- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
frankstork #31712 üzenetére
Labor körülmények közt pár deci... Ezt 5 intenzív gyorsítással elfüstölöm.
-
okiDoki
aktív tag
válasz
frankstork #31707 üzenetére
-
sladka_pani
senior tag
válasz
frankstork #31518 üzenetére
Az se rossz hely!
-
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30862 üzenetére
Volt már ilyenem, csak eltörött a kapcsolója és keresem az utódját. Ahol anno vettem, ott elsőre letagadták, hogy lett volna ilyenjük.
Ha nem találok ilyet, akkor lehet, hogy kapcsolós hosszabbító lesz, bár az elég macerás. -
Dryman
őstag
válasz
frankstork #30857 üzenetére
E12 és E24-es sorozat azonnalra a somogyi elektronikában szokott lenni, bár ez a bolt sem a régi mostanában...Ha azonallra kell és nem gáz az hogy csak közelitö értékü, akkor impulzus a régi tejivo melett....Ha ráérösen rendelgetni szeretnél, akkor meg a Simon Pisti S.I.ker BT. Tihanyi u. 70 a ledes bolt bal sarka...
több elektronikai boltról nem tudok Győrben.
-
zsigee
aktív tag
válasz
frankstork #30739 üzenetére
Ha megtalálod, egyet eladnál? Ha igen, keress meg légyszi. Üdv
-
Bobrooney
senior tag
válasz
frankstork #30624 üzenetére
Hanem?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
frankstork #30592 üzenetére
Pontosan -
Coyot
őstag
válasz
frankstork #30378 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
frankstork #30340 üzenetére
mea culpa, nekem sajat tapasztalat alapjan NSA325-on futo Twonky alol G-s wifin (ami mogott 240/20-as kabelnet van) az avatar 1080p (nem 3D) akadt, ha beletekertem. Pedig az majd' a legkisebb 1080p release volt amit talaltam, nem a 20+ GB-os. Virgin Horizon box-ban a dual band wifi azt hiszem realtek (vagy boardcomm).
Igazandibol ha Gabennek ez nem szempont, az lenne a legjobb. Nalam a tv, Virgin box es a TV egy 2m-es sugaru korben van, igy a sok tikbel mellett egy lan kabelt elvezetni nem volt ervagas. Ezt a regivel (lm640s) tortent. az ujnal szerintem meg a wifit is letiltottam.
A minihifis megoldast viszont koszi, eddig egy Logi 2.1-es pc-s cucc volt rajta, de az mar a veget jarja. Lehet kukazok valami mikro hifit hasznaltan
-
Coyot
őstag
válasz
frankstork #30368 üzenetére
Még mindig baromság az autós példa, de itt a helyes matek net és letöltés ügyben:
- vinyód tud 90-100MbÁJT/secet
- 100mBIT-es net meg 12,5mBÁJT/sec et jelent.12,5 < 100 tehát igazábóla vinyó ~12% os kihasználtsággal ír full letöltés alatt 100mbiten. Amiből egyenesen következik hogy a gigabitet azaz 1000mBit ami 125mBájt/secet jelent ki tudj használni a vinyódat. Nyilván ezek az elméleti sebességek egy jó routerrel ennek tudod 90%át mondjuk kihaszálni, de ez megint soktényezős dolog.
És akkor nem beszélütnk raidről vagy ssd-ről ami ennek többszörösés tudja íráskor.
Legalább legyen némi alapismeretünk a dolgokról hamár merünk dolgokat ajánlani.
-
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30368 üzenetére
A vinyóm, egy darab WD Red tud kb 120-140 valós MB/s-ot. A lapom valami átlagos nemtommi. A router tud elvileg 12,5-et. A netem elvileg 12,5-et, ebből 10,8-at szoktam max látni. Nem a vinyó a szűk keresztmetszet.
-
Coyot
őstag
válasz
frankstork #30366 üzenetére
Nem értelek téged.
Ahol van digi és néha töltene le valamit, az igenis kihasználja, az autóm végesbessége pedig nem is értem hogy jön ide mert még hasonlatnak sem elég jó.
-
Coyot
őstag
válasz
frankstork #30364 üzenetére
Nade ha belül nem tud csak 100mbitet minek a gyors wifi rá? Belső hálóra meg miért ne lenne jó a gigabit? ha csak 2 eszköz streamel mediát a helyi hálón + a 1gigás digis neteddel töltenél le már úgy korlátokba ütközöl egy drágább eszközzel mint egy 1043ND ami legalább kifelé is tud gigabitet és lanon is - ezért nem teljesen értem ezt az ajánlást. Főleg hogy a wan portja is gondolom max 100mbit-nek tudja bizonyos százalékát átengedni mint ahogy lenni szokott.
Szerintem digis netre - főleg Gabennek a nagy letöltőnek
- 1043nd a minimumvagy felette - mi nem csak wifin akar gyors lenni.
Jazzos
De onnan nehéz letölteni az überfasza mini szerveremre -
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30355 üzenetére
Nem értek hozzá, de ez kábelen csak 100 Mbps-t tud? Most annyi a Digi csomagunk, aztán ha megint emelnek, akkor már a router korlátoz.
-
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30321 üzenetére
Nem ismerem az új tévéket, hogy ha wifis, akkor smart is, vagy sem, csak annyit tudok, hogy a fentebb említett dolgok kellenek majd bele. Ha ez nem megy smart és 3D nélkül, akkor az is lesz benne.
A 106 is nagy, a szekrénysorban lenne helye, oda meg kb 80 centis fér be, de az is bőven elég méret. Most 55-ös van.
De mivel a régi tv még jó, ezért nem cserélem. Ha tönkremegy, akkor körülnézek, de routerben mindenképp gondolok a jövőre.zsigee: az valóban nem nagy különbség, annyi belefér. Csak valahogy a reklámokban mindig a marha drága tévéket látom.
Tudom! Azt is, hogy nagy valószínűséggel másképp gondolkodom, mint a nagy átlag, ezért is néznek rám néha furán. Ez van, vállalom. -
zsigee
aktív tag
válasz
frankstork #30321 üzenetére
Tehát kb. 10-15k a különbség, ahogy írtam is. Én 1,5 évig kerestem a 102-es samut...
G@ben: Nem megbántani akartalak...ezt remélem tudod. -
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30317 üzenetére
Amennyit mi tévézünk, nem biztos, hogy kell valami csúcsszuper cucc. Szüleimnek van 3D-s tévéjük, soha nem néztek rajta 3D-s filmet, és csak mostanában kezdik rajta felfedezni a youtube-ot, de az elég nehézkes. Elsőre azt mondom, hogy ha lehet a gépről filmet nézni, meg esetleg később rá lehet kötni valami normális hangfalat, akkor kb megvagyunk.
-
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30315 üzenetére
Még hagyományos tv-nk van, de most gondolkozik, hogy tönkremenjen.
Viszont ha a tv-t is cseréljük, akkor mindenképp ilyen kéne, mert jobb a tv-n nézni a filmeket, mint a gépen.
Köszi! -
G@ben
addikt
válasz
frankstork #30312 üzenetére
Le vagyok maradva routerileg. Utánanézek az 5GHz-nek, meg ennek a médiamegosztásnak is, mert nem biztos, hogy hülyeség. Köszi!
-
sladka_pani
senior tag
válasz
frankstork #29884 üzenetére
45 ezer ft, mert nem vagyok zsákbamacsek, és tényleg jó a kártya
-
Jazzos
őstag
válasz
frankstork #29389 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy gázzal inkább a 70e a reális, mint a 20e családi háznál. Persze szigeteléssel le lehet vinni elég jól, de amíg régi szigeteletlen, addig több a fűtés jóval, az 100%.
Nálunk tisztán gázzal fűtve (gyerekek miatt stabil 23-24 fok) az éves gázdíj 100.000 körül van 140 m2-re. Ebben benne van a melegvíz is. 25 cm szigetelés már nem kevés. Mondjuk annak az árát is ki kell köhögni előre, de megéri a befektetés. -
half333
őstag
válasz
frankstork #29346 üzenetére
köszi. én nem rég érkeztem ide,jelenleg munkásszállón vagyok,és a tesco van a legközelebb meg a lidl,viszont az utóbbiban alig van valami,száraz kaja,másra nincs keretem még nem kapok fizut. ti mennyiből jöttök ki egy hónapba(csak az ételre gondolok).?
BaKeSZ87 - az Audinál külsősként szakma nélkül ennyi a bruttóm 140e
vlcsko82 - kösz! hát egy munkásszállón,mivel nem volt keretem csak kajára,de úgy nézem arra sem lesz elég,200 euróval jöttem,de úgy nézem alig lehet kijönni kajából annyiból. amugy holnap költözünk egy emeletes házban,de az is munkások lakják,egy szobában 3an leszünk,de legalább nem 30-40 emberrel közös a konyha fürdőszoba.
Más: neten olvasgattam ilyen internetes bedolgozós munkákat. ezek mennyire igazak,tényleg vannak ilyenek fél munkaidőben,és fizetnek is érte?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
frankstork #29346 üzenetére
Én Szarvasról 2 éve.
-
boogie84
veterán
válasz
frankstork #28930 üzenetére
kicsikocsi-ban voltam. Telefonon felhívom h van e kék flakonos kenhető, van. Bemegyek Győrbe, persze a spray-s változat volt nála... Nem valami szakértő az ember.
-
Borokafa
őstag
válasz
frankstork #28591 üzenetére
Tudok adni.
-
BalooTM
tag
válasz
frankstork #28236 üzenetére
-
Borokafa
őstag
válasz
frankstork #27796 üzenetére
Egyik ismerősöm vett egy Opelt , Opel Gyimesnél, elkezdet zörögni hidegen. Visszament reklamálni néhány hét után. Először vezérmű láncot cseréltek ingyen....később még mindig hidegen kicsit zörgött még mindig reklamált és kicseréltek hidrotőkéket , azt is ingyen. Ha bevizsgált autót veszel, arra az eladó kereskedés vállal garanciát...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest