weaver
senior tag
válasz
tserrof77 #37947 üzenetére
a zalomónijum csak akkor drága, ha veszed. ha hulladékként adod le, az értéke a nullával vetekszik. a hulladék fémek átvételi ára a hosszú évek során nem követte sem a forint romlást, sem az inflációt, semmit. most kb ott tartunk, beviszel 100kg vaslemezt, kapsz az árából egy tálca (30db) tojást.
-
Dorien
veterán
válasz
tserrof77 #37826 üzenetére
New Ork Avenue?
Tegnap este az ottani Lidl-nél volt valami rablás vagy mi... Kollégám mobiltelefonja meg kb. 1 hónapja tűnt el szintén arrafelé. Még épp megúszta a csóka a rendőrségi feljelentést, mert csörgetésre felvette és visszaadta - a város túlfelén.
Sajna egyre több ilyesmire lehet majd számítani, ahogy megyünk majd bele a télbe. A megélhetési költségek nőnek, a pénz meg egyre fogy...
-
Joker88
őstag
válasz
tserrof77 #37724 üzenetére
hát inkább már W10.. Window 8.1 alól 2023 elején kirántják a talajt..
Persze,ha mindenképp Windows kell..
Egyik szintén idősebb ismerősnek, megelégeltem, hogy havonta hozza a gépét,hogy " jajj, felugró ablak, vegyek Viagrát, fél óránként lekapcsol a gép.." Mindenre klattyolt,szépen befogott minden adware-t,meg ilyeneket.. Nem a beépített Defender mellett,hanem neves víruskergető mellett.
Aztán 3 hónapja feldobtam neki Linux Mintet.
A "Cinnamon-félét" .. A Windowsra hasonlít. Na azóta csönd van -
Vérboci
addikt
válasz
tserrof77 #37608 üzenetére
nekem meg nem húzták meg a bal elsőn a csavarokat, 1 csavar fogta a kereket, mikor észrevettem, a többi már kiesett.
de ettől még oda járok. szezonban minden gumisnál "felhígul a szakma".
és azóta én mondom meg, mekkora nyomatékkal húzza a csavart és ott állok mellette. -
PociAti
őstag
válasz
tserrof77 #36969 üzenetére
Köszi!
Közben a kábeldzsungelben elbújva megtaláltam a maradék 4 pint tartalmazó részt.
Tegnapig egy G41-es alaplapot szolgált ki a táp, ahhoz csak 20 pin kellett.
Kipróbáltam, működik. Nagy az öröm!Az alaplap mérnökei most elsírják magukat, mert a lap a kategória csúcsa, a proci meg kb. a kategória alján helyezkedik el. Csak hirtelen ezt az ASUS Z97-P-t hozta szembe velem az internet.
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #36164 üzenetére
Szia András!
A kislakásomnál anno ugyanez a típus volt a társasházban, magam csinálgattam mert állandóan beázott és összerohadt hátul a táprésznél a panel.
Van neki egy belső központi egysége 24V-os kimenő táppal, ha ott 17,9V csak a fesz, (nálam ennyi volt a Volt) akkor a kinti egység alja a dobozban általában vízben állt....Sokáig szívtam a cuccal, fúrtam kis lyukat a kinti egység aljára, így már kifolyt belőle a víz, aztán meg szembesülnöm kellett azzal hogy a kis lyukon beköltözött darázs elvtárs.....újra szétszed, darázsirtás, majd kis lyuk behálózása....
Egyedi kialakítású cavarral van rögzítve az előlap, nekem anno adtak hozzá speckó bitfejet, de
láttam már sima torx csavarral is.Szerelőt én se találtam hozzá, de mindig a beázás volt a hibája.
-
Joker88
őstag
válasz
tserrof77 #36128 üzenetére
kiskölyöknek , általános sulis, pont a digitális oktatás végére adta meg magát a billentyűzet.. fél klaviatúrát érzékeli,felét nem . de mindig ugyanazokat a billentyűkkel szórakozik. aztán mielőtt komolyabban szétszedném,megpróbálok hozzá billentyűzetet,ártani nem árt alapon..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest