- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Jazzos #40278 üzenetére
4 eurért szoktam hozni a 700grammost anno, akcióban 3.25 volt, régi szép idők
#40280 Jazzos
Egyébként ebben is van valami bájos: "a sörön kívül mindent el lehet intézni itthon" kicsit már azt érzem hogy itthon okosba megint a faluba kell majd mennem marihez kettőt kacsintva, egyébként 4 liter gázolajjal arébb ez alanyi jogon jár. Ez mondjuk kicsit elképeszt.
Úgy hogy metroba járok meg nagy lidl fan vagyok egyébként. -
Coyot
őstag
válasz
erdey_a #40273 üzenetére
Csak attól függ hogy mit milyen mennyiségben veszel. P. nálam két picivel, ugy fogy a szalámi meg a zöldség hogy nem győzzük venni.
A fenti tábla alapján azért csak ránézek már hogy be tudok e húzni pár 10ezret havonta. És ha már van mellette Billa akkor nutella, olaj, kv-ról nem is beszélve, akcióban anno 370es eurónál is 10esével hoztuk bécsből.Na majd rászánom én adok egy tesztet neki. 4 liter gázolajból megfordulni, az nem tétel pár kg szaláminál
-
Coyot
őstag
válasz
ladopapa72 #40167 üzenetére
Sajnos valami kis pindur kéne, amit feldobunk a monitor mögé akár aztán nem rágja meg a kutya
-
Coyot
őstag
Megint keresek ilyen mini gépet mint Dell Optiplex Micro vagy hasonló hp fuji akármilyen gépeket. Ki volt győrben akinél nagytételben voltak ilyenek? Segélyetek már, tisztára kétségekbe vagyok esve
-
Coyot
őstag
Itt mindneki VF? Itt mindenki!
Jazzostól vettem fősulis ösztöndijból az első ti4200as geforceomat
, meg ramot a 900as duronomba előtte
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #39997 üzenetére
Egyébként személyesen nem halottam rosszat az interdieselről csak sokaknak nem tetszik a számla a végén.
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #39997 üzenetére
Egyszerű magyar megoldás: irasd ki a g*cibe
"EGR rendszer márkaszerviz szerint rendben." erre nem adnék egy likas garast sem amugy.
Menj el egy diagoshoz aki élő adatból megnézi tényleg rendben van-e. Ha a porszlatók tényleg jók akkor az EGR az ami tönkre tudja baszni a DPF-et pikkpakk.VAG-os embereket ismerek, de sajnos opelre ráálltakat nem, Opel topic esetleg?
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #39976 üzenetére
Hát ugye a full alap szélvédőt hittem én is, de az is sokféle lehet, nekem is hőpajzs+ ablakosalvázszám+ zöld+ sötétitett+ szenzorhelyek meg ha még legalább olyan minőséget szeretnél mint a gyári vagy jobbat akkor sajnos ez is tud drága mutatvány lenni.
Egyébként a Kartács utcaikkal sem volt gondom anno cascora ők cserélték a passaton, azóta is a helyén van
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #39949 üzenetére
Konszernhez való van.
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #39942 üzenetére
Akko' [https://openwrt.org/]
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #39732 üzenetére
Abban ott max zsir lehet, olaj nem nagyon.
De szánalom, hogy egy 3000forintos alaktrészből ekkora sztori kerekedik ... -
Coyot
őstag
Szerintem az a 25 jó ár, ha áfa is van rajta akkor meg lehet még legálisan is csinálja.
https://autoberlesgyor.com/ itt vannak kisbuszok, de ezek is 16-25ezer / nap, és erős km limittel. Valamint erre is kell még szerintem biztositás ami nem szokott olcsó lenni.Mi bérautózni szoktunk ha utazni kell céges szinten, napi inkább 40-50ezer a bérlés dija fullos biztositással.
-
Coyot
őstag
Lassan meglesz a south park szinvonala
[https://www.youtube.com/watch?v=w5SAZoE07_U&t=34s]
magyarul se rossz:
[https://www.youtube.com/watch?v=N0jge9sjS60] -
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39596 üzenetére
Igen a világ első nemzeti egészségügyére emlékeztek vele az amugy 3 órás ceremónia alatt, amiből ez kitett random kb 10 percet. Az aki ebbe covidot akar látni, bármibe belelát bármit, csak akarnia kell. Bocs de én ezen a vonalon nem tudlak követni, mert ez szimpla eszetlenség.
De áruld már el, ha mégis a covidra utaltak vele a készitők? Akkor az min is változtatott mi is volt az értelme?
Irónia, ON:
De! érintettek más témákat is mint pl az internet feltalálása, sőt háborús téma is volt 3x annyi ideig mint az EÜ-s téma. Most pedig ukrajnában háború van! Ez nem lehet véletlen, és mivel ~10 perc a covid és ~30 perc volt a ceremónián tudhatjuk hogy a háború is 3x addig fog tartani!
pszt, senkinek ne mondjuk el, még kiderü a háttérhatalom álságos vergődése, de mi most átláttunk a szitán! -
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39575 üzenetére
Én pedig több olyat ismerek aki a covid fertőzése óta betegeskedik jobban sőt volt olyan közeli rokonom aki bele is halt. Meg olyan is aki virustagadó létére beszopta és alig kecmergett ki a kórházból élve.
Meg van olyan is aki a postcovid tünetek miatt fél évig korlátozottan élte életét.
De az hogy letagadjuk a világ legjobban dokumentált vakcinájának hatásosságát az ellenző 0.1% javára azt én sosem fogom megérteni.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #39574 üzenetére
Azt állitom igen, hogy amit hoztál nem mutatja be korrekten a helyztetet, többek között a mobil szolgáltatások 90%-a hiányzik a felmérésből amit linkeltél. Ha esetleg azt egy normál lakossági áron bedobnánk más lenne a kép.
Amit látsz a linkeden nagyából a vezetékes net ára. Ahogy irtam feljebb abban a digi elszállásával együtt sem vagyunk rosszak, de ettől a mobil szolgáltatás és hozzáférés itthon katasztrófa áron megy.
-
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39567 üzenetére
Pócs Alfréd
ő ugye azt is mondta hogy minden covid oltott megdöglik az oltás után 1 évvel. Én meg elfelejtettem megpurcanni, bocsi.
Ne hari, de ezen a vonalon én nem tudlak követni, de ha esetleg olvasnál normális forrást is:
- https://qubit.hu/2019/08/02/osszel-jon-az-orszagos-5g-es-vele-a-legszebb-osszeeskuves-elmeletek
- vagy egy rendes kutatások összegzése: https://www.nature.com/articles/s41370-021-00297-6Többivel meg irány a konteo topic
-
-
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39560 üzenetére
1900et fizettem a digire
1000es FTTH
Az 5g meg jó teccikérteni? PL ha kimész USA-ba ott folyamatosan limiten vagsy 4g-vel mivel sokkal nagyobb az népsűrűség. Oda az 5g megváltás lesz. Itthon nekem egyébként a 4g sebességével nincs bajom, de ha adnak majd 50giga mobilnetet 5g-n havi 1000ért akkor örülök.
A helyzet viszont az hogy jelenlkeg a jobb flották is bomlanak fel, a lakossági árazás itthon meg valami hányinger. A telekom nem köt már ujra flottás szerződést, a voda ugye voda.. a yettel meg épp felmondta az összes ilyen jóáru szerződését. A tendencia nem pozitiv sajnos.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #39555 üzenetére
"Magyarország a kábeles internetben és a a mobil netes lefedettségben, sebességben és árazásban a világ élvonalához, de legalábbis a jobbik egynegyedéhez tartozik. És ez csak részben indokolható a kedvező földrajzi adottságokkal."
Ezt igy bele arcba röhögés nélkül?
Tessék a román mobil árak, ugy hogy itthon élve nyomom vele, de fenn a román hegyekben is van mindig net:
Németben a lakossági mobilnet kb negyedébe ha nem ötödébe kerül mint itthon.
A vezetékes megoldásunk olcsó volt az valós, mig az állam át nem vette a digit ahol hirtelen egy 300% os infláció ütött be. Igy árban már elmegye kategória, pl a német kollegák uezért az árért 80-200Mbit-netet kapnak. De hogy ez mitől a világ élvonala? Végülkis ha nigert és kongót nézzük annál biztos jobb
-
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #39507 üzenetére
Mikor először próbáltam őket akkor ugy voltam hogy milyen sok miylen jó áron, de a második alkalommal már nem értettem miért nem jó ez nekem. Aztán sokadszorra rájöttem hogy a tészta az megölte az egészet
Meg közben ugye azért kiderültek dolgok, hogy lehet ennél a hab testünknek jobb ételt is előállitani péksüteményként is.
-
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39466 üzenetére
Tulnyomásos módszer akkor jó ha felfelé távozhat könnyen a maradék levegő. Nálad meg ha kettő nyomja be egy szivja kifele, gondolom a kimenő nem dupla teljesitményű, hogy ne ragadjon benn a levegő.
A legegyszerűbb lenne ha levennéda felső burkolatot, ha tud a házad ilyet, vagy felülre még egy elszivót tenni. De több ötlethez kéne tudni milyen házad van pontosan.Ventiből meg csak Noctua
-
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39427 üzenetére
Nálam 4-5-6 havonta kellett ujrapakolni minden scraper elérhetőséget, mert egyszerűen megszüntek működni, de amint tévé adást youtube-t vagy több plugin összességét kellett használni elég sok configolás, meg log túrás lett a vége. Egyébkétn persze geek cucc kurva menő, de inkább a terepjáróval küzdök mint egy köcsög tévéalátéttel
-
Coyot
őstag
Egyébként osztom a megállapitásodat, volt:
- kodi raspberryn, odoridon ami rendes nerd cucc, folyamatosan lehet henkölni ha akarod hogy jó legyen
- droid tv, okositoval előtte sony tvos nativan, itt már jók az appok meg lehet konfigolni, de sok gond volt vele, legfökébb az állandó brutál belasulásokkal igényelte a restartot
- almás tévé, ezzel most hepi vagyok, gondtalan megy, többi almás eszközzel félelmetes milyen sebességgel működik együtt, screen mirror olyan fluid hogy öröm nézni, marha egyszerű, és nincs olyan hogy félrekattintva nem tudod mi vannvidia shield tv amit megnéznék még de drágább mint az almás tévé igy kihagytam a sorból.
-
Coyot
őstag
válasz
ladopapa72 #39372 üzenetére
Dobj egy telszámot privátban kérlek, holnap hivlak!
-
Coyot
őstag
Tud valaki villanyszerelőt ajánlani? csak egy klima bekötést kéne megcsinálni panelban.
-
Coyot
őstag
Tudtok ajánlani valakit aki javít kiszállással szárítógépet?
-
Coyot
őstag
válasz
ladopapa72 #39287 üzenetére
-
Coyot
őstag
Gyerekek!
Ki árult itt győrben régebben sok sok dell mini gépet? kéne nekem még egy de gőzöm sincs már ki volt a forrás
-
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39177 üzenetére
Imádom ezt a formát, ritka amit a merci jól csinál de ez kurva jó
Volt ilyen ismerősi körben nagyon igényelte a törődést az rémlik. Én mercire ráfüggött emberhez vinném. Autós topicban szerintem lesz aki segít szerelőt keríteni hozzá ha szerencséd van közelit. Bár személy szerint az átnézést és teljese jegyzőkönyvet kerül amiber kerül kikérném a márkaszervízben.Egyébként hahun 1,5m tól 4 ig megy az ára 2008 és 2010 közötti évjáratoknak, van szórás benne rendesen
-
Coyot
őstag
De a nivo ajtok sem voltak rosszak: [https://nivo.hu/biztonsagi-ajto]
-
Coyot
őstag
Persze, [https://ajto.pro/]
-
Coyot
őstag
Én marosihoz jártam 1 évvel ezelőttig, mindig szólt a techno és a srácok ugy dolgoztak hogy öröm volt nézni
ráadásul olcsón. Most nem tudom mi van velük, de akkor "különösen ajánlott" plecsnit adtam volna nekik.
-
Coyot
őstag
válasz
erdey_a #39048 üzenetére
Volt regen. Azota pest fele is 4 megye kell nem 3.
Amugy az ut jol mukodik ma avattam fel magamnak. Par helyen furan megallt a viz rajta, pedig kijarva meg nincs - remelem ez nem marad igy.
Es nem annak lesz gond ha fizetosse valik aki gyms megyei, hanem aki vp megyebol jart erre.
-
Coyot
őstag
válasz
ladopapa72 #38900 üzenetére
Milyen legód van?
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #38881 üzenetére
Mondjuk arra azért kíváncsi leszek van-e akkora fogyaték a győriekben hogy megint beválasztanak egy borkait vagy ezt a papagályos fazont.
Bár végülis borkait megválasztottták miután kiderült hogy egyébként kurvázni jár az adriára abból a lóvéból amit győrtől lopott, szóval sok bizodalmam nincsNemrég a festő ecsetelte nekem (höhö szóvicc), hogy a borkai mennyival jobb volt mert most a dézsi leveszi a 40-50%okat magának és nekik mennyivel nehezebb, a borkai legalább csak 10-et vett el, és az jobb volt jöjjön vissza. Fel sem merül bazmeg hogy mi lenne ha addig rugnánk őket míg nem lopnak áááááááá
-
Coyot
őstag
Szanálom a szekrényt és a régi irodámat!
Itt lehet keresgélni ha valakinek kell valami esetleg. -
Coyot
őstag
válasz
bendeguz76 #38674 üzenetére
Előre, nem hátra
-
Coyot
őstag
válasz
atos19881101 #38438 üzenetére
Dehogynemleszottfüst, majd ha megtellik a dpf, füstöl golya32 feje
-
Coyot
őstag
válasz
erdey_a #38178 üzenetére
Ezzel egyetértek teljesen. Egyébként neked is meg neki is annyi visszaivnni a bári unix ic hármasból az alkatrészt ha szar, csak hozzá odajön az autó, neked meg az idődet kell baszni vele, amivel amugy semmi baj nincs szerintem tessék már engedni eldöntenem nekem hogy melyik utat járom. Csak akkor hamar kiderülne, hogy valójában mennyi zseton is csattan ott a zsebekbe
az meg lehet lincshangulathoz vezetne
-
Coyot
őstag
Odroid C2 táppal passzív hűtésű házzal, e-mmc kártyával nem érdekel valakit esetleg? ócsóért meg minden
-
Coyot
őstag
válasz
envagyok #37967 üzenetére
Na ez a tópart ahogy írod a sóval. Bazmeg megeszel egy fél pizzát náluk vagy egy fél pizzacsodát vagy mi a neve, utána simán ledöntök 2 liter vizet, vagyis akárhányszor rendeltünk mindig ez volt az erdmény, igaz nagyon rég ettem utoljára. Azért ennél egy pizzaforte mérföldekkel jobb.
De mivel ugyis gennyes drága mindegyik, pizzatészte megvesz otthon aztán ízlés szerint feltétezve negyedéből kijön és tök jókat lehet sütni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest