- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
azt terveztem, hogy megpróbálkozom csinálni egyedi számítógépházat... (nem tudom meddig jut majd a projekt..) ehhez kérném a segítségeteket.
Keresek hibás, 0 Ft értékű
ATX alaplapot,
360-as AIO-t,
nagy méretű VGA-t,
tápegységet,
SSD-t,
12cm-es ventilátorokat
(a méretek meghatározásához)
Házhoz megyek és megkíméllek attól, hogy feleslegesen porosodjanak a lakásban/padláson.
Előre is köszi ha valaki tudna segíteni. -
boogie84
veterán
Üdv urak!
Házszigeteléshez kitől kérjek árajánlatot? Akár az országban, akár győri, móvári cégek is lehetnek.Tőlük már kértem:
Hőszigeteléspláza
Premiumhoszigeteles
Újházcentrum
JolaElőre is köszi!!
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Kinéztem ezt az autós töltőt: [link]
Létezik Győrben olyan nem lehúzos autós bolt ahol kapok minőségi töltőt?
Vagy gagyi szarokat árulnak mint minden kisebb helyi boltokban vagy drágát. -
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #37524 üzenetére
[link] Gyorieknek 100. Utolso ajanlat.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
nincs valakinek meg nem hirdetett de felesleges elado otthoni celra NAS?
Synology DS120j-t neztem ki (kifuto termek), de jo lenne vmi ilyesmi hasznalt is.. -
boogie84
veterán
Villámvédelem.
Sziasztok,
ismertek olyat aki megcsinálna Héderváron egy családi ház villámvédelmét? Esetleg céget?
Nemsoká felrittyentenék egy 6m-es rudat a végén egy Lora antennával és ez lenne az utcában lévő legmagasabb pont.
Az adótorony (nem tudom milyen magas) légvonalban 600m.
Köszönöm! -
boogie84
veterán
Sziasztok.
Van koztunk olyan kollega aki steelseries prime minit hasznal? Lenne lehetosegem megnezni? Elore is koszi! -
boogie84
veterán
válasz
ladopapa72 #36728 üzenetére
Ignoráld. Hibás termékre miféle garit szeretne? Főleg úgy, hogy már hozzá is nyúlt.
-
boogie84
veterán
válasz
Dryman #36558 üzenetére
Bihari János, +36303274099
Keresd nyugodtan! -
boogie84
veterán
válasz
Dorien #36396 üzenetére
Üdv,
sztem sokkal olcsóbbért a lakatolás + alváz/üregvédelem nem lesz meg sehol.Már bezárták a boltot, anno én nyúlon a Four Szabó Kft-nél csináltattam az MX5-re alváz/üregvédelmes, kis autó 100-ból meg volt. Nem volt rozsda. Sztem 200 alatt nem lesz sehol amit írtál.
Karosszéria lakatost tudo adni ismerőst, jól dolgozik, de úgy tudom alváz és üregvédelemmel nem foglalkozik.
Bereczky István
pluszharminhat70257585hatVan elég munkája, gányolásba nem fog belekezdeni.
-
boogie84
veterán
Üdv urak, ki milyen klímatisztítót használ ami működik is? Patron, otthagy, megvár, kivesz.
Köszi! -
boogie84
veterán
válasz
Diák66 #35874 üzenetére
Itt biztosan tudnak segíteni:
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás -
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #35743 üzenetére
Nagyon durva árak lettek.
Más:
Füstgépbe lötyit Győrben hol tudnék venni? Nem csaptam fel lemezlovasnak, csak a sok ventilátoros házban szeretnék egy jó légáramlást csinálni/tesztelni.
-
boogie84
veterán
válasz
kbhuinfo #35696 üzenetére
Ma beszeltem Alexovicsekkal, naluk kivagatok 50cm x 30cm-t, aztan atviszem a Deer-hez.
PociAti
Honnan tudna az ember h mennyiert csinaljak meg neki a sajat maga altal megrajzolt termeket ha nem ker arajanlatot?
Azt mondom ha a ceg rajzolja es kivitelezi akkor ok, legyen draga, de ahhoz h beinditsak a gepet nem kell nagy munka... -
boogie84
veterán
válasz
envagyok #35691 üzenetére
#35692 Dryman
Ugyan azt a dwg filet adtam oda mindkét cégnek. Később felhívott a DEER, hogy technikai okok miatt nem tudja kivágni a gép. Gyakorlatilag a kis furatokat mire kivágja a gép addigra az előző visszaolvad...
Azt tudom elképzelni, hogy nem PMMA PLEXI lemezzel dolgozik a DEER, hanem polisztirol lemezzel.Azt hiszem veszek inkább Alexovics-nál:
Plexi lemez víztiszta 2 3050x2050, 1000×2050
Tábla ár Ft/m2: 4335Ft
Darabolt ár Ft/m2: 5810 FtAztán elviszek kivágatni DEER-hez.
-
boogie84
veterán
válasz
envagyok #35669 üzenetére
Múlt héten csütörtökön kértem árajánlatot. Ma kaptam. 45572+áfa egy 425x143mm -es 3mm-es vastag plexi vágással együtt. Hát ez szerintem vicc.
Elvileg víztisztát írtak, de szerintem egy arany lapból akarják ezt kivágni...
DEER43-nál ugyan ez 5mm vastag plexiből 4900+áfa.
Lehet, hogy maradok az 5mm-nél. -
boogie84
veterán
Tihanyi Árpád út 29
Horváth Díszállat Kereskedés
Sztem ott tuti lesz. -
boogie84
veterán
Sziasztok,
hol tudok Győrben 3mm vastag víztiszta átlátszó plexit venni? Amennyire szükségem lenne az 43cm x 15cm, + egy 5cm x 20cm. Persze ettől még megvenném a 1m x 1m-es lemezt.
A plexigyor.hu-nál biztos h lesz, de hátha kapok OBI-ban vagy Praktikerben is.
Egyéb ötlet?5mm-es lemezt ajánlott a lézervágó is, de azt már vastagnak mondanám sz.gép ház tetejére kellene amibe csinálnák perforációt. Azaz lyukacsos lesz a házam teteje.
Obiban találtam valami hobbyüveget, de felvilágosítottak h azt nem lenne jó lézerrel vágni, mert megbarnul....
Csak plexi!
Köszönöm! -
boogie84
veterán
válasz
PociAti #35559 üzenetére
Nyilván az általam rajzolt íróasztal csak egy iránymutató. Gyakorlatilag csak az asztal lapja/magassága az ami fontos méret lenne, hogy elférjek rajta. Na meg ez fér el az adott helyen.
Fiókok is csak opcionális, nekem igazából mindegy milyen kialakítású, de pont azért gondoltam sín rendszer nélkül, mert így egyszerűbb, és olcsóbb is lenne. Jelenlegi régi íróasztalomban sem sínen futnak a fiókok. Nekem nem gáz.Tehát, ha lenne akivel tudnék legalább beszélni az elképzelésemről már az is segítség lenne.
Anyagot meg tudnék hozzá venni, de pl lenne olyan illesztés amit én nem tudnék megoldani egymagam otthon. -
boogie84
veterán
Üdv urak! Terveztem magamnak egy íróasztalt, amin kényelmesen elférek. Nyomtató, szünetmentes táp, gép ház, monitor...
Semmi csicsa, csak funkció, minimal design.
Az lenne a kérdésem h van e olyan asztalos ismerősötök aki elvállalná a kivitelezést.
Esetleg Héderváron ha kell akk segítene a szerelésben, bár az nem lehet probléma. -
boogie84
veterán
Kellemes ünnepeket!
-
boogie84
veterán
No!
Ha kibékült mindenki mindenkivel, akkor szeretnék további tanácsot kérni, hogy számítógéphez hol tudok venni a front panelben látható rácsot?
Ez kb 1mm vastag acél rácsnak néz ki. Méret 55cm x 20cm méretű kellene.A mire kell kérdés elkerülése végett: a felső panel oldalán a 2. képen lévő oldalsó szellőzők vannak, de felül plexi van. Ha AIO-t szeretnék telepíteni a ház felső részébe, akkor jobb lenne ha nem a plexit fújnák a ventik, hanem direkbe kiáramlana a meleg levegő.
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #35467 üzenetére
Szia, szabad tudni, hol vetted?
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Hol tudnék ma CAT5 vagy CAT6-os 10m UTP kábelt venni? Miért is ne, pont ilyenkor szakad meg benne ér.... Gbites net helyett most 100-as netem van.
BIT Boltot felhívtam, nekik van, de attól félek nem túl minőségi. 1400Ft. Valami bika strapabíró is kellene.#35459 ladopapa72
Nem az ár miatt írtam, hanem h legyen jó minőségű! Beszoptam a régivel... -
boogie84
veterán
válasz
boogie84 #35144 üzenetére
Tápot elvitték, van egy Cooler Master házam is.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
van egy eladó tápom: Cooler Master V700 -
boogie84
veterán
Koszi urak, megoldodott. Legkozelebb hasznalok valami varazs programot ami segit is, hogy ne kellje hszt irni. 😄
-
boogie84
veterán
Köszönöm!
Épp most olvasom h regisztrálni kell és most találtam a Spárban is.
Győr Interspar, 9023 Győr, Fehérvári út 3.LIDL felőli bejáraton (hátsó bejárat) keresztül a Herbaház és a Játszóház közötti folyosón. Az automatát minden hétköznap 8:00 és 9:00 között ürítjük és töltjük. Nyitvatartás: Hétfő 6:00 - 19:00 -
boogie84
veterán
Sziasztok,
Győrben hol találok Foxpost automatát? Le tudná írni vki röviden hogy működik? Előre is köszi!
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #34612 üzenetére
Üdv,
telefon adatmentés? Rádugod gépre, átmásolod a képeket/videókat és kész. Gondolom címjegyzék már rég google fiókon keresztül megy. -
boogie84
veterán
válasz
boogie84 #34516 üzenetére
Cooler Master HAF932 (jegelve, még érkezett meg az új ház)
Samsung HD103UJ 1TB F1 7200rpm 32MB SATA2
2db Coolink SWiF2-120P PWM ventilátor
Opel Astra G 1.4 benzin 2003.03.Ma délután megyek Győrbe, akit érdekelne valamelyik (ház még várat magára) szóljatok!
BUÉK!
-
boogie84
veterán
Sziasztok, az alábbiak maradtak meg:
Fan: 2db COOLINK SWiF2 1200rpm pwm 2000HUF/db
Proci: i5-2500K
Procihűtő: Noctua NH-U12P *jegelve
Ház: Cooler Master HAF932 *jegelve
HDD: makulátlan Samsung 1TB 103UJ fix 5000HUF még nincs hirdetés, előbb meg kell várnom az SSD-t.
Autó: Opel Astra GKellemes ünnepeket mindenkinek!
-
boogie84
veterán
válasz
boogie84 #34503 üzenetére
Ha érdekelne vkit a gépházam is akkor cserélem.
Cooler Master HAF932 -
boogie84
veterán
Eladó cuccok:
i5-2500KNoctua NH-U12P dupla NF-P12 ventivel. AM4 lefogatóval + a gyári 1155, 1366 stb... [link]
Akit érdekel valamelyik privátban keressen. Egyenlőre nincs hirdetve.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
jövő héten érkeznek az új cuccok. Aktuális lesz a következők eladása:Beárazás: [link]
Alaplap: ASRock P67 Extreme6 B3 4k
Proci: i5-2500K BOX 10k
Procihűtő: Noctua NH-U12P 7k
Ram: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C 7k
Ram: Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9 7kGyőrben/vonzáskörzetében házhoz viszem az alkatrészeket.
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Vettem egy CoD kupont, de csak RTX vga-val nv experience szoftveren keresztül lehet aktiválni. Kérdésem az lenne, hogy van e olyan kolléga itt akinek RTX kártyája van és tudna/szeretne nekem segíteni a kupon aktiválásában? -
boogie84
veterán
válasz
bendeguz76 #34087 üzenetére
Köszi, hívni fogom!
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
ismertek olyan klimast aki kimegy, megvizsgalja a terepet es ad arajanlatot?9178 Hèdervàrra kellene.
Koszi!
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Dorien #33693 üzenetére
(#33692) memphis221
(#33694) okiDokiKöszi urak! Hosszbordás szíj szakadást miatt nézném, hogy hol és mi hevül fel annyira, hogy megeszi a szíjat, majd elszakad. Talán meg is lesz a ludas...
Dorien: hasonlót nézegettem már, de sajnos ezek 8-10 pontban mérnek. Lézeres lenne jó, de az már magasabb árkategória.
Köszi mégegyszer!
-
boogie84
veterán
üdv urak,
létezik olyan hely győrben ahol hőkamerát tudnék bérelni?
Motortérben szeretnék nézelődni vele.
-
boogie84
veterán
Üdv urak!
Ilyet vagy ehhez hasnoló fémmel megerősített harmónika gégecsövet hol tudnék venni? [link]
65mm-es csőre kellene illesztenem
-
boogie84
veterán
válasz
kovacsroli #32195 üzenetére
Szia,
Bf napon vettem pont ennyiert samu UE40MU6122KXXH-t.
De a tv-s topikban pont ezzel a temaval foglalkoznak. -
boogie84
veterán
Üdv urak. Neten sehol sem találok olyan boltot Győrben, vagy a közelében, ahol tudnék ilyet venni:
1mm szilikon élvédő
szilikon élvédőTud valaki ilyen szaküzletet? 1-2 mm-es alu lemezt kellene 5mm-es fedéssel megcsinálnom szilikon vagy gumi élvédővel. Gyakorlatilag ilyet mint ez: youtube
Köszi!
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #31361 üzenetére
Speedshop.hu
Miert akarsz epp gyorben?
-
boogie84
veterán
Csatokkal/hevederekkel kapcsolatos kérdést és vásárlást melyik boltban tehetem meg hazánkban/győrben?
Ilyet szeretnék csináltatni:
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
Győr/vonzáskörzetében létezik olyan profi lámpapilírozó aki UV-védő lakkal is megfújja a lámpatestet?
-
boogie84
veterán
válasz
kovacsroli #30538 üzenetére
Van meg olyan h lanparty?
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #30524 üzenetére
Köszi, van hirdetése?Megtaláltam. -
boogie84
veterán
Sziasztok,
Győrben/Móváron hol találom a legolcsóbb Kingston MicroSDHC 32GB Class 10-es kártyát?
Igazából nem sürgős, 24-ére kellene. -
boogie84
veterán
válasz
lacy86 #29598 üzenetére
Érdemesebb beszerezni télire lemezfelnit, majd otthon cserélgetni amikor kedved tartja. Persze ha van hely tárolni a 2 garnitúrát. De gondolom hely van, ha 2 szett gumi is van.
Centíroztatni a télit sztem nem életveszélyesen kötelező, gondolom télen nem megy az ember 150-el. -
boogie84
veterán
Udv urak,
1m-es jack hosszabito kabelt Bit boltban, vagy Somogyiban vegyek?
Letezhet olyan h a mikrofon+fules kabel egyutt kaphato, vagy kettot kell vegyek?
Thx! -
boogie84
veterán
válasz
aNorganiK_ #29280 üzenetére
Ha van rá kicsivel több lóvéd akkor a 1060-at válaszd. Ha nincs akk rx470.
-
boogie84
veterán
Router valakinek? TP-LINK TLWR941ND
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest