- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz
kovacsroli #38524 üzenetére
Én Keepass - t használok, az van szinte mindenre. Chrome - hoz (és Firefox - hoz is) van a Kee bővítmény, amivel használható. Androidra meg pl. a KeepassDX. Ott a mesterjelszót se kell megjegyezni, mert ujjlenyomattal is működik.
-
Füleske
addikt
Keresd a hibát: (kattintásra a kép nagyobb lesz... még egy kattintásra még nagyobb) [link]
-
Füleske
addikt
válasz
Hannibhál #37243 üzenetére
"a gyártók mindig az igények szerint gyártanak
máshogy nem is lehet."
Nem értünk egyet. Van egy kínálat, abból választhatsz. Ha nem lesz a kínálatban dízel/benzin, akkor nem tudsz ilyet venni. Ez tisztán matek alapon dől el. Ha a gyártónak nem éri meg kifizetni a CO2 büntetést (ami évről-évre szigorúbb), akkor nem fog ilyen autókat árulni, illetve egyre kevesebbet, ami még belefér a kvótába. Persze ez egy hosszú folyamat (még 15 év), és vehetsz használt autót is.
Szerintem (bár nem értek a traktorokhoz, csak következtetek) lehetne sokkal nagyobb traktort is gyártani, gyárilag, sokkal nagyobb akkuval, jóval gyorsabb töltéssel. Ahogy autóknál is az Ion egy 10+ éves fejlesztésű kisautó. -
Füleske
addikt
válasz
Hannibhál #37241 üzenetére
Ideális mire? 1000 km egy seggel traktoron?
Ha egy rossz Ion - ból is lehet traktor házilag, akkor azért nem olyan nehéz dolog ez. [link] Vannak már elektromos kamionok, nagy munkagépek, buszok is.
A luxus és prémium kategória pont hogy előbb és fájdalommentesebben fog átállni. Kisebb, olcsóbb autóknak pont hogy nagyobb a százalékos felára.
Másrészt a gyártók nem az igények szerint gyártanak, hanem a lehetőségek szerint. CO2 norma, EURO norma. Most még választhatsz, hogy mit szeretnél, 15 év múlva az EU - ban már nem lesz sok választásod. Illetve azt, hogy mit akarsz választani, könnyen lehet befolyásolni. Pl. benzinár, adók és kedvezmények, behajtási tiltott zónák. Lásd Norvégia. -
Füleske
addikt
válasz
envagyok #37231 üzenetére
2008 - ban se lett leépítés(az audisok között!), pedig akkor nagyobb volt a visszaesés. Új felvétel nem lesz, kb. ennyi fog történni.
"gyakorlatilag minimális élő munkaerővel mehet a villanymotor gyártás"
Kb. 15 évig még biztos lesz PHEV (az EU - ban, de a gyár amúgy globális üzem), abba meg ugyanúgy kell benzinmotor. 15 év alatt elég sokan elmennek nyugdíjba. Nem lesz éles a váltás. -
Füleske
addikt
válasz
envagyok #37205 üzenetére
20 éve vagyok ott, TDI és 6+ hengeres gyártósoron még nem dolgoztam.
Már sok éve megy az elektromos motorok gyártása is (e-tron - hoz), most újabb elektromos sorok épülnek, a régi benzin/dízel sorok helyén. Az átalakuláshoz eddig is évek kellettek, és még 10-15 évig eltart ez az átállás, folyamatosan.
2 hét alatt semmit sem lehet költöztetni sehova. Még egy sort sem lehet kipakolni 2 hét alatt, hát még azt máshol összeszerelni, beüzemelni. Aki ilyet állít, az még soha nem látott gyártósort.
Szóval igen, nagyon hiányosak az ismereteid e téren. -
Füleske
addikt
válasz
bendeguz76 #37073 üzenetére
Sose volt más, mint az aktuális kormánypropaganda és bulvár. Létezik még egyáltalán papír formában? (költői kérdés, ha egy ember se venné, akkor is nyomtatnák, pont mint az ingyenes győri újságot (nem jut eszembe a neve, egyből megy a papírhulladékba)) Egy ideje a "fizess elő és kapsz botmixert" szórólapokat se dobálják be.
ETO: nem értem a kérdést. Nem tök mindegy ki veszi meg? Ha pénze van rá és fantáziát lát benne - ő tudja. -
-
Füleske
addikt
válasz
ladopapa72 #36728 üzenetére
Igen, nincs teendőd.
Ha negatívat ad, annak törlését kérheted. [link] -
Füleske
addikt
válasz
ladopapa72 #36726 üzenetére
Szerintem nem, de az indokaidat várom, ha szerinted igen. A hibásként hirdetett terméket megveszi valaki és nem működik. Mire fel akarja visszakérni a pénzt vagy javíttatni, cseréltetni? Tudta, hogy hibás, ennek tudatában vette meg. Ennyi, innentől azt csinál vele amit akar.
-
Füleske
addikt
válasz
ladopapa72 #36724 üzenetére
Miért kellene?
-
Füleske
addikt
válasz
envagyok #36522 üzenetére
Ez mit jelent? A mobiloknál meg van adva a SAR érték. A tv torony viszont nem a füled mellett van, és ha jól tudom a sugárzás négyzetesen csökken a távolsággal. Hol van olyan erős elektromágneses sugárzás (Mennyi? Mitől?) ahol kigyullad a kezedben a neoncső?
Szerk : látom betettél egy ilyen helyet, a nagyfeszültségű vezeték alatt. Vajon ez bárhol máshol (pl. tv torony mellett) is működne? Milyen sugárzási érték tartozik ahhoz, amikor már kigyullad a cső? -
Füleske
addikt
Csak győri szuper akció : [link]
-
Füleske
addikt
válasz
okiDoki #36091 üzenetére
Igen, de ne az eddigi mennyiségekből indulj ki. Az 1 dolláros cuccokat senki sem fogja rendelni mondjuk +500 Ft - os kezelési költség mellett (most mondtam egy számot, majd kiderül hogy mennyi is lesz ez), a nagyobb cuccoknál meg már most egyre több az EU raktáros áru. (pl. most rendeltem hátizsákot EU - s raktárból, 1 hét alatt itt van)
-
Füleske
addikt
Hátizsák a megoldás. A telefonon kívül sok más is belefér.
-
Füleske
addikt
Eladó autó : [link]
-
Füleske
addikt
Érdekes dolog ez a "veszélyhelyzet" : áprilisban amikor tombolt a vírus maszk nélkül is bemehettél bárhova. Most hogy megszűnt a veszélyhelyzet megmarad a maszkviselés és az idősek és fiatalok idő szerinti szétválasztása. Már az utóbbi időben is volt aki hordta a maszkot volt aki nem, volt olyan üzlet ahova bemehettél bármikor... Milyen káosz lesz akkor ezután ? Illetve mi is ez a könnyítés a gyakorlatban, ha hivatalosan ugyanaz marad minden ?[link]
-
Füleske
addikt
41990 milliárd Ft - os lakás
Beütött a hiperinfláció csak nem figyeltem ? -
Füleske
addikt
Olcsó zártkert fűtetlen fabódéval, kidőlt kerítéssel csak készpénzért valakinek ? Egészséges kerti munka, "a nyugat szelleme atrocitások nélkül", "szimpantos kocsi" szükséges, gáz nem kell.
[link]
-
Füleske
addikt
Ha valakinek lenne eladó kisebb lakása vagy háza Győrben kérem privátban jelezze. Panel, tetőtéri, zajos helyen levő nem érdekel. Köszönöm.
-
Füleske
addikt
HP EliteBook 8460P eladó : [link]
-
Füleske
addikt
válasz
BigBlackDog #33002 üzenetére
Talán azért látsz sokat mert már pár éve hirdetik ezeket. 2-3 éve meghirdetett lakások közül sokat látok ami most tart az alapozásnál , vagy ami már elkészült annak a nagy részét sem adták el. Szóval ami nincs kész annál ne nagyon hidd el az elkészülési időpontot...
-
-
Füleske
addikt
válasz
bugalaszlo #32845 üzenetére
Kb. 1 éve volt már róla szó , ez lehet az : [link]
-
Füleske
addikt
válasz
sotetlovag97 #32647 üzenetére
200/hétből szerintem két a8 is kijön... Vagy ennyire jó biznisz az autóbérlés ?
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32557 üzenetére
Nekem csak a Telenor - ról van tapasztalatom , nincs vele gond. Szerintem ma már minden faluban van 4G , úgyhogy esetleg a pusztában lehetnek gondok , meg amikor véletlenül elvágják az optikai kábelt. A sebesség Győrben nálam olyan 50/30 Mbit , 20 körüli ping - el.
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32555 üzenetére
ez jutott eszembe erről
Amúgy mobilnet nem jó ? Nekem évek óta csak az van , és most már teljesen korlátlant is tudsz venni (Hello Data) -
Füleske
addikt
Összesen két Corsair táp van még forgalomban Seasonic belsővel : AX760 , AX860. Olyan 65 ezerért vehetőek , bár itthon nem is nagyon árulják , ezek is inkább már kifutó szériák.
Amúgy én nem írtam hogy rosszak ( egy tápmárka szvsz nem lehet rossz kompletten , ha kb. minden sorozatuk más-más béllel szerelt) , csak azt írtam hogy ők nem gyártanak semmit bele. Max a matricát meg a dobozt design - olják. -
Füleske
addikt
Vision Express 20.000 Ft - os szemüveg kupon ingyen vihető. Napszemüvegre , akciós termékre nem használható , csak teljes szemüveg rendelése esetén , 02.23 - ig. Tehát ha valakinek most kell olcsó (kb. 60.000 alatt éri meg , hiszen az akciók kb. 30% - ok szoktak lenni) szemüveg annak jó lehet.
-
Füleske
addikt
válasz
golya32 #32333 üzenetére
Nálam 8 km - t ír és úgy látom csak újabb házak vannak ott. Annyiban igazad van hogy kb. a város széle és eddig tősgyökeres győriként sem hallottam az utcáról.
Másrészt Újváros sincs közelebb és csak az utóbbi időben kezd az a rész fejlődni , de még mindig több a putri mint a normális rész. -
Füleske
addikt
válasz
atos19881101 #31499 üzenetére
Sajnos személyesen tapasztaltam meg egy magyar építő céget. Ami építés közben dőlt be. Gyakorlatilag semmit sem lehetett vele kezdeni. (magyar törvények ugye).
-
Füleske
addikt
válasz
atos19881101 #31494 üzenetére
Az ingatlan magánhirdetésekkel általában az a gond hogy míg az irodák reálisabban (kívülállóként) áraznak addig a sajátját mindenki túlértékeli.
Az új lakásokkal meg az a baj hogy az szerkezetkész és pár millió még biztos rámegy , valamint kb. 2 év mire megkapod ( ha nem megy csődbe az építtető) , ki tudja milyen minőségben. -
Füleske
addikt
válasz
zsigee #31355 üzenetére
"láthatóan szerkeszthetőek a partíciók, engedi felosztani, stb, a végén pedig olyan, mintha nem történt volna semmi."
Valami hasonló történt az ssd - mmel , lehetett formázni , particionálni , olvasni is (ami már rajta volt) , de a végén mintha semmi sem történt volna. Vezérlő elektronika hibás szvsz. -
Füleske
addikt
Nem tudom mit jelent nálad a megbízhatóság , nálam volt már adsl , vidanet és 2 éve van mobilnet. Kb. a sebességen kívül mind ugyanolyan. Ha az elérhetőségre gondolsz abban sem rosszabb a mobilnet az én tapasztalatom alapján , persze ez adott helytől is függ. (meg lehet hogy a flottások mások mint a sima szerződésesek ?) (pedig én nem lógatom ki a mifit/tabletet az ablakon
)
Rákerestem a vidanetre most a feltöltésük még mindig vicces , ez az adsl - nél is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest