- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
miningboy #40133 üzenetére
Annyiból szar helyzetben vagy, hogy alapból a festést sem akarják vállalni, mert a száradása sok idő és nagy helyet igényel, relatíve pormentes környezetben.
Ajtót meg a legtöbb készen veszi, gondolom így jobb buli. Tokkal megint lehet szívni.
És ez szomorú is valahol. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #39732 üzenetére
Legalább annyi volt benne, hogy kifizette. Számla minden nélkül kb azt is letagadhatta volna, h valaha nála járt az autód.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valakinek van elfekvőben AM4-es procija?
-
Bobrooney
senior tag
Urak!
Van itt olyan vagy tudtok olyan szakit aki egy kávédarálón fel tudná újítani a motort, mondjuk sokkal jobban örülnék ha megmutatná, hogy kell ezt csinálni.
Ilyen remekül néz ki:
-
Bobrooney
senior tag
Szia!
+1 a nyúli pincesor + a kilátót is érdemes megnézni.
Ha már Adíváros tópart, akkor ajánlom szabadhegyen is a 2-es tavat ill a 3-as tavat is megnézi (szerintem teljesen más hangulata van a 3 tónak). Nekem a 2-es a kedvencem.
Étel:
Pizza:
- Szigeten a Kohó - szerintem ez az egyik legjobb Győrben, SZÉP kártyát elfogadnak
- Celeste pizza - vékonytésztás, hamar megvan, jó cucc, itt NINCS SZÉP kártya elfogadás (vagyis amikor voltam utoljára még nem volt)
- Belvárosban a Pálffy Italia - Szerintem finom a pizza, belvárosban van, árban nem vészes, Szép kártyát elfogadnak
- Tópart pizzéria (Adyváros Tópartnál) - vastagabb tészta, mocskos sok sajt jó feltétek alapvetően ezt a pizzát is szeretem, SZÉP kártyát elfogadnakHamburger:
- StreatBox burger
- Barney's
- Chili's burger
- Westy burger (ez elég drága én szerintem itt sosem ettem, de a legtöbben imádják)
- Tóni falatozó - különösen fura hely, böszme olcsó (januárban 1200 Ft volt a sajtburger), balatoni strandos burger ugrik be róla (zsemle, sok mustár és ketchup, valami "mocskos" mirelit hús, csalamádé, reszelt sajt), kemény olaj szag a beltérben, ez az annyira tré kategória, hogy már jó (kollégám perverz módon imádja a helyet, így McDonalds helyett inkább ide megyünk, de akkor nagyon boldog szokott lenni)Étterem:
- Sziget bisztró - tényleg bisztró, napi menük vannak házias ízekkel, vagy különböző langallók, csorbák, imádom ezt a helyet, sosem csalódtam benne, SZÉP kártyát elfogadnak, különösen ajánlom
- Szalay étterem vagy a Nádor étterem (Nádorban tuti, hogy csak ebéd menü van, am meg nincsenek is nyitva, ugyan az a menü mind a két helyen és a tulaj is ugyan az tudtommal, imádom, jókat szoktunk itt enni, jó adagok is vannak, pincérek is nagyon jófejek)
- Kristály étterem - csak menüzni voltam, vegyes élményekkel, ettem már jókat, de többnyire közepes számomra a minőség és az adagokkal sem vagyok kibékülve (nekem sokszor kevés) ellenben sok asztal van, nagy ibrik leves (szedsz amennyi jól esik), gyorsan kiszolgálnak
- Pálffy étterem a belvárosban - szerintem rendben van
- Westy hajó étterem - nem volt rossz, hangulatos helyDöner/kebap stb:
- Peti's döner - szerintem jó hely, ettem már sokszor jót
- Pasa kebap - ettem már jókat, közepesen jónak mondanám
- Szultán - szerintem nagyon drága lett, SZÉP kártyát is hullámzóan fogadnak el (sokszor van, hogy kártyával vagy KP-val lehet csak fizetni)
- Pecsenyesütő - Kolbász/Hurka/Csülök, én szeretem a helyet, igazándiból kb minden jó
- Süllőház halsütöde - hal cuccok, nem olcsó, asszem SZÉP kártyát elfogadnak, brutál jókat ettem itt, bisztró jellegFagyi:
- Édes sziget - Nekem a nagy kedvencem ez
- Fagyi pont - ebből több is van, szerintem ezek sem rosszak
- Adria Gelato - szerintem nagyobb a hype mögötte, igazándiból finomakat ettem itt is, de nekem ha igazán jó fagyi kell akkor Édes szigetbe megyekRemélem tudtam segíteni.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
golya32 #38615 üzenetére
Oh értem, köszi.
Nálam már az is gyanús volt, hogy marketplace-n egy hölgy akart megvásárolni egy termékemet, foxpostal akarta kérni, meg hogy ő elintéz mindent, adjam meg az adataimat. Kérdeztem, de hogy mégis hova kéne a csomag, hát h azzal ne foglalkozzak majd intézi a foxpost rendelést, stb.. Mondtam neki, hogy mehet a foxpost de én intézem, ő nem akarta még a települést sem megmondani, hogy hova kéne a csomag. Így elküldtem, hogy akkor velem nem üzletel. Lehet én paráztam túl, de semmi jó érzésem nem volt vele. -
Bobrooney
senior tag
Skacok valaki tudna kölcsön/bérbe adni laminált parketta vágót a hétvége erejéig?
Elvileg kapok egyet, de nem vagyok 100%-ig biztos, hogy az hozzám is kerül, így ha nem jönne össze, lenne valaki aki tudna adni?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, nem tudja valaki Győrben hol lehet kapni kürtöskalács sütőrudat (ilyenre gondolok)?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
ladopapa72 #38011 üzenetére
Ez kicsit keresztapás lett, bár meg lehetne fejelni, hogy "Bencét keresd, és mond neki Ladopapa küldött"
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37953 üzenetére
Tópart nagyon megosztja az embereket, némileg vastagabb tészta és brutál sok sajt jellemzi.
Én szeretem, de sok ismerősöm ki nem állhatja.Pizza Koho-t is tudom ajánlani, vékony tésztás normál feltétes, nekem ez is nagyon ízlik (de ezt csak ott helyben fogyasztanám, mert hamar kihűl és utána azért márt nem annyira finom mint azonnal).
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, Iphone akksicserére tud valaki jó helyet ajánlani? Lehetőleg ahol nem kell 3-8 napot várni hogy megcsinálják. Köszi!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok, panellakás erkélyére elő tetőt csináltatni és felszerelni tudtok szakit ajánlani?
Köszi előre is! -
Bobrooney
senior tag
Skacok valaki tud ajánlani ruhatisztítót? Öltönyömet kéne kitisztíttatnom.
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
PociAti #37259 üzenetére
Ácsi! Lehet úgy tűnt, de nem keresek sem lakást, sem házat. Csak azt kezdtük el vitatni, hogy Zalában ~10M milyen házak mennek.
Az hogy egy szar minőségű fotón penészesnek tűnik a vakolat, attól még ha ilyen áron keresnék, és megfelelne más feltételnek (pl. infrastruktúra), akkor mondjuk ezt megnézném élőben, és eldőlne, hogy az tényleg nedves/penészes-e, meg mi egyéb gond van vele, mivel úgy tapasztaltam, hogy tök mindegy mi van a fotón a valóság más képet mutat, volt h elszörnyedtem, volt ahol meglepődtem mert rosszabbra számítottam.
Véleményem szerint a lakásvásárlás is olyan mint az állásinterjú, nem biztos hogy az a jó taktika ha a számodra legjobb hellyel próbálkozol elsőnek. Nézegetni kell meg tapasztalni, és összehasonlítani a korábban látottakkal.
A penész nyilván nem jó, jelenleg most a lakásban lévő alacsony páratartalommal küzdök, mert igen csak lemegy akár 20% alá, ami szintén nem jó, de könnyebb ellene tenni, mint a penész ellen.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
envagyok #37239 üzenetére
Az elsőre ránézésre sokat kell költeni és eddig úgy tapasztaltam, ha a fotó ezt mutatja a valóság meg még inkább. "Falu központjától 500m-re." -> Jelentsen akár mit
Második: Nincs belülről kép, ez nem jelent sok bíztatót
Harmadik: Dettó
Negyedik: "Szennyvíz hálózat a faluban nincs kiépítve." -> lehet nekem nagyon az igényeim, de na
Ötödik: Na ez szimpi -
-
Bobrooney
senior tag
válasz
envagyok #37198 üzenetére
[Nem kötekedésből]: Kérlek mutass már ilyen házakat, sajna 1 darabot nem látok, csak olyat amire még 20-30M-ót rá kell locsolni.
Én szerettem falun lakni, remélem még vissza jutok valamikor. De a legtöbb kis faluban az áramhálózattal is gond van, elég csak hogy szeles idő legyen és már ingadozik. Internetről ne is beszéljünk. Ja és ha csatorna van az már király.
#37200 doc : nem feltétlen akar mindenki Győrben dolgozni, nyilván annak a környéknek is meg vannak a maga lehetőségei. -
Bobrooney
senior tag
válasz
envagyok #37169 üzenetére
Őszintén? Mi is panelt vettünk, a törlesztőm kevesebb mint az albérlet amit fizettünk. Nem akartam panelba jönni, de másra nem volt pénzünk, a kényszer pedig nagy úr.
Hát Zalába sem hiszem hogy 5-8M-ért kapsz bármi normálisat (gyors ránéztem).
Látván, hogy szülőfalumban is hogy elszálltak az árak. -
Bobrooney
senior tag
Skacok valaki tudja, hogy Győrben hol tudok A3-as méretben nyomtatni főleg Szabadhegy vagy Adyváros környékén?
Szigeten tudom, hogy az egyetem körül kb bármelyik másoldában megoldják, de oda nem nagyon tudok most kimenni.Köszi előre is!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Thocy a ZAGY #36855 üzenetére
Köszi, ezzel az opcióval már elkéstem.
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Van egy Bauknecht mosogatógépünk ami nem működik, talán a motornak van gondja.
Van valaki köztetek aki tud vele mit kezdeni? Ingyen adnám csak vigye el valaki.
PÜ-ben keress ha esetleg kéne.Hátha alkatrésznek még használható.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
ladopapa72 #36581 üzenetére
Ismét nagyon köszönöm!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok tudtok Győrben olyan üzletet ahol kaphatok ilyen szűrőt?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
ladopapa72 #36500 üzenetére
Köszi szépen!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki megbízható szakít aki ért a hűtökhöz?
Alsó fagyasztórésze tökéletesen működik de a felső része nagyon minimálisan hűt ha hűt. (Nincs le tekerve és nincs is kihúzva). Egyik napról a másikra adta meg magát.köszi
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Dorien #36440 üzenetére
A boltot szeretem, de a szerelői botrányosak voltak amikor nekem csinálták a kocsit (2017 vagy 2018).
Nappali menetfényt rakattam be velük (megbántam), fejegységet cseréltek (ezt még jobban megbántam).
A nappali menetfénynél lógva maradt a kábel ez első lökös alatt, még jó hogy észrevettem és nem akadtam el vele (azaz nem szakadt le valahol út közben).
Fejegység, középkonzolt összecseszték (gondolom pofával lefele lerakták az aszfaltra, mert ilyen zúzódások lettek rajta), 2 kábelt csak elvágtak leszigetelni már elfelejtették. Mivel nekem leburították a középkonzolt, a klímát nem kötötték vissza (persze hosszabb útra mentem és nyár volt), azóta nincs világítás rajta és a klímakapcsológombot is eltörték így lötyög.
Sajna a reklamációval nem mentem sokra, csak h majd lecseszik a szerelőt (ez vagy megtörtént vagy nem, nem is érdekel).
Két szerelő volt akkor, lehet csak ez volt tróger, de a szar munkáért legalább sokat fizettem. -
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #36174 üzenetére
Nem tudom de 50k-t is sajnáltam egy használt 1060-asért, most meg majdnem a duplája
Vettem 4-5 éve Jazzostól egy VGA-t azt kb ugyan annyiért most is el tudnám adni, ez a vicc.. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #36015 üzenetére
Nálunk még nem húzták át optikára, de ahol áthúzták már, nekik hasonló tapasztalataik vannak...
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Dryman #36007 üzenetére
Nem okoz gondot a CMOS pineket sem megkeresnem sem azzal a módszerrel próbálkoznom, de emlékeim szerint ezt már régebben kipróbáltam és nem jártam sikerrel vele (azaz a jelszó megmaradt).
De kiszedtem a VGA-t így csak a proci hűtő megy és az alaplapi VGA-val elvannak most.Köszönöm a segítséget!
-
Bobrooney
senior tag
Skacok az mitől lehet, hogy egy ~8 éves gép, egyik napról a másikra, CPU és VGA ventiket 100%-on járajta? Linux live-ot kipróbáltam (hátha csak a windows hülyesége lenne, de nem).
BIOS-ba nem tudok belépni, mert természetesen a jelszó az már elfelejtődött (UEFI-s az alaplap).
Tudom már nagyon nem érdemes vele szórakozni, de amire ők használják még pár évig elég lenne még. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Weaver #35854 üzenetére
És azért valljuk be a 3500 Ft sem egy brutál fizetés főleg, hogy gondolom nincs 8 órában teljesen tele a naptárja (pluszban ott van az a fajta ügyfél aki nem szól de nem jön, vagy ténylegesen lemondja). Ami ezzel a 3500 Ft-al még érdekes, hogy a nyelvtanárok szemrebbenés nélkül elkérik ezt az összeget 45p-ért ami náluk 1 óra.
#35855 mobal háh nem úsztad volna meg, én lettem volna az a szerelő akinek kint van a kőműves dekoltázsa miközben szereli a vízvezetékedet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest