- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Szia!
Nekem még 2 hónap várakozás van, de a közeli hozzátartozók közül többen is voltak.
Választani nem nagyon lehet, ugyanis kötött a 3. oldás típusa... ha a Moderna-val vagy Pfizer-rel oltottak előtte, (mRNS-vakcinák) akkor a 3. oltásnál is ugyanazt az oltóanyagot használják.
Az adenovírusos technológiás oltóanyagok Sputnik V, AstraZeneca keverhetők, a kínairól meg össze-vissza beszélnek mindent... -
golya32
senior tag
Inkább veszek másikat, örültem hogy kimentek, és a lakás nem ment rá.
Ha kell megadom bárkinek a neveket, nehogy más is szívjon, 200e ft-os kárt csináltak.
Egyébként a csaj a Leier BMW nél dolgozik ügyfeles, a srác meg egy pszichopata.
Élvezem amikor beviszem a Bmw-t és neki meg mosolyognia kell, pedig utál minz a sz@rt. -
RudyD
tag
Nem rosz ötlet, de hogy a lényegtől ne térjek el, merre találok általános tűzvédelmi és tűzoltási kiképzést hüllők számára!? B-) Amúgy már csinálnám is.
Ha jól látom az árgépeken, az időrelék horror áron vannak és a legegyszerűbb leszámoló is 3e körül. Reméltem hogy lesz olcsó egyfunkciós ami csak azt tudja amit szeretnék olcsóért. De kénytelen leszek egy kétésfél kás digi valamit ami remélhetőleg működik is.
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat. Főleg Dryman mesternek a bő válaszokat!
Igen, azt hiszem az időrelé lenne a legjobb kifejezés. Lehet én spilázom túl, de nem óriási a teljesítmény. Egy 75W -os fűtő + 15W -os UV lámpa egy terráriumban. Viszont a ház az 60+, a kábelezés nagyon régi. Úgyhogy vagy ott vannak a házban vagy megy az agáma aludni.
Ha süttetni akarják akkor meg félóránként nyomkodják a gombot!
Nagy köszönet mm00 -nak a rávilágítást.Szóval ilyen konnektoros vagy könnyen bedrótozható fél\egy órás időrelét 1 "reset" gombbal hol lehetne beszerezni?
(Mellesleg látom valós értelmét az ilyesminek, mégsem találtam idáig sehol.)
-
sladka_pani
senior tag
Innen is csak a pozitív, pedig alig 400fős kies falucskában használom, ahol műholdas T-Home lenne esetleg még dupla ennyiért 10mb/s, már másodjára hosszabbítottam meg a hűséget, 2004 óta mióta használok internetet, eddigi legjobb szolgáltatóm. 50/5 és mindig stabilan, vagy affölé hozza. Évente 1 max 2x-i kiesés, rövid időre. Elenyésző, észrevehetetlen. most 9020FT havonta TV-vel.
-
Füleske
addikt
Nem tudom mit jelent nálad a megbízhatóság , nálam volt már adsl , vidanet és 2 éve van mobilnet. Kb. a sebességen kívül mind ugyanolyan. Ha az elérhetőségre gondolsz abban sem rosszabb a mobilnet az én tapasztalatom alapján , persze ez adott helytől is függ. (meg lehet hogy a flottások mások mint a sima szerződésesek ?) (pedig én nem lógatom ki a mifit/tabletet az ablakon
)
Rákerestem a vidanetre most a feltöltésük még mindig vicces , ez az adsl - nél is így van.
-
Dryman
őstag
Nemrég vettünk 2 dell irodai masinát, ahhoz kaptunk gyári dell billentyűt....
nem az általad is használt dizájn terméket, hanem próbáltak hasonlót gyártani mint a logitech k120
ezekkel az újabbakkal viszont van gond rendesen...a nagyobb billentyűk alatt csak egy darab microkapcsoló van középen, a billentyű alá beépített fém pálcikával próbálták azt megoldani hogy a bill. valamely oldalán történő lenyomásakor a nyomóerő a középen lévő microkapcsolót is elérje.....na ezt nem sikerült jól kivitelezni....általában ezek a billentyűk szorulnak....backspace, enter, shift, szóköz, numpad-on a 0 bill., enter, és a plusz is....A számvitelről ki is lettek üldözve emiatt....
környezettudatosság......több petpalackot dobtok ki a kukába egy nap az irodában mint egy billentyűzet műanyag részei...összegyűjtöd az infós e-hulladékot, leadod a megfelelő helyre és még papírt is kapsz róla hogy mennyire környezettudatos vagy, aztán ezzel a papírral már lehet is villogni a következő pályázatnál.. -
Dryman
őstag
kereslet az van rá, de annyiba kerül egy ilyen kiszállásos bill + egér tisztítás hogy simán vehetnél belelő normál középszintű pl Ligitech K220-at teljesen újat!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de nem nagy kunszt egy ilyen tisztítás, elszántság és gumikesztyű kérdése....
nálunk a cégnél bemutatkozó jellegű tevékenységgel a Karcher győri képviselete próbálta gőzös tisztítással kipucolni az irodai eszközöket....
Szerinted??? mennyire vált be???? a műszakba a termelésen próbáltattam ki, ha lúd legyen kövér, aztán láttam a csajszi arcán hogy feladta már az elején....
nem is beszélve azon kollegínákról akik télvíz idején vastagon bekenik a kezüket kézápolóval mert nehogy kiszáradjon az irodában...aztán megy a fészbuk cset egész nap..... vakarja le a zsíros ekcémás dzsuvát az akinek 6 anyja van.....megoldás: veszel nedves tisztító kendőt, papírtörlőt, meg valami clean szerű tisztítószert, és egy új billentyűzettel demonstrálva, kisebb csoportokban megmutatod nekik hogyan kell letörölni és megtakarítani a saját eszközeiket, mert ez nem az informatikus dolga!!!!! az eszközöket biztosítod, a többit meg csináljak maguk....
Ja és bemutató során nyugodtan legyél szókimondó..." nem kell a billentyűzetbe belezabálni, beleinni....beleverni...."
működik a dolog...onnantól mindenki rendesen magába néz.... -
sladka_pani
senior tag
A Vidanet már nagyon fasza set-top boxot ad amúgy, hdmi csatlakozással és 32gb-ig felvevővel, de én is visszaadtam és kártyát kértem, igy nem fogyaszt feleslegesen a bekapcsolt készülék (mert ha kikapcsolom, akkor 2 perc bekapcsolnia), és 1 távirányítóról megy minden. Kényelmesebb.
-
BalooTM
tag
Szia!
Épp most beszéltem vele én is (ő a hivatalos saeco-gaggia-spidem szerviz) :
Cégnév: Séf Contact Bt.
Cím: 9071 Gönyű, Deák F. u. 27.
Telefon: +36 96 600 794
Mobil: +36 70 369 1829
E-mail: sefcontact@freemail.hu
Megjelenítés térképen: https://goo.gl/maps/7JPpfSajna ki kell hozzá vinni a gépet, és megcsinálja.
Üdv,
Baloo -
alitak
senior tag
Köszi a tippet! A szerviz ott van még mindig, gázt is szerelnek, de BRC rendszerhez nincsenek eszközeik, úgyhogy azt nem tudják állítani sajnos. Amúgy kívülről elég aggasztó volt a hely, de a manus, aki ott volt, nagyon rendes volt, ajánlott más helyeket, de az mind budapest sajnos.
Ha valakinek van még tippje, akkor jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest