- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv! Normálisan dolgozó fogdokit keresnék, normális áron.Gyerekeknek meg asszonynak kellene javítgatni pár apróságot, esetleg nagyobb dolgok. Jó lenne ha max 1-2 héten belül tudna fogadni.
Előre is kösz! -
RudyD
tag
Üdv! Normálisabb Linux kompatibilis AMD laptopot keresek. (AC wifi, usb3, stb)
Ha esetleg van valakinek eladó vagy tudná hol lehet normális áron. -
RudyD
tag
BÚÉK meg minden! B-)
Akad valakinek eladó AC-s routere eladó? -
RudyD
tag
Sikoly az êjbe: akadna valakinél egy pár méteres koax kábel ami a splitter és a modem közé kell? Gyanítom hogy nem a splitter döglött meg... Nem hiszem hogy vidáék tudnák adni egyet v szilveszterkor kijönnének.
-
RudyD
tag
Üdv! Rövid távra (kb 2 hét) kellene korlátlan mobilnet. Mit ajánlotok, illetve akadna valakinek kölcsönbe v. hasonló?
-
RudyD
tag
12 éves Swift érdekel valakit? 1.2 misiért?
Ugyanitt keresek erős kartondobozokat (banános láda és hasonlók) ha valakinek lenne fölösleges, azonnal elhúzható.. -
RudyD
tag
válasz
Jazzos #33252 üzenetére
Igen, ilyen kis furgonra v kisbuszba gondoltam én is. Viszont mint a vicc én, "A biciklit ki hozzá vissza"?
Ezért bérelnékbfel valakit aki egy furgon a a cuccokat meg pàr személyt esetleg el tud vinni. Pestről lenne, de határeset. Gondoltam megkérdem itt is, talán tud valaki valamit/valakit. -
RudyD
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani fuvarost család költöztetésével Svájcba?
Többnyire ruhák, cuccok, bringa, kevés v semmi bútor. -
RudyD
tag
No, kénytelen voltam 20M alá menni a lakás árral.
Ha esetleg valaki lakást akar venni Nádorvárosban az még gyorsan jelentkezhet, hétvégén vagyok. B-) -
RudyD
tag
Tud valaki jó hw összehasonlító oldalt merevlemezekhez?
SSD -ket kellene összehasonlítani képességek és egyéb feature-ok szerint, tud-e titkosítást meg ilyenek. -
RudyD
tag
Elnézést a kifakadásért de tetvesgenya adatszopató rakás lett a jósz0pásból is. Nem hajlandóak elküldeni az üzenetet amíg meg nem adom nekik a számomat, amit nem akarok.
Sajna Szabi routere már elkélt, de sürge érdekelne egy hasonló. Esetleg akadnak vkinek?
Illetve érdekelne még fél-két m közötti hdmi kábel.
-
RudyD
tag
válasz
half333 #32426 üzenetére
Szia!
Mostanában ritkán járok a Győri topic felé, meló meg az élet.
Bár gondolom azóta lett bringa, de ha mégsem, nekem akad pár. Egyik-másik felújításra szorul, de megérheti.
Van egy nakamura trek küllőzésre vár, meg egy városi felszerelt mittudoménmi. (Valami herviszes sajátmárka vagy a másik.)Sajnos ezeket "kinőttem", úgyhogy eladósorban vannak.
-
RudyD
tag
válasz
sotetlovag97 #32168 üzenetére
Üdv!
Azért kérdezd meg. Ha mégsem, akkor megguglizod a Győr fa lézer gravírozás szavakat aztán válogatás...
Sok sikert! Kíváncsi vagyok h sikerül-e összehozni. -
RudyD
tag
Üdv!
Esetleg akad valaki aki nagyon ráér holnap v két ünnep között és van jó keze meg kedve hozzá hogy reball-t csináljon egy nexus 5x -en, esetleg egy extra hűtőlap hozzáadásával?
(s meg is vannak a cuccai hozzá) -
RudyD
tag
válasz
sotetlovag97 #32150 üzenetére
Szia!
Az A-Grafi -ban biztos gravíroznak. Hogy ilyet tudnak-e vállalni azt nem tudom. Kérdezd meg őket.
-
RudyD
tag
válasz
bugalaszlo #32119 üzenetére
Üdv!
Esetleg a Milyen program ami.. szál segíthet.
Ha van linux akkor az ImageMagick kvázi standard ilyesmire. (Van win-re, de parancssoros és win-en nem próbáltam.)Van sok alternatíva is.
De pl a Caesiumból akad portable változat is. Az még optimizál is kendnek.
-
RudyD
tag
Bakkerinno mekkora kópék ezek a 'jófogás'osok.
Benyomták arhivba a lakáshirdetésem mert jópár napig volt más dolgom azt most azzal zsarolnak hogy ugyanmár a semmire perkáljak nekik bankkártyával aztán talán újra mutogatják.
Fenn van már 4 másik helyen is, de azért elég izé hogy monopolra tolták magukat aztán olyan rémségeket művelnek és szinte használhatatlanságig nyomják az oldalt hogy szinte sírok.
Valami egyéb normálisabb aprós oldal van rajtuk kívül mo. -on? -
RudyD
tag
válasz
Vérboci #31981 üzenetére
Szia!
Elég sok nem megydroiddal. Én is bevásároltam egy ac-s tenda cuccot sebtiben aztán szerencsére nem kellett. Csodálkoztam is hogy nem megy aztán fórumokon láttam hogy nativ nem támogatja. De van pár amit igen.
Milyen box \ wifi kártya? Érdemes felkeresni, valószínű van a doboznak v az architektúrájának már topic -ja itt a prohv -en is.
Általában bizonyos ríltekek jók. -
RudyD
tag
válasz
Joker88 #31922 üzenetére
Én is itthonról vettem és nem nagyon tököltem, úgyhogy nincs sok előtte tapasztalatom.
Há' nem próbáltam vésővel kalapáccsal de egy kicsit jobb lett. Nem tette teljesen újlenyomatmentessé a dolgot, de lehet hogy 2-3 hónap után újraalkalmazásokkal javul a helyzet.Minenesetre ne ezt vedd, mert tutigagyi ha jájjfónnal reklámozzák...
A lényeg h nem biztos h megéri. Lehet hogy normális összegből egy rendes erősített üvegfóliával jobban jársz.Esetleg arra rakod fel, mert talán nem marja szét...
-
RudyD
tag
Üdv!
Kellene egyszerű minél kisebb és minél kompatibilisebb lapscanner. Ha lehet akkor sima usb ellátásos.
W7 - laptop, esetleg linux alól lenne használva.
Ha lehet akkor menjen különösebb driver-vadászat és telepítgetés nélkül.
(Asszony csatlakoztatja hébe-hóba és kész. No meg jó óccóé')
Privit had kérjek ha akad valakinek. -
RudyD
tag
válasz
bundilolo #31870 üzenetére
pluszegy a Kálváriára. Általában normálisak és segítőkészek. Szívesen megcsinálták volna a gyereknek is bármely tortát laktózmentesen, csak annyit kértek h mi válasszuk ki és vigyük a mentes tejet (mandula v rizs v bármi.)
Úgyhogy valószínű menni fog. Bár a szívem csücske a zacherjük, az is fagyiban, de tortában is érdemes megkóstolni. Lehet azt nem kellene megvadítani pl a mentollal, de biztos menne.
Ha már extra, akkor egész jók a paleo tortáik is (esetleg a csokis-mentolosból nem tudom h meg tudják-e oldani... ) B-)
Bár anagymester már ellőtte az afteréjt -es recepttel hogy ez nem annyira elvetemült ötlet. De nekem is az jutott eszembe hogy az angol órás csokiból kell venni egy tortányit aztán elrendezni. B-)
Bár annál tényleg jobb egy valós torta!
Sok sikert! Kíváncsi leszek a fejleményekre!
upd.: Öcsi bácsinál rég jártam, ők nem vállalnak ilyen mutatványokat? (Az még talán közel is van...)
-
RudyD
tag
válasz
atos19881101 #31767 üzenetére
A jelenség ismerős, máshonnan. Már több mint évtizedes a sztori, de anno a pult mögött álltam egy helyi vendéglátóipari egységben. Kb délután fél négytől kiszabadultak a szemben lévő közüzem dolgozói, és két kisfröccs mellett - szerintem - többet "dolgoztak" mint a munkaidőben. Már-már nekem volt izomlázam attól hogy hallgattam.
Azért kíváncsi lennék hogy mit rejt az az "agymosás" rész...
-
RudyD
tag
válasz
kovacsroli #31730 üzenetére
Nagyméretű felújításra szoruló számítógépasztalom akadna. (de legalább dupla! B-) )
Illetve ha arról lenne szó akkor talán monitor is. A bibi, hogy külhonban tartózkodom, de tán' megoldható a dolog valamilyen szinten. (Esetleg rizlingelni? B-) ) -
RudyD
tag
válasz
Balinov #31646 üzenetére
Kösz a tippet Balinov mester!
Elsősorban a kölyök tabjának beüzemelésére kellett volna olcsó megoldás, de úgy tűnik a felcsatolható periszkóp lehet még kivitelezhető, a többi drága. (Közbe rájöttem h a fránya samu még otg -t sem tud.)
Meg vagyunk szépen lőve itt a dolgokkal a kommunikáció végett. Sajnos asszony laptopjára is csak a fránya win ment fel.
-
RudyD
tag
Üdv!
Érdeklődnék hogy akadna-e valakinek ilyen kicsit normálisabb jack-be dugható mikrofonja elfekvőben.
Asszony kénytelen gépről nyomni a hangouts -ot és onnan elég rémes a hang.(Tudom, sokminden, de szívemcsücske analfabéla és ha idegesítő dolog miatt kettőnél többet kell kattantani már kútba esett a menet.)
Kicsit másik: Esetleg létezik android tab -hoz usb-s kamera? (Kisebb változat kellene, mert ebben a csodában nincs beépített....)
-
RudyD
tag
Nem rosz ötlet, de hogy a lényegtől ne térjek el, merre találok általános tűzvédelmi és tűzoltási kiképzést hüllők számára!? B-) Amúgy már csinálnám is.
Ha jól látom az árgépeken, az időrelék horror áron vannak és a legegyszerűbb leszámoló is 3e körül. Reméltem hogy lesz olcsó egyfunkciós ami csak azt tudja amit szeretnék olcsóért. De kénytelen leszek egy kétésfél kás digi valamit ami remélhetőleg működik is.
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat. Főleg Dryman mesternek a bő válaszokat!
Igen, azt hiszem az időrelé lenne a legjobb kifejezés. Lehet én spilázom túl, de nem óriási a teljesítmény. Egy 75W -os fűtő + 15W -os UV lámpa egy terráriumban. Viszont a ház az 60+, a kábelezés nagyon régi. Úgyhogy vagy ott vannak a házban vagy megy az agáma aludni.
Ha süttetni akarják akkor meg félóránként nyomkodják a gombot!
Nagy köszönet mm00 -nak a rávilágítást.Szóval ilyen konnektoros vagy könnyen bedrótozható fél\egy órás időrelét 1 "reset" gombbal hol lehetne beszerezni?
(Mellesleg látom valós értelmét az ilyesminek, mégsem találtam idáig sehol.)
-
RudyD
tag
Üdv!
Esetleg valaki tudna javallatot adni? Olyan időzítős kapcsolót keresek, ami fél vagy egy óra után kikapcsol mindenképp.Néztem többfelé, de ilyen rémes 24órás kütyük vannak amik ráadásul nem is mennek rendesen. (Obi, Somogyi megvolt), amit előre beállít az ember és adott órában be és kikapcsol.
A lényeg az lenne ha a család elhagyja a házat akkor az a két böszme fűtőlámpa akkor is lekapcsoljon ha mindenki más elfelejti. (Erős fogyasztók és még akadnak régi kábelek ebben az öreg házban, nem akarom hogy kigyulladjon mert egész nap megy a móka.)
-
RudyD
tag
Mivel "nagytakarítok" előkerült egy halom kacat, aki esetleg occsóér' átvenne mindenfélét. Illetve, engem már sürget az idő, de van egy halom kinőtt, felújításra szoruló bringa, (férfi, női, gyerek) amiket kinőttünk v. nem felelt meg. Azokon szívesen túladnék. Tudom h jópár hónapja már kérdeztem, de ha esetleg azóta valakinek rokona v. ismerőse érdeklődést teremtett volna bringabütykölésre , esetleg vételre \ árulásra, jó áron túladnék jópáron. (Esetleg komolyabb részesedésért ha hajlandó vele foglalkozni.)
Sajnos akkut időhiány van költözés miatt.... (is)
(Illetve van más is, nemcsak bringa...)(@Jocó: legkissebb hogy nő? Tervezitek már h ő is bringázni fog?
)
-
RudyD
tag
válasz
Hannibhál #31514 üzenetére
Üdv!
Meglehet. Bár nem tudom a samuknak mennyire van custom rom-juk, illetve azoknál meglehetősen nehézkes a root. (Ami néha azért jó lenne.)
Akinek van valami ilyesmi, az legyen szíves akár priviben egy kb rövid, v szükséges pár szót róla meg egy irányárat. ... Illetve a dual sim az fontos lenne. (Magamnak is keresek, oda muszáj, illetve asszonynak is, oda nem annyira fontos.) -
RudyD
tag
válasz
Füleske #31495 üzenetére
Üdv!
Igen, sértődés ide vagy oda, ez van. Mi is kiadásban gondolkodtunk, de jobb letenni a hitelt ha mód van rá. Ezért jutottunk odáig hogy inkább eladjuk. Bár az ármeghatározásnál én is körbenéztem pár helyen és kicsit fölécéloztam. Utólagosan már mint eladó nehezebb lenne fölfele alkudni. Ráadásul jelen esetben nem csak egy üres lakásról van szó mint egy panelban. Az is igaz hogy kinek még mi számít. Egy kis morfondírozás és pár plusz kör után még az is kiderülhet hogy a jelenlegi körülményeket és a tényeket megnézve még egész reális is lehet ez az ár. Tudom, ez nem megkönnyebbülés a vevői \ bérlői oldalon, de ez van most.
Aki meg kicsit úgy érzi h sok, én irányárat szabtam meg. Ha valait komolyan érdekel, hajlandó vagyok egyeztetni és akár megfelelő módon engedni is belőle.Másik oldalról a család feje fölött most van máshol biztos tető, igaz ez azzal járt hogy valaki "távozott" a nagyobb családból.
A lakást anno több mint egy évtizede valóban sokkal kissebb összegért sikerült megvenni, De azóta a feleségem is beleölt jópár milkót. Mire sikerül normális állapotba hozni, addigra meg inkább túladunk rajta. Mi McSzívtuk vele. Rendesen raktunk is bele, az utánunk jövőnek , bár még valószínű kelleni fog, de már sokkal kevesebbet és az egészségre is veszélyesebb részeket megússza.@sladka_pani:
Ez a hozzászólás már-már egy címoldalas írásnak is elmenne! -
RudyD
tag
válasz
BigBlackDog #31485 üzenetére
Üdv!
Kiadót sajnos én sem tudok, nekem speciel egy eladó lenne. (Ha bárkit érdekel.) Az árak azért nem elszálltak, ez lett itt a kínálat\kereslet eredménye. De ha már ez is ilyesztő, a nyugati határ mezsgyéjén, pl Sopron körül csak erős lelki rákészüléssel tessék körbenézni.
Hogy valami általánosat is hozzátegyek. Én úgy érzékelem hogy általánosan elég szépen javult. Most hogy Újvárost és Szigetet is kezdik beépíteni új részekkel és az EYOF miatt is az infrastruktúra is fejlődött, egész ígéretesnek tűnik majd a jövőben. Viszont egykori gyerekkori környékemen is megnövekedett a nem-túl-kellemes kinézetű egyének száma, szóval már nem olyan mint pár évtizede. Mondjuk ez is már több évtizedes füles, de marcalváros is vezette anno a bűnözési statisztikát.
Általában inkább a közvetlen környék számít mint egy-egy városrész szerintem. Érdemes megnézni egyet-egyet és rákérdezni. Pár sarkon belül is lehet hogy egy kellemetlenebbnek tartott környéken egész élhető és vonzó rész van. Szóval a konktétumra lehet egy kb véleményt mondani.(A fenti ízelítő közel sem teljes, és a fentiek ellenére az említett részeken is lehet jó helyet találni.)
Az agglomerációval kapcsolatban, elég sok helyről a tömegközlekedés, ha van is, akkor viszonylag nagy időközökkel lehet buszt találni, ami nap közben még akár rosszabb is lehet. Szóval a környező falvakból szinte muszáj a kocsi. (Esetleg kitartóbbaknak, bátrabbaknak a bringa.) Sajnos a csúcsidő itt is elég komoly dugóval jár emiatt is. -
RudyD
tag
válasz
Dryman #31482 üzenetére
Üdv!
Köszönöm Dryman a kimerítő válaszokat! Igazán hálás vagyok értük. Az Ovimmal egyelőre nem tudok előbbre jutni, de úgyis már jó ideje pihen. Reméltem hogy akad pár tipp helyi android fanatikusra, de ennek én is kevés esélyét láttam.A szülői felügyeletes részhez. Több helyről is kevés válasz jött. Nekem, funkcionalitásában még talán a Kaspersky megoldása mutatja meg jórészt hogy mi lenne a jó. Máshol is az eset és a Norton hasonló megoldását bökték be.
Nem a 'kémkedés' oldala lenne a fontos, de sajnos legtöbbször az nem elég ha simán elvágjuk a netet. A kölyök már elég ügyes ahhoz hogy találjon magának offline játékokat is. Viszont az oroszokat nem akarom beengedni a spájzba, ráadásul még én fizessek azért hogy figyeljenek. Az ausztráloknak is van hasonló megoldásuk SecureTeen névre keresztelve. Na ez is jósok dolgot tud amit szeretnék, néhol még többet is, néhol kevesebbet. Viszont ez is évente borsos 40 dodóba kerül / 3 eszköz. Na ennél már most több lenne, ha a tvbox -ot is beleszámolom.
Van pár ingyenes megoldás távoli bedrótok nélkül, viszont azt kézivezérléssel, azaz a tab \ tel. hosszasabb gyepálásával lehet finomhangolni, ami akkor elég ha a gyereket azonnal kell kirángatni a virtuális dino-tamagocsik mérgesmadarakkal etetéséből. (kicsit újra kell túrnom a netet hogy ezeket előhalásszam.)
Szóval valami hasonló kellene amivel közvetlenül az eszközt lehetne elérni, vagy legalább lenne annyira szabad hogy akár saját server-t lehessen rá beállítani. -
RudyD
tag
Üdv!
Android telefon és tablet gurukat kérdezném két-három dologgal kapcsolatban.
Lehet hogy páran már körbejárták a témát, a srácok itthon örököltek pár eszközt és kellene távoli rendszergarázdálkodós \ szülői felügyeletes megoldás. Másik szálon már kérdezem a dolgot (részletek ott), de minden vélemény | tapasztalat érdekelne.Illetve két másik apróság. Jányom vízbe ejtette asszony telefonját (elég régi sony) és beadta a kulcsot. Azért azt a pár infót és képet ami még nem volt letöltve róla, jó lenne megmenteni. Akikhez idáig eljutott az asszony kukatölteléknek titulálták a darabot. Esetleg ha valaki tud kitartó és profi szervizest aki hajlandó ilyen kalandokra is, azért hálásak lennénk.
Illetve nekem van még egy Overmax Steelcore iii -asom itthon, ami nem hajlandó mostanában az android feliraton túljutni. Esetleg erre info, szakértő....
-
RudyD
tag
Üdv uraim!
Köszönöm a válaszokat!
Ebbe biz' slim való LP165WH3 (TL) (A2) .
Egyelőre még használható, de van rajta pár sérülés és folt itt-ott. Jó lett volna kicserélni pár napon belül, de ha nincs normális bontott kéznél akkor kénytelen leszek együtt élni ezzel.
Sajnos folyamatosan melóban vagyok a következő pár nap és utána már mennem kell. -
RudyD
tag
Üdv!
acer AS-5745G -be keresek képernyő panelt, ha valakinél maradt volna bontásból írjon rám v jelezze itt! -
RudyD
tag
Akad otthon valakinek walkietalkie, megunt eladó olcsóért?
Gyereknek vennénk fontolóra, szóval nem profi kell, hanem kicsit strapabíró amivel a gyerekek elszaladgálhatnak. (szóval nem valami profi kell.) -
RudyD
tag
válasz
Jazzos #29738 üzenetére
Csak azért mert az eredeti kérdést feltevő fórumtársra ragad a koszon kívül más is (értem a wsusoffline javaslatát pár oldallal feljebb)
Még amit ki lehetett volna próbálni, http://www.rmprepusb.com/ .
(Amúgy innen kiindulva egész szép mélységekig el lehet jutni az usb drive-ok és sd kártyák belső lelki világába.)Alternatívly http://www.easy2boot.com/ - ugyanannak a fickónak a projektje, de már külön honlappal. Minek a windows -nál maradni mikor simán be lehet röffenteni egy bármilyen linuxot egyszerűen felmásolva az iso -t a pendrive -ra - akár többfélét is... B-)
-
RudyD
tag
válasz
Dryman #29209 üzenetére
Üdv!
Ha úgyis videora használná akkor érdemesebb fontolóra venni egy tvbox -ot.
Kínából 1 hónap alatt itt van, kicsit drágábban aprós oldalakon is lehet találni viszonylag újakat viszonylag korrekt áron. Normálisabbak általában már 15-20e -től indulnak.
Durvábbak sata csatlakozóval ha blueray -t is néz esetleg, illetve hdd fogadására is képesek, már úgy 150-250 usd között is.Nyúl úrnak milyet sikerült párosítani az olcsósított logitech billenyűzethez?
-
RudyD
tag
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #28856 üzenetére
Nagyon szívesen! +1 mert az előbb elfelejtettem, előtte akár pár nappal érdemes pár csepp parafinolajjal elkezdeni a fellazítást, akkor a dokinak is könnyebb dolga lesz.
Amúgy a köszönet az oldalcsalád legújabb fejlesztésének köszönhető, ha nem lett volna https akkor valószínű nem jelentkezek be az adott helyről.
Ha meg már itt vagyok akkor inkább spam helyett szanaszét forkolom a hozzászólást.
szál02: - Valakinek egy f1 állójegy?
(Úgy jött 'ajándékba' céges beszerzés mellé, de én nem sokra megyek vele, nekem családi program.)szál03: - Esetleg valakinek egy albérlet jó (
magas:-) ) áron 8 perc sétára a belvárostól? -
RudyD
tag
válasz
Balinov #28792 üzenetére
Üdv!
Bár már valószínű megoldódott, de azért pár apróság. A fülmosás (háziorvosom szerint) már jó rég óta a háziorvos feladatköre. (fül - dobhártyáig) . Íreknél nincs ilyen eu -s tb kártya? Itt bemegy az ember a Szabolcskára és már nyomnak is neki egyet (1-2 évig jó).
Amúgy de, Kardirexben is van fülészet. Németh doktornőhöz volt szerencsém párszor, gyerekekkel is. Kedves volt. Igaz ő nem mosott, hanem elő a csipeszt. Én ezt kevésbé kedveltem, de nem volt gond.
Bár ahogy az árakat nézem, elég borsosak. Ennyi erővel érdemes megkérdezni akár háziorvosnál, akár kórházban h esetleg mennyi lenne az ellátás fizetősen.
-
RudyD
tag
Üdv!
Nyomtatáshoz \ multifunkciósokhoz értőknek v. gyűjtőknek elsősorban, B-)
Megszerezhetővé vált egy Samsung SCX-4200 -as. Teljes funkcionalitásához kisebb felújításra szorul.
Részletek az apróban, kvázi árat a vevő mond. B-)Apró:
http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_scx-4200_multifunkcios_nem_nyomtat -
RudyD
tag
Üdv!
Akadna valakinek eladó akksija Acer Aspire One -ba? (UM09B7C)
(árkeresőket néztem, az érdekelne ha vkinek lenne helyben. Ha van akkor érdekelne ddr2 netbook ram is.. B-) 2G+ ) -
RudyD
tag
Adtam fel rá "keresek aprót". Sose lehet tudni. B-)
-
-
RudyD
tag
Üdv!
Acer AS5745G -re keresek merevítőt a képernyő bal oldalához. Pont a zsanér fölött adta meg magát.
Fura ötleteim már voltak, de kemény cuccokkal sem jött idáig össze a reparálás.
Ha esetleg valakinek van vmi jó módszere, ötlete, hasonló masinája bontáson az kérem írjon egy privit. -
RudyD
tag
A helyzet hogy eladóvá vált egy jól működő 7" -os billentyűzetes tablet tok.
Ha valakit érdekel.
Illetve engem még érdekelne hogy valaki tud-e rendes hw szervizest tablethoz.
(Sajnos bekrepált és sikerült is csúnyán szétcincálnom. Viszont az adataim lementése után nagyon kedvezményesen felajánlanám a 'tetemet' szervíz célokra. A tok és pár apróság kivételével szerintem minden része viszonylag jó állapotban van. egy rokee ha vkit érdekel amúgy.) -
RudyD
tag
Már csak azért is de ha úgyis több szálon fut a polgárpukkasztás,
Illetve a polgárpukkasztásra pukkadhatnak a polgárok.
A lényeg hogy ne teljesen legyen off, egy két átutazónál akkora pinpongütőket látni hogy egy helyi polgárnak 2+ havi fizetésébe kerülhet. Viszont még egy ÁlljFónt nem láttam náluk... Idáig.
Illetve azonnal hozzá is fűzném ha valaki nem a technikai vonalat óhajtja mérsékelten folytatni akkor keressünk rá megfelelő helyet mert az már itt is off.
-
RudyD
tag
Szóval valaki (kicsit tablethoz értő) nem jár Szeged felé?
-
RudyD
tag
Szeged környékén jár vki közeljövőben ? Egy tagot kellene megnézni elhozni.
@zsigee: azt a router tudhatja illetve gép ha próbáként be volt állítva akkor pppoe kapcsolat ként a hálózati kapcsolatoknál .
@ssolitude: Ha még kell találtam pci usb kártyát. Van tűzdrót is. Bár nem tudom h működik-é bármelyik.
-
RudyD
tag
Mennyiért lehet mostanában 4GB so-dimm ddr3 ramot szerezni?
(Persze h érdekelne egy de extrém jó esetben két darab... B-) ) -
RudyD
tag
válasz
Balinov #26090 üzenetére
http://programs.gyor.hu/ (Ha jól látom lesz Quimby)
http://gyorplusz.hu/hirek/limonade_.html
meg szanaszéjjel mindenfele.
http://www.programturizmus.hu/ajanlat-barokk-eskuvo-gyor.html
A gugli meg a többi.
Helyi ősöket érdemes még befűteni hogy néha nézzenek rá a helyi ingyen és fizetős lapokra.
http://bit.ly/1JnRqkB
B-)
Fröccsnapok Győri adok-veszek afterparty? ??? B-) Spontán?
GTA5 , office és windóz telepítéssel... B-) Vagy hívunk valakit aki komolyan telepít!? B-) -
RudyD
tag
Teringettét az 'új' felületnek. Hogy lehet ezen a személyi lapon kibogarászni a telefonszámot?
Szentül meg voltam győződve h megadtam és csodálkoztam h senki nem találja.... -
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #26057 üzenetére
Pedig jól hangzik.
Képeket milyeneket csinál, illetve:
Csak 4.0 -es droid van rá? -
RudyD
tag
Üdv!
Keresek netbook. Saját célra. Bírjon min 3 órát és min ~2G ramot.
-
RudyD
tag
Üdv!
Kemény hardver szakiktól kérdezném. Akad itt egy ismerősnek egy laptop - Asus K51AC (amd). Sajnos egyik napról a másikra kinyiffant. A BIOS -ig sem jut el. Be bekapcsol, tehát áram van. Viszont ha az akku is benne van és a töltő is csatlakoztatva akkor 5 mp kinyomás után - gombfelengedéskor - azonnal visszakapcsol.
Hardcore hardware guruk tudásában reménykedem. Illetve a keresztvetés és a szenteltvízen kívül...
-
RudyD
tag
válasz
Dryman #25903 üzenetére
Jujj. Itt már rendszertervezni kell. Kell bele wifi és akkor már megy is pd meg hdd nélkül.
Amúgyis tönkremegy a nagy hdd a sok dugdosástól, meg túl nagy és nem tudja olvasni a rendszer, meg piros hó is esik...(Azért majd én is körülnézek. Bár ha jók az emlékeim az ami van firewire. - Illetve valami kis pár-pines csatlakozós hátlapi kártya van, de az sem piciáljos.)
-
RudyD
tag
válasz
MR_Joe #25872 üzenetére
Sajnos én nem vagyok nagy TF rajongó.Gyerek viszont az. Majd viszem aztán az udvaron lefárasztják egymást. B-) Mellesleg pár hónapja mellőletek hoztam el a cuccost. B-) Sajnos most én is meg vagyok áldva, a főnököm berántott hó végére pár rendkívüli mit-inget.
Amúgy digi itthon sincs nálam, pedig 2 saroknyira vagyunk a belvárostól. Minden irányban van 1 saroknyira csak nálunk nincs.
Bár szerintem a vida sem biztos hogy kábellal oldja meg. Legalábbis jómultkor véletlenül belefutottam fatertól egy ubnt rádiós cuccba a hálózaton. -
RudyD
tag
Küldtem rá választ!
--- Kis témaváltás, pen-számítógépbe keresnék kicsit erősebb lapka wifi antennát. Ilyesmit hol lehet venni itt a környéken.?
(Sajnos ami van benne elég instabilan megy, ha egyáltalán ellát a router -ig. Viszont azt sem akarom hogy rátákolok egy 2x akkora antennát mint amekkora a kütyü..) -
RudyD
tag
Üdv!
Elkezdtem 'lomtalanítani'. Van egy halom régebbi kacatom, ha valakit esetleg érdekelne egy halom régebbi alkatrész elvitelért, esetleg vmi jelképes dologért az jelentkezzen. (Privátban is.)
Ez még csak a jéghegy csúcsa. B-) -
RudyD
tag
válasz
Bobrooney #25677 üzenetére
Nagyon jó!
Az a rész megvan hogy működő teló képes sim nélkül is segélyhívásra? Ami még szép h büntetési tétel.
Macerával de elméletileg ki lehet kapcsolni, épp terítéken van nálam a téma h vmi dokkal és hangszóróval egy régi kis x8 -at - - ha megtalálom - csinálok belőle rádió - netrádió - stb kisközpontot a gyerekeknél. Csak normális dokk meg kis hangfal \ hangfalpár kellene hozzá... B-)Amúgy szerintem egy kisebb tablet nem lenne jó ha úgyis a képernyőre bukik?
Bár szerintem ilyen kütyüt adni a kicsinek még mindig nem komp...
Inkább kerítenék neki valami neki tervezett játékot....
(Amúgy van egy ROKEE -m amit lehet tudnék nélkülözni, csak meg kellene csinálni. 2x2 hónapot uis szervízben töltött, de kb egyszer használatosra csinálták meg. Gari kifutott. ha valaki meg tudná csinálni h működjön, akkor nem bánnám ha még 2 hónapot távol lenne... B-) )
-
RudyD
tag
Üdv!
Nem jár valaki Veszprém fele v. Veszprémből ide?
Egy apróságot kellene elhozni. Mivel még alap használó vagyok, inkább nem postáztatnám.Kérem priviben!
-
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #25501 üzenetére
re,
Mea maxima culpa. be kell ismernem vannak a dlinknek használható cuccai is. Csere miatt fater irodájából épp kijött egy, szerintem több mint fél évtizedig jól kiszolgálta.
ezért rémlik hogy majd a böngészőbe nagy valószínűséggel a 192.168.2.1 -et kell majd beírni. B-)
Ha már vidanet: Mostanában éjféltájban a modemem fogja magát és dögledezik. Többször újraindul és megdöglik a beindulás közepén. A napokban csinálgatja.
ot itt de remélem elfér: Nagy köszönet Weaver és Dryman fórumtársaknak! B-)
Amúgy a videnyet oldalán semmi ilyen közlmény nincs h most kivel csnek ki, csak hogy milyen új csatornákat vezetnek be...
-
RudyD
tag
válasz
sladka_pani #25487 üzenetére
Hinnye pajtás, furcsa perverzióid vannak. DLink? B-) (hol a trolly-smiley?)
Vidánál 3 óra a megújítás. Mint feljebb írtam, MAC címet néz. Azaz ha a router -el klónozod a gépedét, v kézzel berakod, akkor elméletileg mennie kell.
Én legszívesebben a modemet is lecserélném valami másra , de azon már ők is befonnák a szemöldöküket. Illetve a fentihez csak a szolgáltatók csinálnak fw -t. Uh egyelőre ennyi. Marad a modem + router combó.
Én az ügyfélszolgálat helyett inkább csak simán kivárnám a 3 órát. Mondjuk rádugom a cuccot és otthagyom míg melóba vagy aludni megyek..
-
RudyD
tag
válasz
nepszter1 #25477 üzenetére
Nálam szelessavindex.hu szerint ez van:
késleltetés: 18 msec. letöltés: 21.64 Mbit/s feltöltés: 2.07 Mbit/s
meter szerint meg: http://www.speedmeter.hu/rs/20151425309.pngAmúgy mindig a router a ludas, ezért fel sem kell hívni őket...
Amúgy nagyon számít az is h hol van az ember. Azt véletlenül kiderítettem h Csanakra közbeesik valami jó kis ubi cucc, szóval ott még a szél is elfújhatja... B-)
Nekem legutóbb a kapcsolat volt bedrótozva a router -be, le is korlátozta a kicsike.
Másik router, esetleg közvetlen gépbe dugni. Amúgy érdemes megnézni, csak a mac -et kell állítani. (akarom mondani célszerű. Ha az ember nem akar órákat várni.) -
RudyD
tag
Újfent kicsit más.
(Pedig megfogadtam h nem teszem, de kedves ismerős a hölgy.)Érdeklődnék laptoppal kapcsolatban, megbízható félét, úgy kb 40e -es nagyságrendig.
nonHáPé előnyben, inkább AMD alapú favorizált, de jöhet bármi normális ez körül.
Ha szabad kérni egy privi üzenetet is róla. -
RudyD
tag
válasz
tserrof77 #25345 üzenetére
Üdv!
No - jó ritkán járok én is errefele.
Csak pár tipp ha még nem került elő, érdemes pár helyre feldobni:http://hup.hu/forum/234 << Bár már elég rég frissült ha jól látom, de sose' lehet tudni.
Illetve itt:
http://www.lopottlaptop.hu/Mellesleg kend az 'új helyen' foglalkozik még használt laptop szervízzel és hasonlókkal?
-
RudyD
tag
Keresnék 'mikrofonos fülhallgatót'.
Keret nélkülire gondoltam, netbookkal utazgatáshoz, 2 jack -est, vagy bővítőst.
Fontos lenne a szilikonos dugasz, ezekkel a fémekkel meg a szivacsokkal gondom van. (Elvesznek, szakadnak, stb és kisebesedett a fülem...)
(stereo kellene, illetve mikrofon némító előny.)
Az Arctic tűnik még jónak és azt az 1500 -as nagyságrendet amit kérnek érte még talán hajlandó is lennék kifizetni... B-)Tippek, esetleg valakinek akad valami hasonló elfekvőben \ polcon \ stb?
-
RudyD
tag
válasz
nepszter1 #24401 üzenetére
Sajnos ott szakrendelés körzetekhez van kötve.
http://www.gyoriorvosok.hu/fogorvos.html
Sajnos pontos lajstromot ki kihez nem találtam, de a Tihanyin biztos ki lehet deríteni...
-
RudyD
tag
válasz
BalooTM #24385 üzenetére
Kb a w7 volt az ahol szinte már kiment a divatból a lemezezés. Valós telepítésre kell vagy pótolni egy törött lemezt? Ha a 'tiszta forrás' számít akkor érdemes leszedni ms -től egyet. Biztos akad akinek van hozzáférése.
Én szinte már csak usb-ről telepítettem os -t az utóbbi pár évben. No jó ha volt mód akkor hálózatról... B-)
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #24361 üzenetére
Üdv!
Gratula meg jó egészséget az egész pereputtynak is!
A párásodással kapcsolatban a legjobb megoldás:
Lakást kell cserélni. Se nem tető se nem földszint.
Illetve érdemes megnézetni a tetőt a ház tulajával. (Nálunk be is ázott "szép lassan"... Azóta 'megcsinálták' de valahogy nem száradt ki...)Nálunk sajnos hasonló volt a helyzet. Kislányom akkor született - a kálvária azóta sem ért véget, jövőre lesz kisiskolás. (Az egész történet csak dióhéjban kitenne egy órát, ha érdekel akkor szívesen elmesélem mondjuk egy jó sör\Guiness mellett... B-) )
Ha nem svájcifrankón lennénk idebetonozva akkor én nem hezitálnék a váltáson.
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #23420 üzenetére
Üdv!
UP a könyvnek, Joe, ha lesz több üzenj rám.
....
Vistaaaa???
az ilyeneket már régesrég véletlenül jóhiszeműen félrelicenszelték win7 -nek.
(ha csak nem jogtisztaság miatt kell céges környezetbe, de akkor már úgyis túl van a selejtezési korán.)Ha a bé változat járható alternatíva és túlélem a csütörtöki tesztet írj rám egy pm -et és megnézem...
(Addig sajna meló és tanulás ezereggyel...)Ha már threadfűzés, legyen kövér. Érdekeljen már valakit egy páros ágyneműtartós ágy, tisztításra szoruló, némi extrával. Finnyásaknak hétvégi házba, nyaralóba pótágynak, stb. Ha nem kell akkor ki kell dobnunk...
-
RudyD
tag
-
RudyD
tag
Üdv!
Ingyen elvihető dupla (azaz két darab) tisztításra szoruló ruhatartós ágy. (extrákkal... B-) )
Csere miatt.
Az elvitel a lényeg. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest