- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
szaki04 #35841 üzenetére
Szerintem is, sőt, Ő tényleg nem az átb@..ós szerelő... Találkoztam sajnos olyannal is. Korrekt és pontos! Viszont Ő sem szereti, ha kioktatják. Az orvosnak sem mondjuk meg, hogyan műtsön...soraim pedig nem vitaindítóak!
Más.
Van egy 300Gb-os, 2,5"-os HP SAS hdd-m. Van hozzá "sas to sata" adapterem is. Felpörög, de a gép nem látja. Kevés neki az adapter? Kell valami más is neki, vagy vélhetőleg halott. Esetleg érdekel valakit, csere érdekelhet.
Köszönöm, üdv! -
Vérboci
addikt
válasz
szaki04 #35792 üzenetére
Na hát ez a Melkovics komoly egy szerelő...
Árajánlatot emailben nem küld (konkrét dolgokat kértem, nem átvizsgálást), inkább beszéljük meg személyesen.
Személyes találkozónál meg kérdőre von, hogy miből gondolom én azt, hogy az első lengőkar szilentet meg a stabilizátort kell kicserélni... Hogy ő majd jól megnézi, aztán eldönti mit kell megcsinálni.
Egy pillanatra kerestem a kandikamerát.
Mi jön még? A boltban eldöntik helyettem, hogy mi legyen a vacsora?
Átgondoltam, már nem ér meg nekem 20ezret, hogy ilyen "szakik" oktassanak engem.
Jó lesz a kwikfit. -
kovacsroli
senior tag
válasz
szaki04 #30449 üzenetére
Nalunk letelt a hűség de semmiképp nem hosszabbitjuk meg, áll a szor a hatamon toluk. Sajnos revfaluban nincs mas lehetőség netre, de ha a tvt atvinnem a digihez, akkor meg annyival tobbet fizetnék a netre ha nincs mellette tv, hogy ugyan ott vagyok.
Na mindegy, ki van ez talalva....
(huu...ezt aztan szepen megfogalmaztam, azert remelem valamit meg lehet belole erteni 😃 )
-
zsigee
aktív tag
válasz
szaki04 #29085 üzenetére
Sziasztok.
Úgy gondolom itt az ideje, némi "kiigazításra".
Kedves szaki04,
Nem vagyok telefonguru, de nem emlékszem sem a Sonynál, sem a Microsoftnál hajlított kijelzőre. (Lehet hogy volt.) Egyedül a Nokia Nokia Lumia 625 volt valamennyire ívelt. Nem is volt hozzá normális fólia...
Mindössze azért írtam Xcell2000 kollégának, mert más típushoz, már rendeltem aliról, és azok jók voltak. Egy szó nem esett arról, hogy hajlított fóliát rendeltem volna. Pusztán tapasztalatot osztottam meg, és ha szüksége van segítségre, szívesen megrendelem neki, csak válassza ki a számára megfelelőt.
Amit eddig telefonos kiegészítőt rendeltem az említett oldalról azok mind rendben megérkeztek, és a minőségük is megfelelő volt. Mindezt a Magyarországi ár töredékéért.
Bízom benne, hogy ez a néhány sor érthetővé tette előző hozzászólásomat.
Köszönöm hogy végig olvastad, üdvözlettel, zsigee.Köszönöm türelmeteket, sziasztok.
-
Balinov
titán
válasz
szaki04 #26438 üzenetére
most hogy otthon volutnk havernak az S6 Edge-t nyustoltem ugy 10percig, nem vadiuj keszulek, mar boven be van lakva ,de tenyleg smooth.
Droidbol also, meg talan kozepkategoriat, kerulni kell, ha lehet, csak felso vagy high-endbe szabadna gondolkozni, az alatt tenyleg foldhozbaszommmingyartezaszart csalodas
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest