- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lenne valakinél eladó/ingyen elvihető, jó/normál állapotú kanapé?
Árban maximum 30-40.000 körül lenne a plafon, amit kiadnánk érte, mert nem létszükséglet és nem kell vadonatúj darab.
Ágyazható, nem ágyazható, sima(jobb lenne, ha lenne rajta 3 hely, de nem elvárás) vagy L alakú is szóba jöhet, hátha van valakinél elfekvőben. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Hátha valakit még érdekelne idén egy jó kis 48 c2 lg oled tv.
A fórumtagoknak plusz kedvezmény is lehetséges. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni beárazásban, mivel saját érzelmi alapon nem akarnám magasra belőni az árat. Illetőleg hasonló házzal nem is láttam konfigot fenn.
Az alany a következő lenne:
alaplap: Asus P9D-X rev. 1.0 dobozzal
cpu: Intel i3 4170 BOX
vga: Gigabyte gtx 650 1gb dobozos
ram: 8gb sk hynix 8gb 2Rx8 pc3-14900E-13-12-E3 (hmT41gu7afr8c-rd to ad) ECC
ház: Silverstone LC17B (takarólemezek megvannak, DVD íróval és többfajta kártyaolvasóval), dobozával együtt.
Táp: cougar gx600
Hdd: HGST hts541010B7e610 1tb 2.5” (ha igény van rá)
A ventik egy része Arctic F9, de van hama is.Van hozzá monitorom is igény szerint( Benq G2222HDL ), billentyűzet és egér is, bár a billenytűzetnek a h kupakja leesik, így ezért a kettőért nem kérnék semmit. Mindkettő Logitech.
Doboz nagyjából mindenhez megvan, kivéve a ram és hama ventik. Próbáltam mindent megtartani, meg alapból is szeretem, ha az összes doboz és kiegészítő megvan valamihez.
Sokáig vadásztam egy ilyen házat, amibe sok merevlemez elfér és ezt is Németországból kellett megvásárolnom.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egy kisebb mennyiségű faanyagot szeretnék venni, 15x15-ös gerendák, tetőlecek és szarufák, tetőfólia stb.
Esetleg valakinek lenne tippje, hogy hol érdemes még körülnéznem?
Káplár fatelepet is néztem, Marketplace-t is, de hátha lenne innen valakinek tuti tippje, vagy otthon elfekvőben lenne ilyen megvásárolható anyaga, ami jó állapotú. -
sotetlovag97
tag
Akkor gyakorlatilag majdnem egyidőben történt a dolog.
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalat is van a céggel kapcsolatban, én eddig úgy gondoltam, hogy bátran ajánlhatom bárkinek.
Nálunk is helyszín felmérést kértem, mert nem voltam biztos a méretekben, de utána ilyet nem is kértek tőlem.
Mondjuk én nem is a céget, hanem aki beépítette, őt kértem meg, hogy nézzen rá az ajtóra, bár ezt maga ajánlotta fel és nem is lakik messze. -
sotetlovag97
tag
Nekünk a bejárati műanyag ajtò lett végül a Jola-tól.
Lehet mi voltunk a szerencsés kivétel, se semmi problema nem volt velük, az az Ajtò jött, amit szerettünk volna, a számlán minden rendben volt, kedvesek voltak és gyorsan válaszoltak minden kérdésre.
Aki jött beépíteni elég profi volt(sajnos a házunknak vannak “sajátosságai”, nem egyenletes fal stb), de ezt is tökéletesen korrigálta és itt maradt tovább is, hogy megfelelően legyen beállítva az ajtó. Mikor már nekem megfelelt, ő még akkor is állított rajta.Azóta telefonon egyszer kontaktáltam vele és egyszer volt kinn, hogy megnézze minden rendben van-e, illetve picit utána állítani az ajtónál.
Én elégedett voltam velük.
De gondolom, hogy a leírtak alapján ez a kisebb szeletkéje a tortának.
Nekünk ez 2021 végi történet, azóta szuperül funkcionál.
Nem tudom, hogy a felsorolt történetek mikoriak, vagy volt-e változás esetleg a cégben. -
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Honda Elite SA50 1988-as évjáratú modell.
Annyit már kiderítettem, hogy az Honda af18 körüli blokkok is jók bele. Az adott típus mindenképp.
Esetleg van innen valakinek, vagy ismer valakit, akinek ilyen blokkja lehet eladó sorban?
Akár komplettebb robogó is érdekel, de nekem csak a blokk kell belőle, sajnos amit nemrég vettem, kiderült, hogy össze-vissza van mókolva…(Nagyobb henger stb)
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #38281 üzenetére
Teljesen jogos, amit mondasz.
Ez is egy plusz kis felirat rajta és pár számlap, amiért a brand miatt jó pénzeket el lehet kérni.
Meg aztán mennyivel jobb érzés úgy futni, hogy majdnem egy millió forint fityeg rajtad, nem?
#38283szaki04: Köszönöm!
#38286Semin: Köszönöm neked is! Egy barátom jelentkezett érte, de még kérdéses, hogy elviszi-e valóban. Ez a 60.000 körül nem hangzik rosszul. Doboza sajnos nincs.Köszönöm mindenkinek!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egyik barátom el szeretné adni az Apple Watch Series 4 44mm Nike óráját. Töltő és egy kis védő van hozzá, normál állapotban van, nincs rajta sérülés, akkuja 94%-os, a szoftver verziója 9.2(20S361).
Mennyit érhet egy ilyen manapség? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Győrben olyan helyet, ahol Oled tv-hez alkatrészt(alaplap, T-con, tápegység) lehet szerezni, vagy esetleg alaplapi szinten javítanak? -
sotetlovag97
tag
válasz
ladopapa72 #37952 üzenetére
Én is ajánlom a Tópartit!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egyelőre még nem hirdettem meg, először gondoltam itt teszem fel a kérdést, hogy érdekelhet valakit innen Logitech g903 Hero egér?
Kettő darab van belőle, dobozosak, az egyiknek minden papírja(gari stb is megvan), azt gariztattam Mediamarkton keresztül, mert duplán kattintott. Visszakapva, nagyon szorult, így megpróbáltam szétszedni, de eltörtem a rögzítő füleket(Ezeknek), viszont így is tökéletesen működött, amíg nem elkezdett megint duplán kattintani.
Valószínű csak ugyan úgy egérkapcsoló probléma. Ezelőtt cseréltek benne görgőt is. Ha ez számít valamit.A másik egy használt, de jó állapotú teljesen jó állapotú egér. Mindenével, amivel alapból jönne a dobozában.
Árban nem tudom, hogy hova tegyem őket. Aprón nincs fenn most használt és gari nélküli.
Akit komolyabban érdekelne, szívesen küldök képeket.
Ha nem megy el itt, akkor pár napon belül felrakom apróra. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy kapható-e még az ALDI-ban az Ambiano márkájú gyümölcsprés?
Vagy ha esetleg van valakinek és eladná, akkor az is érdekelne! -
sotetlovag97
tag
válasz
sladka_pani #37746 üzenetére
Nem sértésnek szántam a szlovák rendszámos dolgot.
Én azt írtam le, amit láttam, illetve, amit barátom mondott. Nálunk a 480-as ár volt kinn alapból.(Lehet a kamerarendszer, bármi, ezen már nem fogok vitázni)
Robogóval viszont simán lehet ott tankolni. Nincs rendszám, mégis 480. Ez a része nem fals információ.
Hasonló “cselezést” említettél te is. Megértem, hogy rád hívhatja és lehet rád is fogja. Ezt már mindenki maga fogja mérlegelni úgyis. -
sotetlovag97
tag
Kicsit OFF és visszatekintő iromány következik a benzines sztorira és tankolásra. Nyílt egy CASH kút Győrben, MOL üzemanyagot árulnak, önkiszolgáló az egész, ha elvileg 10.000 forintot ütsz be és kártyás fizetést, de nem tankolsz annyit, akkor nem vonja le feleslegesen a fennmaradó összeget. Barátom mondta ezt, megerősíteni nem tudom.
A limitet nem tudom, hogy van-e.A címe pontosan: Győr, Farkas Mátyás utca 4, 9025
Nincs semmi ellenőrzés, robogóval és bármivel oda lehet állni, persze ki van írva, hogy az aktuális kormánydöntések be nem tartása következményeket von maga után.
De közvetlenül utánunk állt meg ott egy szlovák rendszámos RS7 és egy hodály X.
Szóval én csak ajánlani tudom. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Barátom Samsung tv-je, régi, legalább 6 éves egyik pillanatról “kialudt Led és nem reagálok semmire” problémát produkált.
Hova érdemes vinni Győrben szervizbe? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Van valakinek innen/tervezi eladni iPhone se 2022 vagy IPhone 11 128gb készülékét?
Lehet vevő lennék az egyikre. Jó volna, ha garancia is lenne még rá, illetve az akku is normál vagy jó állapotban lenne, tartozékok stb. Független vagy Vodafone-os ami szóba jöhet.
Ahogy néztem olyan 130-150 körül mozognak ezek.Előre is köszönöm!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Érdekelhet valakit alkatrésznek vagy valamilyen felhasználásra egy Samsung UE32F5300AW televízió?
Sajnos édesapámnál a háttérvilágitó ledek megadták magukat, én rendeltem belé újat, amelyekkel már jól működött, viszont a következő szétszedés és összerakás folyamata közben megtéptem az LCD panel kábelét, amivel konkrétan csatlakozik, így, ha nem fogom kézzel, akkor csak a tv egyik felén van kép.
Úgy tudom, hogy ez már nem javítható.Doboza és mindene megvan. Vettem hozzá egy PIX-LINK 300M kis adaptert, amivel a WIFI jelét etherneten pumpálja bele a nem WIFI képes tévékbe.
Illetve egy LCD Backlight testert, amik közül mindkettő csodálatosan működik.
(Csak már a tv nem)Megvan hozzá minden, doboz, távirányító, talp stb.
Ez, vagy ezek közül bármi érdekelhet valakit? (Hirdetést nem csináltam még neki, mivel a TV számomra az ingyen elvihető kategória jelenleg)Előre is köszönöm!
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #37428 üzenetére
Vagy esetleg valakinek eladó 8700k processzora vagy hasonlója jó árban nem lenne?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy barátomnak az Asus Maximus Formula X alaplapja visszajött garanciából, de szeretnénk kipróbálni Abdán és ha nem csinálták meg rendesen, akkor ott megjavítják, ha minden igaz.
Esetleg valakinek lenne kölcsönbe 1151-es processzora ehhez az alaplaphoz? -
sotetlovag97
tag
válasz
hentes555 #37375 üzenetére
Szerintem a 2-3 év tapasztalat itt elég mérvadó. Egy barátom(bár ő járműmérnök) is nemrég tudott sikeresen elhelyezkedni, sok időbe nem telt neki, úgy, hogy pályakezdő, a gyakorlati helyen eltöltött idő az, amit konkrétan számításba tudtak venni. Így is teljesen új programok megtanításával együttesen vették fel. Bérezésben jóval felette kap, mint az említett 250, plusz kafetéria stb..
Az Audit én hanyagolnám, inkább a hitegetés és a sok körös dolog jellemzi, egy "kisebb" céggel szerintem jobban jársz. (Audi viszonylatában)
Nem rossz ötlet az ausztriai munka sem, főleg, ha már az ország egyik sarkából a másikba nézzük. Kérdés a nyelvtudás ebben az esetben.
Győrben és Debrecenben is hasonlóak a lakásárak, környéke válogatja, Győri facebook csoportokat tudom ajánalni ezügyben, jókat ki lehet fogni. Legtöbb új vagy felujított is egész tűrhető áron megy most.
Viszont tény és való a háborús helyzetet sem szabad figyelmen kívül hagyni, először nézegesd meg az állásajánlatokat, küldd el az önéletrajzod nekik és úgyis felveszik veled a kapcsolatot. Szerintem válogatni is tudsz majd, pozíció és hely szerint is bőven. Megközelíthetőség szempontjából azért elég lényeges lehet a reggeli/délutáni forgalom miatt Győrben.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #37365 üzenetére
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Tudtok valakit, vagy innen foglalkozik valaki 3d nyomtatással?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Először is Boldog Új Esztendőt mindenkinek!
Másodsorban van valakinél elfekvőben Philips BTM3160 vagy 3360 hifi esetleg, vagy ahhoz hasonló?
Illetőleg ékszer- vagy zsebmérleg is érdekelne.
Hátha valakinél fellelhetőek ezek. A hifi kozmetikába lenne, így megszabott a kinézet és a minőség lenne az elvárás.
Az ékszermérleg is oda lenne fontos. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó beépítőkerete, ami 2,5-ből 3,5-t varázsol? -
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #36391 üzenetére
Az kimaradt, hogy laptopról lenne szó.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán kinél lenne beszerezhető esetlegesen beszereléssel együtt egy 2.5 1tb SSD és nagyjából milyen áron?
A géphez gyári Windows tartozik, de ha az újratelepítés is megoldható ott helyben, az pluszban öröm. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinek lenne esetleg kölcsönbe jövő hét péntek/hétvége körül egy külső usb-s DVD olvasója? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Pár dolgot feldobtam apróra.
Hátha innen érdekelhet valami valakit, persze fórumtagoknak kedvezménnyel. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinél van esetleg elfekvőben xeon e3 1240L v3 cpu és talán egy 1030?
Egyelőre érdeklődés szinten. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Lenne valakinek eladó egy vagy több darab iPhone 11 pro max fóliája eladó? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Barátom bővítette a Lenovo laptopjában a ramokat, így a régi 2x4gb ddr4 2400mhz sm30m49902 samsungoktól megválna.
Kérdésem az lenne, hogy mi a reális értéke ezeknek mostanság? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Telefon újítás előtt állok, a kiszemelt kategória pedig egy iphone 11 pro max lenne.
Ilyenből esetleg, ha idei vásárlás, akkor nem tervezne megválni?
Főleg a 256gb-os variáns érdekelne. Akár vodafoneos is játszhat, ha megbízható az eladó, sőt inkább az.Azért lenn fontos, hogy 2021-ben legyen véve, mert akkor él rá a 3 év jótállás.
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
válasz
PociAti #35500 üzenetére
Természetesen nem tetszhet mindenkinek minden, de te most ezt kulturált formában jelentetted ki és ezzel nincs semmi gond.(Szerintem)
Én mikor először rátaláltam erre a fórumra, már akkor is volt Boldog Születésnapot köszöntés.(Bár igaz ami igaz, eléggé friss vagyok még itt)
Másrészt nekem jelenleg nincs Facebookom, illetve úgy nem jelölgettem innen senkit sem. De a szülinap, akkor is szülinap. Szerintem többet jelent mint egy “Harácsony” (copyright
)
-
sotetlovag97
tag
válasz
tserrof77 #35417 üzenetére
Elviszik személyesen, kiváncsi leszek mit mondanak rá.
Remélem valami kedvező ajánlattal állnak elő.(Bár tudom, édes álmok)Joker88:
Nálam is laptop van használatban már 2013 óta. Már kicsit kezd gyengécske lenni, de nekem megfelel.Itthon most épülget egy kis szerver.
Később pedig majd ha beruházok tv-re, akkor arra kötve egy erősebb asztali van tervben és monitorként pedig a tv.
De egyelőre nem túlzottan hiányzik. -
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Ismerősnőm leöntötte a laptopját teával. Se kép se hang azóta. Egy elég drága asusról beszélünk, ami garanciális.
(Akkuja nem kiszedhető)
Nem tudom pontosan, hogy még innen dolgozik e valaki a laptop.hu vagy notebook.hu üzletében, de ha teljes javítás nem megoldható, esetleges adatmentés eszközölhető?Kit zavarhatok ilyen téren?
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #35149 üzenetére
Köszönöm szépen Dryman, viszont nekem az alaplapi a vga csatlakozó és a monitorom a 24+1 tűs dvi.
Szóval nekem egy vga apa - dvi anya átalakító kellene így egybesuvasztva.
Vagy veszek valami vga-t és akkor azzal hajtom meg, csak kíváncsi vagyok a prcira is, hogy rendesen lehet e használni. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Első körben itt érdeklődnék, hogy van-e valakinek Dvi-Vga átalakítója?
Alaplapomon DVI bement van, viszont a monitorom VGA. -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #35083 üzenetére
A charge már jegelve is.
-
sotetlovag97
tag
Jó napokat!
Keresnék 1150-es lehetőleg matx alaplapot. Ha van valami kisebb hibája az sem számít csak menjen legalább 1 ram foglalat és a sata illetve az ethernet port.
Ha pedig ECC ramokat is támogat akkor mindenképp érdekelne.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy i3 4170-et és 8gb ramot tesztelni?
Az asus alaplapommal nem ad képet egyik kimeneten sem és szerintem az alaplap a ludas, mert felpörög minden.
Ha van eladó lap, az is érdekelhet, de ha valakinél tudnám ezeket tesztelni, azt is meghálálnám.
(Micro-atx és sima atx méretben érdekelne lap vásárlás szempontjából) -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy három utp kábele lenne valakinek?( kettő kisebb kellene, illetve egy hosszabb ~7m)
Vagy esetleg utp hosszabbító kábele lenne valakinek?Illetve egy kisebb merevlemez vagy sata SSD amire felmegy a Windows és ennyi érdekelne még.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Digi korlátlan netes simhez való router vagy stick van esetleg van valakinek?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni gépárazás miatt és ha valakit érdekelne innen, akkor természetesen megoldjuk.
Az alany barátom gépe lenne, ami pár éve boltban lett konfigurálva.
Alaplap: Gigabyte GA-H97-HD3
Processzor: i5 4460
Hűtő: Intel gyári
Memória: 8gb DDR3 HX318C10FB/8
Vga: Gigabyte gtx 750 2gb
Hdd: Toshiba 1tb DT01ACA100
SSD: KIngston Hyperx 120gb SH103S3/120G
Táp: Chieftec GPS-700A8
Mindez egy győnyörű Sharkoon VG4-V gépházban.Milyen árat képviselnek jelenleg ezek a gépek?
Alaplap, vga és memória doboza megvan, garancia már nincs rá.Még nem raktam fel sehova, elsőnek fórumon belül szeretném továbbadni, ha lehet.
Pár képet gyorsan csináltam róla.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Fórum tagoknak 120 000 forintért vihető.
HP 8770w -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #34840 üzenetére
Az a táp már jamba kollégánál van(vagy már nincs
, nem tudom).
Viszont olyan kérdéssel fordulnék az itt jelenlévőkhöz, hogy hp 8770w-ben akkumulátort kell valószínű cserélnem, esetleg lenne valakinek eladója, vagy valakitől meg tudom rendelni?
Illetve ha valakit érdekel, akkor akár így is eladó, csak azon gondolkoztam, hogy mennyi az árkülönbség egy jó aksis jószág és egy rossz akkuval megáldott között.
Szóval ha valaki segít beárazni, azt megköszönöm! -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 1150-es alaplaphoz valakinek lenne i3 vagy xeon proci ami támogatja az ECC ramokat?
Illetve még kisebb moduláris táp, nagyobb hdd, valami mini-itx ház, valamint 2x8gb ddr3 ECC ram is érdekelhet a közeljövőben. -
sotetlovag97
tag
válasz
boogie84 #34613 üzenetére
Az rendben is van, de barátom mérgében földhöz vágta a telefont, kijelző sérült lett. Rendelt hozzá másikat, szerelő kicserélte, de mivel nem tudják feloldani a telefont így már csak ez a megoldás maradt.
A cloudos cuccokat le tudta menteni, a jegyzeteket is, de a képeket valamiért nem engedi.
Sajnos eddig én nem tudtam még ránézni, de valószínű, hogy egyből a tárhelyéből kell ezeket már kihalászni, -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Androidos telefon adatmentéssel foglalkozik valaki innen a csoportból vagy ismer megbízható szakit?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Barátom Hp 8770w laptopjának billentyűzete fokozatosan megadta magát, először csak a 0 nem működött és aztán pár hétre rá(most) már a teljes billentyűzet nem érzékel.
Esetleg lenne valakinek otthon hozzá klaviatúrája vagy ajánlata esetlegesen beszereléssel együtt? -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek iPhone 7-re tokja?
Bármilyen érdekelhet, eddig egy sima ebayes tokkal volt használva. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Ma este 7 körül bezárólag lenne valakinek iPhone xs-hez fólia és tok eladósorban? -
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy a következő konfig mennyit érhet, vagy innen kit érdekelne?
proci: amd athlon II x4 640
Alaplap: Asrock (pontos típus egyelőre nem kaptam)
ram: 2x4gb ddr3 1333mhz
hdd: 1db 250gb-os és és egy valószínű 700gb-os hdd(687,37 az elérhető méret)
vga: Ati Hd 5770 1gb (Batmobile dizájn )
táp: GIGABYTE Superb 460W GE-R460-V1
Monitor: Benq E900WP ET-0012-N
És egy eléggé ramaty állapotban lévő kék pc ház.Egyelőre win7-el telepítve.
Elnézést, hogy nem tudok teljesen konkrét típusokat írni mindre, egy barátom kért meg, hogy hirdessem meg és ennyit tudtam kicsikarni belőle.
Ha valaki jó ajánlatot ad rá, akkor a másik géppel együtt is vihető.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #34306 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis update: A gép mindennel, kivétel a monitor elvihető ingyen, ha valaki lát benne fantáziát.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #34306 üzenetére
Az ár lemaradt.
A számítógép minden motyóval és monitor nélkül 5k.
A monitorra egyelőre még szükség van, szóval az később kerül eladásra. -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #34302 üzenetére
Elsősorban mielőbbi jobbulást kívánok!
Másodsorban pedig lenne egy eladó számítógép, ami már ugyan régi vas, de aprópénzért vihető.
Ha úgy van a monitorral, kábelekkel és a többi procival és memóriával együtt, nekem úgy lenne a legcélszerűbb.
A gépnek annyi gondja lenne, hogy BIOS-ban tökéletesen érzékeli a billentyűzetet, de ez az xp betöltődésével megszűnik, én már nem akarok vele foglalkozni, így olyannak adnám aki ért hozzá, vagy akit megmozgat.
A monitoron van egy piros pixel, ennyi a hibája, 1600x900-as felbontással rendelkezik. Megbeszélés kérdése. -
sotetlovag97
tag
Olyan témában is kérném a segítségeteket, hogy egy laptop ventiszabályzója valószínű örök nyugalomra lelt, mivel a gép bekapcsolás után 3mp után vészleállást csinál. Visszaküldték a hivatalos forgalmazóhoz, de nekik nem volt hozzá alkatrészük.
Győrben van esetleg olyan, aki tudna ilyen szintű problémát is esetlegesen orvosolni?(tudom, így távolról kézrátéttel nehéz segíteni, de egy nagyságrendű árat, ha valaki mondana rá, az jó lenne
)
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy Orion Hs 500-hoz lenne valakinek esetlegesen 30cm-es mély hangszórója vagy tud valakit aki ilyenek felújításával foglalkozik Győrben vagy a környéken?
Megadta magát szegény és zörgős hangja van basszus esetén...
A típusa LB1231 és 8 ohm. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egy jóbarátom megválna az Msi Gtx 1080 sea hawk kártyájától.(nem az ek verziós)
Topiklakóknak 115 000 jó magyar forint ellenében.
Doboza és mindene megvan, Gari már nem biztos, hogy van rá.Érdekelhet valakit?(még nem tettem fel sehova, először itt próbálok szerencsét
)
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakit érdekelhet egy Canon pixma mg3650 nyomtató?
Garanciális, dobozos csak leejtés miatt szét volt szedve, mert egy műanyag fogaskerék eltört benne. Nem tudom kinek mennyit érne meg? Győrben van. -
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakit innen érdekelhet Sennheiser fejhallgató(hd 205) és fülhallgató(cx3.00)?
A fejhallgató javított a jack csatinál, de ezen kívül hibátlan(4000), a füles pedig javítás mentes, kis tartójával.(3000) -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #33905 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Akkor szerintem megpróbálom a hivatalos MTD forrást elsődlegesen, már megnezegettem az ilyen és ehhez hasonló típusok megnézegetését, de külön hibás miatt még nem írtam senkinek. Ezt is megpróbálom.envagyok: Hát igen, de még mielőtt teljesen tönkremegy szeretném megcsináltatni. :/
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lenne egy motorikusan tökéletes mtd 40 po fűnyírónk, aminek a hàza kezd tönkremenni. Ha esetleg valakinek lenne hozzá alkatrésze vagy egy hasonló mtd fűnyíró az is érdekelhet.
Illetve még egy kérdés, esetleg mostanában nem jár valaki Jánoshalma felé?
Ott lenne egy mtd Smart 42 po alkatrésznek, ha minden igaz, az motorhibás, de ugyan ez a motor van benne mint a miénkben.Válaszokat előre is köszönöm!
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valakinek lenne Huawaei P20-ra üvegfóliája eladó?
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33672 üzenetére
Megoldotta barátom a problémát.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Kingston v400-as SSD-hez lennének valakinek csavarjai?
-
sotetlovag97
tag
Esetleg ha nem annyira a kaja a lényeg, akkor én tudom javasolni a Soho-t a Széchenyi tértől nem messze.
Ha pedig a sétálós környék lenne még mindig szempont és kaja sem hátrány ha van, akkor Baross út eleje a fűszeres.
(Azon a helyen engem néztek hülyének, mikor whiskyt kértem)
(De a bor is finom volt)
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Egy kedves hölgy barátom eladná Samsung j5 2016 típusú fehér színű telelfonját csere miatt.
Teljesen jó állapotú, kisebb kopások vannak rajta, amiről igény szerint képet is tudok szolgáltatni.
Telekomos, de már nincs semmi rajta, se hűség stb..
Doboza a női igényeknek megfelelően nincs meg, de tokot, autós és normal töltőt ad hozzá, ami majdnem hogy új.Irányárban 25 000 lenne, alkudni ér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest