- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Írtam.
-
kiszi07
senior tag
Érdekel valakit egy KIndle Paperwhite 3 (7 gen) ?
-
kiszi07
senior tag
Érdekel esetleg valakit egy Samsung Galaxy S20 FE 128 GB?
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy eladó USB-C Dell laptop töltője ?
-
kiszi07
senior tag
Kellemes ünnepeket!
-
kiszi07
senior tag
Érdekel valakit egy Bosch MUM 4 (4427) robotgép? Keveset használt.
-
kiszi07
senior tag
Érdekel valakit egy Karcher SC 3 gőztisztító ?
-
kiszi07
senior tag
Hali,
érdekel valakit esetleg egy I5-12400F? -
kiszi07
senior tag
Hali, esetleg van valakinek eladó Intel I7 13700K?
-
kiszi07
senior tag
Eladó Zyxel NAS520.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
eladó egy Philips 2-az-1-ben légtisztító és párásító AC2729/51 és egy uvex Finale Visor bukósisak - Sand/White Mat 52-57cm .
Írjon, akit érdekel. -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, érdekel valakit egy eladó Xbox One X 1 TB (garis 2024.11.12)+ GTA 5 Premium Edition Xbox One - hibátlan, karcmentes állapotban.
-
kiszi07
senior tag
Michelin Energy Saver 205/55 R16 Nyárigumi érdekel esetleg valakit? Használt kb. 75-80%-os.
-
kiszi07
senior tag
Eladó uvex bringás bukósisakok, csoporttagoknak kedvezménnyel!
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, eladó 6 db SAMSUNG Power Bank, 5100 mAh, kék, érdekel valakit?
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
ejj de rég jártam itt már, látom jöttek azóta rendesen új tagok, akik izmoskodnak a neten, ez nem erről szól, megkérnék tisztelettel mindenkit, hogy fejezzék be. A születésnapi felköszöntés a győri csoportban pedig elég régóta működött, így akinek nem tetszik, az elmehet.
Isten éltesse akinek születésnapja van vagy lesz hamarosan, illetve Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok nektek! -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #34922 üzenetére
1-2 helyen szar. Győrben Pinnyéden biztos nem jó. Viszont Balatonakarattyán a strandon tökéletes. Érdemes megnézni a lefedettség térképüket, a roamingja szuper es olcsó.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #34919 üzenetére
Nekem nincs, felesleges, mert van számhordozás. Hívjad fel őket, de emlékeim szerint nincs, max telefont tudsz venni.
-
kiszi07
senior tag
Eladó MacBook Pro 2011, ha valakit érdekelne, írjon.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, 2.5-es SSD-t keresek, akinek lenne írjon.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok! Ismertek valakit a környéken, aki macbookokat szerel esetleg? Aksit kéne cserelni benne.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, láttatok valahol még kézfertőtlenítőt? Sajnos most jöttem 2 napja haza és fogyóban van a kocsiból, pótolni szeretném. Metro, DM stb. felejtős.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, lenne egy eladó egy macbook pro-m , ami 2011-es early és egy Samsung Galaxy S8, ami törött kijelzős, érdekelhet valakit ?
-
kiszi07
senior tag
Nekem is most lett új kávéfözőgépem 2 napja. Nagyon szeretem, praktikus és finom kávét csinál, persze jó barista kávé is kell hozzá. (Bosch VeroAroma TES60523RW) Ha kávét akartok inni, akkor a kapszulást felejtsétek el, akkor egy kotyogós Bialetti Brikkát, ami 15k és baromi jó.
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy Samsung okosóra (Gear S3 Classic) és egy iPhone SE Silver + 1 egy Apple töltő mellé. -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, a cardoban dolgozik valaki vagy esetleg van ismerettsége ?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, esetleg valakit okosóra nem érdekelne? Samsung Gear S3 Classic bőrszíjjas.
-
kiszi07
senior tag
válasz
golya32 #33470 üzenetére
Érettségit estin is lerakhatja. Bercsényibe a sport szak amúgy halál. (kézis részére gondolok) Napi 3 edzés stb. A sima sportosztály (mert ugye van külön a kézi, illetve az összes többi sport), az nem olyan vészes. Én személy szerint nem ajánlom. Sok úszás és a felesleges dolgok..
-
kiszi07
senior tag
válasz
envagyok #33421 üzenetére
Nem kell itt jampiskodni, ez egy győri lokál. Itt régebben tényleg nem ez ment, már sajnos én sem olvasom 2-3 éve a rendesen ezek miatt. Amúgy nekem is van a győri nav vezetőségében ismerősöm, de aki ezzel felvág, az magára vessen, sőt máshol is. Ha te pedig ilyen gazdag lennél, mint mondod, akkor nem a csóró magyarnak próbálnád eladni egy fórumon.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, Győrben eladó lakást keresek 17 millió forintig bezárólag, esetleg nincsen ismerősötök, szomszéd akinek lenne?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, valakit érdekel nagyobb tételben euró?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, szeptember közepétől 15M-ig engem is érdekelne ingatlan, ha valaki tud valamit, ne habozzon
.(Panel lakás/társas házban lakás)
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok!
Marcalvárosban kiadó egy 62 nm2-es, 3 szobás lakás. Bérleti díj: 100.000,-Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució, ha érdekelj írj üzenetet. -
kiszi07
senior tag
válasz
bendeguz76 #31697 üzenetére
Oktatom mondta, hogy a bf.sz tanuloival is 5,5 litert eszik neki kombinalva atlagban. Nem a gazolajt szamolgatom, mert szerencsere nem kell azon aggodnom, hanem mivel mindenki kivancsi, hogy mennyit fogyaszt az autoja. Az osztrak gazolaj az koztudott, hogy minosegibb... Arrol nem tehetek, hogy kint elek es nem kell annyit kocsikaznom. Evi 3-4 max 5 alkalommal haza mindig 1200 km + a kornyeken. Elso kocsinak boven jo, foleg h nem apuci vette meg nekem.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #31695 üzenetére
Koszi, hat azert annyit nem, de fogom hasznalni Ausztriaban, mert ott elek. Ma megneztuk aknan egy rohadas sincs, szuper nagyon...
-
kiszi07
senior tag
Naa meglett az elso kocsim vegre.
2005 Toyota Corolla 1.4 D4D mellett dontottem, majd legkozelebb egy avensist vagy egy lexus 220d-t veszek, nagyon tetszik. 3,5-4,5 kozott fogyaszt a varosban.
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy eladó autósrádiója(fejegység, ami auxos? Mélynyomó is érdekel.
-
kiszi07
senior tag
29.9m Ft.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
nem keres esetleg közületek valaki egy szép nádorvárosi lakást? 82nm2 hasznos terület és 871nm2-es telken áll. (Táncsics M. utca) -
kiszi07
senior tag
válasz
BigBlackDog #31485 üzenetére
Nehany honapon belul nekem is lesz egy kiado panelom hosszutavra.
-
kiszi07
senior tag
En Toyota Corolla-n tanultam vezetni, az oktatom is egekbe magasztalta, hogy ilyen jo es megbizhato kocsit, amire ilyen keveset kell rakolteni... hmm
-
kiszi07
senior tag
Ausztriaban es Nemetorszagban mar siman dobaljak oket 5-6e euroert. Nyilvan kinti rendszam kell, itt elek. (nekem nem villogasra kell a kocsi, mint sok fiatalnak) Sot ezek az autok mar szarnak szamitanak itt. Magyarok-Romanok viszik oket haza eladni. Meg az osszes Passatot is...
-
kiszi07
senior tag
Nezegettem en is azt is, de jobban tetszik a b6-os, de annak minden szar baja van mar...
Kint vennem nalunk, itt azert olcsobb kb minden tipus. Sok tenyezo van, de a legfobb, hogy beferjen a 29"-es montim és a sí cucc.
Legyen azert helyem is, mert 193 centi vagyok. Foleg mikor hazamegyek vele. Audi A4 2006-7-et is neztem. Szivem szerint XC90-et vennek.
Golya, nezegettem azt is, a Toyota eleg jo anyaggal dolgozik es Japan. -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, milyen autot javasoltok kb. masfel misiert, elsonek, amibe azert tudok pakolni. Koszi
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31224 üzenetére
Meat and Sauce, de bankm, hogy nem kostaltam vegig mindent. 😂😂 Valojaban kreoldalad volt kiirva, de nem talaltam ugy semmit sem. Ez a Rómer ház mellett volt.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31211 üzenetére
Hol kajaltal?
PS: matol feljetek az utcan, megkaptam a jogsit -
kiszi07
senior tag
Sracok, ha raertek, akkor menjetek be a varosba es kajaljatok a Food Truck Showon belul, mert nagyon finom dolgok vannak...
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek kozuletek SpyBike-ja?
-
kiszi07
senior tag
Koszi sracok!
-
kiszi07
senior tag
Koszonom sracok.
39.9 volt a max lazam, de 38.6 ala 1.5 napig nem ment.
UI: kellemes huszadik szuletesnapi ajandek 😂 -
kiszi07
senior tag
Sracok, en nem tudom mit kaptam el itthon, de szombat ota magas laz, hanyas, hasmenes, natha, kohoges. Ugyelet is kint volt, most pedig a korzeti orvosom altal bent fekszem a fertozo osztalyon...
-
kiszi07
senior tag
Esetleg valaki közületek ért nagyon-nagyon az OSX-hez?
-
kiszi07
senior tag
Hali, nincs valakinek eladó xbox one vagy egy max 32"-os led TV, illetve monitorja?
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #30633 üzenetére
Én is szeretem, mikor Csehországban töltöm a napjaimat sokat iszok, illetve az ismerősöm is szokott hozni.
Marlenka a másik kedvencem.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30629 üzenetére
Egyébként minek vesztek ilyen drága whiskeyt ? Ha az illető nem valami nagy whiskey szakértő, aki csak ilyen szintűeket iszik, akkor teljesen felesleges. Mi nem régiben kaptunk egy 20 éves Red Lebelt, illetve egy 97-es Jim Beam Bourbon-t, tökéletes volt.
PS: kofola kimaradt -
kiszi07
senior tag
Sziasztok, nincs valakinek VHS magnója kölcsönbe néhány napra?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok. Esetleg valakinek nincs egy ingyen elvihető gépe, amit HTPC-nek lehetne használni? (Linux) Ismerősömnek kellene...
-
kiszi07
senior tag
Hali, nem akar valaki rendelni valamit amazon.de-ről? A vitaminok occsók meg jó sok minden.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok! Valakinek van itt L920-a? Ha igen, az írjon és adok egy ingyen tokot!
-
kiszi07
senior tag
2011-es early Macbook Pro 13" (i5, 4gb, 120gb SSD) eladó jó állapotban.
Steelseries Siberia V2 Blue gamer füles eladó, illetve LG 1753s monitor. -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30481 üzenetére
MNB, ha valakit komolyan érdekel, akkor írjon üzenetben!
-
kiszi07
senior tag
Hali, valakit érdekel euró középárfolyamon?
-
kiszi07
senior tag
válasz
vettelf60 #30462 üzenetére
Győrben a vidanet ugyanaz, mint a tréhom, mert tőlük bérlik a szervereket. Mindkettővel szívtunk, de megoldották kerek félév alatt. Telekom-tól valami szuper elit informatikus alakulat jött(elvileg diplomaták), akik szimpla userekhez nem mennek, mert ca. 50 bejelentés és 15 alkalommal voltak nálunk. (kiderült, hogy náluk volt probléma, mindent kicseréltek kábel, router, még a villanypóznás elosztót is 3-4x XD)
-
kiszi07
senior tag
-
kiszi07
senior tag
válasz
bugalaszlo #30288 üzenetére
Én ebayről vettem pár száz Ft-ért, almán tökéletes. Emagon ezt árulják 10x ennyiért.
-
kiszi07
senior tag
válasz
lacy86 #30267 üzenetére
Én ott csináltattam legutoljára, de nem megyek oda többet és szerintem máshova sem. (szerintem nem létezik normális gép, ami erre való vagy horror áron van) A póló nagyon szar minőségű lett, de nem volt szívem ott hagyni... Ha csak felirat kell rá, akkor jó lehet. Normális betűtípussal, egyedileg tervezett pólót csináltattam, ha értékelném a munkájukat, akkor 10/2. PDF-ben vittem és jpg-re konvertálták.
-
kiszi07
senior tag
Steelseries gamer füles eladó szombat estig. Prooletárok kíméljenek, abból van elég.
-
kiszi07
senior tag
SRÁÁCOK, én is keresek még iPhone-t !!444!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest