- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
kiszi07 #35499 üzenetére
Azok táborát erősítem, akiknek kifejezetten nem tetszik, ha szakmai oldalon születésnapok felemlegetése zajlik.
Úgy is a facebookról értesül a másik fél, akkor privátban köszöntse fel ott. Másra úgy se nagyon való az a felület.
Véleményed szerint nekem most "el kellene mennem". -
Coyot
őstag
válasz
kiszi07 #34538 üzenetére
Kinek mi a reális 18m végét is sokkaltam rettenetesen, pedig ez 74m2 meg 6m2 az erkély.
Jazzos, envagyok
Így van. Ha ez a pénz eltűnik akkor az államcsődöt jelent -> nem ez lesz a legnagyobb gond, hanem hogy megdöglesz bármiben amit eddig az állam finanszírozott, legyen az tűzeset, betegség, rablótámadás, akármi.
-
-
sladka_pani
senior tag
-
Coyot
őstag
válasz
kiszi07 #31304 üzenetére
Dobj az árhoz még 1 millát, meg legyen a zsebedben még 1 milla miután megvetted. Akkor lehet álmodozni szvsz ilyen 2007es A4ekről. Anno amugy nekem is A4 vs Passat volt, de a Passat belül nagyobb így az lett a vége. Bringa simán befér a kombiba, de mindkét ülést le kell majd hajtani mert a 29" es kerék már lehet nem fér be simán - bár a 27,5 es nekem elfért simán.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #31206 üzenetére
Köszönöm, hogy itt írtál, mivel alapból elfelejtettem volna. Azt hittem hogy tegnap már nem volt, de miután kint a püspök erdőben elkapott az eső paintballoztatas közben és testközelből megfigyelhettem, hogy hogy törnek az ágak és milyen érzés sz@rrá ázni,
Ezek után jól esett egy kis kaja meg a finom sör a Food truckoknál. 😊
(Bár alapból nem vagyok nagy sörös) -
okiDoki
aktív tag
válasz
kiszi07 #30291 üzenetére
Aha, a cég pont ilyen tokot vett nekem 6000-ért!
-
half333
őstag
válasz
kiszi07 #29940 üzenetére
még nincs kinti lakcímem. van tb kártyám 2024-ig érvényes,de ez magyarországi. a tb-t itt a munkáltató rendezi,csak magyaroknál meg akartam szüntetni mert azt hallottam h fizetni kell,bementem ott ahol rendezik ezt,és kaptam egy papírt h ha majd figyelmeztetnek,h kellene fizetnem,akkor ezt felmutatom és nem lesz probléma. viszont a papíron nem minden világos,és nem tudom h ezt el kell küldenem valahová,vagy legközelebb magyaroknál járok akkor kell felmutatni?
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #29531 üzenetére
Értem.
Most állok telefonvásárlás vagy váltás előtt és sok mindennel szemezgetek.
Csak ezert kerdeztem.Amugy valakinek esetleg lenne vagy tudna ajánlani egy jó adásvételi és letiltás elleni nyomtatványt?
Illetve az lehet gond ilyen ügyben, ha nem az adja el nekem a telefont aki vette, hanem akinek azt ajándékozta?Kokrétan egy apa kapta a fiától és az apa adja el.
-
Dryman
őstag
válasz
kiszi07 #29206 üzenetére
Ennyit tudott mondani a jóember...szerintem csak ábrándozik a faterja....
van egy alig 40-et érő gépük, aztán most hogy fejleszteni kéne, költsön rá 100e Ft-ot, ugy hogy még alaplap, proci és memóriacsere sem lehetséges....
ezt a jelenleg kapható GT740-et nézegette a srác, de hasonló árban már dobozos használtat lehet kapni Gainward 750Ti 24K +fél év gar...valószínű ez lesz a befutó
Gigabyte 650Ti 20K???? lehet ez is elég lenne....többet tud pontok alapján mint a GT740
mindkét típus 128bit 2GB... -
-
szaki04
senior tag
válasz
kiszi07 #28664 üzenetére
Árkádban van ilyen cég.Mégis megvannak...
-
Joker88
őstag
válasz
kiszi07 #28600 üzenetére
nem, egyszer, pénteken, fájlmásolás közben a 640XL egyszercsak megszűnt létezni, nem akar bekapcsolni sehogysem..
Ismerős akkuját is beleraktam dettó döglött a cucc. Akkoriban / 3 hónapja/ a Médiában vettem, ma aztmondta a kiscsaj ott,hogy próbáljam meg a Care-t talán gyorsabb lesz a javítás ideje..tehát garit próbálnám meg..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest